|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
TŻ leży przy moim brzuchu i mówi: "co tam synu,woda ciepła?"
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
a my się zawsze śmiejemy, tż do mnie: kochanie idziemy spać bo goście chcą iść do domu
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- hahah, co i cw działa jak należy a mój często mi mówi, że on nie do mnie przyszedł tylko do córuchny i że mam im nie przeszkadzać
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym honorem to jestem taka sama. Ba, nawet jak tz idzie na obiad do mamusi bo mamy spievie to jest awantura. Moja mama nie ma bzika na punkciw szykowania, tesciowa to inna bajka. Boziuu szykuej zarcia jak dla legionu wojskowego a pozniej jedza to odgrzewane caly tydzien... bleee. Jak bylan w ciazy z Hania, tz zaprosil znajomych na wieczor. Ja bylam jakos miesiac przed terminem. Jak minela 2 na zegarku a oni nadal siedzieli to ja bezczela polozylam sie na lozku i zasnelam. |
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiać mi się tak chce bo jakie bzdury on gada to się w głowie nie mieści
![]() "Synu na kogo głosować"? I opisuje każda partie. Co myślisz o zniesieniu pit
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak czytam o tej imprezie i zazdroszcze
bo od kiedy mam dziecko to takie spotkania są wręcz świętem Teraz na tydzień przed porodem urzadzam 3 urodziny córki i 60'tke taty. Co prawda mocno myślę o zamówieniu jedzenia z jakiejś orientalnej knajpki.. Ja tylko bym torta zrobiła.
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Moj dzis jak brzuchem trzeslam z wyrzutem ,, co ty, shake chcesz z niego zrobic "
A teraz tluke sie na lozku bo mnie wszedzie cisnie a on sie rechota ze zachowuje sie jakbym stado mrowek w majtkach hodowala |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
zmiana tematu
![]() kupowałyście na all tetry kolorowe? ktoś może coś powiedzieć?
|
#908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie po przerwie (:
Wybaczcie zabiegany weekend, ale juz nadrabiam musze sie pochwalic wam, ze zakupy weekendowe typowo udane, mowcie mi lowco promocji hahaha dwie sztuki drzwi w cenie 1, bo gosc sie chcial pozbyc - a zmieniamy drzwi w domu. 100 sztuk ciuszkow dla kumpeli ( same 0-3 dziewczynka) bodziaki pajace spiochy za £10 sztuka za 50gr jak przeliczam same kurcze nexty i mothercare ;Dledwo do auta doszlam, dla Krzysia od tej samej tej wzielam kilka rzeczy. i pudelko ramek - planuje zrobic cos takiego za kanapa ![]() I trafilam dzis po prostu ze szok mam caly komplet, jednakze ramki byly malowane uz, wszystkie vintage, z zawijasami, wiec juz pomalowane czekaja w pudelku ![]() Czy ktoras miala stycznosc z tasma TESA? bo zamowilam i jestem ciekawa... Barboo Trzymaj sie Aniqa ciesze sie ze juz wszystko okej Ze poprawa jest znaczna ! mervie wspaniale wiesci ze maluch siusia ! kalusia moze poklocili sie o jakies rodzinne stare sprawy ? I nie ma ochoty po prostu o tym gadac ? jesli chodzi o auta polecam rowniez vectre, ale z slnikiem 1.9 CDTI - silnik nie do zajechania. Oktawia tez jest z silnikiem tkaim dziwnie oznaczonym 1.9 diesel - ma bardzo malo koni, bardzo ekonomiczne auto... zapytaj TZTa Moj nie pamieta [b]halwaya[b] chetnie rowniez zerkne na zelazka, bo moje zaczelo cieknac :beczy: andriuszka ja tez mam pilnowac 10 ruchow dziennie, maly tyle robi z rana ![]() i bardzo fajna mysl. W sumie jak uwazacie? co wazniejsze? bo nie kazdy z nas ma "ciekawe" korzenie.. 0enedue kciuki za kolezanke, niech wszystko bedzue dobrze na porodowce !! jejku wy juz o swietach, my pewnie odwolamy jak w zeszlym roku, aleeee kumpela grzybkow nazbierala, a ze paczka leci we wtorek to mi suszy podgrzybki, ale bedzie zupaaaa juz sie nie moge doczekac ![]() I czytajac musze Wam sie pochwalic ze odkrylam przyczyne moich tygodniowych bolow glowy.. osemka mi sie rznie dzisiaj pierwszy dzien bez tabletek !!! Wczoraj kazalam TZtowi do paszczy sobie zagladac bo mnie cos zabolalo jak jadlam i prosze.. wychodzi.. nie miala kiedy ogolnie na szczescie jeszcze nie ma popuszczania u mnie.. ale przy kaslaniu na pewno bedzie, jak bylam grubsza to mialam.. potrem sie uspokoilo... Cytat:
Padlam ![]() ja sobie czytam i pisze do Was, a maly probuje mi laptopa zrzucic, bo lezy na poduszce ktora mam na kolanach bo mi wygodniej co on wyprawia dzis to szok. A musze Wam powiedziec, ze pierwszy raz bylo mi w aucie nie wygodonie w pasach i jechalam jkaies 5 km do domu bez, ale to byla ulga fionka a zawekowany rosol to MUSI stac w ldowoce? ja jak wekuje to leca rzeczy do szafki. Zawsze na wszelki wypadek wrzucam do wekowania na 100st do piekarnika w razie w. ale zazwyczaj sie zasysaja sloiki jak odloze je do gory nogami z goraca zupa. a c do dyni - BABECZKI z przyprawa do piernika.podziekujesz pozniej ![]() mam tetry kolorowe - tata mi przywiozl z pl - przeswituja. ale pod dupke na przewijak moim zdaniem okej.
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniała m o tych żelazkach. Jutro wrzuce, bo teraz nie siedze na kompie.
Adka. Gratuluje zakupów. Zazdroszcze pozytywnie i chyba cię wynajme na personal shopper
|
#910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obkupuje już małego na 9-12 No i Mała kumpeli na 0-3 i wychodzi na to że podstawowe na 3-6 hihihi Ale 0isz halwaya jakbyś coś potrzebowała zwrócę uwagę!
|
|
#911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja podobnie jak Fionka robiłam, jak np. musiałam wstać do pracy albo się źle czułam to się przebierałam w szlafrok, mówiłam wszystkim nara pa i szłam spać. Cytat:
Cytat:
Adka u mnie na taśmach tesa wiszą w kuchni szczotki mopy itd. ale to na kafelkach. i się trzyma
|
|
#912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Nie mogę się doczekać już efektu
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Rudaska a od kogo brałaś?
Adka to ja też cię zatrudniam na łowcę okazji ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- jeny jak mnie stopy bolą :/ jakbym pielgrzymkę przeszła
|
#914 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No masakra ale jak można nie mieć takiego wyczucia?? Ja aż tak chyba bym po prostu nie umiała, prędzej bym powiedziała, że nie dam rady, przepraszam, zle sie czuje czy jestem zmęczona, ale obawiam się, Ze Tz by się obraził za to. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc takie ramki na fotki są lekkie i powinno się trzymać dobrze ![]() Gratulacje super zakupów, może nie masz szmateksow ale uważam, że car booty są dużo lepsze ![]() Cytat:
Tz wrócił z pracy i obiecal, ze pomoże, no i powiedział, że jak siostra zadzwoni to pogada, że ja już nie dam tak rady i może u nich posiedzeniu, więc zobaczymy. Z drugiej strony głupio się czuje, jak tłumaczy mnie, ze nie dam rady, czuje się 2 x bardziej niedolezna niż jestem, nie lubię czuć się słaba ;/;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||||
|
|
|
#915 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wgl właśnie muszę 2am powiedzieć mam chyba dobry dzień właśnie kobieta wystąpiła bundle dla dziewczynki 3-6 za free czekam na wieści czy babka przede mną się odezwała a jak nie to jadę!
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Adka nie no super.
|
#917 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie grupy halwaya na pewbo na fejsie
Ja ostatnio przypadkiem łapie takie rzeczy
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Na naszej wiosce to mało takich ogloszen. Jak już cos się trafi to od dawna poszło - bo ja to w sumie zawsze po "imprezie" wpadam.
|
#919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas duże miasto grup od diabla. Babka odpisała ds znać rano jeśli tamta się b3de pojawi
|
|
#920 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Fionka a tego to ci nie powiem bo to teściowa mi przyniosła, ona zamawiała, wzięła po jednej z każdego wzoru jaki był dostępny. Wiem tylko że sprzedawca jest z Zielonej Góry. Ale jak patrzyłam na tą tetrę kolorową która jest w sklepie np. rossie czy tesco to to jest wszystko to samo
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram się do tyry. Ostatni tydzień. Jestem podjarana.
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wypracowałam sobie umiejętność usypiania na siedząco i w takich sytuacjach nie waham się jej użyć Cytat:
Co do kłótni to po prostu TŻ nie odpuści, on się potrafił do ojca 3 miesiące nie odzywać. A poszło o pierdołę, obaj powiedzieli słowo za dużo
Edytowane przez kalusia87 Czas edycji: 2015-10-18 o 22:37 |
||
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Super, będziesz już mogła razem z nami
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#925 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze 6 tygodni.
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
To daj znać jutro. Właśnie nie wiem co te tetry takie cienkie. Siorka mi przywiozła z uk takie fajne ale niebieskie, a te w pepco i pewnie na all takie cienizny ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Ale fajnie. Ja jeszcze 3 tygodnie
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
Widzę ze dziś tylko ja nie śpię..... Kurde noc w noc budzę się między 3 a 4 i do 6 się przewracam a jak już usypiam to mały wstaje i nici z odesłania.
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie spie.. ale dopiero co z pracy wróciłam.
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2015-10-19 o 04:07 |
|
|
|
#929 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej jupi udało mi się doczytać was..
Ale odpisać będzie ciężko.. Współczuję wszystkim problemów i szpitali, i jestem przerażona ze szyjka może się tak szybko skrócić.. Co do cukrów to powiem tak że każdy glukometr ma błędy i ja na swoim też oszukiwał i przez niego miałam potem za niskie cukry ..co też nie jest dobre dlatego warto hemoglobine glikolowana robić i kontrolować co miesiąc.. Co do wachan curow po posiłkach to jeśli zje się coś co ma dużo węgla który się powoli uwalnie ( tłuszcz spowalnia uwalnianie np )to może być tak że po h cukier jest ok lub niski a zaburza to dopiero dalsze wyniki są wyższe Co do cukru nadczo to jeśli jest za wysoki nadczo to znaczy że jest za długa przerwa między posiłkami i zły posiłek nocny.. jeśli jest za duża przerwa nocna to wątroba zaczyna uwalniac cukier
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
|
|
#930 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez mam problem z cukrem ale jakiś nie duży bo lekko przekraczam normy po obiedzie mam dużo bo 140 potrafi pokazać. Z tym ze ja lubię zupy, zupy kremy a.one dość podnoszą cukier. Najlepiej jest jak je się na talerzu i można policzyć składniki. Np kasza gryczana mięsko pieczone lub gotowane ogórek kiszone. Kieszonki świetnie zabijają cukier. Jak na talerzu jest za dużo składników automatycznie cukier wysoki. W zupie nie wyliczysz ile czego jest. A już zupa krem to bomba cukrowa bo tam zagestnikiem jedt ziemniak a niestety on podnosi cukier.
Hemoglobine glikowana mam w porządku. Co jest dziwne bo albo mam problem i wyniki mówią o tym albo nie mam. I czasem łamie się i jem cukierki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

i że mam im nie przeszkadzać
a jakby poprosił teściową to naprawdę bym się wkurzyła bo traktuję takie rzeczy bardzo honorowo

juz sie nie moge doczekac
dzisiaj pierwszy dzien bez tabletek !!!