|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.32
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;53169199]Kupiłabym z nadzieją, że nikt nie przyjdzie i będę mogła je sama zjeść
[/QUOTE] |
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko wiesz to się z roku na rok zmienia, coraz bardziej wchodzi halloween, kiedyś to nikt się nawet nie przebierał specjalnie, imprez tematycznych było tyle co na lekarstwo. A ja mam takie miękkie serce, że jak zobaczę przez wizjer jakieś małe dziecko, jeszcze przebrane za coś to nie będę miała sumienia mu nie otworzyć;P
|
|
|
|
|
#784 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;53169241]Ja nie kupuję, domokrążcom nie otwieram, nie podoba mi się ten importowany zwyczaj.[/QUOTE]
Mam tak samo.
|
#785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
2 października zapisałam się na studia, jednak nie dostałam jeszcze listu. Czy bez otrzymanego listu mogę normalnie odebrać legitymację? (póki co pracuję na 3/4 etatu więc tylko na początku pokazałam się na uczelni) Czy jeśli uczelnia nie ma dziekanatu to odbiorę ją w sekretariacie instytutu? Próbowałam się dodzwonić ale niestety nikt nie podnosi słuchawki..
|
|
|
|
#787 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam ostatnio kilka wosków Yankee Candle. Palę je w zwykłym kominku, z bezzapachowym podgrzewaczem
![]() Czytałam na blogach, ze czas palenia wosków to ok. 8h. Każdy wosk dzielę na części, i zastanawiam się, czy każdy taki "odłamek" powinien pachnieć 8h, czy to tyczy się całości tej "tartinki"? Czyli łącznie wszystkie te kawałeczki będą pachniec 8h? |
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;53169199]Kupiłabym z nadzieją, że nikt nie przyjdzie i będę mogła je sama zjeść
[/QUOTE]Ja tak samo hahaha A na serio rok temu chodziły u mnie dzieci. Miały szczęście bo z 2h wcześniej upiekłam babeczki. Dla mnie wszystko co z Chin i idzie tyle czasu jest podróbka. Mój brat kupił telefon to po 3 dniach go mial :p |
|
|
|
#791 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że wyjełaś, ale ja bym nie wyjeła z prostej przyczyny. Mi w ciągu godziny zarasta dziurka. Byłam też na kilku rozmowach z kolczykiem. Jeszcze pozostaje kwestia tego, jaka to praca.
|
|
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
Mam problem z samsungiem galaxy ace (android). Nie dochodzą do mnie żadne smsy - tzn. jak jakiś przychodzi to dzwoni i dostaje powiadomienie, że jest i od kogo, ale jak wejdę w konwersację, to ich nie ma, wszystko jest zatrzymane na starych wiadomościach i nie widać nowych. Ktoś ma pomysł, czy to coś z czym da radę się uporać samodzielnie, czy niekoniecznie?
|
|
|
|
#793 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#794 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie można kupić takie maskotki, chodzi mi głównie o to żeby były dość małe i nadawały się dla dziecka?
http://fotobebe.pl/wp-content/upload...nań-1-z-17.jpg |
|
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak naprawdę czas "pachnienia" zależy od zapachu. Czasami palę jeden taki kawałek po 2-3 razy po kilka godzin (na pewno więcej niż 8) i on wciąż pachnie a czasami bywa tak, że zapach unosi się niecałą godzinę i po zawodach. Poza tym ja ich nie dzielę na pół - w sensie jak zapach słaby to daję pół ale jak zapach jest mocny to spokojnie można tartę i na 4 części podzielić.
|
|
#797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze mam nadzieje ze 8letnia dziurką nie zarośnie mi po 5 godzinach ale już lecę do domu! wysłane z telefonu |
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Organizacja przeprowadzki - pytanie z serii głupich
![]() W weekend przeprowadzam się z TŻ do nowego mieszkania. Klucze będziemy mieć w czwartek. Totalnie nie wiem jak się do tego zabrać ( nie przeprowadzam się po raz pierwszy - jednak od ostatniej przeprowadzki przybyło nam mnóstwo rzeczy) Co radzicie pakować jako pierwsze, lepsze będą kartony czy worki (zapopatrzyłam się już w 120 l :P) Wiadomo łóżko, telewizor, sprzęt sportowy na końcu. Pyt nr 2 ![]() Ile może kosztować wypranie dywanu i tapicerki sofy rozkładanej Bedinge Ikea. Pranie z dojazdem do klienta.
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie można gdzieś zobaczyć online dzisiejszą debatę?
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie takie mocne były Clean Cotton, Soft Blanket, Garden Sweet Pea.
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie zarosla mi dziurką w wardze uff wysłane z telefonu |
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Złożyłam CV w dwóch miejscach (typowa praca studencka, nic specjalnego), z tym, że w jednym miejscu w ogłoszeniu nie było podanej stawki godzinowej, więc nie wiem jaka ona jest. Jutro idę na rozmowę i zastanawiam się jak się zachować, jeżeli będzie ona śmiesznie niska w porównaniu do tej z drugiego miejsca. Po prostu powiedzieć, że w takim razie nie jestem zainteresowana? Mam wrażenie, że to głupio zabrzmi, zwłaszcza jak rozmowa wcześniej będzie już dłużej trwała. Nie mam doświadczenia w takich sprawach
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie powiedz że w takim razie nie jesteś zainteresowana
Jeśli podadzą śmieszną stawkę to spodziewają się że część osób im odmówi
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, ze to oni Ciebie zapytają ile chcesz. Rzadko się zdarza, że sami mówią ile dają.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie oblesnie. Co to jest? Plesn,pajeczyna,czy może cos innego? Marynarka byla miesiac w zamknietej szafie tuz obok sciany szczytowej,padało mocno kilka razy w tym czasie. Reszta ubran ktora wisiala obok tego nie ma.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
pleśń
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Ueee jak mi ohydnie,dotknelam tej marynarki. Zabije meza jak go zobacze,nie wiem co zrobił ze plesn na ubraniu wyhodowal
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

[/QUOTE]

Tylko wiesz to się z roku na rok zmienia, coraz bardziej wchodzi halloween, kiedyś to nikt się nawet nie przebierał specjalnie, imprez tematycznych było tyle co na lekarstwo. A ja mam takie miękkie serce, że jak zobaczę przez wizjer jakieś małe dziecko, jeszcze przebrane za coś to nie będę miała sumienia mu nie otworzyć;P

ale już lecę do domu! 
) Wiadomo łóżko, telewizor, sprzęt sportowy na końcu.