|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Malinka dasz przepis na risotto?
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Emma fajne te zestawy
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla TŻta
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
![]() http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html tylko ja robiłam ostatnio bez wina , octu balsamicznego i tymianku (tych 2 ostatnich nie cierpię
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Róż, szary, biały.. Słodkie kolorki :-D Ja dzisiaj na ósma rano poszłam do lumpa.. Ostatni raz tam poszłam, po prostu jakiś dziki szał macicy tam jest.... Kobiety mnie staranowaly a dla dzieci nie było żadnych fajnych ciuchów. Jeszcze mi się czarno przed oczami zrobiło i słabo.. Nic nie kupiłam. U mnie dzisiaj na obiedzie mama i siostra wiec będzie na wypasie - barszcz ukraiński a potem naleśniki z farszem ruskim ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Uuu, niedługo nowy wątek!
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam, zrobię dużo :-D żeby jutro mieć na obiad, wiec starczy.
|
#4837 |
|
Przyczajenie
|
Monikimi studiuje prawo zatrudnienia i w tym roku koncze. Nie wiem jak będzie z sesja zimowa, bo chyba będę już spora a dojeżdża około 70 km na wydział więc jest to trochę meczace, ale może póki co nie ma się czym martwić, może wcale nie będzie zimy jak to było ostatnio
fakt faktem o pisaniu pracy wcale nie chce mi się myśleć, myślę głównie o dzidzi DTak czytaam, że większość z Was już jakąś wyprawke ma i bardzo mnie o zmobilizowalo do działania. Co prawda nie muszę kupować ciuszkow bo mam ich mnóstwo po siostrze, ale jakąś segregację można zrobić. Chciałam je przejrzeć, zobaczyć co się nadaje tylko dfo wyrzucenia a resztę podzielic rozmiarami i poukładać. Już czuje jakie to będzie przyjemne Dołączam się do zaniepokojonych mamus, które nie czują ruchów dzidziusia. To moja pierwszą ciąża i jestem na wszystko wyczulona, wszystkiego nie wiem, części się domyslam.. jak np. To wspomniane przez Was bulgotanie w brzuchu, czasem jest czasem nie ale nie wiem czy to mały, bardzo bym chciała żeby to było to
|
|
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem zdegustowana.. wszyscy mowili ze w ciazy lepsze gestsze wlosy bardziej blyszczące i ze wypadaja dopiero po porodzie, tymczasem u mnie wypadają garsciami
niby rosną jakies nowe na czubku ale to chyba zasługa szamponu radical, macie jakies sprawdzone sposoby? Turybiusz chyba chce mieć łysawą matkę to chyba dlatego ze zawsze dziwilam sie dziewczynom ktore obcinały włosy po ciąży czy slubie to mam
Edytowane przez Bonku Czas edycji: 2015-10-20 o 10:09 |
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez wypadaja, ale walcze z tym i jest o niebo lepiej
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w klubie misia, ja już od czwartku mam katar i mimo wielu zabiegów jest dalej
oby Twój minął szybciej!Ja dopiero po śniadaniu, właśnie popijam herbatkę ![]() Emma bardzo ładne ubranka
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też lecą, ale u mnie to tak jest od kiedy pamiętam... Zbieram się i lecę do tego sklepu, żebym potem jak się dziewczyny rozgadają zdążyła nowy wątek założyć
|
|
#4843 |
|
Rozeznanie
|
Malinka - nie ma za co, chętnie dziele sie tym przepisem bo to jedyna forma w jakiej szpinak do mnie przemówił. Moze jeszcze komuś uda sie przekonać
|
|
|
|
#4846 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, właśnie widzę, że idziecie jak burza i faktycznie dziś pewnie będzie już nowy wątek.
Ja dziś obudziłam się z dużym bólem głowy,ucha, katarem. Pewnie coś mnie bierze. Misia-trzymam kciuki, oby wszystko poszło po Waszej myśli
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam wlasnie sms od kuriera, ze przybedzie dzis materacyk
Haha a ja musze wybrac nowe lozeczko - masakra. Zjem sniadanie i siadam do tego |
|
|
|
#4848 |
|
Wtajemniczenie
|
napisz jak walczysz
za TŻ
Edytowane przez Bonku Czas edycji: 2015-10-20 o 10:27 |
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Juz kiedys pisalam ze chodze do fryzjera na zabiegi z placenta. To najlepszy sposob
No i myje tez glowe szamponem z placenta |
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
miałam dzisiaj jechać do lumpka na przecene, ale taaak bardzo mi się nie chce:P Walczyłam chyba do 3 żeby zasnąć. Zjem śniadanie i wezmę się za mycie okna w sypialni.:P dla TŻ zostawię najgorsze, balkonowe w salonie.
|
|
#4851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- wpisałam placenta w google i co? to znaczy łozysko z lacinskiego
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
No bo to jest jakis wyciag z lozyska itp
Ale chodzi tez o to zeby to odpowiednio wmasowac w glowe |
|
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po małej przerwie!
![]() Po zajęciach w weekend tylko starałam się Was nadrobić, a że jakieś milczące byłyście to nie poszło mi pół dnia na to Gratulacje wszystkich udanych wizyt i kciuki za następne ja cierpliwie czekam do poniedziałku, chociaż już bardzo bym chciała zajrzeć do synka od dwoch dni tak szaleje w brzuchu że mam wrażenie że on wogóle nie śpi Dzisiaj jadę z koleżanka na ciuchlandy, poszukuje już tylko pajacyków bo reszte garderoby mam w sumie już jestem na finiszu z ubrankami i teraz zacznę się rozglądać za wszelkimi gadżetami, po wizycie w poniedziałek zamówię kilka drobiazgów bo koszyk na smyku pęka w szwach ![]() Ja dzisiaj obiadu nie robię, wezmę coś dla męża w tesco bistro ![]() A co do włosów to ja potwierdzę że faktycznie stają się mocniejsze, moje nie dość że nie wypadają to jak wezmę je w kucyk to mam taką aureolę z małych włosków, prawie jak król lew w listopadzie planuje też zdjąć sztuczne rzęsy, bo licze że teraz w ciązy ładnie się zregenerują - ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ![]() Miłego dnia Mamuski! Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-20 o 10:39 |
|
|
|
#4854 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzis goląbki bez zawijania i fasolka szparagowa dla meża za mną chodzi spagethi carbomara ale na jutro sobie zrobie
|
|
|
|
#4855 |
|
Zadomowienie
|
Pochwalę się kocykiem minky który uszyła moja siostra dla Natalki
|
|
|
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
Witam się przed południem. Niestety ostatnio za wami nie nadążam. Dołączyłam do grona przeziębionych. Do tego mam problemy z bólem brzucha i skurczami. Wczoraj lekarz zalecił regularnie nospę i magnez, ale zapomniałam zapytać, co w takim razie z aktywnością fizyczną. Może wiecie jak to jest przy skurczach? Na razie i tak muszę wyleczyć przeziębienie, ale wolałabym nie rezygnować z basenu i fitnessu.
Poranek spędziłam na poszukiwaniach przepisów które wrzuciłyście. Właśnie wydrukowałam przepisy na wuzetkę i ciasto marchewkowe (Bonku, dzięki) i na ciasto jogurtowe (podziękowania dla Michaliny) i właśnie się zastanawiam, co upiec. Pozdrawiam |
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem zakochana w takich rzeczach, i podziwiam ludzi ktorzy potrafia to robić bo ja jestem anty talent do prac ręcznych - jakichkolwiek. Nie umiem malowac, dobierac kolorów, nie mam takigo kobiecego zmysłu a to postawie tu i bedzie ładnie ![]() a szkoda bo czasem tego brakuje ![]() TŻ właśnie wraca, od 6 do 10.30 miał te testy - masakra. Mówił, że wydaje mu się, że poszło mu dobrze, teraz kilka dni trzeba czekać na wyniki. |
|
|
|
|
#4858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
dopiero wstałam ![]() Bardzo fajne i cena super według mnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez ktoregos_dnia Czas edycji: 2015-10-20 o 11:02 |
|||
|
|
|
#4859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dopiero teraz się kapnełam ze przepis na jogurtowe dała Michalina a nie Moooniaaa
|
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie wygląda ładnie, tylko, że jak je TŻ skrecił to okazało sie że rozłazi się na łączeniach i przez to jest bardzo niestabilne. Probował pokleić powkręcać śrubki ale i tak jest mało stabilne no i na rogach niebezpieczne bo wystają te eementy ktore się rozeszły i ja na tym ręke obtarłam to co by było gdyby takie 6 mieiaczne dziecko buźke do tego przyłożyło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

dla TŻta

to chyba dlatego ze zawsze dziwilam sie dziewczynom ktore obcinały włosy po ciąży czy slubie to mam

w sumie już jestem na finiszu z ubrankami i teraz zacznę się rozglądać za wszelkimi gadżetami, po wizycie w poniedziałek zamówię kilka drobiazgów bo koszyk na smyku pęka w szwach