Mamy marzec 2016. Część IV :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-20, 22:38   #211
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)

karolcia nie widać fotki....
Stary 2015-10-20, 22:39   #212
karolciakarola
Raczkowanie

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

No właśnie widzę nie ogarniam tego niestety:/
karolciakarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-20, 22:39   #213
gosza82
Rozeznanie

Polly i bardzo dobrze Twoja mama mówi

Eeyesblue dokładnie ja też jestem tego zdania "przemęczyć się" te 3 lata. Mam znajomą która urodziła i 4 miesiące później wpadła nawet się nie spodziewali że tak szybko można i mówi lekko nie było ale za to wspaniale teraz te rodzeństwo ma 5i6 lat i jest strasznie za sobą niektórzy biorą ich nawet za bliźniaki My kobiety jak już poród przeżyjemy o wychowanie to chyba pryszcz hhmmm tak mi się wydaję mamuśki pocieszcie że tak jest

Karolciakarola kto wie może się znowu spotkamy tuatj na wizazu tylko w tytule mamuśki...2017lub 2018 fajnie by było
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-20, 22:43   #214
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolciakarola Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

No właśnie widzę nie ogarniam tego niestety:/
zapisz obrazek na dysku i wklej w załącznik może tak się pokaże
Stary 2015-10-20, 22:43   #215
gosza82
Rozeznanie

Ja też się zbieram do spania. Spokojnej nocy Wam życzę i jak najmniej wstawania siusiu
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-20, 22:44   #216
karolciakarola
Raczkowanie

http://m.newlook.com/shop/womens/jac...rka-_349317434
t

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Ja na Tel pisze i cos mi nie idzie
Stary 2015-10-20, 22:47   #217
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny ale macie tempo 8 stron nowego watku
Od rana zabiegana bylam najpierw ogarnelam chate pozniej z Cora do lekarza poszlam po obiedzie spacerek po lesie I wieczorem zabwa modelina
Jutro mam wyczekane usg wiec prosze o kciuki
Zmykam juz do lozka dobrej nocy
Malinka piekna pierwsza strona

Edytowane przez misia_25_26
Czas edycji: 2015-10-20 o 23:15
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-20, 23:04   #218
Lewek
Zakorzenienie

Cześć Laski

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
To wychodzi na to, że jestem jedyną fanatyczką KP w tym gronie?
Ja poważnie myślę o długim karmieniu. Rok to u mnie absolutne minimum. Gdyby nie fakt, że kp utrudnia zajście w kolejną ciążę to mogłabym karmić i do 3 lat. Osobiście - z podkreśleniem tego słowa- uważam, że KP to najlepsze, co matka może dać dziecku.. A słowa bonku o cyckowym smrodku... cóż.. brak mi słów.. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam... Właściwa higiena ... Aż nie wiem co powiedzieć...

Zmieniając nieco temat, ale pozostając przy bliskości - zamówiłam dwie chusty... i poluję na trzecią
Ja nie wiem czy jestem fanatyczka ale na pewno wielką zwolenniczką.
Karmilam dwóch. Za każdym razem musialam przerywać z powodu ciąży a chyba się nie chwalilam ze w końcu udało mi się odstawić młodszego. Ma półtora roku dla tych co nie pamiętają, wg mnie odpowiedni wiek na odstawienie bo zaczął już zbyt często chcieć cycka co było dosyć uciążliwe. Ale z drugiej strony był niezwykle słodki w swym umiłowaniu maminego cyca No juz pomijam że musiałam odstawic ze względu na kolejnego który ustawił się w kolejce.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Skąd podejrzenia, że kp trudniej zajść w ciążę? Mam dookoła pełno przykładów dziewczyn, które tak myślały i bach, za chwilę znowu ciąża
Nie wiem czy to o to dziewczynom chodziło czy o to aby po prostu nie karmić w ciąży, ale potwierdzam że owulacja podczas karmienia jest i zajść można co udowodniłam dwa razy.

Co do włosów to ja też farbuje. Byłabym cała siwa gdybym tego nie robiła. Za to ciąża ma na moje całe owłosienie zbawienny wpływ bo na głowie mi gestnieja za to na pozostałych częściach ciała rzedną i wzrost się mocno spowalnia cudownie po prostu. Niestety potem wszystko wraca do normy. Z głowy połowa wypadnie, na nogach rosną jak szalone.

Dobranoc!
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-20, 23:06   #219
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Padam już po dzisiejszym dniu. Wszystko już przewiezione, został jutro jeden kurs po jakieś drobiazgi kładę się spać

Karolcia, bardzo fajna na kurtka
Stary 2015-10-20, 23:13   #220
kallina_2014
Wtajemniczenie

Karolcia , bardzo ładna kurtka!
Stary 2015-10-21, 06:13   #221
karolciakarola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Karolcia , bardzo ładna kurtka!
Dziękuję mi tez się podoba.

Witam sie o poranku jade juz na zajęcia ale dzis tylko do 10, a potem.... Połówkowe juz nie mogę się doczekać.
Miłego dnia dla wszystkich mamuś
Stary 2015-10-21, 06:21   #222
Kiinga26
Zadomowienie

Hej Dziewczyny.
Od 2:00 nie śpię. Mamy w domu jelitówke. Mnie dopadła w nocy, TŻ nad ranem. Wychodzi na to, że synek nas zaraził, bo miał 4 dni temu.
Wymiotowalam już 5 razy, cała się trzęsę a ból żołądka aż mnie skręca
Kiinga26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 06:54   #223
monicca1989
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Cytat:
Ja poważnie myślę o długim karmieniu. Rok to u mnie absolutne minimum. Gdyby nie fakt, że kp utrudnia zajście w kolejną ciążę to mogłabym karmić i do 3 lat. Osobiście - z podkreśleniem tego słowa- uważam, że KP to najlepsze, co matka może dać dziecku.. A słowa bonku o cyckowym smrodku... cóż.. brak mi słów.. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam... Właściwa higiena ... Aż nie wiem co powiedzieć...
Też zamierzam karmić do roku. Pierwszego synka karmiłam 11 miesięcy. Początki były trudne nie przybierał kazali nam dokarmiać mm ale po długiej walce i stymulacji laktatorem udało się.
O smrodku nigdy nie słyszałam od nikogo kto karmił ani samej mi nic nie smierdziało więc nie wiem.

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Myślałam o sombre, ale gorzej będzie mi się pogodzić, jak fryzjer mi zepsuje włosy. Kolor mam ciemny blond albo jasny brąz ;-) a czy grzywka nie będzie zbyt dziecinna?
Ja rok temu miałam ombre, miesiąc temu sombre, podoba mi się jedno i drugie
Grzywke dawno temu nosiłam ale teraz już bym się nie zdecydowała.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 07:11   #224
darolka
Rozeznanie

Witam się z rana
Ja jestem z tych mam nie karmiących. Nie wiem czemu ale dla mnie to obowiązek nie zbyt przyjemny. Gdzieś czytałam że może to wynikać z zaburzeń kontaktów z matką co u mnie może być prawdą.
Trochę mniej się udzielam bo ból :-\ głowy jest teraz prawie codziennie. A ekran dodatkowo męczy oczy więc nie daje rady.:-(
Dzisiaj zamiast herbatki kakao ;-) zaraz będziemy do szkoły wychodzić. Zrobiłambym jakaś zupę tylko nie wiem jaką. Może szczawiową?
Stary 2015-10-21, 07:32   #225
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Ja juz po połówkowym wszystko dobrze mozg serduszko narządy kości tylko twarzy nie chcial pokazac zaslonil sie rękami i zarzucił jeszcze nogi termin na 5.03 i waga ok 367g aaaa i siusiak nie odpadl
super, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Co do pierwszej strony. Ja jeszcze nie znam płci mojego maluszka
zaraz od-koloruję

Cytat:
Napisane przez verrerie Pokaż wiadomość
Na poczatku witam was dziewczyny! Chyba z godzine was nadrabialam.
Nie mialam nastroju od wczoraj pisac. Maz mnie wkurza, jest niemily zeby nei powiedziec chamski. Wkurza go, ze mam ciaze zagrozona i to on musi ciagle zawozic i przywozic corke z przedszkola. Staram sie i robie co moge, ale on ciagle jest niezadowolony. Kompletnie nie radzi sobie z sytuacja. Dzisiaj sie bardzo poklucilismy rano.
przykro mi To strasznie nie w porządku ze strony Twojego męża. Zdecydowaliście się razem na dziecko i po Waszych przejściach powinien mieć świadomość, że możesz mieć ciąże zagrożoną i powinien Cię wspierać, a nie fochy walić. Nie ładnie z jego strony

Cytat:
Malinka u mnie na 1str i na kompie i na komórce Gosia (z cyferkami) jest wytluszczona na czarno i linika nizej
nie wiem czemu tak, u mnie jest normalnie i wpisałam jeszcze raz i dalej u mnie normalnie, nie wiem jak u Was teraz..

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Stwierdziłam, że jak zrobię kocyk, to chcę się nauczyć robić skarpetki na drutach.
ja mam w planach buciki, znalazłam prześliczne wzory
tylko najpierw muszę skończyć kocyk, dopiero 12cm mam
Stary 2015-10-21, 07:36   #226
_polly_
Zakorzenienie

Dzień dobry! Jak środa, to oczywiście lumpeksy.
Mam ostatnio problemy z zasypianiem. wiercę się z 2 godziny zanim zasne.:/

Kinga, zdrowia dla Ciebie i TŻ!

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 07:44   #227
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
malinka ślicznie to zrobiłaś, możesz mi dopisać że będzie synek Marcel.
sie robi
Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
I jest też chyba różnica w wielkości liter między innymi dziewczynami: Anteria, Szczeperka np. są malutkie, a Smerfetka, Trzydzieścidwa i inne, znacznie większe przez to te większe wydają się napisane ciemniejszą czcionką. Ale to są drobiazgi
kurcze, u mnie jest wszystko normalnie i nawet nie mam jak poprawić przez to niedociągnięć
Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Ja nie widzę w tyn żadnego problemu, możesz nawet codziennie mieć nowy :-D a już chyba na tyle się znamy, że kojarzymy się po nicku, a nie obrazku ;-)
ja kojarzę większość po avatarku

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Malinka , no weeeez pomaluj mnie na niebiesko! Nie chcę być seledynowa
pomalowałam raz jeszcze, chociaż u mnie byl niebieski

Cytat:

Zmieniając nieco temat, ale pozostając przy bliskości - zamówiłam dwie chusty... i poluję na trzecią
Też jestem fanką KP, może nie tak długo, ale do roku czasu bym chciała. W między czasie chce wprowadzać inne pokarmy, a potem odstawić, żeby starać się o drugie

Pokaż chusty jakie wybrałaś Ja już mam upatrzoną jedną, tylko wzór jeszcze muszę wybrać
Stary 2015-10-21, 07:45   #228
Abii84
Rozeznanie

też dzień dobry ja z samym zasypianiem problemu nie mam ale jak się w nocy obudzę to drugi raz zasnąć już nie jest tak łatwo.
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i z niecierpliwością czekam na swoje jutrzejsze USG
Wczoraj mi mama zapowiedziała, że chciała nam zrobić niespodziankę ale dobrze wie, że jej niespodzianki nie wychodzą więc mi powiedziała, że przyjedzie, zastrzegając, żeby nic nie mówić młodemu - przynajmniej on będzie zaskoczony także za niecałe 3 tyg się zobaczymy
Wyprawiłam chłopaków z domu więc wracam do łóżka- książka czeka
spokojnej środy
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 08:03   #229
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
CHoć moja tesciowa karmiła siostre TZ to 6 lat i uważam to za patole

Cytat:
Napisane przez Pisstacyjka_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Wrocilismy z wizyty u giną, po USG powiedział że nie ma się do czego przyczepic, wszystko ok ale ryzyko poronienia cały czas jest bo szyjka jest krótką. Mam się nie przemeczac. Martwi mnie to.
Jutro zaczynam 18 tydzień.
dobrze, że był szczery, teraz masz świadomośc, że MUSISZ na siebie uważać bardzo

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Mi sie osobiscie ombre nie podobaja
ja mam przymusowe ombre, bo czekam aż mi moje odrosną i ścinam co pół roku końcówki aż dojdę tylko do swoich.

Chociaż pewnie przed chrzcinami trzeba będzie znaleźć jak najbardziej podobny kolor do mojego

Cytat:
Napisane przez Pisstacyjka_ Pokaż wiadomość
SDziewczyny czy będziecie chciały rodzić z mężem?

Cytat:
Jesteście pewne ze tak szybko chcecie drugie dziecko? Moi znajomi tez tak mówili a teraz ostro sie wypierają jak widzą ile to roboty i chca poczekać aż podrośnie no to jest mleko naturalne i szybko się psuje nakapie pare kropel na wkladke i śmierdzi 2osoby mi to mowily ktore kilka razy dziennie myly piersi wymienialy wkladki ale dalej bylo czuć po jakimś czasie
ja jestem pewna, że jak Bozia pozwoli, to chcę małą przerwę między dziećmi. Mąż też. Tak najlepiej jak rodzeństwo jest zbliżone wiekiem. Lepiej się dogaduje i w ogóle.

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Myślałam o sombre, ale gorzej będzie mi się pogodzić, jak fryzjer mi zepsuje włosy. Kolor mam ciemny blond albo jasny brąz ;-) a czy grzywka nie będzie zbyt dziecinna?
co do grzywki zależy czy do warzy pasuje. Ja mam od kilku ładnych lat i nie wyobrażam sobie siebie teraz bez grzywki, mąż też mi mówił, że z grzywką lepiej Z tym, że ja nie mam grzywki takiej prostej, tylko na bok zaczesuję

A grzywkę zrobiłam chyba w gimnazjum żeby zasłonić trądzik na czole

Cytat:
Malinka w załączniku dodaje o co mi chodziło z wytłuszczoną Gosią tak wygląda u mnie pierwsza strona
buuu... u mnie wygląda wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.
Od 2:00 nie śpię. Mamy w domu jelitówke. Mnie dopadła w nocy, TŻ nad ranem. Wychodzi na to, że synek nas zaraził, bo miał 4 dni temu.
Biedni

Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Ja jestem z tych mam nie karmiących. Nie wiem czemu ale dla mnie to obowiązek nie zbyt przyjemny. Gdzieś czytałam że może to wynikać z zaburzeń kontaktów z matką co u mnie może być prawdą.
Trochę mniej się udzielam bo ból :-\ głowy jest teraz prawie codziennie. A ekran dodatkowo męczy oczy więc nie daje rady.:-(
Dzisiaj zamiast herbatki kakao ;-) zaraz będziemy do szkoły wychodzić. Zrobiłambym jakaś zupę tylko nie wiem jaką. Może szczawiową?
byłas z tym bólem u lekarza? Bo nawet jak na migrenę to za długo trwa

Cytat:

ja wręcz przeciwnie, ledwo zgasimy światło a ja już śpię. i od 3 dni w końcu na siku w nocy nie wstaje Aż dziwnie tak

Dzień dobry
Witamy się z córcią w 21 tygodniu
Stary 2015-10-21, 08:11   #230
magda16262
Zadomowienie

Witajcie w IV watku ale naskrobałyscie

Nie odzywałam sie bo coś łapie mnie znow przeziebienie a jutro wyjazd w gory ze znajomymi do niedzieli,a ja czuje ze mnie rozlozy na amen wstałam z katarem
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 08:17   #231
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
ja mam w planach buciki, znalazłam prześliczne wzory
tylko najpierw muszę skończyć kocyk, dopiero 12cm mam
Podziel się wzorem.
Jaką włóczką robisz kocyk?
Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość

ja wręcz przeciwnie, ledwo zgasimy światło a ja już śpię. i od 3 dni w końcu na w nocy nie wstaje Aż dziwnie tak

Dzień dobry
Witamy się z córcią w 21 tygodniu
Ja wcześniej też tak miałam. Dzisiaj za to wstawałam 2 razy.

Ale ten czas leci.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 08:41   #232
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Podziel się wzorem.
Jaką włóczką robisz kocyk?

Ja wcześniej też tak miałam. Dzisiaj za to wstawałam 2 razy.

Ale ten czas leci.
ja wczesniej po 4-5 razy wstawałam. wiem, że to pewnie wroci ale poki co si ecieszę z przespanych nocy

powiem Ci, że nie wiem jaka to włóczka. W pasmanterii poprosiłam o włóczkę na kocyk dla dziecka bez wełny i Pani dała mi jakąś z baby w nazwie. Chyba sam akryl to jest, ale jest bardzo miła i przyjemna w dotyku. Tylko nie wiem czy mi wystarczy

Podsyłam linki jakie udało mi się do tej pory znaleźć. Tam na nich są wzory albo odnośniki do nich Z tym, że są tam też i na szydełko
1. http://blissfullydomestic.com/featur...-shoes/135213/
2. http://www.projecttot.com/heavendona...iy-com-GEZDKOA
3. http://feetricoteuse.over-blog.com/a...-79522752.html
4. http://www.knotyournanascrochet.com/...n-booties.html

A w gratisie królik Mega prosty
https://josoandsew.wordpress.com/tut...itted-bunnies/

i super choinki, też zamierzam zrobić

http://www.fabartdiy.com/how-to-diy-...tree-ornament/
Stary 2015-10-21, 08:48   #233
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.
Zdrówka życzę. Ja w poprzedniej ciąży miałam taką jelitowke ze loboziu... a synek tylko 3 razy zwymiotowal.
Cytat:

Ja tez zaraz pedze na świeżą dostawę!

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

A jaka jest różnica między sombre a ombre?
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 08:52   #234
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Dzień dobry

U nas znowu pobudka o 2 w nocy i płacz i wiercenie do 3 nie wiem już co mu dolega. Nie wygląda na to żeby coś go bolało, i tylko w nocy ma takie ataki. Może to od tego uczulenia Właśnie się obudził z uśmiechem na ustach Jestem przez to bardzo zestresowana, bo każda noc zaczyna wywoływać u mnie panikę

Co do zapachu pokarmu, ja nic takiego nie czułam, może te koleżanki coś zjadły takiego? Wiem że jak wypiłam sok z mango to miałam przez dobrą chwilę pomarańczowy pokarm może z zapachami też tak jest że przechodzą do mleka

Ja jestem jak najbardziej za KP mojego starszego synka karmiłam niestety tylko miesiąc. Nie umiał załapać cyca, starałam się jak mogłam a on ciągle się przy jedzeniu wiercił napinał i nie najadał. Przez to wszystko dostał przepukliny i musiał być operowany, wtedy zrezygnowałam. Teraz wiem więcej, może nie mógł załapać cyca bo miałam za dużo pokarmu Mam nadzieję że teraz uda mi się karmić chociaż do pół roku.

U nas mąż był ze mną od początku cc i bardzo chciałabym żeby i tym razem się udało. O ile teściowa wydobrzeje i da radę zająć się Radkiem to spokojnie będzie mógł ze mną być

My chcieliśmy zawsze małą różnicę wieku u dzieci i puki co tak nam się udaje, Starszy będzie miał 21 miesięcy gdy urodzi mu się młodsza siostra albo brat

Co do ciąży przy karmieniu. Oczywiście karmienie nie blokuje całkowicie owulacji, ale nieco ją "obniża" dlatego że karmiąc masz podwyższony poziom prolaktyny. I to też zależy od kobiety.

Czytałam ostatnio na pewnym forum jak jedna matka zadaje pytanie czy może karmić dalej swoje starsze dziecko, jest obecnie w 6-tym miesiącu i nie chciała by przerywać karmienia tamtego Byłam pewna że w dużym stopniu zostanie zniechęcona do dalszego karmienia ale nie, kobiety ją chwaliły i podziwiały i dawały rady. Mimo że opinie lekarzy były podzielone w tym temacie większość wypowiedzi była za karmieniem nawet dwójki dzieci w różnym wieku w tym samym czasie. Dla mnie to jest trochę niepojęte. No ale jak widać dużo jest różnych kobiet.

Przepraszam za tak długi wywód ale korzystam z chwili wolnego czasu i chciałam w końcu jakoś się udzielić
Stary 2015-10-21, 08:55   #235
fasolka1987
Zadomowienie

Dzień Dobry. Witam Mamusie z rana.
Wstałam o 7.30

Dzisiaj idę ściąć włosy

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Stary 2015-10-21, 08:55   #236
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
My kobiety jak już poród przeżyjemy o wychowanie to chyba pryszcz
No powiedzmy dużo zależy od tego jaki charakterek Ci się trafi
Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Jutro mam wyczekane usg wiec prosze o kciuki
Trzymam
Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
a chyba się nie chwalilam ze w końcu udało mi się odstawić młodszego.

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Padam już po dzisiejszym dniu. Wszystko już przewiezione, został jutro jeden kurs po jakieś drobiazgi kładę się spać
Uwielbiam przeprowadzki ale o ile dobrze kojarzę to Twój narzeczony wprowadza się do Ciebie?
Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Trochę mniej się udzielam bo ból :-\ głowy jest teraz prawie codziennie.
Ból głowy jest chyba najgorszy! Trwa cały dzień czy może tylko wieczorem?
Cytat:
Napisane przez Abii84 Pokaż wiadomość
więc mi powiedziała, że przyjedzie, zastrzegając, żeby nic nie mówić młodemu - przynajmniej on będzie zaskoczony także za niecałe 3 tyg się zobaczymy
Długo się nie widziałyście?
Stary 2015-10-21, 09:00   #237
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Witam sie rano robię sobie herbatke i sniadanko

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 09:03   #238
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość

A jaka jest różnica między sombre a ombre?
ja musiałam sobie wygooglac obrazki bo nie wiedziałam

Ale mnie córcia od rana podkopuje
chyba się śniadania domaga
Stary 2015-10-21, 09:04   #239
Kiinga26
Zadomowienie

Lewek ja mam chyba jakiegoś bonusa na jelitówkę w ciąży. W poprzedniej miałam w 40 tygodniu ciąży... Byłam pewna ze juz zostanę rodzic, ale wypuścili mnie w dwupaku :P
Ale ten obecny wirus jest strasznie agresywny. Zwracam co 10-15 minut. Nie mam już sił. Właśnie zaparzyłam miętę i zamierzam ją po trochę łyżeczką chlipać. Może chociaż ból żołądka trochę ustąpi
Kiinga26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 09:06   #240
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Czytałam ostatnio na pewnym forum jak jedna matka zadaje pytanie czy może karmić dalej swoje starsze dziecko, jest obecnie w 6-tym miesiącu
Dla mnie to jest trochę niepojęte. No ale jak widać dużo jest różnych kobiet.
Moim zdaniem to za duże obciążenie dla organizmu matki. Musiałaby bardzo dbać o zróżnicowaną dietę żeby nie narobić sobie problemów zdrowotnych przez niedobory.. starsze dziecko pije więcej niż niemowlę więc to tak jakby miała wykarmić trojaczki, a mleko nie bierze się znikąd.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości