|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ostatnio coś chcieliśmy gdzieś schować i mówię do męża "no to pod łóżko", a on się śmieje, że to nie jest czarna dziura co przyjmuje wszystko
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
A i dzisiaj zrobiłam (wyjątkowo!) zakupy dla siebie
taka jestem dumna o! Kupiłam sobie sukienkę ala dżinsową taką trapezową więc brzuszek ładnie chowa - będzie akurat do leginsów I kupiłam koszulę na ramiączka do szpitala - choć nie wiem czy mnie Tż puści w niej ) więc wzięłam ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
musi się wszystko zmieścić przecież a gdzie jak nie pod łóżko
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zadomowienie
|
Magda - super, że data już ustalona
![]() OMG, jak mi się dziś nic nie chce. A tu jeszcze jakaś godzina pracy przede mną. Potem chałupę trzeba jakoś ogarnąć. |
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaż tą swoją sexi koszulę
|
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie jak to pod łóżko się nie zmieści
Magda pokaż koszule
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
W samochodzie mam
jak ogarnę w chałupie to wam pokażę
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Przeszedł kurier przyniósł baldachim do kołyski
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
UAO, te butki
MAGDA, już Ci niosą suknię z welonem
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-10-19 o 18:02 |
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
magda1706 gratuluję zaklepania daty
![]() [B]baby montana[/B czyli wyniki dobre, a najważniejsze, że zwolnienie przedłużone
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem dlaczego taki niski, widocznie tu muszą mieć inne normy albo coś się pomylili w laboratorium....na czczo miałam 77. jak robiłam w lipcu to po godzinie miałam 96 bodajże.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
baby wpisz sobie w internet normy glukozy u was i sprawdź albo zadzwoń do nich, a lekarz Ci nic nie mówił czy odebrałaś je dopiero po wizycie? może faktycznie jakoś inaczej u Ciebie liczą.
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kinga - odebrałam na wizycie, powiedział że trochę nisko ale w sumie nie mam czym się przejmować...a teraz czytam że to hipoglikemia może być
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To są skarpetki i są prześliczne. Jestem w nich zakochana
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe mamusie
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4726 |
|
Zadomowienie
|
Magda super ze udało sie załatwić
)) a łączenie- dla mnie super ![]() Czarnula 'czarna dziura' Buahaha Witam nowe mamusie ![]() My miałyśmy dzis kolejny zabieg. Jutro sie okaże czy pozwolą nam iść na kilka dni do domku. Wczoraj odwiedziły mnie moje chłopaki )) naładowali mnie energetycznie na kolejne dni ))Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O super wieści przynosisz |
|
|
|
|
#4728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
Jutro to pewnie jeszcze nie wyjdziemy, bo jeszcze kroplówka... Dowiem sie czegoś konkretnie na obchodzie...
))Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila a jak ten zabieg lepiej niż ostatni wiadomo coś juz czy dopiero jutro. Super by było gdyby Ci się udało wyjść chociaż na kilka dni
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-10-19 o 20:12 |
|
|
|
#4731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko "zaskoczyło" znieczulenie to prawie tam zemdlałam - ciśnienie mi mega spadło, do 80/66 wiec strasznie nisko. Dobrze że praktycznie to już była końcówka i dokończyła tylko jednego zęba a w drugi dała opatrunek. Maż po mnie przyszedł, a sama sobie dziękuje ze to że wybrałam dentystę który jest w zasadzie w bloku w którym mieszkam a nie gdzie na drugim końcu miasta. No ale dziś cały dzień w łóżku z paskudnym samopoczuciem... także dziewczyny które ida pierwszy raz w ciąży do dentysty - idźcie z kimś koniecznie !Cytat:
chociaż wiadomo, to takie gdybanie ![]() Cytat:
żeby Cię wypuścili
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybać sobie możemy no nie? Zawsze to przyjemniej Śniło mi się, że zaczęłam rodzić w wigilię więc no
|
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na ogól mam mimo że nic mnie nie boli, a teraz dodatkowo miałam pewność bo mi wypadła plomba Lepiej wziąć kogoś niepotrzebnie niż żeby go nie było jak by był potrzebny ![]() Rodzenie w wigilie ew. w sylwestra to mój najgorszy koszmar
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw warto sprawdzić. Zwłaszcza jeśli byłoby to coś dużego No nie chciałabym psuć komuś spokojnej wigilii |
|
|
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, wszyscy wypłukani z kasy po świętach
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Ej tak właśnie sobie pomyślałam.. a gdybym obrazek nad łóżeczko namalowała sama?
Wzięła druknęła jakiś szablon z neta, i później przerysowała itd.. ? Jakieś proste typu słonik z balonikiem, żyrafa i coś? Myślicie, że ktoś z przeciętnymi umiejętnościami dałby radę takie coś zrobić?
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak byłam u dentystki to znalazła jakieś plomby do wymiany, bo rozszczelnione niby. Ale jak powiedziałam, że ja tylko ze znieczuleniem, to dentystka stwierdziła, że to lepiej po ciąży, bo powinno wytrzymać. Tylko skontrolować jeszcze z raz. Ja to bardzo się boję dentysty, adrenalina mi wtedy skacze i w poczekalni drżałam, żeby skurczów z nerwów nie dostać...
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie wieczorem, dzien bardzo intensywny bo jeszcze z tesciowa do ortopedy musislam jechac, a łódzkie korki nie ulatwiaja zycia :-/
Odebralam wyniki i w sumie dosc roznia sie od tego co z glukometru i tak na czczo mialam 87 (glukometr 92), po 1h 196 wiem, ze duzo (glukometr 231!), po 2h 130(glukometr 142). Napisalam mail do gina, zobaczymy co zaleci. Witam Ruda ![]() Kamilka, zycze Ci zebyscie jak najszybciej wyszly ![]() Magda, fajny acz drogi prezent, no i gratki ustalenia daty ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do dentysty tylko w Polsce chodze,tutaj juz raz stracilam tysiac euro i prawie stracilam zab,wiec nie mam zaufania :-D bylam publicznie na kontroli na poczatku ciazy i wiem ze wszystko dobrze,reszte zrobie w polsce 2-3ms po porodzie jak sie z malutka wybierzemy.
|
|
|
#4740 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz już wyniki? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do prezentów to zgadzam sie z Wami, też bym wolała żeby ktoś ze mną konsultował jak planuje kupić coś większego/większą ilość rzeczy, bo bez sensu dostać rzeczy których sie nie potrzebuje Bo później faktycznie niezręczna sytuacja... darowanego koniowi się w zęby nie zagląda, ale z drugiej strony jak ktoś już kasę wydaje to lepiej żeby na coś przydatnego wydał no ale u mnie jak na razie nie ma takiej sytuacji ze ktoś chce coś kupić więc nie ma o czym mówić Przyszła mi już większość dzisiejszych wyników i wszystko w normie (w morfologii tradycyjnie niewielkie odchylenia, ale to standard w ciąży) Normalnie jestem dumna z mojej tarczycy, tsh cały czas mi się trzyma w okolicy 1
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

a ostatnio coś chcieliśmy gdzieś schować i mówię do męża "no to pod łóżko", a on się śmieje, że to nie jest czarna dziura co przyjmuje wszystko

) więc wzięłam
musi się wszystko zmieścić przecież a gdzie jak nie pod łóżko
jak ogarnę w chałupie to wam pokażę 

żeby Cię wypuścili

Bo później faktycznie niezręczna sytuacja... darowanego koniowi się w zęby nie zagląda, ale z drugiej strony jak ktoś już kasę wydaje to lepiej żeby na coś przydatnego wydał