|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Rozważałam
Mam nadzieję, ale wzięłam już 2 tabletki i została jeszcze jedna ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ pojechał jeszcze raz z kotką do weta, mam nadzieję, że załatwi o co go poprosiłam (badania krwi). Z problemem żołądkowym już lepiej, ale martwię się, że Halina nie jest do końca sobą (choć może przesadzam, w końcu przy złym samopoczuciu, nadchodzącej jesieni może być nieco mniej aktywna, prawda?)
Jutro zapowiada się bardzo intensywny dzień - w pracy muszę zrobić w jeden dzień to, co zaplanowałam sobie na dwa, a prosto z pracy rodzice mnie zbierają i wyjeżdżamy, bo babcia mieszkała w innym województwie. Tymczasem pójdę się odstresować do lasu, może znajdzie się i grzyb A jak mi chęci nie miną, to będzie i jabłecznik, znalazłam przepis, który wydaje się ok.
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarny poza tym wciąga - zaczęłabym myśleć na czarno (znaczy czarnymi zestawami, dodatkami itp) - a wolę myśleć kolorami Cytat:
Ja też jadę - we czw pewnie, na tydzień, do lasu
|
|
#4444 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przez was znowu mysle o obagu,a juz se zapomnialam ![]() mzoe se na imieniny zazycze> ![]() naszyjnk fajny, kolczyki z lwou juz mam
|
|
|
#4445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jakby miała sama robić to bym nie robiła żadnej imprezy, bo za miesiąc to nie sądzę żebym za długo była w stanie wysiedzieć ![]() No i było bardzo fajnie i dostałam super prezenty m.in torebkę i Meteoryty Cytat:
Gucio jak zwykle ma ripostę no ale mając takich rodziców trudno, żeby było inaczej
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-10-18 o 12:27 |
|||
|
|
|
#4446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dla Kocicy. Tez bym zrobiła badania. Cytat:
Kup se kup, choć przyznam Ci, że jakoś mało polliatyczne one? Takie radosne i w ogóle, chyba, że skompletujesz taki polliastyczny zestaw, jak pisałaś - wulkaniczny plus jakieś fajne lejce Dalej chcesz mieć włosy proste jak Chinka? Kup se Artego balsam prostujący. Normalnie włosy jak od żelazka. Fryzjera mi tak zrobiła, miałam kupować, ale przy mojej obecnej znikomej ilości włosów wolę niech się falują. Na Allu ok 40 dyszek. Cytat:
)
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-18 o 12:45 |
|||
|
|
|
#4447 |
|
Nindżopesz
|
Mić, naszyjnik! Ale cena O_o
Macham znad problemów pierwszego świata. Zachciało mi się kupić dwa cienie do powiek ale przyjrzałam się swoim iii... właśnie takie odcienie mam I nie ma na co kasy wydać To na rozświetlacz wydam.
|
|
|
|
#4448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4449 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
\\kcem! popacze! Cytat:
a ja ten swoj puder z zagramanicy chyba sprzedam? raz uzyłam , chyba jestem super antykosmetykowa ![]()
|
|
|
#4450 |
|
Nindżopesz
|
Tego Narsa?
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
uściskaj Gucia, był bardzo dzielny stojąc w chyba najdłuższej kolejce w życiu ![]() dopiero później zdałam sobie sprawę jaki to dla niego musiał być wyczyn ja ostatnio w takiej stałam przed tretiakowską galerią przy -26st. C widziałam wczoraj podczas deszczu w autobusie bardzo jasnego obaga z przybrudzonymi białymi sznurkami, niestety wyglądał fuuuj a teraz sama oddam się krytyce, bo imho jak na stary słoik za 2 funty jest całkiem ok ![]() ostrość poszła w mech i manualne nastawianie chyba poćwiczę na ślimakach ![]()
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyniosłam z lasu 0 grzybów
![]() Ale za to przebiegłam się w gumiakach ![]() Cytat:
Dzięki za życzenia zdrowia dla Halinki, można jeszcze trochę kciuki potrzymać, bo wyniki badania krwi poznamy we wtorek. Na razie wyszło, że ma troszkę cukier podwyższony. Ale staram się być dobrej myśli, bo dziś zachowuje się jak dawniej ![]() Betty, śliczny obiekt
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-10-18 o 15:44 |
|
|
|
|
#4453 |
|
Nindżopesz
|
Betty, jak dla mnie cudnie
Czy to chociaż były Huntery? ![]() Nie miałam na co kasy wydać to mi zwalili na głowę weekend zniżek w Answear i zanabyłam "skórzane" legginsy, pfff. |
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, zero stylówy, kalosze po mamie
Jeszcze miałam do wyboru gumofilce rozmiar 45 więc lepsze już te.
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Barrdzo fajna, ciekawa. Moje marzenie to torebka na prezent. Niestety chwilowo dostałam coś do głowy i znów podobają mi się skórzane Massimo Dutti, szczególnie koniak i bordo. Dobrze, że nie mają mojego modelu bo szlag by trafił rozsądek.
Betty - cudny wiewiór, jak żywy. Ale technicznie nie poznam czy może być jakaś lepsza jakość jeszcze? |
|
|
|
#4456 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przypomniałyście mi, że ja przecież mam kalosze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
parę razy potraktowały moje nogi jak drzewo, a młodej na plecy wskoczyła, gdy kucnęła
![]() Cytat:
celniej, ostrzej, lepiej doświetlone, obrobione, bez uciętej łapki ![]() to dopiero strzały sprawdzające czy działa, surówka prosto z puszki wiadomo, że efektów jak lufą za 10k z kilkunastogodzinnego przyczajenia, to z tego nie będzie. ale i tak całkiem sympatycznie
|
|
#4458 | ||
|
Panaroja
|
spod deszczu i ohyzdy
Cytat:
![]() Cytat:
fiefiórka cudna Jaki piękny jest świat , kiedy nie trzeba wyłazić na dwór i można cały dzień przesiedzieć na luzie w domu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4459 |
|
Nindżopesz
|
Żeby to jeszcze zapasy były, to moje jedyne dwa cienie w ciągłym użyciu - tylko póki ich nie skonfrontowałam ze swatchami na necie to nie wiedziałam, że są tak ładne
|
|
|
|
#4460 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4462 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4463 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rano tyle co się machnę paint potem i wytuszuję rzęsy - to maksymalny wysiłek, jaki jestem w stanie włożyć w makijaż oczu w dzień powszedni. ![]() Btw, ten wątek uświadomił mi - wcześniej nie zwracałam na to uwagi - że używam wyłącznie produktów Maca, z wyjątkiem podkładu i paru szminek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście nie kupuję za taką kapustę czegoś, co teoretycznie mogę mieć za darmo, no ale i tak byłam oburzona 2. No ja do tej pory nie rozumiem jak można chodzić na basen dla relaksu, ciekawe ilu jeszcze idiotów bez wyobraźni tak zraziło do pływania inne dzieciaki. A w ogóle to pozdrawiam znad siorbania herbaty na kanapie po mega produktywnym weekendzie - zrobiłam 30% kursu na codeacademy, poudzielałam się towarzysko, po 3 latach poszukiwań znalazłam (i kupiłam) super płaszcz, nauczyłam się gotować nowe danie i zrobiłam trening. F*ck yeah.
|
|||
|
|
|
#4464 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
b) lepiej wyglądam taka zrobiona. Więc teraz to są dwa cienie, kreska, tusz, kredka do brwi, że nie wspomnę o całej reszcie twarzy....ale kiedy zobaczę się w lustrze obok jakiejś laski np. w centrum handlowym to w porównaniu dalej wyglądam jak katechetka saute 2. znam ten ból poszukiwań, poka płaszcz
|
||
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro oglądam pomarańczowego o baga
|
#4466 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Też jestem przyzwyczajona do grzybów za free - tata zna się na nich i co roku zbiera, o ile zdrowie pozwala.Ad. 2. Poka płaszcz |
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strach oglądać ![]() shift mi nie dziala....
|
|
#4468 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja wygrałam 2 kurtki na Allegro, używane, więc po taniości
![]() Obagi jakoś mnie nie kręcą.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko nadmienić, że o bag czarny / wulkaniczny / skalisty jest mega poliastyczny
|
#4470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() powiedziałam jakiej mniej więcej potrzebuję no i mam u mnie dziś słońce, nawet na spacerze byłam ![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

- o czym wiem, bo mam lustro, to tego samego dnia wyszłam z uśmiechem z Zary - wszystko na mnie tam jest za duże!!!! 
A w polskim necie jezd.
Dziady!! 

m.in torebkę i Meteoryty
I nie ma na co kasy wydać 

co prawda były niewymacane , i prawdziwki poprzekrawane na pół wzdłuż , zapewne żeby uwidocznić brak lokatorów