|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#4772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam piękne oświadczyny.Jechaliśmy samochodem nad jezioro, po drodze przez lasek zauważyłam kartki na drzewach, jechaliśmy powoli więc nadążałam z czytaniem. Same miłosne wyznania, a na końcu padło pytanie "czy wyjdziesz za mnie?". Nie wiedziałam co o tym myśleć, spoglądałam na niego ale nie dawał po sobie poznać, że to chodzi o nas i pomyślałam, że to jakaś inna miała takie szczęście. Pochodziliśmy po plaży(był to wrzesień więc byliśmy sami). Na koniec zaczęliśmy podchodzić pod górkę, na której stała ławeczka. Z daleka zauważyłam, że coś na niej leży. Kiedy podeszliśmy zauważyłam kwiaty i szampana, padł na kolana i z kieszeni wyjął pierścionek po wszystkim pojechaliśmy do niego, tam czekali na nas jego rodzice i pierwsze pytanie "i jak?". Przebrał się w garnitur i pojechaliśmy do mojego domu. Po drodze napisałam do taty sms-a, że ma być w domu bo Tomek ma do niego bardzo ważne pytanie w grudniu kończyłam 18 więc byłam jeszcze niepełnoletnia śmiejemy się, że ze wszystkim nam tak śpieszno! Niecały rok później wzięliśmy ślub, mieliśmy piękne, duże wesele, a kilka m-cy później zaszłam w ciążę.---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
Któregoś_dnia-gratuluję
![]() Ja miałam zaręczyny z prawdziwego zdarzenia aż miło się robi, kiedy się wróci do tamtych chwil. Jednak później już tylko było lepiej.
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wspominam miło zaręczyny, były w sierpniu ;-)
|
#4775 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma , piękne oświadczyny
|
#4776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to skurcze/twardnienie ale dzisiaj od południa mam twardy brzuch, ze nawet na milimetr nie przycisnę palcem taki twardy
Cytat:
Cytat:
![]() Miara ja nie miałam sterylizatora, myłam normalnie szczotką do butelek i specjalnym płynem. Na koniec przelewałam wrzątkiem ale z czasem nie po każdym myciu. Co do naleśników zawsze sypię wszystko na oko i zawsze wychodzą. |
||
|
|
|
#4777 |
|
Wtajemniczenie
|
Któregoś dnia gratulacje!
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Emma ale masz romantyka, super to wszystko wymyślił
|
|
#4778 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma świetne zaręczyny! Bardzo pomyslowy Twój Tomek
Powiem Wam ze pyszne to ciasto naprawde robi sie błyskawicznie wszystko zmieszać to będzie moj hit!
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba sama spróbuję skoro tak chwalisz :-D
|
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
Dark no mowie Ci pycha wlasnie cos takiego za mną chodziło razem z drożdżówkami hehe ja dalam oczywiście wszystkiego troche więcej na wieksza blaszkę
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
No Emma skubany miał pomysł
![]() No ale nic, na facebooku zaznaczyłam, bo mam byłego, który powinien wiedzieć. Co jakiś czas jeszcze do mnie pisze z różnymi wyznaniami i najwyższy czas, żeby dał spokój. Mam nadzieję, że to zobaczy. A tak ogólnie to na jutro już jest załatwiony transport i wprowadza się już tak na 100%. Mam nadzieję, że przebiegnie to w miarę sprawnie. Rano jedziemy do Ikei zobaczyć łóżeczka i ozdobne kartony, bo ze trzy mi się przydadzą. Oby było coś ładnego
|
|
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
Któraś z Was pisała o workach próżniowych
też muszę się zaopatrzyć w takie gadżety, że względu na to że pościel, kołdry, poduszki, ręczniki zajmują wiele miejsca w szafie,a dzięki workom zaoszczędzę więcej miejsca w szafach jutro rozejrzę się na allegro za tym.
|
|
|
|
#4783 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje
![]() mialy byc pierogi ruskie,a byly z kapusta I grzybami zachcianka tz ![]() czasem sie smieje ze jestesmy razem w ciazy
|
|
|
|
#4784 |
|
Konto usunięte
|
mira81 - jak dla mnie można bez tego żyć, myłam szczotką i przelewałam wrzątkiem. A bez podgrzewacza już sobie życia nie wyobrażam , bardzo przydatna rzecz używalismy baaardzo długo, zanim butelka była.
Ja dziś upiekłam naleśniki też zawsze wszystko na oko, a farsz szpinakowy jutro bede robić, bo już nie byłam głodna na wieczór, ojadłam się ciastem od tesciowej ![]() Emma- Wow! zaręczyny jak z bajki, zazdroszczę.. w ogóle mój, jak wy tutaj nazywacie -TŻ, nie romantyczny i mało pomysłowy. Jak mam imieniny to mu pisze esa- nie kupuj mi bombonierki z tej okazji, lepiej owoce czy cóś tam na co mam ochote
|
|
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za trzymane kciuki
ja już po połówkowym termin mam na 09 marca i według OM to 19t6d a ja liczyłam tydzień do przodu, mały ma się dobrze, waży 381 gram. siusiak nie odpadł, ale jest bardzo wyraźny , dokazuję w brzuchu a tak jak myślałam łożysko na przedniej ścianie i dlatego amortyzuje kopniaczki. Pozdrawiam gorąco życzę miłego wieczoru.
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle mam wrażenie, że lekarze nie liczą zaczętych tygodni, tylko jakby 'aktualne'. Ja tez tak liczę, i tak mi wychodzi wg usg.
Super Gosia ze same dobre wiadomości
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
zlożylismy to łóżeczko i jest niestabilne
tzn rozchodzi sie na śrubach.. i jest przez to brdzo niestabilne.. TŻ próbował to naprawić ale dupa dalej sie rozchodzi... będzie tzreba kupić nowe
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zadomowienie
|
Nadia gratuluje synka
![]() ja chyba z udzielajacych sie marcowek jako ostatnia dowiem sie o plci ostatnio nastawilam sie, ze poznam i nie udalo sie, teraz sie nie nastawiam ![]() ja tak samo mam upatrzony ten lezaczek myslalam o koszu Mojzesza, ale jednak lezaczek wydaje sie byc lepszy i przyda sie na dluzej, nie zajmuje duzo miejsca a powiedz mi, gdzie zamawialas? ![]() ktoregos dnia wielkie gratulacje Cytat:
![]() ja zrobilam nalesniki z jablkami jutro na obiad, zaraz lece sie kapac i nadrobie MasterChefa ![]() dzis mialam okropny dzien... nie wyobrazacie sobie, ale cale zycie mi przed oczami stanelo chodze teraz na inne zmiany niz maz, rano go zawoze a potem znow jade ja do pracy na pozniej. przyjechalam pod prace i okazalo sie, ze zapomnialam kluczy do szafki, ktore sa niezbedne, wiec wrocilam do domu (nie mam daleko, jakies 7min). zjezdzajac z ronda mamy straszny luk w przeciwnym kierunku niz rondo, padal deszcz i bylo dosc slisko i wpadlam w poslizg... masakra jakas! porzucalo mnie na boki, nie moglam opanowac auta (mamy lyse opony ;/), az w koncu zatrzymalo sie w poprzek. jechalo tylko jedno auto z przeciwka i sie zatrzymalo, na szczescie w nic nie uderzylam. juz cala droge do domu jechalam wyjac, do tej pory mam lzy w oczach jak pomysle co moglo sie stac, jeszcze ciul, ze mi, a mojej Kruszynce? do pracy dotarlam na 9 cala roztrzesiona, wszycy sie przerazili, bo wygladalam podobno tragicznie - jak smierc. do konca dnia bolala mnie glowa i brzuch jak na okres... nie wiem czy z nerwow czy ogolnie akurat mnie dzis brzuch bolal. co za dzien, mowie Wam.. dopiero po pracy sie uspokoilam w miare. a decyzja zapadla - od przyszlego tygodnia szukamy nowego auta na powaznie, mielismy w listopadzie zaczac, ale po dzisiejszej akcji maz sam stwierdzil, ze nie ma na co czekacuciekam juz dzis, do jutra |
|
|
|
|
#4790 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas w szpitalu wlasnie widziałam na rejsie przyszly na świat trojaczki! 3chlopcow
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Eeyesblue- jeszcze ja nie wiem, i długo się nie dowiem bo moi lekarze to **** :-D
|
#4792 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już przyszykowałam popcorn i czekam na top model.
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
Eyessblue wspolczuje mnie czasami jak zarzuci na zakręcie jak jest slisko to tez się trzęsę ale taka akcja to masakra!
|
|
|
|
#4795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zna sytuacje od początku i o ile jeszcze rok temu wkurzał się bardzo to teraz dał już spokój
Chyba widzi jakie ja mam do tego podejście i przestał się martwić ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
nie denerwuj się już, najważniejsze że nic się nie stało
|
||
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogladam wlasnie
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda.. ale materacyk macie?
Super, że wszystko w porządku ![]() To straszne! Dobrze, że nic Wam się nie stało. Czujesz ruchy? Uderzyłaś się w brzuszek, czy może pasy ucisnęły?
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Materacyk kupilam nowy bo tamten od kuzynki byl przesiakniety wilgocia.
No i lozeczko tez musze kupic |
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Tata nam dzis pow ze w marcu dostaniemy 3.5 tys dla dzidziusia
na wozek tak jak mowili plus cos mu kupimy potrzebnego.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

wyskakuj z pierścionkiem! 

miałam piękne oświadczyny.
.

do pracy dotarlam na 9 cala roztrzesiona, wszycy sie przerazili, bo wygladalam podobno tragicznie - jak smierc. do konca dnia bolala mnie glowa i brzuch jak na okres... nie wiem czy z nerwow czy ogolnie akurat mnie dzis brzuch bolal. co za dzien, mowie Wam.. dopiero po pracy sie uspokoilam w miare. a decyzja zapadla - od przyszlego tygodnia szukamy nowego auta na powaznie, mielismy w listopadzie zaczac, ale po dzisiejszej akcji maz sam stwierdzil, ze nie ma na co czekac
nie denerwuj się już, najważniejsze że nic się nie stało