|
|
#1291 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
U mnie od 5 do 6 wycie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
U nas 3 karmienie. Nie pamiętam o której drugie było, ale godzinę po nim pobudka była, udało mi się go uspac bez wyciągania z łóżeczka i teraz je. Ale chyba już nie zaśnie. A ja bym jeszcze pospala
|
#1293 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wstałam mimo ze mały zasnął - głód mnie wywalił z łóżka ![]() Ciekawe czemu płakał - czy nie zaczyna sie reakcja na nabiał... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
U nas karmienie o 3:30 i teraz o 7 😊
Tyle że Franek znów ma katar i boję się że tym razem to się zaraził ode mnie lub od Leosia 😐
|
#1295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co u Was? ![]() Cytat:
Co chwilę się budzi, rzuca. Uśnie, to budzi się na jedzenie.. Dosłownie kejti-loteria. Jeszcze Lena nauczyła się złościć. Ale wiecie jak-tak na wymuszanie. Pręży się, wije, rzuca-czy na rękach, czy na łóżku. I wyje. Przez chwilę się bawi, śmieje, gada a dosłownie w sekundę potrafi zrobić taką jazdę, że głowa mała. Na razie się nie dajemy. Tzn. nie robię tak, że każdy płacz to już jestem przy niej, nie biorę na ręce jak tak wyje. Widzę, że chce już wymuszać. Dlatego coraz bardziej mnie szlag jasny trafia bo jak było w miarę ok, tak teraz od piątku dni są oparte w zasadzie na jej fochach i wyciu.
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
Ja pierdzielę wchodzę a tu kolejna część. 130 stron do nadrobienia wg aplikacji. Masakra!!! Nie było mnie ostatnio bo wróciłam do pracy, nie zawodowej ale tej hobbystycznej, czyli znów gram w kościele. Weekend miałam wiec zawalony, już w piątek pierwszy ślub. Po takiej przerwie musiałam sobie przypomnieć co i jak więc dużo ćwiczyłam i rozgrzewałam głos. W poniedziałek mogą córka miała imieniny i od rana sprzątałam chatę, zajeło mi to kilka godzin, potem jechałam po ciacho, bo nie zdążyłam nic zrobić, a potem przyjmowałyśmy ciotki, wujków i kuzynostwo ;-) W ogóle to zamiast bodziaków zabawek i innych tego typu rzeczy (które i tak dostała swoją drogą) poprosiliśmy o kasę i zebraliśmy 120 zł wiec kupiliśmy tę matę prince lionhearth
W międzyczasie był u nas jeszcze wujek obejrzeć nowy dom, bo przez pół roku jeszcze nie był oraz moja koleżanka i też na plotach trochę zeszło. A i fryzjerka, bo ścięłam włosy... Żal mi było, bo takie długie, ale leciały juz garściami. A dziś urodziny ma moja mama i znów muszę sprzątać chatę, nie wiem kto tutaj tak brudzi... I jeszcze pospieszyć się musze bo na 13 dentystę mam, bo wraz z nicią dentystyczna wyciągnęłam sobie plombę. I jeszcze obiecałam zrobić na obiad pastę szpinakową... Nie wiem jak jak się wyrobię, znów nie będę miała czasu się nawet wysrać za przeproszeniem ;-) Jeszcze rolety musze zamówić i zakupy zrobić. Dziewczyny mające więcej niż jedno dziecko... PODZIWIAM WAS PRZEOGROMNIE!! Moje dziecko od trzech dni nie chce zaś bardzo jeść, nie chce za bardzo spać, chce być tylko na rekach, a i to nie zawsze się jej podoba. Ale wiedziałam że u Was takie stany juz dawno nastąpiły, wiec nie mam się nawet co żalić ;-)---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Aha, kupiłam sobie ostatnio półbuty, bo nie miałam w czym chodzić bo na kozaki jeszcze za wcześnie a adidasy nie wszędzie założę. Strasznie długo już szukałam i znalazłam piękne. Raz założyłam i całe skarpety czarne, drugi raz - to samo... Teraz jeszcze musze je reklamować bo farbują. I znów bez butów zostałam. :-( |
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Masija- dokladnie nie pamiętam ale coś kolo 8-9 miesięcy. W każdym razie na pewno jak skończył pól roku bo ta kasza jest po szóstym miesiącu.
Mycha- cześć 🙋 nie daj się 😊 może za dużo na siebie bierzesz? Też tak mam i wiem że to powoduje tylko niepotrzebną frustrację. Staram się odpuścić bo wszystkiego nie jestem w stanie zrobić.
|
#1298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaglądaj częściej do nas nawet na kazaniu
|
|
|
|
|
#1299 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak Leoś? Zazdrosny o brata? Cytat:
Tylko jak ja od razu nie podejdę to on sie tak rozkręci ze nie da sie uspokoić I chce mi wyrwać sutą, wyje juz z bólu Cytat:
O kurcze, jaka załatana, a ja jak mam obiad zrobic to przeżywam ![]() Tez chciałam ta mate ale tz wybrał inna w końcu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha U nas nocka ok. KP o 1 i 6 i jeszcze śpi. A ją musiałam wstać niestety młodego do szkoły wyprawić. Ale po karmieniu o 1 zrobiła kupe. Znowu w nocy, dziwne. I po przewinirciu oczy jak 5zl i zaczęła gadac. Godzinę mi zajęło uśpienie jej |
|
|
|
|
#1301 |
|
Zadomowienie
|
Boże jaka pogoda... :/
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahahaha
A ja sobie zamówilam botki z allegro. Bardzo fajne. Ja mam długa stopę ale bardzo szczupła( chociaż coś mam szczupłe) i dużo butów jest na mnie luźne. A te nawet czasami są za wąskie, haha
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha ale zalatana jesteś. Ja zawsze lubilam jak miałam tak wyładowane dni na Maxa.
Ale jak sobie pomyslalam że za 2 mies miałabym wrócić do pracy (bo to już pół roku będzie!) to aż nie wierze że tak szybko to zlecialo i nie chce mi się. Dobrze że wzielam rok macierzyńskiego i jednak nie podzieliłam go z TŻ |
|
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem Kejtice nie mam weny na wizaz tylko czytam. Za duzo sie u nas dzieje,czekam na czwartek jak na zbawienie. Narazie nie bede gdybac.
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
To wieczorem, nie będę dziś na kompie, bo Zaraz idziemy na lumpy
Czarne botki ocieplane z firmy Lewski
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu- tak Leoś nadal jest zazdrosny o braciszka. Raz bardziej to okazuje raz mniej ale generalnie żal mu jak zajmuję się młodszym bratem a nie nim. I ja to rozumiem bo jak zostaję z chłopakami sama to prawie nie odchodzę od Franka. I Leoś musi się bawić sam. A mi jest smutno że nie mogę z nim poukładać puzzli czy pobawić się samochodami.
Jaką mate kupiłaś? Skip hopa? ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cos- oby czwartek przyniósł wam dobre wiadomości.
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1309 | |||
|
Zadomowienie
|
My tez kupiliśmy, ale jeszcze nie zamontowany bo co chce dziecku do fotelika włożyć to zaraz muszę wyciągać bo tż marudzi, że w sklepie się przyczepią, że ukradłam...... Taaaa nie miała bym co ukraść tylko ☠☠☠☠a wiatraczek za 3 złocisze
On ma czasem swoje teorie.... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzis moje dziecko wstało po 4 z wielkim uśmiechem na buzi i ani myśli spać
|
|
|
#1310 | |||
|
Zadomowienie
|
Hehehe, a widzisz! :ksiądz: Cytat:
Z tymi pampersami bylo tak, ze T jechała do selgrosu i chodziła i pytala co kupic co kupić, no to powiedzialam ze w sumie moze kupic pampersy, bo tam wychodza zawsze taniej. To kupiła i przyszła do mnie z paragonem na ktorym byly tylko te pampersy i mi go ostentacyjnie wreczyla zebym sie domyśliła ze trzeba jej oddać. Malo tego wziela 100 zl i powiedziała ze nie ma jak wydać i oddala resztę na drugi dzien wieczorem wiec w ogóle myślałam ze pampki mnie wyniosą stowe albo trzeba bedzie sie dopominac reszty Cytat:
![]() Biedny Markusek oby bylo juz lepiej Cytat:
|
|||
|
|
|
#1311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też ciągle napieprza że lena jest niespokojna bo jest glodna (wtf że płacze na jej widok to nieznaczy że jest niespokojna) bo ja mam chujowe mleko bo na pewno chude bo mam małe cycki I tak cały czas, co się widzimy to takim smutnym głosem stwierdza "pewnie dałaś już butelkę bo cycus nie wystarczy" o.O Boże ale pogoda.. Blanka w przedszkolu, lena śpi.. |
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam pisać, żebyś pokazała ale widzę, że wieczorem też planuję kupić botki, widziałam raz z Lasockiego ale nie wiem czy są ocieplane może kiedyś w końcu wybiorę się pooglądać ![]() Cytat:
![]() dzisiaj dopiero po 4 wzięłam O. do naszego łóżka...bo stęskniłam się a tak grzecznie pierwszy raz tyle spał u siebie dzisiaj szczepienie, trzymajcie kciuki
|
||
|
|
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
Myboy to kciuki za szczepienie
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja sobie zamówiłam takie buty:
http://allegro.pl/piekne-czarne-botk...718800702.html Myboy, kciuki za szczepienie
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Moje misiątko wstalo. Jest w świetnym humorku więc zaraz się nakarmimy i ide z nią ćwiczyć mel b. Dzień 27
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Kejti buty za którymi wzdycham od roku. W tamtym roku nie kupilam i nie mogę odzalowac a w tym nie mogę takich znaleźć stacjonarne. Bo przez Neta nie kupie, muszę obejrzeć przymierzyć |
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz postępy? ![]() Ja stacjonarnie w ogóle nie szukałam. U mnie w mieście nie ma sklepów z butami, a nie miałam czasu jechać gdzieś dalej. W trampkach było mi już zimno. ![]() Powiem szczerze, że zaryzykowałam. Wiedziałam, że długość wkładki wewnętrznej jest dobra, no ale wiadomo - co fason, to inaczej się stopa układa. Jednak jestem zadowolona.
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Cytat:
A nie wiem w poniedziałek byłam na tym spotkaniu z Hafija i była właśnie rozmowa o kaszy na noc i ona mówiła o tych substancjach Wiesz co przepraszam ze to powiem ale jak na inteligentna kobietę, matkę dwójki dzieci Twoje komentarze są czasem wyjęte z kosmosu żeby brzydko nie powiedzieć ze z dupy. Naprawdę po starszym synu jest to dla Ciebie taka niesamowita niespodzianka ze niemowlę moze sie budzić w nocy co 3 godziny?? co mam Ci powiedzieć Julian tez ostatnio budzi sie co 3 godziny takie prawo dziecka. Kiedys chociaż miał jedna dłuższa przerwę i mogłam wypić piwo czy mieć wieczór dla siebie teraz nawet tego nie ma. Ale to niemowlak, czego mam od niego wymagać? Jest to już nie pierwszy Twój komentarz do mnie w tym stylu i proszę jeśli masz tak komentować to nie rob tego wcale bo wyprowadza mnie to z równowagi. MYCHA - no to masz sajgon... Ale dasz radę MYBOY - kciuki za szczepienie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

zaglądaj częściej do nas nawet na kazaniu