|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Cytat:
hahaha 😆 Cytat:
Pozwolicie ze nie odniose sie juz do wczorajszych wypowiedzi? Nowy dzien i nerwy niepotrzebne 😉 Pawko dosc ladnie spal. tzn jak zwykle. Od tygodnia wstaje kolo 7. Raz o 5.30. Co za ulga! Jem sniadanko.
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz mam kawke zrobiona
odciagam mleko i za sniadanie sie biore
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
A my idziemy na pierwszą drzemkę. Tzn Jas już odlatuje
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Pawko tez niedlugo odleci pewnie.
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Ja najpierw sniadanie z herbata, potem kawa 😊
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
BLACK ja najpierw kawe aby sie obudzic
![]() Mala tez mi niedlugo odleci
Edytowane przez gosiak0512 Czas edycji: 2015-10-18 o 09:40 |
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez kawa najpierw a jeszcze częściej kawa że śniadaniem. Herbatę rzadko pije. Mały śpi. I tak mocno trzyma mnie za bluzkę, że wyraznie daje mi do zrozumienia że nie moge wstać
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja herbate pije wiadrami. Ostatnio to dla karmiacych i cynamonowa
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE ten Twój Tz świetny z ta jajecznica ha ha ha
GOSIAK no to fajnie ze chłopaki ciągli ładnie butle. Co do Karooli - może faktycznie trochę przesadza ale w sumie co nam do tego niech sobie tam pisze co chce, skoro nie pisze tego tu u nas to myślę że nie ma co niepotrzebnie zawracać sobie tym głowy. Choć rozumiem dziewczyny karmiące mm ze Wam się przykro zrobić mogło :/ ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- GOCZEK mój tak jakiś czas temu odkrył ze ma siusiaka i się po nim drapal ciągle ale już mu przeszło ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- A tak w ogóle to ja chyba też nie wychowana bo się nie przywitalam Dzień dobry! U nas dużo pobudek dziś i ciągle na tym brzuchu laduje ten mój dziec. Ale i tak go kocham najmocniej na świecie mój szkrabus ♡♡♡ Musze się zabrać za ogarnięcia mieszkania bo przez te dwa dni ostatnie nic nie zrobiłam i ładny bajzelek się zrobił.
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po co oceniac innych ludzi. Po co sie wtracac w czyjes zycie. Hehe ja sie rzadko witam. Zero kultury 😉
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, dajcie spokój, przykre jest to, że tak kobiety hejtują jedna drugą, zamiast solidarnie się wspierać;/
Bez sensu było wywlekanie tego co Karola napisała u siebie prywatnie na fb, po co szukać sensacji i to rozstrząsać publicznie.. Black-rozumiem Twoje wzburzenie ale z tym tekstem o karmieniu jak się jest chorym na nowotwór to już była gruba przesada.. witam się i ja ![]() Goczek-moja w kąpieli trzyma łapkę w buzi albo chlapie rękami ![]() Bird-oki to chyba to pierwsze zamówię fajne jest też pianinko szczeniaczka uczniaczka ale to już wyższy level to później przyjdzie na to czasMajka-super, że imprezka udana i Jubilat zadowolony
|
#4241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Jasko pierwszy raz porządnie steka żeby kupę zrobić, chyba śliwka dziś na deserek dostanie. Albo Kaszke ze śliwka Zdrowy Brzuszek Nestle.
|
|
#4242 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kciuki za brokuł, u nas jeszcze leży, jakoś mnie stresuje kolejny słoiczek i boje się otwierać nowości Cytat:
![]() Cytat:
no to pewnie, jak masz takie plany to ta akademia nikona jest dla Ciebie jak znalazł ![]() heh no muszę instrukcję odkopać i podziałam ![]() dzięki za cynk, muszę ją zakupić bo nie mam a jak ją podawałaś?Cytat:
![]() a wczoraj jej takie foto strzeliłam, rozwalona na całą wanienkę, łapka w buzi, jedna noga wystawiona na brzeg, no relaks total, jeszcze palmy brakowało ![]() Cytat:
Niezawsze-jejku to Maciek zjadł przez cały dzien 80ml??? jak on wytrzymał, nie płakał? nie pisał Ci tż, że ma problem? ja bym chyba z nerwow nie dała rady tam wysiedzieć
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx wywlekalalam bo zostalam o to poproszona aby przytoczyc.
I nie bylo przesada wg mnie to porownanie bo karola wyraznie w swoich komentarzach pisala ze rozumie jedynie 5% kobiet ktore faktycznie nie maja pokarmu.
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ok, ale te najazdy na Karolę nie były w porządku, nie rozumiem jak matka matkę może hejtować za to, że karmi piersią i to popiera W ogóle najpierw Lekka przez to odeszła, teraz Karola, niefajnie się robi
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Ona zaczela hejtowac mm wiec dostala to samo zwrotnie. Aha czyli ona moze mm hejtowac a my kp juz nie?
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
w miseczce, lyzeczka
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- tylko to w dwie str dziala.
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak dziewczyny piszą, to działą w dwie strony. |
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniajac temat to mam slabe cisnienie wody w kranie i nie mam jak sie wykapac.
Mama tylko mi ciagle zawraca glowe mimo ze ma jeszcze mojego brata ktory to nie ma dzieci i wiecej czasu. Ja juz nie ogarniam czasem swojego a jeszcze jej mam na glowie. a do tego za niecaly tydzien mam okres.
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Hej! Się działo trochę widzę...
U nas 2 karmienia nocne, ale pobudek więcej, próbuje nie dawać cyca, żeby jakieś inne sposoby ją uspokajały, bo wizja karmienia do 18 mnie załamuje ![]() Mała rano zwróciła dyńkę i i już jest po brokule właśnie. Bo o 14 jedziemy ze znajomymi na obiad, a jeszcze musimy sie poogarniać. Zjadła pół słoiczka, znaczy tyle dałam, miała chęć na więcej Pierwsza reakcja kwaśna minka, ale potem już poszło ładnie. Troche rzadki ten brokuł, ale pachnie ładnie![]() Madzixx ja sie nie stresuje wprowadzaniem nowości, bardziej mam fun z tego ) Troche o kupie myśle, ale po brokule to bardziej bącznie może być he a jak problem to dam owoc Wyluzuj
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja z migrena się położyłam i z nią się obudziłam Ale po 2 tabletkach i kawie jest lepiej ciutke....
Młoda leży obok skarpetki zdejmuje i się cieszy jak sie pytam co z nia zrobiła 😁 Ma fun dziewczyna hehe u nas nocki w miarę zaczęła się budzić tyko raz na jedzenie, ale przez ząbki jak tylko smok wypadnie jest jęk...
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać ze mąż rano przejął Adke ja sobie dospalam do 11 prawie
Odebrałam ostatnio z Rossmana te 3 szczoteczki do ząbków. Mała obudziła się i miała na plecach za ubraniem jedna z tych szczotek 😱 niewiem jak ona spała hehe a godzinę spała Niema jak tatuś .
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
my juz po obaidku. dzis ziemniaki ze szpianiek i cale jajko. uszykowalam 3/4 sloiczka , dodalam jajo, troche zostawic. zdziwiony byl konsystencja bo grudki zostawilam, najpierw nie umial polykac ale pomalu zalapal
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jajo tez musze dac ale te kupy czeste mnie zniechecaja.
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Widzę, że działo się... Ja tylko dodam, że też nie wiem po co było to wszystko poruszane tu na forum trzeba było tą dyskusję rozwinąć na fejsie skoro tam było źródło a nie psuć atmosferę na wątku, podejrzewam, że teraz niektóre dziewczyny nie będą się odzywać, bez sensu Niefajnie, że tak za plecami w sumie zaczęto pisać o Karoli, dlaczego nie mogłyście podyskutować sobie na fb? No nie wiem mi się przykro czytało to wszystko i wczoraj już nawet chęci nie miałam nic pisać mimo, że nadrobiłam.My już też po obiadku, poszedł brokuł, Nadia wciągnęła, ok 6 łyżeczek, smakował doprawiła 7 łyżeczkami dynii i cyckiem mój mały głodomór ![]() Zaraz jedziemy na zakupy, ciekawe czy uda mi się coś kupić. Niezawsze uśmiałam się wczoraj z jajecznicy Twojego Tż i z komentarza Gosiaka, że i mleka do tego faceci to mają fantazję, nie ma co Majka sto lat dla Szymka, zdrówka przede wszystkim i pomyślności
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nudy. Trzeba by znow jakas sensacje odkopac 😀
razem od 30 września 2005 ![]() zaręczyny 7 maj 2009 ślub 6 sierpnia 2011 Edytowane przez blackberry89 Czas edycji: 2015-10-18 o 13:03 |
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
niedziela. taki nudny dzien.
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Nosi mnie strasznie dzis. Przed okresem. Na dodatek brak aktywnosci fizycznej mi doskwiera.
|
#4258 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a musisz go prosic zeby buzie otworzyl? Julek juzma sniadanie,obiad i kolacje wprowadzone ze stalymi pokarmami,tak?Mnie krmienie nie krecilo,ale od kilku dni jak mala chetniej je (choc niewielkie porcje,max 50ml tak na oko) to i mi sie geba cieszy przy karmieniu tak szczerzej. Wszystkiego najlepszego dla Szymka, duzo radosci z zabawek i pociechy z rodzicow i brata 🌻🌺🌹 Cytat:
A mnie oba nadgsrstki bola,szlag! I czemu w weekend,jak TZ w domu i mi pomaga przy malej. teoretycznie 😒 Nowego Terminatora dzis ogladalismy,ale glupi 😝 ale Arni uroczy jest ![]() Wczoraj moja Hanka spotkala się z 1,5 roku starszą Hanią i tamtą ją uczyła raczkowania, pokazywala,acz bez efektow ![]() W szoku bylam,ze 2latka widelcem operuje i trafia nawet do buzi z ciastem,ktore upiekła (ciocia jej "troche"pomagala je robic
|
||
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam na szopingu a maz zostal z dziecmi
zapasik malej zrobilam obiadkow i kupilam z hippa marchewke z ziemniakami i lososiem oraz puree z marchewki i ziemniakow z jagniecina na sprobowanie. 2 razy rosol z kasza manna, 2 razy warzywa z indykiem i 2 razy warzywa z krolikiem. Ponadto 2 kaszki i karton pieluch bo promka za 86zl.Teraz robie obiad. Dzis piers z kaczki i wiejskie ziemniaczki ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- BLACK moja uwielbia ten rosol
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Trzecia piguła... Francowata migrena 😖
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

odciagam mleko i za sniadanie sie biore

trzeba było tą dyskusję rozwinąć na fejsie skoro tam było źródło a nie psuć atmosferę na wątku, podejrzewam, że teraz niektóre dziewczyny nie będą się odzywać, bez sensu