Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-21, 06:31   #1291
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4

U mnie od 5 do 6 wycie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 06:33   #1292
kejtiCe
Zakorzenienie

U nas 3 karmienie. Nie pamiętam o której drugie było, ale godzinę po nim pobudka była, udało mi się go uspac bez wyciągania z łóżeczka i teraz je. Ale chyba już nie zaśnie. A ja bym jeszcze pospala
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 06:55   #1293
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
U nas 3 karmienie. Nie pamiętam o której drugie było, ale godzinę po nim pobudka była, udało mi się go uspac bez wyciągania z łóżeczka i teraz je. Ale chyba już nie zaśnie. A ja bym jeszcze pospala

Ja wstałam mimo ze mały zasnął - głód mnie wywalił z łóżka

Ciekawe czemu płakał - czy nie zaczyna sie reakcja na nabiał...

Stary 2015-10-21, 07:23   #1294
Irmusia81
Zakorzenienie

U nas karmienie o 3:30 i teraz o 7 😊
Tyle że Franek znów ma katar i boję się że tym razem to się zaraził ode mnie lub od Leosia 😐
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 07:27   #1295
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Starte jabłko, gruszkę, banana. Owoców w kawałkach w kaszy nie chciał jeść. Musiała być gładka.
Po kaszce myliśmy zęby i spać. Mleko było nad ranem.
A od którego miesiąca tak robiłaś?
Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
w końcu do Was zaglądam, niestety dziecina nie dawała mi spokoju teraz jest juz aniołem i ma m nadzieje, że tak zostanie już
heej
co u Was?

Cytat:
Ja też..
U nas w ogóle loteria. Nigdy nie wiem kiedy będzie jeść. A kiedyś budził się jak w zegarku.
u nas to samo.

Co chwilę się budzi, rzuca. Uśnie, to budzi się na jedzenie..
Dosłownie kejti-loteria.

Jeszcze Lena nauczyła się złościć. Ale wiecie jak-tak na wymuszanie. Pręży się, wije, rzuca-czy na rękach, czy na łóżku. I wyje.
Przez chwilę się bawi, śmieje, gada a dosłownie w sekundę potrafi zrobić taką jazdę, że głowa mała.
Na razie się nie dajemy. Tzn. nie robię tak, że każdy płacz to już jestem przy niej, nie biorę na ręce jak tak wyje. Widzę, że chce już wymuszać.

Dlatego coraz bardziej mnie szlag jasny trafia bo jak było w miarę ok, tak teraz od piątku dni są oparte w zasadzie na jej fochach i wyciu.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 07:34   #1296
mycha_818
Zadomowienie

Ja pierdzielę wchodzę a tu kolejna część. 130 stron do nadrobienia wg aplikacji. Masakra!!! Nie było mnie ostatnio bo wróciłam do pracy, nie zawodowej ale tej hobbystycznej, czyli znów gram w kościele. Weekend miałam wiec zawalony, już w piątek pierwszy ślub. Po takiej przerwie musiałam sobie przypomnieć co i jak więc dużo ćwiczyłam i rozgrzewałam głos. W poniedziałek mogą córka miała imieniny i od rana sprzątałam chatę, zajeło mi to kilka godzin, potem jechałam po ciacho, bo nie zdążyłam nic zrobić, a potem przyjmowałyśmy ciotki, wujków i kuzynostwo ;-) W ogóle to zamiast bodziaków zabawek i innych tego typu rzeczy (które i tak dostała swoją drogą) poprosiliśmy o kasę i zebraliśmy 120 zł wiec kupiliśmy tę matę prince lionhearth W międzyczasie był u nas jeszcze wujek obejrzeć nowy dom, bo przez pół roku jeszcze nie był oraz moja koleżanka i też na plotach trochę zeszło. A i fryzjerka, bo ścięłam włosy... Żal mi było, bo takie długie, ale leciały juz garściami. A dziś urodziny ma moja mama i znów muszę sprzątać chatę, nie wiem kto tutaj tak brudzi... I jeszcze pospieszyć się musze bo na 13 dentystę mam, bo wraz z nicią dentystyczna wyciągnęłam sobie plombę. I jeszcze obiecałam zrobić na obiad pastę szpinakową... Nie wiem jak jak się wyrobię, znów nie będę miała czasu się nawet wysrać za przeproszeniem ;-) Jeszcze rolety musze zamówić i zakupy zrobić. Dziewczyny mające więcej niż jedno dziecko... PODZIWIAM WAS PRZEOGROMNIE!! Moje dziecko od trzech dni nie chce zaś bardzo jeść, nie chce za bardzo spać, chce być tylko na rekach, a i to nie zawsze się jej podoba. Ale wiedziałam że u Was takie stany juz dawno nastąpiły, wiec nie mam się nawet co żalić ;-)

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Aha, kupiłam sobie ostatnio półbuty, bo nie miałam w czym chodzić bo na kozaki jeszcze za wcześnie a adidasy nie wszędzie założę. Strasznie długo już szukałam i znalazłam piękne. Raz założyłam i całe skarpety czarne, drugi raz - to samo... Teraz jeszcze musze je reklamować bo farbują. I znów bez butów zostałam. :-(
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 07:48   #1297
Irmusia81
Zakorzenienie

Masija- dokladnie nie pamiętam ale coś kolo 8-9 miesięcy. W każdym razie na pewno jak skończył pól roku bo ta kasza jest po szóstym miesiącu.

Mycha- cześć 🙋 nie daj się 😊 może za dużo na siebie bierzesz?
Też tak mam i wiem że to powoduje tylko niepotrzebną frustrację.
Staram się odpuścić bo wszystkiego nie jestem w stanie zrobić.
Stary 2015-10-21, 07:50   #1298
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Ja pierdzielę wchodzę a tu kolejna część. 130 stron do nadrobienia wg aplikacji. Masakra!!! Nie było mnie ostatnio bo wróciłam do pracy, nie zawodowej ale tej hobbystycznej, czyli znów gram w kościele. Weekend miałam wiec zawalony, już w piątek pierwszy ślub. Po takiej przerwie musiałam sobie przypomnieć co i jak więc dużo ćwiczyłam i rozgrzewałam głos. W poniedziałek mogą córka miała imieniny i od rana sprzątałam chatę, zajeło mi to kilka godzin, potem jechałam po ciacho, bo nie zdążyłam nic zrobić, a potem przyjmowałyśmy ciotki, wujków i kuzynostwo ;-) W ogóle to zamiast bodziaków zabawek i innych tego typu rzeczy (które i tak dostała swoją drogą) poprosiliśmy o kasę i zebraliśmy 120 zł wiec kupiliśmy tę matę prince lionhearth W międzyczasie był u nas jeszcze wujek obejrzeć nowy dom, bo przez pół roku jeszcze nie był oraz moja koleżanka i też na plotach trochę zeszło. A i fryzjerka, bo ścięłam włosy... Żal mi było, bo takie długie, ale leciały juz garściami. A dziś urodziny ma moja mama i znów muszę sprzątać chatę, nie wiem kto tutaj tak brudzi... I jeszcze pospieszyć się musze bo na 13 dentystę mam, bo wraz z nicią dentystyczna wyciągnęłam sobie plombę. I jeszcze obiecałam zrobić na obiad pastę szpinakową... Nie wiem jak jak się wyrobię, znów nie będę miała czasu się nawet wysrać za przeproszeniem ;-) Jeszcze rolety musze zamówić i zakupy zrobić. Dziewczyny mające więcej niż jedno dziecko... PODZIWIAM WAS PRZEOGROMNIE!! Moje dziecko od trzech dni nie chce zaś bardzo jeść, nie chce za bardzo spać, chce być tylko na rekach, a i to nie zawsze się jej podoba. Ale wiedziałam że u Was takie stany juz dawno nastąpiły, wiec nie mam się nawet co żalić ;-)

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Aha, kupiłam sobie ostatnio półbuty, bo nie miałam w czym chodzić bo na kozaki jeszcze za wcześnie a adidasy nie wszędzie założę. Strasznie długo już szukałam i znalazłam piękne. Raz założyłam i całe skarpety czarne, drugi raz - to samo... Teraz jeszcze musze je reklamować bo farbują. I znów bez butów zostałam. :-(
Heeej zaglądaj częściej do nas nawet na kazaniu
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 08:13   #1299
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
U nas karmienie o 3:30 i teraz o 7

Tyle że Franek znów ma katar i boję się że tym razem to się zaraził ode mnie lub od Leosia
biedak

A jak Leoś? Zazdrosny o brata?

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
A od którego miesiąca tak robiłaś?

heej
co u Was?

u nas to samo.

Co chwilę się budzi, rzuca. Uśnie, to budzi się na jedzenie..
Dosłownie kejti-loteria.

Jeszcze Lena nauczyła się złościć. Ale wiecie jak-tak na wymuszanie. Pręży się, wije, rzuca-czy na rękach, czy na łóżku. I wyje.
Przez chwilę się bawi, śmieje, gada a dosłownie w sekundę potrafi zrobić taką jazdę, że głowa mała.
Na razie się nie dajemy. Tzn. nie robię tak, że każdy płacz to już jestem przy niej, nie biorę na ręce jak tak wyje. Widzę, że chce już wymuszać.

Dlatego coraz bardziej mnie szlag jasny trafia bo jak było w miarę ok, tak teraz od piątku dni są oparte w zasadzie na jej fochach i wyciu.
no Konrad zachowuje sie identiko, ale myślałam ze to skok moze i minie

Tylko jak ja od razu nie podejdę to on sie tak rozkręci ze nie da sie uspokoić

I chce mi wyrwać sutą, wyje juz z bólu

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość

O kurcze, jaka załatana, a ja jak mam obiad zrobic to przeżywam

Tez chciałam ta mate ale tz wybrał inna w końcu

Stary 2015-10-21, 08:42   #1300
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
W jaki sposób udowodniono obecność/ powstawanie tych substancji?

Gdzie jest Mycha?! I Cos?!
Tez czytalam o tych substancjach. mleko matki to badaja co chwile o roznych porach dnia i zawsze cos nowego wychodzi. W nocy zawieralo duzo czegos tam (nie pamietam tej subst.) ktora opowiada za sen

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Hahaha

U nas nocka ok. KP o 1 i 6 i jeszcze śpi. A ją musiałam wstać niestety młodego do szkoły wyprawić. Ale po karmieniu o 1 zrobiła kupe. Znowu w nocy, dziwne. I po przewinirciu oczy jak 5zl i zaczęła gadac. Godzinę mi zajęło uśpienie jej
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 08:43   #1301
kaczuszka1986
Zadomowienie

Boże jaka pogoda... :/
Stary 2015-10-21, 08:46   #1302
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahahahaha

A ja sobie zamówilam botki z allegro. Bardzo fajne. Ja mam długa stopę ale bardzo szczupła( chociaż coś mam szczupłe) i dużo butów jest na mnie luźne. A te nawet czasami są za wąskie, haha
22.06.2015
Stary 2015-10-21, 08:47   #1303
mehja
Zakorzenienie

Mycha ale zalatana jesteś. Ja zawsze lubilam jak miałam tak wyładowane dni na Maxa.

Ale jak sobie pomyslalam że za 2 mies miałabym wrócić do pracy (bo to już pół roku będzie!) to aż nie wierze że tak szybko to zlecialo i nie chce mi się. Dobrze że wzielam rok macierzyńskiego i jednak nie podzieliłam go z TŻ
Stary 2015-10-21, 08:48   #1304
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Hahahahahaha

A ja sobie zamówilam botki z allegro. Bardzo fajne. Ja mam długa stopę ale bardzo szczupła( chociaż coś mam szczupłe) i dużo butów jest na mnie luźne. A te nawet czasami są za wąskie, haha
Poka szukam inspiracji ja szukam czegoś na zimę...
Stary 2015-10-21, 08:49   #1305
Cos_
Zakorzenienie

Jestem Kejtice nie mam weny na wizaz tylko czytam. Za duzo sie u nas dzieje,czekam na czwartek jak na zbawienie. Narazie nie bede gdybac.
Stary 2015-10-21, 08:49   #1306
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Poka szukam inspiracji ja szukam czegoś na zimę...
To wieczorem, nie będę dziś na kompie, bo Zaraz idziemy na lumpy

Czarne botki ocieplane z firmy Lewski
22.06.2015
Stary 2015-10-21, 08:53   #1307
Irmusia81
Zakorzenienie

Szuu- tak Leoś nadal jest zazdrosny o braciszka. Raz bardziej to okazuje raz mniej ale generalnie żal mu jak zajmuję się młodszym bratem a nie nim. I ja to rozumiem bo jak zostaję z chłopakami sama to prawie nie odchodzę od Franka. I Leoś musi się bawić sam. A mi jest smutno że nie mogę z nim poukładać puzzli czy pobawić się samochodami.

Jaką mate kupiłaś? Skip hopa?

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cos- oby czwartek przyniósł wam dobre wiadomości.
Stary 2015-10-21, 08:54   #1308
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Jestem Kejtice nie mam weny na wizaz tylko czytam. Za duzo sie u nas dzieje,czekam na czwartek jak na zbawienie. Narazie nie bede gdybac.
Trzymam kciuki!
22.06.2015
Stary 2015-10-21, 08:55   #1309
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Ha, wiatraczek moja mama kupila jak mala miala 2 tygodnie
My tez kupiliśmy, ale jeszcze nie zamontowany bo co chce dziecku do fotelika włożyć to zaraz muszę wyciągać bo tż marudzi, że w sklepie się przyczepią, że ukradłam...... Taaaa nie miała bym co ukraść tylko ☠☠☠☠a wiatraczek za 3 złocisze
On ma czasem swoje teorie....

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Alkamor zazdroszczę. U mnie t.mowi tak żeby przy mnie nie mówić.
Moi rodzice się wracają trochę ale im mowie co myślę i trochę się stopuja. Co nie znaczy ze nie słuchamy dobrych rad
U nas raczej T nawet jak coś powie to w sprawie dziecka nie odpuszczam, raczej się nie wtrąca. Czasem walnie jakiś tekst o żywieniu dzieci, ale Tż popiera moje zdanie i jak T mówi co się kiedyś dawało dzieciom i było tak super to Tż mówie, że kiedyś to się na suchoty umierało

Cytat:
Ale kawałki owoców?
A po kaszce jedzonej na kolacje zasypial z mlekiem czy bez? Boję się, że nie będę umiała oduczyc zasypiania po butli.
Ja też się własnie trgo boje bo w większości przypadków Michalina zasypia przy butli

Cytat:
Ja też..
U nas w ogóle loteria. Nigdy nie wiem kiedy będzie jeść. A kiedyś budził się jak w zegarku.
U nas tak samo lotrria bo czasem mleko je dopiero nad ranem a czasem 3 razy w nocy.

Dzis moje dziecko wstało po 4 z wielkim uśmiechem na buzi i ani myśli spać a teraz przewiduje dzień marudy - chyba, że odeśpi i popłudniu będzie lepiej w co wątpie

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 08:57   #1310
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

Ja ☠☠☠☠☠☠☠e.. Nigdy nie powiem złego słowa na teściów

Hehehe, a widzisz! :ksiądz:

Cytat:
Oddać kasę?! To jestem w szoku. Moja nic nie kupiła, to nie musiałam oddawać.. Ale jak pilnowała tej małej wnuczki i skończyły się jej deserki, to poszła kupić do biedry, a potem dzwoniła do swojej córki, że to takie drogie i ona musiała kupić!!!

Brat mojego Tża też nawet nie zadzwonił jak mieliśmy chrzciny. Pfff, nawet na fejsie mógł cokolwiek napisać, a on nic. A przyjeżdża za dwa tygodnie, ciekawa jestem czy w ogóle do nas przyjdzie.

Ja bym na moich T też mogła ciągle gadać. A szczególnie na teścia, ale nie robię tego ze względu na Marei, bo jej ciśnienie wtedy skacze.

Natomiast z siostrami mojego Tża mamy super kontakt. Jedna mieszka w Niemczech i rzadko się widujemy, ale ta druga mieszka 30 km od nas i daje nam wszystko po swoich dzieciach. Ale ja też często jej dzieci pilnowałam i zawsze im coś przywożę. Moja kuzynka też zaoferowała się, że dziewczyńskie ciuchy odda jej córkom, tak że zawiozłam ostatnio i już ta starsza nosi.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

A w ogóle to mojego Tża bratowa w ogóle nie przychodzi do T. Oni również w Niemczech mieszkają i ona nie przyjeżdża wcale, bo tak bardzo nie lubi mojego T.

Z tymi pampersami bylo tak, ze T jechała do selgrosu i chodziła i pytala co kupic co kupić, no to powiedzialam ze w sumie moze kupic pampersy, bo tam wychodza zawsze taniej. To kupiła i przyszła do mnie z paragonem na ktorym byly tylko te pampersy i mi go ostentacyjnie wreczyla zebym sie domyśliła ze trzeba jej oddać. Malo tego wziela 100 zl i powiedziała ze nie ma jak wydać i oddala resztę na drugi dzien wieczorem wiec w ogóle myślałam ze pampki mnie wyniosą stowe albo trzeba bedzie sie dopominac reszty

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
O matko co za T.... no błagam, przecież to ich wnuki!

Markus szczepienie miał wczoraj. Druga dawka 6w1 i rota. Wczoraj było ok, na noc dostał czopek z paracetamolem, bo lek powiedziała, żeby dać jak będzie marudny i temp mu skoczy trochę, a do 22 nie chciał usnąć . I cała noc z głowy. Po czopku miał w nocy ponad 38stopni. Obudził się o północy i zasnął o 4 na dwie godziny. W dzien dalej gorączka, spał mi na rękach, a jak go odkładałam od razu się budził i ryk. Więc cały dzień był na rękach, w chuście albo leżałam z nim i go tuliłam. Biedny jutro powinno być lepiej.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Haha tak, od czasu jak coś chamskiego powiedział o twoim tacie, co było mega s☠☠☠☠ielskim zachowaniem. No.
Ona jest babcia kiedy trzeba się wtrącić, ze jej wnuk się nie najada bo na piersi jest a ja na pewno nie mam dobrego pokarmu!

Biedny Markusek oby bylo juz lepiej

Cytat:
Matko ale się uśmiałam z twojej teściowej 😃
Rodzinka mojego męża też dobra. Na parterze naszego domu mieszka szwagier z rodziną i malo że nie dali frankowi nawet głupiej grzechotki jak się urodził to żadne z nich ani na moment nie wzięło Frania na ręce choć widzimy się conajmniej raz w tygodniu.
I mają swoje dziecko. Ludzie są bardzo dziwni...
Z rodziną tylko na zdjęciu
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 09:04   #1311
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
na pewno będzie dobrze

Jedna z wielu
Stary 2015-10-21, 09:12   #1312
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
Hehehe, a widzisz! :ksiądz:

Z tymi pampersami bylo tak, ze T jechała do selgrosu i chodziła i pytala co kupic co kupić, no to powiedzialam ze w sumie moze kupic pampersy, bo tam wychodza zawsze taniej. To kupiła i przyszła do mnie z paragonem na ktorym byly tylko te pampersy i mi go ostentacyjnie wreczyla zebym sie domyśliła ze trzeba jej oddać. Malo tego wziela 100 zl i powiedziała ze nie ma jak wydać i oddala resztę na drugi dzien wieczorem wiec w ogóle myślałam ze pampki mnie wyniosą stowe albo trzeba bedzie sie dopominac reszty

Ona jest babcia kiedy trzeba się wtrącić, ze jej wnuk się nie najada bo na piersi jest a ja na pewno nie mam dobrego pokarmu!

Biedny Markusek oby bylo juz lepiej

Z rodziną tylko na zdjęciu
Ej ☠☠☠☠a co te teściowe mają z tym mlekiem?!
Moja też ciągle napieprza że lena jest niespokojna bo jest glodna (wtf że płacze na jej widok to nieznaczy że jest niespokojna) bo ja mam chujowe mleko bo na pewno chude bo mam małe cycki
I tak cały czas, co się widzimy to takim smutnym głosem stwierdza "pewnie dałaś już butelkę bo cycus nie wystarczy" o.O

Boże ale pogoda.. Blanka w przedszkolu, lena śpi..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 09:14   #1313
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahahahaha

mialam pisać, żebyś pokazała ale widzę, że wieczorem też planuję kupić botki, widziałam raz z Lasockiego ale nie wiem czy są ocieplane może kiedyś w końcu wybiorę się pooglądać

Cytat:

dzisiaj dopiero po 4 wzięłam O. do naszego łóżka...bo stęskniłam się a tak grzecznie pierwszy raz tyle spał u siebie dzisiaj szczepienie, trzymajcie kciuki
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 09:16   #1314
Domincia_1987
Zadomowienie

Myboy to kciuki za szczepienie

Jedna z wielu
Stary 2015-10-21, 09:26   #1315
kejtiCe
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja sobie zamówiłam takie buty:
http://allegro.pl/piekne-czarne-botk...718800702.html

Myboy, kciuki za szczepienie
22.06.2015
Stary 2015-10-21, 09:29   #1316
mehja
Zakorzenienie

Moje misiątko wstalo. Jest w świetnym humorku więc zaraz się nakarmimy i ide z nią ćwiczyć mel b. Dzień 27

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Kejti buty za którymi wzdycham od roku. W tamtym roku nie kupilam i nie mogę odzalowac a w tym nie mogę takich znaleźć stacjonarne. Bo przez Neta nie kupie, muszę obejrzeć przymierzyć
Stary 2015-10-21, 09:30   #1317
Princesika
Zakorzenienie

Wstalysmy dopiero
Stary 2015-10-21, 09:32   #1318
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Moje misiątko wstalo. Jest w świetnym humorku więc zaraz się nakarmimy i ide z nią ćwiczyć mel b. Dzień 27
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Kejti buty za którymi wzdycham od roku. W tamtym roku nie kupilam i nie mogę odzalowac a w tym nie mogę takich znaleźć stacjonarne. Bo przez Neta nie kupie, muszę obejrzeć przymierzyć
Wow, gratuluję! Super A widzisz postępy?

Ja stacjonarnie w ogóle nie szukałam. U mnie w mieście nie ma sklepów z butami, a nie miałam czasu jechać gdzieś dalej. W trampkach było mi już zimno.
Powiem szczerze, że zaryzykowałam. Wiedziałam, że długość wkładki wewnętrznej jest dobra, no ale wiadomo - co fason, to inaczej się stopa układa. Jednak jestem zadowolona.
22.06.2015
Stary 2015-10-21, 09:33   #1319
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4

Cytat:
W jaki sposób udowodniono obecność/ powstawanie tych substancji?

Gdzie jest Mycha?! I Cos?!

A nie wiem w poniedziałek byłam na tym spotkaniu z Hafija i była właśnie rozmowa o kaszy na noc i ona mówiła o tych substancjach

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
O tak te substancje ułatwiają że po 3 godz nastąpiła pobudka...

Wiesz co przepraszam ze to powiem ale jak na inteligentna kobietę, matkę dwójki dzieci Twoje komentarze są czasem wyjęte z kosmosu żeby brzydko nie powiedzieć ze z dupy. Naprawdę po starszym synu jest to dla Ciebie taka niesamowita niespodzianka ze niemowlę moze sie budzić w nocy co 3 godziny?? co mam Ci powiedzieć Julian tez ostatnio budzi sie co 3 godziny takie prawo dziecka. Kiedys chociaż miał jedna dłuższa przerwę i mogłam wypić piwo czy mieć wieczór dla siebie teraz nawet tego nie ma. Ale to niemowlak, czego mam od niego wymagać? Jest to już nie pierwszy Twój komentarz do mnie w tym stylu i proszę jeśli masz tak komentować to nie rob tego wcale bo wyprowadza mnie to z równowagi.

MYCHA - no to masz sajgon... Ale dasz radę

MYBOY - kciuki za szczepienie

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 09:33   #1320
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Wstalysmy dopiero

To my 3 godziny temu!
22.06.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości