|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Ciężko powiedzieć. Poczęliśmy Wojtka, jak czytałam 50 Twarzy Greya..
![]() Tak więc jak ostatnio koleżanka zaproponowała, że pożyczy mi książkę o podobnej tematyce, to kategorycznie odmówiłam. Na pewno! Cytat:
A Pola aktualnie nie ma niczego, co by mi się spodobało, więc nie kupuję.
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Syn lepiej, zakatarzony jeszcze i kaszlacy. Za to ja z gorączka. |
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Masija się chce odvhudzac, żart miesiąca
no chyba że to mega szczupłe zdjęcie w klubie to nie twoje. W sumie twarz zasłonięta...Z mlekiem nie pomoge bo jeszcze to nie nasz etap Marei jak to Kaja jedyną porzadna! Ja przepuscilam grzecznie wszystkich w kolejce i urodziłam w dniu TP Jeleń duszony z grzybami na czerwonym winie zjedzony (wyrodna matka bo i grzyby i wino). Ale generalnie to nie mój smak |
|
|
|
#934 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#935 | ||
|
celebriti
|
Rosmanowdkie niemieckie są bez cukru Monika tak pisała
Cytat:
Etażerka
|
|
|
#936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Monika dzięki
Cytat:
Cytat:
patrzyłam Jest ich trochę. Kupię z allegro 1 czy 2.na święta siostra mi przywiezie A Dominika jak? Zdrówka dla was Cytat:
![]() Moje.ej bez jaj wrzucę Wam w gaciach to zobaczycie
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Selis fajnie że chrzciny udane. Wszystkie ye nasze dzieciaczki mimo obaw były bardzo grzeczne w chrzciny jakby czuły że trzeba
Szuu więc może nie musicie się tak bać tych chrzcin ![]() Moja jak nie śpi to gryzie wszystko! swoje ręce,pieluche, zabawkę, moja bluzkę. Jak jej wyciagne rączkę z buzi to wrzask niesamowity. Chyba pora gryzak kupic, może jej podpasuje bo syn wszystkie gryzaki miał głęboko w powiązaniu Ale na zęby to chyba za wcześnie bo my oboje zabkowalismy w wieku roku a synek miał 1,5roku jak wyrósł mu pierwszy! |
|
|
|
#939 | |
|
celebriti
|
Aika ja czytałam ze po 6 juz właśnie ze wzgl na rozwój buzi powinno sie podawać mniej rozdrobnione dlatego papki zaczynam teraz. Patrząc jak jej to idzie to mniemam iż właśnie ok 6 będę mogła zastąpić jedno mleko posiłkiem warzywnym.
Nie mieszam tez z mlekiem ze wzgl na to by nauczyła sie innych smaków a nie "byleby" zjadła. Teraz to takie pokazywanie bardziej bo wszystko wypycha. Czytałam tez, ze błędne jest opóźnianie podawania produktów potencjalnie alergizujacych
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Kuś
No wiem co lenie dziś jest. Budżet się z płaczem. Non stop nie wyspana. Nie Na jedzonko. Śpi tylko na mnie Wczoraj usunęła o 18 wstała przed 9.nie wiem czy za długo spala czy co..
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Ja to nawet przepuscilam w kolejce
|
||
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszko napisalas mi gdzieś ten nr konta?
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Dziś w biedronce kupie chyba dady 4 na zaś bo wychodzą po 0,49gr. To dobra cena? Bo jeszcze w 4-ach się nie orientuje |
|
|
|
#943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No widzisz. I bądź tu mądry ! Ilu autorów książek/ pediatrów/dietetyków tyle prwnie rożnych teorii. Tylko teraz co wybrać i kogo słuchać? Pewnie własnej intuicji ;-) |
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się cytuje w aplikacji? Klikam na post i co dalej?
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja u góry masz taki dymek kwadratowy. Klikasz i przenosi Cię do odp.
Groszko czytałam tez o tym.
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Młoda od kilku dni nie ma humoru...wszędzie jej źle...tż dziś na rano a ja wstałam musiałam ogarnąć siebie i Dzieciaki bo Kuba do szkoły...musiałam Umyć włosy itd...wszystko robiłam z doskoku bo młodej nic nie pasuje, później się okazało że Kuba w plecaku miał kanapkę z piątku i napój od kilku dni poza tym mam dość. ... W.domu mam Wiecznie syf chociaż codziennie sprzątam...Majka marudzi i Wszystko robię z doskoku. Bo tamten nawet jak się nią zajmie to tylko jak mu powiem...ani tak tylko patrzy żeby mi ją oddać |
|
|
|
|
#947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
kaczuszka to że wypycha językiem to normalne... Ten odruch sam zanika....a to ze nie otwiera buzi to też nic dziwnego bo jeszcze nie kuma o co kaman. Ja swoją spytam wtedy Łyżeczka z jedzeniem po wargach
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- OOo działa. Dzięki |
|
|
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
Metka napisałam ze akurat źle zobaczyłam i cyrku mam połowę a różowe mam całe, na szafie na górze były i wystawaly myślałam że całe a tu zonk, nie opłaca się wysyłać, jakos te pół zuzyje
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszka teraz zauważyłam pw od ciebie o pieluszkach. Bo trudno.
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- To wzielabym te różowe jeśli Princesika się zgodzi |
|
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#953 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dawałam nigdy tego viburcolu ale po dzisiejszym dniu rozwarzam taką opcje ![]() Cytat:
Razem z nami chrzest mial chlopczyk, który był ubrany w czerwone oczo☠☠☠ne spodnie, buty conversy, czapke z czereonym irokezem, a TZ do mnid e kościele "a ty się mojej czarnej czapki czepialas" wtedy w kościele wszystko jest śmieszne bo trzeba zachować powagę i w sumie to sie gorzej zachowywalam niz te dzieci ![]() Cytat:
Ty juz 4 wow Cytat:
|
||||
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, jeszcze nie nosimy 4. Napisałam że to na zaś
ale pewnie za ok.miesiąc przejdziemy więc wolę mieć jedną paczkę tym bardziej że promocja jest chyba niezla
|
|
|
|
#955 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
bo mnie lek trochę wystraszyła tym, że mamy przychodzić go ważyć.---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
)---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Prosta droga?.hmmm jedna jest, kolo rzeki, spróbuję jak wrócę z pl. ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Jest coś ciekawego w pepco?? Bo właśnie idę,a druga sprawa, gdzie kupię tanio śliniaki, bo mam aż 3
|
|
|
|
#958 | |||
|
celebriti
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ano ![]() Selis u mnie w rychu dentinox , przed spaniem i wieczorem przed jedzeniem jak juz ma sie przebić ząb to daje viburcol i raz dałam jak sie wściekała mocno
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na razie nic, ale po basenie myślałam by kupić coś i nie wiem co... może z weledy? Aika chyba używa Weledy do kapieli? |
|
|
|
|
#960 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Oby gorączka spadła
no chyba że to mega szczupłe zdjęcie w klubie to nie twoje. W sumie twarz zasłonięta...

od kilku dni poza tym mam dość. ... W.domu mam Wiecznie syf chociaż codziennie sprzątam...Majka marudzi i Wszystko robię z doskoku. Bo tamten nawet jak się nią zajmie to tylko jak mu powiem...ani tak tylko patrzy żeby mi ją oddać
nie dawałam nigdy tego viburcolu ale po dzisiejszym dniu rozwarzam taką opcje