Mamusie październikowe 2015, część 9 :) ! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-19, 16:00   #1801
Amelie04
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość

A Amelia w 10 msc ciazy a chudsza niż większość kobiet w kolejce
Haha dowalilas :p nawet nie zdazylam kremu na twarz nalozyc taka przejęta bylam hehe

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Dzięki za info

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

U mnie widać lekarz chce dmuchać na zimne. Tym bardziej ze to moja pierwsza ciąża. To ten sam lekarz dzisiaj tak powiedział co Mala u niego chodziła całą ciążę.

Ja chciałam się położyć w pon, ewentualnie w niedziele ale oznajmił mi ze lepiej dla dziecka jak będę pod stałą opieką.

I powiem Wam że trudno.. chyba lepiej się przemeczyc w szpitalu ale wiedzieć że z małym ok. Moja znajoma inny lekarz wysłał po terminie 4 dni do szpitala i mówi że całe szczęście ze tam się znalazła bo w ciągu 1 dnia miała zrobione 3 ktg i wyszło ze zanika tętno dziecka bo owinelo się pepowina i wieczorem cc juz miała. .

Nie chce nikogo straszyć ale po terminie różnie to bywa i lepiej być pod stałą opieką.

Lepiej dmuchać na zimne i przemecze się dla maluszka w szpitalu jak będzie potrzeba..[COLOR="Silver"]

U mnie klada 5dni po TP. Kolezanka z terminem na niedziele idzie w czwartek juz do szpitala.

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Super
No i widzisz, dobrze że Ci ciotki na wątku naklepały to pojechalas w końcu i nie będziesz musiala się męczyc SN

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Mam wyniki prób wątrobowych i nie mam choleostazy
Uff [COLOR="Silver"]

No i super

Bylam przekonana, ze Maly bedzie mial okolo 3kg i nabralam takich ciuszkow tiny baby albo na 50, haha. Ciekawe czy faktycznie 3700 bedzie mial
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 16:03   #1802
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm, no to dziwne wtedy że moj mnie nie chce wczesniej klasc, szczegolnie ze juz poprzednie dwie ciąze straciłam z nieznanych przyczyn... Ale tak patrząc na tandencje na wątku, to to ze mam miec ktg co drugi dzien to juz i tak duzo.
Mi się na wywoływanie nie spieszy wiec jak na ktg wszystko ok a ruchy czuje, to wole siedziec w domu. Caly czas licze, ze akcja sama sie zacznie, jak wg. gina wszystko (ro)zwarte i gotowe
Mały pępowiną owinięty nie jest i słaba szansa zeby mu się to udalo bo juz ma tak ciasno, półtora miesiaca siedzi skleszczony w tej samej pozycji Tętno tez srednio 140-160, a sporadyczne skoki do 180 pojawiają się tylko przy ruchach i są normalne
Czyli maly u Ciebie ma podobne tetno tak jak u mnie.co do owiniecia pepowina lekarz nigdy mi o tym nie wspomniał.

Kochana trzeba liczyć na to ze na dniach się zacznie u Nas

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Jestem na oddziale. Maly wg usg wazy 3700 !! a mial byc okruszek , hehe.

Jutro 8-9 ciecie
No i super ))

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Odpada, ja tęsknię za ciążą, ale drugiego dziecka nie chcę

Super

Oj nie lubię takich sytuacji, wrrrr.

A pytałaś jak masz sobie radzić z tym swędzeniem?
Ja planuję drugie ale liczę ze nie zalicze jakiejś traumy przy tym porodzie bo jak tak to cc następnym razem :
Stary 2015-10-19, 16:04   #1803
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
Ja potwierdzam , tez mialam ktg o 13 i nic, zero, null a o 2 w nocy wody odeszly skurcze tez jeszcze slabe byly polozna mi gmyrnela, az tak nie bolalo i zaczelo sie samo.

Ja mam rozpuszczalne szwy, i dz is to chyba wogole juz super. Ogolnie od poczatku bylo w miare ok.
No ja mam i nacięcie i pęknięcie 2 stopnia - znaczy już nie mam bo zszyte i to trzeba było chyba zwykłymi skoro tak zrobili. Rozpuszczalne mam w środku... Do tego strasznie krwawiłam, bo ponoć mam wyjątkowo ukrwiona śluzówkę i drobną infekcje i gościu mnie szył prawie godzinę, także jakoś nie dziwię się że nadal nie siadam ))
Ale od początku się tego spodziewałam bo zdawałam sobie sprawę że mam wąskie krocze a Wiktor główka 37 przy urodzeniu Robili co mogli i myślę, że zrobili to co najlepsze dla mnie.
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 16:05   #1804
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Jak masz być spokojniejsza to idz - w szpitalu nie jest tak źle Zaraz po porodzie zapomnisz że w nim leżałaś i nie będzie to miało żadnego znaczenia.
Moja lekarka wyznawała tą samą zasadę co Pasztetnik. Ktg co 2 dni od terminu porodu 7 dni po terminie szpital - zresztą to taki warszawski standard jak z ciążą wszystko jest ok.

W końcu !!!
Cieszymy się razem z Tobą.
Do pt jeszcze dalekooo : Liczę ze na dniach się wykluje
Stary 2015-10-19, 16:06   #1805
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Widzisz!! Co Marek to Marek co mówił?
W sumie szybko i konkretnie okazalo sie, ze szyjka zamknieta ale skrocona - kazdy inaczej gada hehe. Zrobil usg i mowil, ze dzis kolacja i mnie nawodnia a jutro okolo 8-9 ciecie :p fajny ten lekarz
A o co chodzi z ta kontrola noworodkowa, bo pierwszy raz sie spotykam z czyms takim?
Agatka taka laska umalowana a ja takie zombie wyskoczylo zza krzaka hahaa az wstyd, ze widzialas mnie w takim stanie, ale jeszcze sie spotkamy hihi. Nel jaka kluseczka slodziutka

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
i co!!! i co!!! panikara całe szczęście że pojechałaś!!! teraz piwo powinnas postawić

uff uff super
Moze lepiej soczek hihi
Stary 2015-10-19, 16:07   #1806
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
wrrr mnie to tez wkurza
a za ciążą to ja juz nie zatęsknie napewno tęsknie za to za moja sylwetka z przed ciaży:/ ciekawe jak szybko uda mi sie do niej wrócić, za "nieopuchniętymi" nogami itp. narazie mi rozstępy nie wyszły, mam nadzieje ze przy porodzie tez jakoś niepopękam
Ja tez tęsknię za moją figura. Tym bardziej ze juz nie będzie moje ciało takie same. Na brzuchu juz kilka rozstępów jest białych wiec zostaną..ciekawe jak z reszta hmm. .
Stary 2015-10-19, 16:07   #1807
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Witam
Cytat:

Jutro 8-9 ciecie

Super . Może w końcu sie trochę odstresujesz .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-10-19, 16:08   #1808
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha dowalilas nawet nie zdazylam kremu na twarz nalozyc taka przejęta bylam hehe

U mnie klada 5dni po TP. Kolezanka z terminem na niedziele idzie w czwartek juz do szpitala.

No i super

Bylam przekonana, ze Maly bedzie mial okolo 3kg i nabralam takich ciuszkow tiny baby albo na 50, haha. Ciekawe czy faktycznie 3700 bedzie mial
No to mój gin mnie też chciał w cze położyć a ja pójdę w pt pod wieczór
Stary 2015-10-19, 16:10   #1809
Amelie04
Zakorzenienie

Wiecie, ze Tomus przyjdzie na swiat w 3rocznice naszego ślubu

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Maggie ciekawe czy Ci cos dadza na weekend czy dopiero w poniedzialek...
Stary 2015-10-19, 16:11   #1810
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha dowalilas nawet nie zdazylam kremu na twarz nalozyc taka przejęta bylam hehe

No i super

No ja na ostatnim USG miałam szacowaną wagę 3780 a Wiktor wyszedł 2 dni później 4050
Stary 2015-10-19, 16:13   #1811
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
No ja na ostatnim USG miałam szacowaną wagę 3780 a Wiktor wyszedł 2 dni później 4050
Moj gin szacowal 3 - 3200 , zobaczymy moze wyjdzie gdzies posrodku hehe ale brzuch mam podobno duzy.. No i nie opadl
Stary 2015-10-19, 16:14   #1812
88maggie88
Wtajemniczenie

Laski idę do lekarza. Mam nadzieje ze da mi to zwolnienie bez problemu
Stary 2015-10-19, 16:18   #1813
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:

Jutro 8-9 ciecie

ooo super!! w końcu będziesz mieć z głowy

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość
Jakas grupe na fb macie czy jak? czuje sie wyobcowana lol

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
tak mamy grupę jak masz fb to wyślij mi na priv link do profilu to Cię zaproszę

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Moj gin szacowal 3 - 3200 , zobaczymy moze wyjdzie gdzies posrodku hehe ale brzuch mam podobno duzy.. No i nie opadl
u nas tydzień przed porodem wychodziło 3.5 a Brian urodził się 3310

Edytowane przez malinowa4
Czas edycji: 2015-10-19 o 16:21
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 16:39   #1814
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
No ja mam i nacięcie i pęknięcie 2 stopnia - znaczy już nie mam bo zszyte i to trzeba było chyba zwykłymi skoro tak zrobili. Rozpuszczalne mam w środku... Do tego strasznie krwawiłam, bo ponoć mam wyjątkowo ukrwiona śluzówkę i drobną infekcje i gościu mnie szył prawie godzinę, także jakoś nie dziwię się że nadal nie siadam ))
Ale od początku się tego spodziewałam bo zdawałam sobie sprawę że mam wąskie krocze a Wiktor główka 37 przy urodzeniu Robili co mogli i myślę, że zrobili to co najlepsze dla mnie.
Wow, to spora główka!
U mojego 33,3cm ostatnio, mam nadzieje, ze duzo wieksza nie bedzie

Cytat:
No to mój gin mnie też chciał w cze położyć a ja pójdę w pt pod wieczór
Ehh, sie qrde stresowac zaczynam, ze Was/znajome juz tak szybko kłada a mnie dopiero 10dni po TP chce wyslac do szpitala...

Cytat:
Te ostatnie usg maja az 400-500g błędu, wiec moze byc i 3200g Albo 4200 ale przy CC to juz chyba teraz obojętne
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 16:40   #1815
rita_k
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !

Cytat:
wrrr mnie to tez wkurza
a za ciążą to ja juz nie zatęsknie napewno tęsknie za to za moja sylwetka z przed ciaży:/ ciekawe jak szybko uda mi sie do niej wrócić, za "nieopuchniętymi" nogami itp. narazie mi rozstępy nie wyszły, mam nadzieje ze przy porodzie tez jakoś niepopękam
Mi glupi gin powiedzial ze jest 6 tyg na zejscie opuchlizny. Ale na szczescie po tyg mi zeszlo
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 16:41   #1816
olibar
Raczkowanie

Niud mialam autentycnmznie to samo zszywanie godzine ukrwiona sluzowka infekcja itp itd. Szok wiem co przechodzisz..

Fb nie mam ale jak sie tam przerzucicie z czatem to chyba bede musiala zalozyc :/

Kurde krew mi z nosa leci ( duuuzo

olibar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 16:44   #1817
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow, to spora główka!

Ehh, sie qrde stresowac zaczynam, ze Was/znajome juz tak szybko kłada a mnie dopiero 10dni po TP chce wyslac do szpitala...

Te ostatnie usg maja az 400-500g błędu, wiec moze byc i 3200g Albo 4200 ale przy CC to juz chyba teraz obojętne
Kochana po 7 dniach po terminie nie musisz mieć zaświadczenia żeby przyjęli Ciebie ma oddział.

Widzisz każdy lekarz inaczej podchodzi do tematu i to teraz nasza indywidualna tak naprawdę decyzja kiedy się polozymy.

Ja wolę wcześniej niż później. Choć szpitali nie nawidze jak dwóch lekarzy chce mnie w tym tyg położyć to się położę
Stary 2015-10-19, 16:45   #1818
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość
Niud mialam autentycnmznie to samo zszywanie godzine ukrwiona sluzowka infekcja itp itd. Szok wiem co przechodzisz..

Fb nie mam ale jak sie tam przerzucicie z czatem to chyba bede musiala zalozyc :/

Kurde krew mi z nosa leci ( duuuzo

jak potrzeba coś na szybkiego to tam łatwiej, no i zdjęcia też na fb wrzucamy bo nie każda chce tutaj publicznie siebie czy dziecko pokazywać agatka i maggie założyły specjalnie żeby być tam z nami, ale bez dodawania znajomych z reala więc też możesz tak zrobić
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 16:47   #1819
88maggie88
Wtajemniczenie

Ja dziś lub jutro zadzwonię do położnej i się dowiem czy jak będzie u mnie w pt 5 dni po terminie to musze mieć zaświadczenie od lekarza czy normalnie mnie przyjmą. W razie wu zaklepanego m lekarza na pt na 16sta

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
jak potrzeba coś na szybkiego to tam łatwiej, no i zdjęcia też na fb wrzucamy bo nie każda chce tutaj publicznie siebie czy dziecko pokazywać agatka i maggie założyły specjalnie żeby być tam z nami, ale bez dodawania znajomych z reala więc też możesz tak zrobić
Dokładnie. Ja specjalnie założyłam choć fcb chyba od ponad roku nie miałam
Stary 2015-10-19, 16:54   #1820
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Kochana po 7 dniach po terminie nie musisz mieć zaświadczenia żeby przyjęli Ciebie ma oddział.

Widzisz każdy lekarz inaczej podchodzi do tematu i to teraz nasza indywidualna tak naprawdę decyzja kiedy się polozymy.

Ja wolę wcześniej niż później. Choć szpitali nie nawidze jak dwóch lekarzy chce mnie w tym tyg położyć to się położę
O serio? Dobrze wiedziec.
Choc i tak nie wiem czy sie wyrywac wczesniej, jakby gin kazal to ok a tak za bardzo nie mam motywacji... Ale wczesniej niz za tydzien w pn to sie raczej nie zglosze, przed weekendem bez sensu bo wyniki mam wzorowe wiec i tak pewnie nie beda nic robili do poniedzialku.

Stary 2015-10-19, 16:56   #1821
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
O serio? Dobrze wiedziec.
Choc i tak nie wiem czy sie wyrywac wczesniej, jakby gin kazal to ok a tak za bardzo nie mam motywacji... Ale wczesniej niz za tydzien w pn to sie raczej nie zglosze, przed weekendem bez sensu bo wyniki mam wzorowe wiec i tak pewnie nie beda nic robili do poniedzialku.
No tez mam taką świadomość ale będę już pod stałą opieką ale serio boje się o to tętno małego i chyba weekend w szpitalu się przemecze
Stary 2015-10-19, 17:01   #1822
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
No tez mam taką świadomość ale będę już pod stałą opieką ale serio boje się o to tętno małego i chyba weekend w szpitalu się przemecze
Ja sie boje jak Ciebie czytam
Boje sie tez, ze za tydzien w środe to on bedzie juz ważyl milionpięćsetstodziewięćs et wiec trzeba szybciej rodzic, szybciej!
Ale dobra, nie gdybajmy, jeszcze mamy sporą szanse, ze samo sie zacznie, trzeba byc dobrej mysli Ale jak jutro rano wejde na FB a tam bedzie post, ze juz rodzisz, to Cie ukatrupie hihi

Edytowane przez Pasztetnik
Czas edycji: 2015-10-19 o 17:02
Stary 2015-10-19, 17:04   #1823
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, to spora główka!

No jasne, ze obojętne aby zdrowiutki byl

Cytat:

Moja polozna mowila, ze lepiej wczesniej niz za pozno, ale jak widac sa duze rozbieznosci juz teraz chyba rzadko czekaja do 42tc z wywolywaniem
Stary 2015-10-19, 17:12   #1824
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
Mi glupi gin powiedzial ze jest 6 tyg na zejscie opuchlizny. Ale na szczescie po tyg mi zeszlo
Ja 2 dnia po porodzie byłam w ciężkim szoku jak mi nogi schudły ! Byłam pewna że to tluszcz, a tu taki suprice - zaszła ze mnie woda.
Ja to się dziwnie czuję w tym moim nieciążowym ciele - przejdzie mi
Stary 2015-10-19, 17:12   #1825
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha dowalilas :p nawet nie zdazylam kremu na twarz nalozyc taka przejęta bylam hehe

No i super

śliczna i tak jesteś nie ma co narzekać bardzo naturalna dziewczyna

Cytat:
W sumie szybko i konkretnie okazalo sie, ze szyjka zamknieta ale skrocona - kazdy inaczej gada hehe. Zrobil usg i mowil, ze dzis kolacja i mnie nawodnia a jutro okolo 8-9 ciecie :p fajny ten lekarz
A o co chodzi z ta kontrola noworodkowa, bo pierwszy raz sie spotykam z czyms takim?
Agatka taka laska umalowana a ja takie zombie wyskoczylo zza krzaka hahaa az wstyd, ze widzialas mnie w takim stanie, ale jeszcze sie spotkamy hihi. Nel jaka kluseczka slodziutka

Moze lepiej soczek hihi

taka kontrola u neonatologa tez będziesz miała i od razu Ci na wypisie napiszą na którą i kiedy
Badają maluszka i sprawdza czy wszystko ok może dlatego że tak wcześnie wypisują ? Ja w szpitalu tez miałam wizytę ale dlatego że Inga miała krwiaczka. No widzisz nawet miałaś okazję moja Nel zobaczyć szkoda ze Inga zasnęła w samochodzie bo byś całą rodzinkę poznała

Cytat:
Wiecie, ze Tomus przyjdzie na swiat w 3rocznice naszego ślubu

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Maggie ciekawe czy Ci cos dadza na weekend czy dopiero w poniedzialek...
Ooo widzisz specjalnie tak czekał
A w czwartek juz będziesz w domku jak coś będzie trzeba to się nie krępuj mam do Ciebie 5 minut , zawsze bliżej niż ktoś od Ciebie miałby jechać
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 17:16   #1826
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja sie boje jak Ciebie czytam
Boje sie tez, ze za tydzien w środe to on bedzie juz ważyl milionpięćsetstodziewięćs et wiec trzeba szybciej rodzic, szybciej!
Ale dobra, nie gdybajmy, jeszcze mamy sporą szanse, ze samo sie zacznie, trzeba byc dobrej mysli Ale jak jutro rano wejde na FB a tam bedzie post, ze juz rodzisz, to Cie ukatrupie hihi
dobra już Ciebie nie stresuje
Trzymam kciuki za Nas obie aby się zaczęło )

Ja też 4 kg kilosa się obawiam. Małego pulpetka
Stary 2015-10-19, 17:20   #1827
Amelie04
Zakorzenienie

Agatko dzieki i tak pewnie codziennie ktos u mnie bedzie, bo sie doczekac nie moga. Ale tu pusto na oddziale tylko dzieci slychac :p
Leze sobie pod ktg. Trzeci raz juz dzisiaj.

Niud ja tez mialam przy 1porodzie spore naciecie i duzoo szwow. Tez waskie krocze, ale Ali glowka miala 34cm...

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Agatko jutro nic mi nie dadza do jedzenia???? Nie bede mogla zjesc nawet suchej bulki jak ktos mi przywiezie? :O
Stary 2015-10-19, 17:24   #1828
88maggie88
Wtajemniczenie

Mam zwolnienie na tydzień

Powiedziałam lekarzowi o ktg ze wizyta za tydz u gina, że chyba gin zapomniał o zwolnieniu.,itd.

A on : ale jak ja mam zwolnienie wypisać
Ja: no tak, nie słyszałam żeby lekarz nie mógł a po drugie nie uśmiecha mi się żeby urlop macierzyński wykorzystywać dopóki dziecka nie ma na świecie. Tym bardziej ze na ktg nie ma zapisów skurczy. I codziennie jestem pod stałą opieką.

Cisza.. napisał na karteczce zwolnienie i się pożegnałam

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
No jasne, ze obojętne aby zdrowiutki byl

Moja polozna mowila, ze lepiej wczesniej niz za pozno, ale jak widac sa duze rozbieznosci juz teraz chyba rzadko czekaja do 42tc z wywolywaniem
Dokładnie

Trzymam kciuki kochana za Ciebie
Juz jutro będziesz tulic Tomusia
Stary 2015-10-19, 17:34   #1829
Amelie04
Zakorzenienie

Faktycznie nie dostane jutro nic jesc, no trudno jakos dam rade :p
Stary 2015-10-19, 17:41   #1830
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatko dzieki i tak pewnie codziennie ktos u mnie bedzie, bo sie doczekac nie moga. Ale tu pusto na oddziale tylko dzieci slychac :p
Leze sobie pod ktg. Trzeci raz juz dzisiaj.

Niud ja tez mialam przy 1porodzie spore naciecie i duzoo szwow. Tez waskie krocze, ale Ali glowka miala 34cm...

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Agatko jutro nic mi nie dadza do jedzenia???? Nie bede mogla zjesc nawet suchej bulki jak ktos mi przywiezie? :O
Oni od razu na dietę matkę skazuja "

Cytat:
Faktycznie nie dostane jutro nic jesc, no trudno jakos dam rade :p
Ja zjadłam na obiad zupę Tz przywiózł , ale to już było 24h po cc a normalna dostałam dopiero kolacje.
bo ja miałam cc o 11 kolo 19 poszłam na oddzial poporodowy tez przed porodowy jest straszny jak stare szpitale ciekawe w której sali będziesz ja leżałam w 7
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości