|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Ratunku! Coś Na Brodzie :(
Proszę o pomoc!
Przed jakimiś 30 minutami zrobiło mi się coś na brodzie - bąbel, który leciusieńko boli przy silnym naciśnięciu. Jest on czerwony... Jak mam go zlikfidować? Nigdy nie miałam takiego czegoś...podobno z tego zrobi się syfek, czy coś...błagam, powiedzcie, jesli wiecie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Ratunku! Coś Na Brodzie :(
a jest to takie podskórne, i twarde, i dość duże??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
chyba tak...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
też tak miałam kilka razy. Daję Ci dobra radę, nie ruszaj tego, i nie próbuj sama tego usunąć. Mi to po kilku dniach samo znikało. Nie wyskakiwał żaden pryszcz po tym. Przecierałam to jedynie tonikiem, ale starałam sie tego jak najmniej dotykać, gdyż bolało. Tak więc: zostaw to, samo zniknie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja jak tylko wyczuję, że robi mi się "niespodzianka" gdzieś na twarzy - to szybciutko nakładam punktowo maść cynkową(kupisz w aptece) i pryszcz już większy nie urośnie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

Przed jakimiś 30 minutami zrobiło mi się coś na brodzie - bąbel, który leciusieńko boli przy silnym naciśnięciu. Jest on czerwony...