|
|
#1111 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
![]() tz mial byc o 16 oczywiscie bedzie przed 19..mielismy jechac do ikei wiec na obiad nic nie kupowalam i teraz siedze z burczącym brzuchem i nie mam co zjesc :[ jak sie wkurze to mu powiem ze reszte wyprawki on ma znalezc wybrac i kupic <foch> ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
co do utrzymywania zapachu nie wypowiem się bo i tak zabijam wszystko palmersem więc ... ![]() ![]()
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska wow jakie morfo!
Przypimnij co bierzesz? Ogolnie wierm ale dla mniemnajgorsze te cienkie wiazane kojarza mi sie z prl :p Juz ja maja jakies uszy czy cos to lepiej ![]() Ooo zakladka takie proste a takie trudne :p Czyli ja czapek nie szukam :p Melon kokos mmmm musze spijrzec Moja mama przywozi zele z balea z niemiec i kurde raz przywiozla mango po prostu mango I o mamo szkoda ze to byla limitka uwoelbiam ten zapach o smak
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Sylwuska, ja takiej morfo chyba przed ciążą nie miałam
|
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biorę Omegamed Optima z witamin uciążliwych, tam jest trochę tego żelaza, ale niedużo bo 30 mg, więc to nie jest chyba duża dawka, ale w sumie się nie znam ![]() Oprócz tego lykam magnez, zuravit i teraz jeszcze vitrum d3. Słyszałam o tych zelach Balea, szkoda, ze u nas niedostępne ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska masz widocznie extra doete
![]() A moze polaczenie tych supli dziala super ![]() No ale co by nie bylo gratki
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mojego syneczka zeby skopal mame porzadnie do 20. W innyn wypadku jedziemy do szpitala.
Mlody od rana ruszyl sie 3 razy. |
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Czubasek a ty masz detektor?
|
|
|
|
#1118 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Konto usunięte
|
Czubasek wiem kochana, że szpital to ostateczność, ale może lepiej się po prostu zapakować i jechać?
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może usiądź w jakiejś niewygodnej pozycji? Mój Kuba wtedy się najbardziej rozpycha
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Mam i to mnie uspkaja. Serduszko bije.
Moj tz byl po zwolnienie u gina i zapytal czy to normalne z tymi ruchami. No i nie jest... jesli dziecko bylo aktywne a teraz kopie bardzo malo to znaczy ze cos jest nie tak. A ja ostatnio mam dni ze nawet 10 ruchow w ciagu doby nie nalicze a to jest absolutne minimum. |
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie grudniowe 2015 cz.8
A ruch to po porstu kop albo przesuwanie?
Ja to nawet nie woem jak liczuc. Moj od poczatku byl spokojny i nadal jest. Albo lozysko na orzedniej tak amortyzuje w moim przypadku Tez bym nie czekala a jechala. U Ciebie od razu klada czy najpierw badaja? |
|
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
podłączam sie do pytania Sylwohy o te przesuwanie .. bo jak patrzę na brzuch to często widzę jak mała się rusza a wogóle tego nie czuje
If U want to be happy - BE ! Iga 14.12.2015 Edytowane przez 0enedue Czas edycji: 2015-10-19 o 17:56 |
|
|
|
#1125 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te które masz wyglądają na ciepłe Cytat:
jak coś będzie w promocji to też nie pogardzę ![]() Oby Na toxo się nie znam, ale morfo bardzo ładna ![]() A co do moczu to u mnie też co chwilę coś dodatkowego wychodzi ![]() Ostatnio ph miałam 8 ![]() Ale w piątek powtarzałam i już lekko ponad 6 było. Leukocytów też jakoś w polu widzenia 1-2 z piątku. W ogóle pani w labo mówiła, że żeby badanie moczu było miarodajne to powinna być przerwa 12 godzin od jedzenia i picia (wody można trochę). A ja zawsze głupia myślałam, że pierwsze sikanie w nocy i mi takie cuda wychodziły ![]() A w szpitalu to odwaliłam taki numer, że pierwszej nocy zapomniałam, że mam nasikać i napiłam się soku... a drugim razem jak wstałam to poszłam nasikać, ale zapomniałam, że ten sok piłam... i wyszedł cukier w moczu na szczęście się nikt nie przyczepił...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój często tak robił... na szczęście teraz rzadko mu się to zdarza ![]() Cytat:
Kurcze, ten Twój Maluch ostatnio Ci zmartwień przysparza...
|
|
#1126 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Staramy sie zmiescic w przedziale 30-50 zl na osobe, ale nie zawsze udaje sie znaleźć cos atrakcyjnego. I i tak na same prezenty wychodzi ok 1000 zl. Cytat:
Czubasek trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok, ale i tak bym pojechala na ip,, wolalabym to sprawdzic Nie mamy samochodu od soboty a tz juz marudzi jak ciezko sie zyje bez niego |
||
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Kalwinka jak Ci to ślicznie wyszło!
|
|
#1128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale i tak dla spokoju pojechałabym na ip. |
|
|
|
|
#1129 |
|
Zadomowienie
|
Kalwinka
śliczny !! jak sie robi takie cuda moze odnajdę w sobie jakieś talenty ![]() dzisiaj rano głośno pomyślałam , że chyba przeszła mi zgaga bo od kilku dni nie miałam .. no i masz.. wykrakałam
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te przesuwania tez liczymy jjako ruchy.
Gin kazal zadzwonic o 20 i zdac relacje co sie dzieje. Mlody dokopal do 7 razy. No i ja na ip nie jade tylko do niego do domu i ze skierowaniem na oddzial jak cos. Tz mowi zebym dala spokoj i sie polozyla. Przynajniej przebadaja mnie wzdluz i wszesz. A 3 dni mnie nie zbawia. |
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja sobie narobilam..
Zrobilam zapiekanke- w ktorej lepiszczem byl jogurt naturalny i ser zolty A ja mam nietolarancje wszystkiego mlecznego Ale mysle troche noe zaszkodzi Zaszkodzilo.. Jelitka to mam czyste teraz jak lza :p |
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
enedue ja tez zgagi od kilku dni nie mam i w ogoke lepiej mi sie oddycha za to bol jak na okres doszedl. Nie wiem czy to taka korzystna wymiana.
|
|
|
|
#1133 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
Czubasek ppopieram twojego tz mimo ogolnej niecheci do szpitala. W domu zameczylabym sie myslami czy wszystko ok
Ciesze sie ze moj wieniec sie wam podoba dziekuje za komplementy.Kleilam bombki na klej na goraco. Tylko bylam pewna, ze mam podstawe ze styropianu, ale nie moglam jej znaleźć. Zwinelam wiec kilka starych gazet i okleilam dokladnie tasma papierowa, i do tej bazy kleilam plastikowe bombki |
|
|
|
#1136 |
|
Wtajemniczenie
|
Już do końca pracy chwilę cały dzień aktywny. Całe studio wysprzatane aż lśni teraz siedzę u tzta u odpoczywam a on zamyka i jedziemy do domu
![]() Potem zajęcia psychiczne :P fotki trza znajomemu ogarnąć Ogólnie! Ja kupilam taniej 7p =35 gr za 1 albo dwójkę Mnie usuwano kamienia w ciąży ale ok 20tc i było okej nic dentystka nie mówiła. Sylwoha super czapeczki! Czubasek postaci poruszaj się nie wiem cukru zjedz trochę! !! Tz am rację nie ma moim zdaniem co kombinować i ryzykować już w tak wysokiej ciąży! Sylwoha ty serem a ja wczoraj hot wings. Z kfc.. też mam jelita czyste hahahha
|
#1137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, jak poczytam jak Wy się zdrowo odzywiacie, to nie powiedziałabym, że mam extra dietę, jem nieregularnie, bo jak zjem śniadanie koło 9 to czasami dopiero o 15 jem obiad a między czasie jakiś paczek ciastko ;/ więc na prawdę samą jestem zdumiony, ze taki jest wynik. ![]() No właśnie nie wiem o co chodzi ale się cieszę, dzięki ![]() Myślę tylko, ze w tym moczu to jest coś nie tak dalej, ale jutro zobaczymy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie a w tym roku, w tym czasie świątecznym to jednak te 1000 zł to by się przydało na inne rzeczy i trochę mi szkoda w tym roku ;/ My już czekamy na gosci i ślinka mi cieknie, bo prawie cały dzień nic nie jadłam i teraz głodna jestem. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#1138 |
|
Rozeznanie
|
Pod kolanami wywalilo mi żylaki. Masakra. Z dnia na dzień większe. A gorzej bo zaczyna mnie to boleć
|
|
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
Joł
![]() Nie nadrobię Waszych szaleńczych wypowiedzi ![]() Cóż za kiepski dzień. Złapała nas z TŻ jakaś pokarmowa paskuda. Na szczęście lekko i już ok. Tylko brzuch mnie bolał i co chwilę skurcze łapały :/ Ostatecznie już sama nie wiedziałam, co mnie boli, jelita, żołądek, kręgoslup, czy coś dzieckowego... Więc się zestresowałam i ostatecznie namgnezowana poległam na popołudniową drzemkę... Na szczęście po drzemce poczułam napływ sił, bo już bluzgałam na siebie w myślach, że jednak nie spakowałam torby Pożarłam więc obiado-kolację przerażającą, znacz nieco przegięłam (pieczony królik, brązowy ryż, soczewica i duszone warzyfka, na deser kaki i chcę jeeeeeeeeszcze )A chyba już lada dzień z grubsza spakuję. Mam już wszystko poza kosmetykami, gdyż uczyniłam naturalsy, a potem strzeliłam się w czachę, bo użyłam kilku kropel olejku lawendowego Wprawdzie nie czuć go prawie i badania, że jakoby działa ten olejek estrogennie jest co najmniej wątpliwe, to jednak spokoju mi to nie dawało i czekam na kolejną paczkę z masłami i olejami
|
|
|
|
#1140 |
|
Zadomowienie
|
no niby mozna usuwac kamien i paskować więc na poniedziałek się chyba zapisze .. i tak musze wydac ta kase i tak .. a im mniejsza dziura tym wydatek mniejszy ..
boże jak mi sie chce śliwek w czekoladzie ;(
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

co do utrzymywania zapachu nie wypowiem się bo i tak zabijam wszystko palmersem więc ... 
ala: