|
|
#61 |
|
jestę wieszczę
|
Dot.: przeleciała mnie i olała
odczep się od niej, przykleiłeś się jak domokrążca. Laska chce drzwi zamknąć, a Ty wciskasz między drzwi a futrynę łapsko i nadajesz, że brzydko robi. Boże. Nie dość, że jesteś uczepliwy jak rzep, to w dodatku chcesz ją pouczać, bo się brzydko zachowuje. Ona chciała, żebyś jej włożył, a nie wyłożył (lekcje o dobrym wychowaniu np.). Kumasz różnicę w tych dwóch słowach? I na litość boską, przestań się pogrążać, bo przez neta idzie wyczuć, że jesteś erotomanem gawędziarzem i wydajesz się dość... oślizgły.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem napastliwy, chcę po prostu wiedzieć na czym stoję! nie mówię, że trzeba się żenić z każdym z kim się bzykało, sam byłem różny wobec lasek, ale nigdy nie odwaliłem czegoś takiego, że po seksie zniknąłem i to nie chodzi o wykorzystanie, tytuł tematu jest półżartem, denerwuje mnie chowanie głowy w piasek i tyle, przecież mi też jakoś póki co nie zależy na związku z nią, nie jestem zakochany Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-10-20 o 18:03 |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Czy autor wątku to troll?
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
No i prosze, a jak się niby mają Wasze uwagi o napastliwości, nachalności i "obślizgłości" Kreweta do żałosnych jęków lasek, które tkwią uparcie przy telefonach umierając z rozpaczy, że facet taki niby zainteresowany i ogólnie fajny, a nie zadzwonił? Nie żebym broniła amatorów bezuczuciowych bzykanek bez zobowiązań, ale zawsze wydawało mi się, że jak już idę z facetem do łóżka, to co najmniej go szanuję i mamy przynajmniej kilka wspólnych tematów, które moglibyśmy rozwinąć w rozmowie po. Bo jakbym nie miała ochoty gadać, to wibrator w zupełności by wystarczył. A tu proszę, facet dzwoni, pisze, interesuje się i CHCE ROZMAWIAĆ, a tu beton! Nieoczekiwana zamiana płci i teraz kobiety będą zmieniały facetów jak rękawiczki i traktowały jak zabawki? Nawet jeżeli dla dziewczyny była to jednorazowa przygoda, to powinna mieć na tyle odwagi cywilnej, żeby się do tego przyznać, a tym samym okazać szacunek facetowi (czyt. drugiej osobie). No chyba, że boi się łatki dziwki i łatwej dziurki, ale niemówienie o tym, co się już i tak zrobiło i tak nie zmienia faktów, a świadczy wyłącznie o tchórzostwie i niskiej kulturze własnej. Czyli niezbyt dobrze niestety.
Edytowane przez green way Czas edycji: 2015-10-20 o 19:02 |
|
|
|
|
#66 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wy serio nie widzicie dlaczego ona zamilkła? |
|
|
|
|
|
#67 |
|
plum plum
|
|
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
Krewet się spodobał. Nie ściemniała mu, naprawdę była zajęta.
Spotkali się po raz drugi, poszli do wyra, wszystko spoko. Zadowolony Krewet wrócił do domu. Zadowolona laska została u siebie. Nazajutrz najazd na chatę zrobili jej kuzyn z dziewczyną. Laska - panika, bo nie zwróciła uwagi na to, gdzie Krewet pieprznął kondoma. Wizja laski - jesoo, a jak gdzieś pieprznął byle gdzie i oni to zobaczą, będą się ze mnie śmiać, puszczą jakieś głupie komentarze, rozgadają, że u mnie w domu leżą porozrzucane używane kondomy. I teraz kolejność zdarzeń: 1. W pośpiechu pisze sms do kreweta z pytaniem gdzie go rzucił. 2. Nie wiedząc gdzie jest bomba próbuje ją znaleźć a jednocześnie nie dopuścić do tego, żeby oni go zobaczyli przed nią. 3. Krewet odpisuje, ale ona w nerwach nie słyszy telefonu. 4. Jest wkurzona na maxa, bo nie może znaleźć tej gumy - stąd nerwowa reakcja w czasie rozmowy przez telefon. 5. Ok, laska się uspokaja. Kondom w śmieciach, zagrożenie minęło. 6. Laska pisze krewetowi sms z wyjaśnieniami dlaczego się tak zdenerwowała. 7. Krewet nie myśląc o tym, co właśnie działo się u laski na chacie uznaje, że skoro wyrzucił gumę do śmieci, to problemu nie było i laska bez sensu się na niego wydarła - więc pisze jej w sms co o tym myśli. 8. Laska uznaje kreweta za nieempatyczną świnię i nie chce z nim więcej gadać, ignoruje jego zaczepki. 9. Krewet nie rozumie o co jej chodzi, więc dzwoni, pisze, uznaje, że laska jest szurnięta. Naprawdę nie sądzicie, że to była kluczowa kwestia? |
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
Brzmi to całkiem sensownie, ale homar zaraz napiszę, że wcale nie i o braku szacunku też coś wspomni
|
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra adeedra, ja się zgadzam, że źle zareagowałem, ale przeprosiłem. Na Boga, przecież nie naubliżałem jej przez ten telefon, tylko wyraziłem dezaprobatę, potem przeprosiłem. Jeśli ona się o to obraziła na amen to jest księżniczką, albo szukała tylko pretekstu żeby mnie olać.
Miałem podobną sytuację 2,5 roku temu. Spotkałem się z panną, było fajnie, chyba jej zdaniem też, bo po spotkaniu sama się odzywała. Zaproponowałem kolejną randkę. Ona, że chyba ma szlaban, bo się urwała z jakiś tam lekcji (wtedy ja 18 lat, ona 17), a ja, że nie musi szukać wymówek, jak się nie chce ze mną spotkać. A ona ból dupy, że ją posądzam o oszustwo i już więcej nie pogadaliśmy. A też ją przeprosiłem. To są właśnie laski. |
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, oczekuję merytorycznych wypowiedzi w tym temacie, więc twoje ostentacyjne okazywanie awersji do mnie nie jest tutaj mile widziane.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
No spoko - może być i merytorycznie. Nie pchaj się w takie relacje, skoro nie są dla Ciebie. Chcesz związku? Dąż do tego, potem leć do łóżka. Co można jeszcze napisać? Masz jakiś żal do kilku dziewczyn (fajnie, że spodziewałeś się ekstra dojrzałego zachowania po nastolatce) i wyładowujesz się na wszystkich innych, pisząc właśnie tutaj (a nie na forum, gdzie jest więcej mężczyzn). Ty nie oczekujesz od nas porad. Ty przychodzisz i jeeeeedziesz po kobietach, generalizując. To czego się spodziewasz
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Biedny, biedny histeryczny krewet, laski nie potrafią uszanować, że w dobrej wierze oskarżasz je o najgorsze nie mając jeszcze ku temu powodów. Zacznij je traktować jak ludzi, bo nie będziesz mógł liczyć na nic poza |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Ona ma 20 lat, poza tym ja nie mam nic przeciwko bzykaniu bez zobowiązań, ale niech nie chowa głowy w piasek, tak jakbym nie istniał.
Oj adeedra, księżniczce korona spadnie z głowy, że po tygodniu. |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Merytoryczna odpowiedź brzmi: jesteś nieufny, nieco agresywny w tonie wypowiedzi, wszędzie widzisz kłamstwa i oszustwa. Przy czym dziwisz się, że społeczeństwo od takich ludzi stroni niezależnie od płci. Nikt nie chce wikłać się w dłuższe relacje z tak problematycznymi ludźmi. Po prostu.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Tej o kłamstwa nie oskarżam, tylko o żenujące udawanie, że mnie nie zna.
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Żałosne to są zachowania lasek w takich sytuacjach.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Tobie nie chodzi o to, że ona się nie odzywa. Tobie chodzi o to że wreszcie, Wreszcie, WRESZCIE dorwałeś jakąś co nie zwiała od razu, tylko jak się ją ponapastowało telefonami to się jeszcze jakoś tam ugięła i nie możesz przeboleć że ona tak naprawdę ma cię gdzieś. Jak prawie każda.
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
Twoja nieporadność i kompletne zagubienie w świecie mnie rozczulają.
Korona jej z głowy na pewno nie spadła, ale jej majtki dla Ciebie też się już nie zsuną. |
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
To może rób tak, żeby nie przepraszać? Jakby mi facet zrobić o coś scenę albo uważał, że kłamię to także przestałabym się odzywać, nawet jakby przepraszał.
A co do pierwszego wątku... Cytat:
A co to, podstawówka? |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#86 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Więc skąd w Tobie tyle desperacji? Żaden facet, który ma rzekomo takie powodzenie jak ty nie zmarnowałby tyle czasu siedząc na babskim forum i rozstrząsając każdy, najdrobniejszy gest laski która ma głęboko w poważaniu. I nie pisz znowu tych ściem o tym ,że jej zależy tylko coś tam.
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam wielkiego powodzenia, niczego takiego nie sugeruję, ale pisanie, że każda panna mnie olewa jest przesadą i dziwną próbą dogryzienia mi.
Roztrząsam tę jedną konkretną laskę, bo to dość specyficzny przypadek i tyle. Cytat:
Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-10-20 o 21:55 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.