![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Czarna chciałaś żebym Ci pokazała moją koszulę nocną, którą dorwałam ostatnio na ciuchach
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
no to nie wiem, albo nie rozpoznałam albo jeszcze czkawki nie miał.
najgorsze że łobuziak już teraz w nocy spać nie daje, nie mogę leżeć ani na lewym ani na prawym boku bo strasznie wtedy kopie. a na plecach cały czas to tak średnio wygodnie |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Mój tż mówił kiedyś: "jak Ty rzucisz to i ja rzucę". Teraz odkąd ja nie palę mówię, że ja dałam radę więc on też da radę, że trzeba tylko chcieć. Ale może widocznie on nie chce? Mnie też ciągnęło na początku, ale jakoś potrafiłam nie sięgnąć po papierosa. A teraz już całkowicie o tym zapomniałam i nie rusza mnie nawet to jak ktoś przy mnie pali.
#95 |
Zakorzenienie
|
magda fajna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Taaa... zasnęłam po 5:30, gdzie miałam wstać o 6, esktra. Nie poszłam do pracy, bo stwierdziłam, że pójście do pracy po 3h snu to samobójstwo.
Właśnie wstałam, szamam śniadanie i mam zamiar dzisiaj głównie leżeć. Muszę ogarnąć sypialnię, bo wczoraj późno wróciliśmy i wszystko rzuciliśmy jak leci + gary do mycia mam no i obiad jakiś do ogarnięcia dla siebie, bo TŻ ma żurek. Ua00, na skurcze w łydkach to magnez, lub magnez+potas, a nie żelazo. Żelazo jest na anemię. Co do tabletek, to mój kumpel stosował Tabex i sobie chwalił. Zuken, teraz sezon grzewczy, więc może dlatego chce Ci się w nocy pić? Ja się budzę tak 2-3 razy na picie w nocy. Plus chodzę siku już 'profilaktycznie', tzn. jak tylko się obudzę, to czy mi się chce, czy nie, to idę, bo już wiem, że to że teraz mi się nie chce, nie znaczy że za 5 minut mi się nie zachce, jak już przysnę ![]() Kamilko, super że wyszłaś! Ja też bym wzięła kogoś do ogarnięcia chaty, zapłacisz wcale nie tak dużo, a przynajmniej będziesz mieć spokój ![]() Co do czkawki, to ja wczoraj chyba pierwszy raz poczułam! ![]() Takie puknięcia w dole brzucha, baardzo nisko (za nisko na kopniaczki) i nie takie mocne jak kopniaki. Takie, że na zewnątrz było je malutko czuć i czułam je bardziej jakby 'do środka' niż na zewnątrz, jeśli rozumiecie o co cho ![]() Kurde, ciągnie mnie ta szyjka dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Mam tak samo! O.
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A Tż nie mógłby palić przy mnie, bo u mnie w domu się nie paliło więc musiałby wychodzić, kombinować, ja nie lubiłam dymu i nie pozwalałam przy mnie palić i rzucił by prędzej czy później przy mnie ![]() Szukałam właśnie na allegro, ale jest brzydka zielona ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Co do papierosów, to ja baardzo długo nie paliłam, mimo że u mnie w domu palili oboje rodzice + brat. A ja nic. Ale zaczęły się 18tki w LO - imprezy w klubach, piwko itp. I od czasu do czasu popalałam Djarumy wiśniowe. Potem pojechalam do kumpeli na wakacje i ona mi pokazała jakieś cienkie mentole i przepadłam
![]() I tak sobie paliłam 2 lata. Niedługo, ale paczkę dziennie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
U mnie w domu też się nie pali, nie zniosłabym dymu w domu.
Tż wychodzi na dwór ale widzę, że mu to nie przeszkadza ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję nowych tygodni.
Kamila super, że już w domu. MallaMi bardzo dziwna sytuacja z kurtka, jak dla mnie to tez oni sciemniaj i sprzedadzą ja drożej. Co do palenia toteż jestem zdania, że jak samemu się nie chce to nie ma opcji na rzucenie. Ja paliłam ładnych kilka lat i gadanie innych, przekonywanie plasterki itd nic nie dały póki sama nie zdecydowałam. I z dnia na dzień po fajkach. A jak mój nie ma czkawki to źle? |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Magda musze chyba tak zrobic albo zalozyc sobie ze cala butle w dzien musze wypic... tylko ciezko mi sie zebrac :P
Bardzo fajna ta koszulka ![]() Moj maz rzucil palenie z dnia na dzien, bez zadnych wspomagaczy ![]() Ja tez rzucilam od razu jak zrobilam test ciazowy z corka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Ja się przebudziłam o 4:00 I do 6:00 nie spałam. Na dodatek tak zgłodniałam, że kakao sobie robiłam. Teraz wstałam około 9; 00, tż czekał ze śniadaniem i pojechał sobie do biura a ja gniję na kanapie. Nie lubię tak się męczyć, bo potem cały dzień jakaś zmęczona jestem. Co do tabletek to mój tz nigdy nie stosował. Ja nie toleruję palenia i jak są znajomi to zawsze idą na balkon. W ciągu dnia tż nie pali ale do piwka ze znajomymi często. I tak dobrze, bo kiedyś normalnie w pracy palił a teraz nic.
#105 |
Zakorzenienie
|
Uaoo zima,śnieg, mrozy, deszcz i innej kataklizmy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sytuacja z kurtką mega dziwna, wg mnie ściemniają. jeśli mam żelazo w normie a hemoglobinę bardzo blisko dolnej granicy normy to co to znaczy? ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
MALLA, wydaje mi się, że żadnej kurtki już laska nie ma, a chciała dobrze zarobić...
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie tak samo, sławetnej czkawki nie czuję albo nie rozpoznaję ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
nie masz się czym martwić
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, gratuluję nowych tygodni.
Wczoraj oglądaliśmy film do północy i dzisiaj myślałam ze nie wstane do pracy. Jeszcze zamowilismy rolete do salonu na próbę i okazalo sie, ze zrobili z innego materiału. Czekaliśmy ponad tydzień na nią i trzeba bedzie odsyłać, czekać na nowa a to i tak miala byc próbka bo chcemy na wszystkie okna wziąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
magda ja pomyślałam o bawełnianej właśnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- kinga no coś Ty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Można też ściągnąć sobie specjalną aplikację na tel - przypomina o wypiciu wody i mozna wprowadzać wartości ile się wypiło i zlicza ile było przez caly dzien.
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
z czkawka to mówię, że jak dziecko ma to dobrze, bo uczy się połykanie, a ja nic takiego nie czuję.
Viki co to za aplikacja? |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś komputerów, tabletów, komórek ludzie nie mieli i żyli i nawet sobie radę dawali
![]() ![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja nauczyłam się pić wodę po tym szpitalu na początku, musiał min dwa litry wypić i wszystko monitorować, ile wypiłam ile wróciło itd. jak za mało to dawali kroplowke. I od tamtej pory pije, a w domu to ładny słoik, szklanka wszystko co ze słomką, zauważyłam że jak mam słomkę to więcej wypije
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.