Scent Bar LVII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-18, 23:14   #4471
hellkitty
Raczkowanie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. ja ostatnio uznałam, że a) jestem w wieku kiedy już wypada mi się mocniej malować na codzień b) lepiej wyglądam taka zrobiona. Więc teraz to są dwa cienie, kreska, tusz, kredka do brwi, że nie wspomnę o całej reszcie twarzy.
...ale kiedy zobaczę się w lustrze obok jakiejś laski np. w centrum handlowym to w porównaniu dalej wyglądam jak katechetka saute
1. Ojj tam katechetka, nie każda dziewczyna lubi / umie / powinna nosić makijaż jak Kim K. przecież. Co prawda ja całą resztę twarzy dopracowuję ale mocnych oczu na codzień u siebie nie widzę. /edit: Bosz co za koślawe zdanie, dramat /

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Ad. 2. Poka płaszcz
Próbuję znaleźć na sieci, ale nie ma zdjęcia :/ http://transparentshopping.com/eleme...ory&path=20_68 stąd, ale nie ma go na stronie.
Wełniany, czarny, 3 rzędy guzików, baaardzo basic, żadnych udziwnień, długość midi, ładnie leży i moje pieniądze poszły do młodych zdolnych projektantek, a nie do sieciówki, więc jestem zadowolona, tym bardziej że cenowo podobnie mąż mnie zaciągnął na bardzo hipsterskie święto kawy i herbaty (bo się ostatnio zaczął tym jarać), no i tam było ich stoisko.

Edytowane przez hellkitty
Czas edycji: 2015-10-18 o 23:15
hellkitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-18, 23:57   #4472
justynaneyman
Zakorzenienie

a propos płaszcz - szaleństwo, ale go chcę ("spilingowanie" straszy, ale co tam)
tu z kolei same udziwnienia - i do tego pomarańczowy o bag
http://allegro.pl/plaszcz-oversize-s...726428713.html

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2015-10-18 o 23:59
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 09:37   #4473
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ewuś, Meteory masz już z nowej serii, tej Clair, Medium, Dore? Masz może porównanie ze starą (Mythic, Beige Chic etc.)? Piszą, że ta nowa jest bardziej miękka, hmm

Hellkitty, opis płaszcza brzmi fajnie

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 09:42   #4474
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
a propos płaszcz - szaleństwo, ale go chcę ("spilingowanie" straszy, ale co tam)
wyglądana cienki, ale za taką cenę można spróbować kupić
Cytat:
Ewuś, Meteory masz już z nowej serii, tej Clair, Medium, Dore? Masz może porównanie ze starą (Mythic, Beige Chic etc.)? Piszą, że ta nowa jest bardziej miękka, hmm
Tak z tej nowej, odcień Medium
wcześniej miałam Beige Chick i są całkowicie inne
na pewno są bardziej miękkie, jaśniejsze (nie wiem jak ciemniejszy odcień, ale te nie mają kulek w odcieniu opalonym, same neutralne) i moim zdaniem fajniej rozświetlają niż te stare

Znd porannego upuszczenia krwi

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 09:47   #4475
Parabelka
Panaroja

snad poniedziałku
Cytat:
Napisane przez hellkitty Pokaż wiadomość
1. To i tak nieźle, koło mojego domu borowiki ostatnio chodziły za, uwaga uwaga, 99 zł oczywiście nie kupuję za taką kapustę czegoś, co teoretycznie mogę mieć za darmo, no ale i tak byłam oburzona

2. No ja do tej pory nie rozumiem jak można chodzić na basen dla relaksu, ciekawe ilu jeszcze idiotów bez wyobraźni tak zraziło do pływania inne dzieciaki.

A w ogóle to pozdrawiam znad siorbania herbaty na kanapie po mega produktywnym weekendzie - zrobiłam 30% kursu na codeacademy, poudzielałam się towarzysko, po 3 latach poszukiwań znalazłam (i kupiłam) super płaszcz, nauczyłam się gotować nowe danie i zrobiłam trening. F*ck yeah.
1.o kurde , faktycznie wymiatasz z ceną , to u mnie po taniości , prawie darmo
2.podejrzewam że wielu i że znakomitą większość
3.też chciałam napisać poka , ale widze , że nie da rady
Cytat:
Ale żeby nie było - swatche dotyczyły cieni do potencjalnego zakupu a porównałam je ze swoimi cieniami innej firmy no i w zasadzie to samo. 150 zeta w kieszeni, wydam na Lightscapade

ja ostatnio uznałam, że a) jestem w wieku kiedy już wypada mi się mocniej malować na codzień b) lepiej wyglądam taka zrobiona. Więc teraz to są dwa cienie, kreska, tusz, kredka do brwi, że nie wspomnę o całej reszcie twarzy.
...ale kiedy zobaczę się w lustrze obok jakiejś laski np. w centrum handlowym to w porównaniu dalej wyglądam jak katechetka saute
1.a no to zwracam chonora
2. co do reszty , ale Ty absolutnie nie wyglądasz jak pogrubione fidziałaś kiedyś długowłosą rudą katechetkę w nindżopszowych ciuchach ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 09:52   #4476
Maja102
Zakorzenienie

wizazu ubiję!!! co klikam na zasubskrybowane wątki, to mi się strona party.pl otwiera

Cytat:
A w ogóle to pozdrawiam znad siorbania herbaty na kanapie po mega produktywnym weekendzie - zrobiłam 30% kursu na codeacademy, poudzielałam się towarzysko, po 3 latach poszukiwań znalazłam (i kupiłam) super płaszcz, nauczyłam się gotować nowe danie i zrobiłam trening. F*ck yeah.
jaki kurs?

Bry
Starzeję się, jak miałam 20 lat, to potrafiłam wrócić o 5 nad ranem z imprezy, apotem wstac o 8 rano i jechać z rodzicami do kościoła w niedzielę A w sobote po imprezie jak się obudziłam, to była 12.30 i ledwie o tej godzinie się z łóżka zwlekłam
Impreza śmieszna, ale więcej do Opery nie jedziemy, bo pełno beżowych obcokrajowców Za to jak na sali dla palących przysiadło się dwóch, częstują fajkami, a ja mówię, że tylko towarzysze koleżance (mamy umowę, że na imprezie nigdy ne tracimy się z oczu) i papierosów nie cierpię.
A koleś "Ja nie cierpię, jak mi bicek spada"
Zwiałyśmy szybko na parkiet
Ładne ciacho poznałam, choć tańczyc niestety nie umiał
i nie liczę, że zadzwoni, choć wziął numer, bo pod koniec poszliśmy jeszcze do baru pogadać i miło się, gadało, ale:
1. jest 3 lata młodszy, odpuszczam sobie
2. przy temacie pracy wspomniał, że lubi swoją robotę, ale mogliby lepiej płacic i mu sie wymsknęło ile ma, mi się wymskło, że mam więcej no mistrzyni podrywu

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-10-19 o 09:53
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 09:55   #4477
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jeszcze inne
01 teint rose kupione 3 lata temu

ale odkąd mam celticę to trochę je zaniedbuję, nie wiem nawet gdzie leżą
Stary 2015-10-19, 10:05   #4478
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
na pewno są bardziej miękkie, jaśniejsze (nie wiem jak ciemniejszy odcień, ale te nie mają kulek w odcieniu opalonym, same neutralne) i moim zdaniem fajniej rozświetlają niż te stare
Kuuusisz

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ja mam jeszcze inne
01 teint rose kupione 3 lata temu

ale odkąd mam celticę to trochę je zaniedbuję, nie wiem nawet gdzie leżą
Teint Rose to chyba z tej serii co Mythic i Beige. A czym jest celtica?

Stary 2015-10-19, 10:15   #4479
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Teint Rose to chyba z tej serii co Mythic i Beige. A czym jest celtica?
nie
one były przed tymi nowymi kwiatkowymi
http://bubblymichelle.com/2014/03/24...lated-version/

w starej wersji były pink fresh
http://img.makeupalley.com/4/6/9/2/558001.jpeg

teint rose to najjaśniejszy regularny odcień, jak mythic czy clair

celtica to limitka catrice
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ietlajacy.html
takie prasowane meteoryty na codzień
ładne, wygodne i tanie, chociaż wyglądają drogo i na aukcjach szły po 2-3 razy drożej
Stary 2015-10-19, 10:19   #4480
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
wizazu ubiję!!! co klikam na zasubskrybowane wątki, to mi się strona party.pl otwiera
Miałam tak w zeszłym tygodniu - szału dostać można

Zresztą w ogóle jestem wściekła: miał w sobotę przyjechać facet, kupić moją starą kuchenkę. Wstałam rano, poszłam do starego mieszkania, kuchenkę umyłam na błysk, przyjechał. Potwierdził, ze tak, nadal chętnie kupi, tylko - on jej z pierwszego piętra sam nie zniesie i przyjechałby po południu w towarzystwie - a OK, niech przyjeżdża. Do dnia dzisiejszego się nie odezwał

Czy naprawdę dorosły chłop nie wie, jak wygląda i ile waży kuchenka gazowa?
Stary 2015-10-19, 10:27   #4481
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Próbuję znaleźć na sieci, ale nie ma zdjęcia :/ http://transparentshopping.com/eleme...ory&path=20_68 stąd, ale nie ma go na stronie.
Wełniany, czarny, 3 rzędy guzików, baaardzo basic, żadnych udziwnień, długość midi, ładnie leży i moje pieniądze poszły do młodych zdolnych projektantek, a nie do sieciówki, więc jestem zadowolona, tym bardziej że cenowo podobnie mąż mnie zaciągnął na bardzo hipsterskie święto kawy i herbaty (bo się ostatnio zaczął tym jarać), no i tam było ich stoisko.
Brzmi bardzo zachęcająco

Macham znad porannego koszmaru z pająkiem (o imieniu BigMac) i mną w rolach głównych

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Zresztą w ogóle jestem wściekła: miał w sobotę przyjechać facet, kupić moją starą kuchenkę. Wstałam rano, poszłam do starego mieszkania, kuchenkę umyłam na błysk, przyjechał. Potwierdził, ze tak, nadal chętnie kupi, tylko - on jej z pierwszego piętra sam nie zniesie i przyjechałby po południu w towarzystwie - a OK, niech przyjeżdża. Do dnia dzisiejszego się nie odezwał

Czy naprawdę dorosły chłop nie wie, jak wygląda i ile waży kuchenka gazowa?
Może nie rozróżnia kuchi gazowej (wolnostojącej, z piekarnikiem) i resza (kuchenki gaz.)?

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 10:29   #4482
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Może nie rozróżnia kuchi gazowej (wolnostojącej, z piekarnikiem) i resza (kuchenki gaz.)?
Myślisz, ze myślał, ze to takie małe, dwupalnikowe gó......nko, co to je weźmie pod pachę...?

Dzie Ci się ten BigMac zaplątał?
Stary 2015-10-19, 10:49   #4483
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Wielkie gratsy
Szukam takiej klasyki wszędzie. Niby chciałam nie czarny, ale boje się, że będę zmuszona odpuścić moje wymagania - klasyka fasonu, klapy, długosć midi, taliowany/z paskiem - gdyż mój jest na mnie skandalicznie za mały i nie mam w czym chodzić. Do tej pory popylam w kardiganach waterfall i na to ramonesce. Ale chyba już niedługo tak pociągnę. Będę zmuszona kupić cokolwiek

Cytat:
Basebolówkowy! Jak Twoje kurtki! Kolor bomba, fason - nie inaczej, szał. Pytanie jak leży.

Ja na używkach nic dla siebie nie znalazłam

Cytat:

Znd porannego upuszczenia krwi
Ja dziś mam gina Nie lubię, ale nie panikuję już Jak mawiają first cut is the deepest .

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-10-19 o 10:50
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 11:22   #4484
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Myślisz, ze myślał, ze to takie małe, dwupalnikowe gó......nko, co to je weźmie pod pachę...?

Dzie Ci się ten BigMac zaplątał?
No bo jak inaczej wytłumaczyć zdziwienie rozmiarami?

BigMac wlazł mi na dłoń i nie mogłam go strzepnąć, odczepić, pozbyć się jakkolwiek - koszmar.

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ja dziś mam gina Nie lubię, ale nie panikuję już Jak mawiają first cut is the deepest .

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 11:27   #4485
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
No bo jak inaczej wytłumaczyć zdziwienie rozmiarami?

BigMac wlazł mi na dłoń i nie mogłam go strzepnąć, odczepić, pozbyć się jakkolwiek - koszmar.
1. Hmmm... mnie jeszcze przyszło do głowy, ze jednak się rozmyślił (jak zobaczył wnętrze - mieszkania, nie kuchenki ) i chciał z tego jakoś wybrnąć...
2. o nie, przy tak bliskim kontakcie narobiłabym jednak lekkiej paniki
Stary 2015-10-19, 11:32   #4486
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
teint rose to najjaśniejszy regularny odcień, jak mythic czy clair

celtica to limitka catrice
Aaa, już jestem mądrzejsza

Skoro dziś dzień polecania to ja polecam na puszące się włosy odżywkę b/s czyli mus nawilżający Pantene. W Rossmannie obecnie promocja http://www.rossmann.pl/Produkt/Pante...4527,1836,5821
Wizaż też poleca https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wilzajacy.html (na fotce stara wersja).
Co prawda użyłam dopiero raz ale fale ładnie zdefiniowane (skręt bez zmian) a przy tym takie same w dotyku jak zawsze tj. bez sklejenia, obciążenia, usztywnienia. Nic nie fruwa, dociążone, jest git.

Stary 2015-10-19, 13:24   #4487
justynaneyman
Zakorzenienie

a to ja mam pytanie o włosy - mianowicie chyba przeodżywkowałam, czy coś, bo, nawet nie wiem, jak to nazwać, nie są świeże nawet po myciu, tylko takie, jakbym z nich nie spłukała odżywki - no przecież nie będę myć 2 razy dziennie
Tak jakby oklapłe, ciężkie, nie tyle tłuste, co pokryte czymś
co robić?

Stary 2015-10-19, 13:32   #4488
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a to ja mam pytanie o włosy - mianowicie chyba przeodżywkowałam, czy coś, bo, nawet nie wiem, jak to nazwać, nie są świeże nawet po myciu, tylko takie, jakbym z nich nie spłukała odżywki - no przecież nie będę myć 2 razy dziennie
co robić?
Ja w takich sytuacjach myję jakimś mocno oczyszczającym szamponem - przeciwłupieżowy, pokrzywowy, skrzypowy, jaki akurat mam. Zazwyczaj jeden z tych jest na stanie. Pokryte mogą byc silikonami. Ale to tak sobie laicko strzelam Może wszystkim po trochu z odżywek?

Tymczasem, ja się nie moge doczekać moich naturalnych włosów. Może i liche oraz przetłuszczające się, ale przynajmniej nie tlenione Już nie mogę na siebie patrzeć. Chciałam być Skandynawką. Nie udało się.
Stary 2015-10-19, 13:42   #4489
hellkitty
Raczkowanie

Cytat:

jaki kurs?

A koleś "Ja nie cierpię, jak mi bicek spada"
1. A masz zainstalowanego adblocka? jeśli nie, to polecam https://adblockplus.org/

2. JavaScript

3. O matko, nie wiedziałam że tacy ludzie jeszcze istnieją

Cytat:
Wielkie gratsy
Szukam takiej klasyki wszędzie. Niby chciałam nie czarny, ale boje się, że będę zmuszona odpuścić moje wymagania - klasyka fasonu, klapy, długosć midi, taliowany/z paskiem - gdyż mój jest na mnie skandalicznie za mały i nie mam w czym chodzić. Do tej pory popylam w kardiganach waterfall i na to ramonesce. Ale chyba już niedługo tak pociągnę. Będę zmuszona kupić cokolwiek
Senkju! Wiesz, one jeszcze miały wersję "camel" tego płaszcza, także jak coś się pojawi na stronie to zalinkuję
Ale fakt, jest dramat - albo kosztują 1000 wzwyż, albo są marnej jakości, albo są stworzone dla ludzi którym chyba płaszcz jest potrzebny do stylizacji, nie do ogrzewania (bo jakie ma być zastosowanie płaszcza, którego nie można zapiąć ani związać? albo takiego, który ma dekolt do pępka?)
Takie wiązane classic midi widziałam ostatnio w peek & cloppenburg, ale cena z tego co pamiętam nie była przyjazna...

Cytat:
co robić?
Woda termalna / suchy szampon?
Stary 2015-10-19, 13:59   #4490
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
2. JavaScript
dobre? polecasz?
hmm, ale widze, że wszystko po angielsku?

Zastanawiam się nad zwykłą java w przyszłości, ale kupiłam ksiązkę Java podstawy i jak zobaczyłam, że tom 1 liczy 800 stron, to mię troszkę zapał opadł był
Stary 2015-10-19, 14:03   #4491
Redhaired Witch
Nindżopesz

Parabelko, czy Społem na Wiatracznej jest czynne w niedziele?

Stary 2015-10-19, 14:05   #4492
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
co robić?
wyrypać jakimś oczyszczającym szamponem
można też sody oczyszczonej dodać
http://www.blondhaircare.com/2014/12...zyszczona.html

chyba powinnam to samo na odroście zrobić
chociaż ostatnio kupiłam młodej shaumę cotton fresh i po niej są długo świeże
Stary 2015-10-19, 14:47   #4493
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w takich sytuacjach myję jakimś mocno oczyszczającym szamponem - przeciwłupieżowy, pokrzywowy, skrzypowy, jaki akurat mam. Zazwyczaj jeden z tych jest na stanie. Pokryte mogą byc silikonami. Ale to tak sobie laicko strzelam Może wszystkim po trochu z odżywek?

Tymczasem, ja się nie moge doczekać moich naturalnych włosów. Może i liche oraz przetłuszczające się, ale przynajmniej nie tlenione Już nie mogę na siebie patrzeć. Chciałam być Skandynawką. Nie udało się.
I bardzo dobrze, noś swoje włosy z dumą
Ja właśnie myłam rumiankowym nie rozumię

Cytat:

Woda termalna / suchy szampon?
Ale czemu z taką okropnościową minką? Jeszcze się zastosuje, i okaże się że co sobie zrobiłam?

Cytat:
wyrypać jakimś oczyszczającym szamponem
można też sody oczyszczonej dodać
http://www.blondhaircare.com/2014/12...zyszczona.html

chyba powinnam to samo na odroście zrobić
chociaż ostatnio kupiłam młodej shaumę cotton fresh i po niej są długo świeże
Narpiew, jak mówi Gucio, spróbuję ten oczyszcz. szampo

Stary 2015-10-19, 16:04   #4494
Maja102
Zakorzenienie

http://www.emp-shop.pl/art_314449/
ale wygląda na cienki, a ja zimowego szukam
z kolei zimowy mało gotycki
http://www.emp-shop.pl/art_258263/

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-10-19 o 16:26
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 17:37   #4495
hellkitty
Raczkowanie

Cytat:
dobre? polecasz?
hmm, ale widze, że wszystko po angielsku?

Zastanawiam się nad zwykłą java w przyszłości, ale kupiłam ksiązkę Java podstawy i jak zobaczyłam, że tom 1 liczy 800 stron, to mię troszkę zapał opadł był
Dobrze mi się w tym dłubie póki co. Na pewno przydatne jeśli chce się robić coś z front-endem. Te kursy są dość proste, prowadzą Cię w nich za rączkę, no i są darmowe codeacademy traktuję jako bazę, żeby zrobić coś bardziej pro to dobrze zainwestować w kurs na udemy, no i oczywiście najlepiej poczekać na promocje
Po angielsku, ale tak naprawdę nie ma co się zabierać za naukę języków programistycznych bez znajomości angielskiego, cała masa dokumentacji jest w tym języku... tzn może się da, ale to na pewno duże utrudnienie.
O Javę spytałam męża (programista) i odpowiedział "Java jest spie*dolona", także tego

Cytat:
Ale czemu z taką okropnościową minką? Jeszcze się zastosuje, i okaże się że co sobie zrobiłam?
Ta okropnościowa minka to ja często zdarzało mi się przeholować z kosmetykami do włosów i jeśli trzeba było na szybko wyjść do ludzi, to ratowałam je właśnie suchymi szamponami. Ale jak jest czas, to tak jak inne dziewczyny pisały - szampon głęboko oczyszczający i powinno być dobrze.
Stary 2015-10-19, 19:05   #4496
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2. co do reszty , ale Ty absolutnie nie wyglądasz jak pogrubione fidziałaś kiedyś długowłosą rudą katechetkę w nindżopszowych ciuchach ?
o fłaśnie
Cytat:
Macham znad porannego koszmaru z pająkiem (o imieniu BigMac) i mną w rolach głównych
brrrrr
Cytat:
i jak poszło?

bo moje wyniki już przyszły w większości i są ok
Cytat:

jak dla mnie oba gotycko wyglądają

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 19:32   #4497
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

i jak poszło?

bo moje wyniki już przyszły w większości i są ok

jak dla mnie oba gotycko wyglądają
W sumie fajnie i gładko. Jak się zaszczepię na wzw B (wiem wiem, miałam posłuchać Polly iz robić to miliony lat temu, tera gorzko żałuję swej beztroskiej decyzji ) to zielone światło. No ten cukier będą obserwować. Ale dramatu nie ma.

za wyniki

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-10-19 o 19:34
Stary 2015-10-19, 19:37   #4498
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Drugi lepszy, ta wstonszka wygląda tanio i za nisko się kończy, po co Ci tyłek sznurować.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2015-10-19 o 19:38
Stary 2015-10-19, 21:32   #4499
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Narpiew, jak mówi Gucio, spróbuję ten oczyszcz. szampo
Stary 2015-10-19, 22:34   #4500
Polly_
grozi wypollizowaniem

rejcz-sie zastanawiam czemu obag malo polliastyczny?

btw- swieze fotki dida u mła w pf
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości