|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I myślę, że ok z tym, że ja tetrę chcę do pieluch wielorazowych A i piękny becik masz |
|
|
|
|
#303 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|||||
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co myślicie o takich literkach: http://allegro.pl/literki-3d-20-cm-i...737586904.html ??
Mnie się najbardziej podoba wzór 26. Pokoik małego będzie szaro biały i niebieskie dodatki, więc powinno pasować.
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
21.06.2014r.Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2015-10-21 o 19:40 |
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
iwonai wydaje mi się że pieluch masz wystarczającą.
Bardzo ładny becik, ciekawe jak na żywo wygląda. Dziewczyny, bo piszecie o tych koszulach do porodu. I jak to jest, przecież kładą maluszka u mamy na piersiach po porodzie na gołą skórę. I co wtedy z taką koszulą zwykła, nie rozpinaną podwijacie ją cała do góry ? ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Viki przeczytałam bawełny niebialnej i zastanawiam się jaka to bawełna, że niebieska jak niebo, czy puchata jak chmurka |
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne, tez o tym myslalam ale ostateczna decyzje podejme po remoncie. A wzor 26 tez mi sie podoba
|
|
|
|
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A gdzie zamawiałaś?
|
||
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...738340340.html
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#311 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my jutro prawdopodobnie jedziemy do Ikei po komodę i chyba też weźmiemy tę malm, ale myślę teraz czy 4 czy 6 szuflad ![]() Ja nie mam jakiś strasznie wielkich zapasów (na razie mieszczę siew na dwóch półkach w szafce) no ale jeszcze sie zacznie zbierać pewnie.... też to dziś przechodziłam i po raz kolejny sie poddałam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a na badania jutro jedziesz? Cytat:
a Ty pisałaś coś jak po dzisiejszej wizycie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() w moje grupie właśnie taka dziewczyna co się artystycznie wyżyła miała pierwszą nagrodę. Poza tym wygrywały osoby które takie poematy-elaboraty pisały, no ale to tez trzeba mieć talent do tego ![]() No w każdym razie oprócz rysunków chyba musi być też tekst bo przed odbiorem nagrody trzeba to przeczytać na forum ![]() ja tez o tym myślałam, ale czy to czasem nie jest tak że po porodzie kładą dziecko na piersi ciało do ciała? bo jeśli tak to ciężko się będzie z tego t-shirtu wyplątać... Poza tym mój TŻ jest szczupły i w sumie to nie wiem czy z wielkim brzuchem wejdę w jego koszulkę, obawiam się ze nie za bardzo Ja myślałam żeby albo wykorzystać którąś z tych koszul do karmienia które już mam (te które dostałam, one są dość brzydkie, z misiami itp więc w sumie mi nie szkoda), albo kupić coś taniego... np w tym stylu http://allegro.pl/wyprzedaz-kpl-szla...914793381.htmlPrzy okazji miałabym szlafrok, bo w sumie to mojego ładnego mi szkoda do szpitala, chyba wolałabym jakiś inny Tylko czy za taką cenę to nie będzie totalne badziewie
|
|||||||
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można też na stronie firmy Lullalove kupić http://lullalove.com/ z czasem zamierzam dokupić więcej, może w większym rozmiarze
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
Ewusia dziękuję za pomoc i ostrzeżenie, jak czytać trzeba to hm... Jakie w ogóle były nagrody? Tak jak na stronce, głównie kosmetyki róźne i pampki?
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Dobra, wracam do mojej lekturki
|
|
|
|
|
#315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego wydaje mi się ze najlepiej koszula rozpinana od góry albo na ramiączkach...normalnie tyle dylematów z głupią koszulą ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
jak dla mnie najfajniejsze były kocyki minky no i pieluszki bo praktyczne poza tym były tez np kosmetyki ale takich firm, których ja nie chcę używać więc na tym mi nie zależało
|
|||
|
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Ewusia właśnie myślę to samo o nagrodach
Nie wiem właśnie czy z tego powodu chce mi się coś robić
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam komodę 80 cm z czterema szufladami, pod przewijak jest za wysoka, ale rzeczy mieszczą się idealnie.
iwonai myślę, że to taka optymalna ilość ![]() kinga1701, Ewusia_marchew Wydaje mi się, że tą koszulę mocniej podwijają. Zresztą przy samym porodzie już ma się ją wysoko. To są takie emocje, że ja nawet uwagi nie zwróciłam na to
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Lekarz nie potrafił ustalić przyczyny itp. Mam mnóstwo skierowań na badania, nawet tych których powinnam mieć zrobione na początku ciąży. Być może trzeba będzie zrobić usg jamy brzusznej
|
#319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie te wszystkie koszule, to jakieś koszmarki. Wiem, że wygodnie i praktyczne do porodu, ale mnie jakoś wizja siebie w nich przeraża ;/
http://woolenstyle.blogspot.com/ Edytowane przez bigcoffee Czas edycji: 2015-10-21 o 20:16 |
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo to zanim oni teraz coś znajdą, trochę może zejść. A przestaje chociaż na chwilę czy nic?
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem jest masakra, ale jak się położę jest trochę lepiej. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Stanęłam dziś na wagę... i się załamałam. Muszę ustalić sobie jakąś bezpieczną dietkę. Macie jakieś propozycje?
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Z diet to ja tylko cukrzycowa znam. Ale potwierdzam skuteczna moja waga z tygodnia na tydzień coraz mniej wskazuje. Jak narazić -6 zobaczymy co jutro położna i gin powiedzą.
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo, a ile Ci przybylo jesli mozna wiedziec?
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my bedziemy mieć pokój jasnoszaro-granatowo-zielony: meble białe, fotel do karmienia granat z zielonym, zasłony jeszcze nie wiem (ładne znalazłam jasnoszare, ale chyba wybiorę granat), jedna ściana jasnoszara z tapetą na wysokości łóżeczka, dywan zielony. mało dziewczyńskie ale tak wyszło ![]() aaaa chyba nie będę mogła patrzeć przez kolejne 10 lat na kartony do przeprowadzek, już mi niedobrze od tego składania pudeł, wkładania rzeczy itd.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Viki dzieks za linka, zastanowie sie nad tym bambusowym.
Niepozorna ta ksiazka zapowiada sie bardzo ciekawie |
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze że lecieliśmy na tydzień przed wysłaniem paczki więc po prostu masakra była A rok pozniej juz niby tylko 2 ulice dalej ale i tak byla masakra bo doszly meble
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
no my mamy meble, meble dziecięce, rower, mój puf, mnóstwo rzeczy kuchennych (które są nieustawne i dużo miejsca zajmują), dramaaaaaaaaat
i jeszcze to że muszę w weekend dwa razy obrócić, bo w poniedziałek mam lekarza po kolejne zwolnienie...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
NIEPOZORNA, ja kupiłam "Najszczęśliwszy śpioch w okolicy ",więc razem z woombie mam nadzieję, że podziała. Na ulotce od otulacza jest info, że po 2-3tyg dziecko potrzebuje do 5 minut czasu by usnąć
BABY, pudła są straszne, to pakowanie i wypakowywanie. .
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Pakowanie to chyba jeszcze nic.. ale weź to później wypakuj i poukładaj
Nie wiadomo gdzie co jest i w ogóle Baby - podpisuj sobie kartony co i gdzie jest!! Ja przez to, że wpadłam na to przy połowie dopiero później miałam wszystko otworzone i szukanie gdzie ja coś upchałam... |
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pełna profeska
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

ciekawe jak sie spisze
I myślę, że ok z tym, że ja tetrę chcę do pieluch wielorazowych 
Zaraz tam łóżeczko wcisnę 

A gdzie zamawiałaś?

bo jeśli tak to ciężko się będzie z tego t-shirtu wyplątać... 

Nie wiadomo gdzie co jest i w ogóle