|
|
#4471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
ale mocnych oczu na codzień u siebie nie widzę. /edit: Bosz co za koślawe zdanie, dramat /Próbuję znaleźć na sieci, ale nie ma zdjęcia :/ http://transparentshopping.com/eleme...ory&path=20_68 stąd, ale nie ma go na stronie. Wełniany, czarny, 3 rzędy guzików, baaardzo basic, żadnych udziwnień, długość midi, ładnie leży i moje pieniądze poszły do młodych zdolnych projektantek, a nie do sieciówki, więc jestem zadowolona, tym bardziej że cenowo podobnie mąż mnie zaciągnął na bardzo hipsterskie święto kawy i herbaty (bo się ostatnio zaczął tym jarać), no i tam było ich stoisko.
Edytowane przez hellkitty Czas edycji: 2015-10-18 o 23:15 |
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
a propos płaszcz - szaleństwo, ale go chcę ("spilingowanie" straszy, ale co tam)
![]() tu z kolei same udziwnienia - i do tego pomarańczowy o bag http://allegro.pl/plaszcz-oversize-s...726428713.html
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-18 o 23:59 |
|
|
|
#4473 |
|
Nindżopesz
|
Ewuś, Meteory masz już z nowej serii, tej Clair, Medium, Dore? Masz może porównanie ze starą (Mythic, Beige Chic etc.)? Piszą, że ta nowa jest bardziej miękka, hmm
![]() Hellkitty, opis płaszcza brzmi fajnie
|
|
|
|
#4474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wcześniej miałam Beige Chick i są całkowicie inne ![]() na pewno są bardziej miękkie, jaśniejsze (nie wiem jak ciemniejszy odcień, ale te nie mają kulek w odcieniu opalonym, same neutralne) i moim zdaniem fajniej rozświetlają niż te stare ![]() Znd porannego upuszczenia krwi |
||
|
|
|
#4475 | ||
|
Panaroja
|
snad poniedziałku
![]() Cytat:
2.podejrzewam że wielu i że znakomitą większość ![]() 3. też chciałam napisać poka , ale widze , że nie da rady ![]() Cytat:
![]() 2. ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
wizazu ubiję!!! co klikam na zasubskrybowane wątki, to mi się strona party.pl otwiera
![]() Cytat:
![]() Bry Starzeję się, jak miałam 20 lat, to potrafiłam wrócić o 5 nad ranem z imprezy, apotem wstac o 8 rano i jechać z rodzicami do kościoła w niedzielę A w sobote po imprezie jak się obudziłam, to była 12.30 i ledwie o tej godzinie się z łóżka zwlekłam ![]() Impreza śmieszna, ale więcej do Opery nie jedziemy, bo pełno beżowych obcokrajowców Za to jak na sali dla palących przysiadło się dwóch, częstują fajkami, a ja mówię, że tylko towarzysze koleżance (mamy umowę, że na imprezie nigdy ne tracimy się z oczu) i papierosów nie cierpię.A koleś "Ja nie cierpię, jak mi bicek spada" Zwiałyśmy szybko na parkiet Ładne ciacho poznałam, choć tańczyc niestety nie umiał i nie liczę, że zadzwoni, choć wziął numer, bo pod koniec poszliśmy jeszcze do baru pogadać i miło się, gadało, ale: 1. jest 3 lata młodszy, odpuszczam sobie 2. przy temacie pracy wspomniał, że lubi swoją robotę, ale mogliby lepiej płacic i mu sie wymsknęło ile ma, mi się wymskło, że mam więcej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-19 o 09:53 |
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
01 teint rose kupione 3 lata temu ![]() ale odkąd mam celticę to trochę je zaniedbuję, nie wiem nawet gdzie leżą
|
|
#4478 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Teint Rose to chyba z tej serii co Mythic i Beige. A czym jest celtica? |
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
one były przed tymi nowymi kwiatkowymi http://bubblymichelle.com/2014/03/24...lated-version/ w starej wersji były pink fresh http://img.makeupalley.com/4/6/9/2/558001.jpeg teint rose to najjaśniejszy regularny odcień, jak mythic czy clair celtica to limitka catrice https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ietlajacy.html takie prasowane meteoryty na codzień ładne, wygodne i tanie, chociaż wyglądają drogo i na aukcjach szły po 2-3 razy drożej
|
|
#4480 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Zresztą w ogóle jestem wściekła: miał w sobotę przyjechać facet, kupić moją starą kuchenkę. Wstałam rano, poszłam do starego mieszkania, kuchenkę umyłam na błysk, przyjechał. Potwierdził, ze tak, nadal chętnie kupi, tylko - on jej z pierwszego piętra sam nie zniesie i przyjechałby po południu w towarzystwie - a OK, niech przyjeżdża. Do dnia dzisiejszego się nie odezwał ![]() Czy naprawdę dorosły chłop nie wie, jak wygląda i ile waży kuchenka gazowa?
|
|
#4481 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Macham znad porannego koszmaru z pająkiem (o imieniu BigMac) i mną w rolach głównych ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4482 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Dzie Ci się ten BigMac zaplątał?
|
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam takiej klasyki wszędzie. Niby chciałam nie czarny, ale boje się, że będę zmuszona odpuścić moje wymagania - klasyka fasonu, klapy, długosć midi, taliowany/z paskiem - gdyż mój jest na mnie skandalicznie za mały i nie mam w czym chodzić. Do tej pory popylam w kardiganach waterfall i na to ramonesce. Ale chyba już niedługo tak pociągnę. Będę zmuszona kupić cokolwiek Cytat:
Ja na używkach nic dla siebie nie znalazłam Nie lubię, ale nie panikuję już Jak mawiają first cut is the deepest .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-19 o 10:50 |
||
|
|
|
#4484 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
BigMac wlazł mi na dłoń i nie mogłam go strzepnąć, odczepić, pozbyć się jakkolwiek - koszmar. Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#4485 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
) i chciał z tego jakoś wybrnąć...2. o nie, przy tak bliskim kontakcie narobiłabym jednak lekkiej paniki
|
|
#4486 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Skoro dziś dzień polecania to ja polecam na puszące się włosy odżywkę b/s czyli mus nawilżający Pantene. W Rossmannie obecnie promocja http://www.rossmann.pl/Produkt/Pante...4527,1836,5821 Wizaż też poleca https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wilzajacy.html (na fotce stara wersja). Co prawda użyłam dopiero raz ale fale ładnie zdefiniowane (skręt bez zmian) a przy tym takie same w dotyku jak zawsze tj. bez sklejenia, obciążenia, usztywnienia. Nic nie fruwa, dociążone, jest git. |
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
a to ja mam pytanie o włosy - mianowicie chyba przeodżywkowałam, czy coś, bo, nawet nie wiem, jak to nazwać, nie są świeże nawet po myciu, tylko takie, jakbym z nich nie spłukała odżywki - no przecież nie będę myć 2 razy dziennie
![]() Tak jakby oklapłe, ciężkie, nie tyle tłuste, co pokryte czymś ![]() co robić?
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może wszystkim po trochu z odżywek? ![]() Tymczasem, ja się nie moge doczekać moich naturalnych włosów. Może i liche oraz przetłuszczające się, ale przynajmniej nie tlenione Już nie mogę na siebie patrzeć. Chciałam być Skandynawką. Nie udało się.
|
|
|
|
|
#4489 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://adblockplus.org/2. JavaScript ![]() 3. O matko, nie wiedziałam że tacy ludzie jeszcze istnieją ![]() Cytat:
Ale fakt, jest dramat - albo kosztują 1000 wzwyż, albo są marnej jakości, albo są stworzone dla ludzi którym chyba płaszcz jest potrzebny do stylizacji, nie do ogrzewania (bo jakie ma być zastosowanie płaszcza, którego nie można zapiąć ani związać? albo takiego, który ma dekolt do pępka?) Takie wiązane classic midi widziałam ostatnio w peek & cloppenburg, ale cena z tego co pamiętam nie była przyjazna... Cytat:
|
|||
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
dobre? polecasz?
hmm, ale widze, że wszystko po angielsku? Zastanawiam się nad zwykłą java w przyszłości, ale kupiłam ksiązkę Java podstawy i jak zobaczyłam, że tom 1 liczy 800 stron, to mię troszkę zapał opadł był
|
#4491 |
|
Nindżopesz
|
Parabelko, czy Społem na Wiatracznej jest czynne w niedziele?
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można też sody oczyszczonej dodać http://www.blondhaircare.com/2014/12...zyszczona.html chyba powinnam to samo na odroście zrobić ![]() chociaż ostatnio kupiłam młodej shaumę cotton fresh i po niej są długo świeże
|
|
#4493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie myłam rumiankowym nie rozumięAle czemu z taką okropnościową minką? Jeszcze się zastosuje, i okaże się że co sobie zrobiłam? Cytat:
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.emp-shop.pl/art_314449/ ale wygląda na cienki, a ja zimowego szukam ![]() z kolei zimowy mało gotycki http://www.emp-shop.pl/art_258263/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-19 o 16:26 |
|
|
|
#4495 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
codeacademy traktuję jako bazę, żeby zrobić coś bardziej pro to dobrze zainwestować w kurs na udemy, no i oczywiście najlepiej poczekać na promocje Po angielsku, ale tak naprawdę nie ma co się zabierać za naukę języków programistycznych bez znajomości angielskiego, cała masa dokumentacji jest w tym języku... tzn może się da, ale to na pewno duże utrudnienie. O Javę spytałam męża (programista) i odpowiedział "Java jest spie*dolona", także tego ![]() Cytat:
często zdarzało mi się przeholować z kosmetykami do włosów i jeśli trzeba było na szybko wyjść do ludzi, to ratowałam je właśnie suchymi szamponami. Ale jak jest czas, to tak jak inne dziewczyny pisały - szampon głęboko oczyszczający i powinno być dobrze.
|
||
|
|
|
#4496 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo moje wyniki już przyszły w większości i są ok Cytat:
|
||||
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wyniki
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-19 o 19:34 |
|
|
|
|
#4498 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-10-19 o 19:38 |
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4500 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rejcz-sie zastanawiam czemu obag malo polliastyczny?
btw- swieze fotki dida u mła w pf
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

b) lepiej wyglądam taka zrobiona. Więc teraz to są dwa cienie, kreska, tusz, kredka do brwi, że nie wspomnę o całej reszcie twarzy.
ale mocnych oczu na codzień u siebie nie widzę. /edit: Bosz co za koślawe zdanie, dramat /

oczywiście nie kupuję za taką kapustę czegoś, co teoretycznie mogę mieć za darmo, no ale i tak byłam oburzona 

A w sobote po imprezie jak się obudziłam, to była 12.30 i ledwie o tej godzinie się z łóżka zwlekłam 

Niby chciałam nie czarny, ale boje się, że będę zmuszona odpuścić moje wymagania - klasyka fasonu, klapy, długosć midi, taliowany/z paskiem - gdyż mój jest na mnie skandalicznie za mały i nie mam w czym chodzić.
Do tej pory popylam w kardiganach waterfall i na to ramonesce. Ale chyba już niedługo tak pociągnę.
Będę zmuszona kupić cokolwiek
Nie lubię, ale nie panikuję już 
Już nie mogę na siebie patrzeć. Chciałam być Skandynawką.