Plotkowy dla porzuconych - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-19, 11:32   #2101
Izaluka
BAN stały

Dot.: Plotkowy dla porzuconych

Chętnie posłucham o tych snach Sama nie mam To chociaż czyimiś się pozachwycam
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 11:35   #2102
Klariska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Sny miałam erotyczne dzisiaj
Tez bym takie chciala ale niestety wszystko w nocy przerywa mi katar

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 11:46   #2103
Astra24.
Rozeznanie

Jamaica po cholere Ty z nim piszesz? Chcesz dlużej cierpieć? Sluchaj doświadczonych koleżanek
Mnie się nie śni nic ostatnio. M się nieraz esem pyta czy mu się śnilam a ja chyba w ogóle snów nie miewam a szkoda...
Stary 2007-09-19, 11:58   #2104
_Jamaica
Wtajemniczenie

ale co mam mu powiedziec spadaj?
to pozniej bede się zadręczac
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 11:59   #2105
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
ale co mam mu powiedziec spadaj?
to pozniej bede się zadręczac
A on się przejmuje tym, że Tobie jest źle?
Stary 2007-09-19, 12:06   #2106
_Jamaica
Wtajemniczenie

Ja
nie rozumiem twojego zachowania
eksio
jakiego??
Ja
np takiego, że najpierw sie ze mna całujesz, pozniej zrywasz kontakty- i mnie o to obwiniasz, na drugi dzien, dzwonisz z przeprosinami, znikasz na jakis tydzien
Ja
po czym pojawiasz sie jakgdby nigdy nic
eksio
nie mialo byc tak ze sie calowalismy...
Ja
nie myśl ze chce od ciebie wyjasnien, bo mnie to nie obchodzi.
eksio
po prostu tego nie mialo byc
eksio
a wydawalo mi sie ze myslisz sobie ze ja Cie calowalem a Ty nie mailas zednej roli przy tym
Ja
z mojej strony wszystko było jasne
eksio
jasne...
eksio
hmm
eksio
dobrze, wiedz ze to sie juz nie powtorzy...
Ja
zreszta ja od ciebie nic nie chcę juz
Ja
wiem,bo na to nie pozwole
eksio
wtedy chyba czegos oczekiwałas
eksio
ja nie oczekuje ze ty do mnie przybiegnies z butkietem kwiatków i bedziesz chciał ze mną byc
Ja
całowalismy sie i co z tego? ale chodzi mi o twoje zachowanie pozniej
eksio
bo sam nie wiedzialem co mialem zrobic...
eksio
wydawalo mi sie ze po tym wszytkim ty tez wolalas zebym sie nie odzywał bo pewnie sobie myslalas ze Cie jakos wykorzystuje i CIe krzywdze..
eksio
a tego nie chcialem juz dalej robić..
eksio
2 razy sie spotkalismy i 2 razy tak wyszło..

eksio
a widze ze mnie obwiniasz ze sie nie odzywalem i nagle sie odezwalem
eksio
odezwalme sie bo myslalem ze juz bedziemy mogli rzomawaic normalnie...
eksio
ze to przeszlo
eksio
nie chcialem Ci krzywdzic tym ze sie nie odzywałem... ale myslalem ze tak wlasnie bedzie lepiej... ze nie bede Ci mieszał w głowie... zebys sie uwolniła ode mnie...
eksio
tyle chcialem...
eksio
a wczoraj sie odezwalem zeby z kims w koncu normalnie pogadać...

myśle jak bedzie dla mnie lepiej.... i sama nie wiem czy mam w sobie na tyle sily zeby powiedziec mu, "spadaj"
Stary 2007-09-19, 12:17   #2107
Camilla
Zakorzenienie

Ja mojemu eks powiedziałam "spadaj" i od tego czasu mam święty spokój Nie twierdze, ze było mi kolorowo, ale na pewno łatwiej niz bym z nim kontakt utrzymywała. czuje, ze jemu to tez było na reke, chociaz prosił mnie, zebym tego nie robiła...Ale uwazam, ze to było na pokaz z jego strony.

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 12:32   #2108
kasia5558
Wtajemniczenie

Jamaica, jak dla mnie to on sie czuje jak pan i wladca i traktuje Cie jak niewolnice :/

co to za teksty w ogole??? cytat:
eksio
a wydawalo mi sie ze myslisz sobie ze ja Cie calowalem a Ty nie mailas zednej roli przy tym
eksio
dobrze, wiedz ze to sie juz nie powtorzy...
eksio
wtedy chyba czegos oczekiwałas

tak jak ty bys w ogole nie miala w tym udzialu ON Cie caluje, ON Cie nie caluje, tak jakby Ciebie w tym nie bylo

eksio
wydawalo mi sie ze po tym wszytkim ty tez wolalas zebym sie nie odzywał bo pewnie sobie myslalas ze Cie jakos wykorzystuje i CIe krzywdze..
eksio
a tego nie chcialem juz dalej robić..

koles mysli ze znaczy dla Ciebie niewiadomo co. Ja bym go naprostowala zaraz:/ ile ja sie tekstow nasluchalam od eksa, ze by chcial, ale nie moglby bo mnie skrzywdzil, ze nie chce mnie juz ranic, ze to ze tamto faceci mysla ze sa najwazniejsi w naszym zyciu, ze maja moc i prawo do naszego "byc albo nie byc", ze cale nasze zycie kreci sie wokol tego, co oni robia czy nie robia wobec nas. A oni po prostu nie chca nas krzywdzic, szlag mnie trafia jak slysze taki tekst. Znaczy ze koles jest straaaaasznie pewny siebie
Jakby wiedzial, ze dobrze Ci bez niego (a tak powinien myslec) nie rzucalby takich tekstow, bo by sie bal, ze sie zwyczajnie zblazni.
Utemperuj go jak najszybciej
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 12:37   #2109
_Jamaica
Wtajemniczenie

macie racje dziewczyny
on na mnie najzwyczajniej w świecie nie zasługuje, a myśli że jest niewiadomo kim..
Stary 2007-09-19, 12:38   #2110
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Ja mojemu eks powiedziałam "spadaj" i od tego czasu mam święty spokój Nie twierdze, ze było mi kolorowo, ale na pewno łatwiej niz bym z nim kontakt utrzymywała. czuje, ze jemu to tez było na reke, chociaz prosił mnie, zebym tego nie robiła...Ale uwazam, ze to było na pokaz z jego strony.
Potwierdzam, nie ma innego wyjścia na otrząśnięcie się jak powiedzenie definitywnego SPADAJ. Inaczej będzie się to wszystko ciągnęlo wieki.
Stary 2007-09-19, 12:48   #2111
Camilla
Zakorzenienie

Najnowsza wiadomosc do mnie z sympati:

Witaj

Wyglądasz bardzo atrakcyjnie chciałbym wiec zaproponować Ci niezobowiązujące, dyskretne spotkania towarzysko-seksualne (nie wykluczam sponsoringu lub innej formy gratyfikacji).
Moja propozycja jest całkowicie poważna, gwarantuje pełną dyskrecję i dobrą zabawę, jeśli jesteś nią zainteresowana proszę o kontakt, omówimy warunki spotkania, mój nr GG 8990915.

Pozdrawiam
P.

jesteśmy razem

Stary 2007-09-19, 12:48   #2112
Izaluka
BAN stały

Ehhh... Jamaico...

Ten koleś to dno. Masakra, co za teksty. Jak mogłaś sobie na to pozwolić

Kamilo
- o jakiś P. Hahahah Masakra
Stary 2007-09-19, 12:52   #2113
sweetmelongirl
Raczkowanie

przyjmiecie mnie pod skrzydelka?
sweetmelongirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 12:56   #2114
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Ehhh... Jamaico...

Ten koleś to dno. Masakra, co za teksty. Jak mogłaś sobie na to pozwolić

Kamilo
- o jakiś P. Hahahah Masakra
Może byc Przemo, może byc Paweł..

Cytat:
Napisane przez sweetmelongirl Pokaż wiadomość
przyjmiecie mnie pod skrzydelka?
Jasne że tak

jesteśmy razem

Stary 2007-09-19, 13:00   #2115
kasia5558
Wtajemniczenie

Jamaica, i tak masz myslec, no!

Camilla, ja i tak wiem ze to piotr

Sweetmelongirl chodzi o to co masz w avie?
Stary 2007-09-19, 13:03   #2116
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Chętnie posłucham o tych snach Sama nie mam To chociaż czyimiś się pozachwycam

Śniło mi się,że to robiłam w pracy z facetem,który był klientem firmy w której pracuje

Izaluka,a Ty nadal gadasz z tym P.,tym od zakupów?
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 13:03   #2117
Camilla
Zakorzenienie

No może byc i Piotr

jesteśmy razem

Stary 2007-09-19, 13:06   #2118
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
No może byc i Piotr
Może też być Palant
Stary 2007-09-19, 13:11   #2119
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Może też być Palant
Albo Pajac

jesteśmy razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 13:13   #2120
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
Sweetmelongirl chodzi o to co masz w avie?
dzieki dziewczyny.

Niestety... chodzi o to co mam w avie. Sama mam dylemat czy nie lepiej isc do specjalisty, czy sie wygadac poprostu komus kto moze miec podobne doswiadczenia.
Poznalam chlopaka ponad rok temu, wiedzialam ze mieszka za granica- wiedzialam na co sie godze. Spedzilismy naprawde wiele pieknych chwil. Mam klotliwy charakter ale jakos zawsze to potrafil tlumic, wiele sie nauczylam. Spedzilismy cale wakacje razem, duzo sie klocilismy przez jego siostre - bo najpierw "szwagra" podjudzala na jego dziewczyne - jaka to ona zla, ze chce rzadzic nim...a pozniej zaczela na mnie obmowy robic...ze ja rzadze sie - ze ja nie pozwalam palic tylko z tego wzgledu ze mi to nie pasuje - a nie ze tak jak rzekomo ja klamie ze mi zalezy na zdrowiu innych. Nie pasowalo ze nie robie takich obiadkow jak ich mamusia... ze wiecznie zaganiana jestem i sprzatam i w ogole...Nie przeszkadzalo mi to mimo wszystko - w koncu Paryz jest duzy i sobie moglam wyjsc gdzie chcialam i znikalam z jej pola widzenia.

Nigdy nie mialam problemow z "moim" ukochanym... nigdy nie bylo naprawde zle, kiedy wrocilam do PL on powoli przestal sie odzywac - pozniej mi powiedzial ze ma kryzys - bo stracil prace, nie dostal wyplaty, wszystko go wkurza, ze musi sobie mieszkanie znalezc inne. Powedzialam ze go rozumiem - ze ja jestem cierpliwa, poczekam - w koncu kazdy ma zalamania i potrzebuje odpoczynku.

Niedawno powiedzial ze chyba nie da rady z pol roku do PL przyleciec,powiedzialam ze to zaden problem, ja moge do niego na kilka dni przylatywac, studia mi w niczym nie przeszkodza...
A wczoraj OSWIECILO go i kiedy spytalam czemu tak oschlo ze mna rozmawia, wybuchnal (rozmowa oczywiscie przez neta) ze ja tylko sie czepiac potrafie. przerazilo mnie to,bo grzecznie spytalam. nei wiedzialam o co chodzi
Po chwili powiedzial ze to nie ma sensu, ze on nie ma nikogo,
kocha mnie bardzo mocno i o to chodzi - bo nie chce mi kolidowac z nauka, on sie zajmie soba a ja soba. bo on nie wytrzyma juz takiego zwiazku na odleglosc.
Zdziwilam sie - bo on zawsze mowil ze wytrwamy wszystko, mi nie przeszkadzala ta odleglosc. Motywowalo mnie to bo wiedzialam ze w koncu go zobacze i staralam sie.

Powiedzial mi ze to wszystko przez jego kryzys i przez to ze przez ostatnie dni go podejrzewalam ze ma kogos (gdy sie nie odzywal te 2tyg).
A co ja moglam myslec.

Nigdy nie zachowywal sie tak - probowalam go ciagle usprawiedliwiac, ze depresja i praca robi swoje, ze go che zrozumiec - przytakiwalam, troszczylam sie, pomagalam mu jak tylko moglam - a nie zostalam doceniona.
Kiedy spytalam czy porozmawiamy o tym jeszcze - odpowiedzial NIE, JA JUZ PODJALEM DECYZJE, ZNAJDZIESZ SOBIE KOGOS NA MIEJSCU A JA TEZ U SIEBIE ALBO W POLSCE JAK WROCE TO SOBIE ZNAJDE.
Ach no i tekst rozbijajacy mnie - ze moje studia w miejscu gdzie on ma rodzine ... nie sa rozsadne bo jeszcze nie daj Boze mogli bysmy sie spotkac a jemu bedzie trudno wtedy...

ufff wygadalam sie

Edytowane przez sweetmelongirl
Czas edycji: 2007-11-20 o 16:03
Stary 2007-09-19, 13:16   #2121
Izaluka
BAN stały

P. ma wiele znaczeń Jeśli Piotr to wiadomo, że łotr Więc uważaj

Z P. już tak nie gadam często... Jakoś tak. On chyba jest teraz na wakacjach w Portugalii
Stary 2007-09-19, 13:24   #2122
Astra24.
Rozeznanie

sweetmelongirl, co za facet...mnie się wydaje, ze po prostu kogoś poznal, bo najcześciej faceci tak się zachowują, gdy mają już kogoś innego na boku. Szkoda bylo tylko Twojego czasu, który z nim spędzilaś, ale kobiety są naiwne i wierzą w brednie facetów. Cale szczęście wraz z ilością doświadczeń już coraz mniej. Trzymaj się cieplo i nie przejmuj takim dupkiem.
Stary 2007-09-19, 13:28   #2123
_Jamaica
Wtajemniczenie

Wiecie co! bojowo mnie tu nastawiłyscie i już nie chce miec z nim nic do czynienia
i ani przykro mi nie jest, tylko myśle sobie że szkoda że tak długo to do mnie docierało.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 13:30   #2124
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
Wiecie co! bojowo mnie tu nastawiłyscie i już nie chce miec z nim nic do czynienia
i ani przykro mi nie jest, tylko myśle sobie że szkoda że tak długo to do mnie docierało.
No troche dlugo, ale lepiej późno niż wcale. Pamiętaj, ze im szybciej zerwiesz z nim calkowity kontakt tym szybciej dojdziesz do siebie.
Stary 2007-09-19, 13:30   #2125
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
sweetmelongirl, co za facet...mnie się wydaje, ze po prostu kogoś poznal, bo najcześciej faceci tak się zachowują, gdy mają już kogoś innego na boku. Szkoda bylo tylko Twojego czasu, który z nim spędzilaś, ale kobiety są naiwne i wierzą w brednie facetów. Cale szczęście wraz z ilością doświadczeń już coraz mniej. Trzymaj się cieplo i nie przejmuj takim dupkiem.

Ach jakby kogos znalazl,to bym az tak sie nie przejmowala prawde mowiac bo wiedzialabym ze nic zlego tak naprawde sie nie dzieje z nim. Z jego osoba. ALe on nie jest takim czlowiekiem ktoryby sobie kogos znalazl, a jakby to zrobil to jesli on by mi o tym nie powiedzial - to jego brat by go wydal
Niestety, trudno jest sie nie przejmowac - tym bardziej kiedy nie ma winy kobiety w niczym - a wszystko sie obraca w zla strone wobec niej.

Zawsze kobiety sa na przegranej pozycji, bez sensu
Stary 2007-09-19, 13:35   #2126
Astra24.
Rozeznanie

sweetmelongirl nie wiesz do czego zdolni sa faceci moj 7 miesiecy ukrywal, że ma dziewczynę nie mówiąc o tym, ze byl z nią zaręczony. Jak coś mi nie pasowalo i się pytalam go to wypieral się w żywe oczy mówiac, że lepiej zebyśmy się rozstali, bo on nie może poświęcić mi tyle czasu ile bym chciala. PROSTO W OCZY mówil, nawet nie zamrugal.
Poza tym zero w nim odpowiedzialności. Ty mu mówisz, ze mozesz byc w ciązy a on do Ciebie, ze to nie jego problem. A kur...czyj, wiatropylna jestes?? no sory, wkurzylam się
Stary 2007-09-19, 13:41   #2127
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
sweetmelongirl nie wiesz do czego zdolni sa faceci moj 7 miesiecy ukrywal, że ma dziewczynę nie mówiąc o tym, ze byl z nią zaręczony. Jak coś mi nie pasowalo i się pytalam go to wypieral się w żywe oczy mówiac, że lepiej zebyśmy się rozstali, bo on nie może poświęcić mi tyle czasu ile bym chciala. PROSTO W OCZY mówil, nawet nie zamrugal.
Poza tym zero w nim odpowiedzialności. Ty mu mówisz, ze mozesz byc w ciązy a on do Ciebie, ze to nie jego problem. A kur...czyj, wiatropylna jestes?? no sory, wkurzylam się

Ach rzeczywiscie faceci potrafia byc chamscy, mimo ze kobieta nie zasluguje na takie traktowanie, to oni czuja sie chyba zbyt pewnie w swoim "raju płci męskiej" bo im wiecej rzeczy przystoi niz kobiecie...

Wiem, to jest bardzo denerwujace. Tym bardziej ze rzeczywiscie, palcem nie moglabym sie zaplodnic. Ale on stwierdzil ze ciaza kiedy jednak kobieta sie zabezpiecza - to jej problem bo ... to wynika z tego ze to ONA JEST NIEODPOWIEDZIALNA z tytulu ze mozliwe ze zle sie zabezpieczyla... szok po prostu... nie spodziewalam sie ze kiedykolwiek ktos mnie moze tak traktowac
Stary 2007-09-19, 13:59   #2128
kasia5558
Wtajemniczenie

ja p.....!!
co za ćwok!!
no inne slowo mi do glowy nie przychodzi Dziewczyno, uciekaj jak najdalej.
Ja tez bylam w zwiazku na odleglosc i wiem jakie sa jego blaski i cienie....i te teksty o tym, ze dluzej tak nie wytrzyma, ze ta odleglosc to zabija, tez znam. Kocham cie, ale nie daje rady, ehhh jakie to szlachetne
Powiem Ci jedno. Kiedys Cie doceni i padnie Ci do stop. Kiedy? Gdy zrozumie, ze kobieta moze dac to, czego nikt inny mu nie da. Kiedy zrozumie, ze zwiazek to nie tylko dobre momenty, ale i zle chwile, ktore warto przetrwac, byleby miec wsparcie i milosc drugiej osoby.
Faceci sa slabi, a taki zwiazek, to straszna proba - wiadomo, ze na poczatku jest slodko (zawsze), ale gdy zaczynaja sie schody latwiej je pokonac gdy ma sie przy sobie druga osobe. Nie poddawaj sie i olej drania, co za idiota zeby tak zareagowac na ciaze!!
Byliscie ze soba rok a on co?! bo niby sama sobie to dziecko mialas zrobic?! przeciez to bylaby jego krew z krwi....

rece opadaja solidaryzuje sie z Toba bardzo mocno
Stary 2007-09-19, 14:07   #2129
martinka_m
BAN stały

sweetmelongirl moim zdaniem to wcale nie oznacza ze kogos poznal, u mnie byly bardzo podobne powody zerwania (odleglosc, brak czasu, jego zapracowanie i takie tam..) zastanawialam sie czy to przez inna, pytalam - mowil ze nie. teraz mamy kontakt i widze ze na prawde ani nikogo nie ma i nie mial.

tylko zaszokowalo mnie to co powiedzial o ciazy i ogolnie jakim chamem sie okazal na koncu
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 14:30   #2130
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
solidaryzuje sie z Toba bardzo mocno
dziekuje Ci bardzo, potrzebuje chyba takiej mocnej solidarnosci, jakas partie musze zalozyc

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
sweetmelongirl moim zdaniem to wcale nie oznacza ze kogos poznal, u mnie byly bardzo podobne powody zerwania (odleglosc, brak czasu, jego zapracowanie i takie tam..) zastanawialam sie czy to przez inna, pytalam - mowil ze nie. teraz mamy kontakt i widze ze na prawde ani nikogo nie ma i nie mial.

tylko zaszokowalo mnie to co powiedzial o ciazy i ogolnie jakim chamem sie okazal na koncu
Wierze mu, nie musial nikogo poznac.Wiem ze strasznie przezywa prace. Ale uczono mnie w domu tego, ze jesli ma sie problemy to stawia sie im czolo, ja nigdy nie poddawalam sie z niczym.
Mam straszny charakter - po trupach do celu,ale to ma swoje plusy. A faceci faktycznie,sa slabi i w ogole... do d... ;/
Ja podejrzewam ze z nim kontaktu nie ebde miec... napewno dobrego - bo moze i chcialabym wiedziec co u niego slychac,ale on jest taki ze uwaza ze go to ograniczy i sobie nie poradzi. facetom trudno jest sie odnalezc - chyba trudniej niz kobiecie
z reszta, SZYDLO WYSZLO Z WORKA, bo jaki to moglby byc maz, kiedy mowi takie straszne rzeczy - mimo ze sam chcial bardzo miec dziecko. Ale teraz to by wadzilo

No coz... pochlastac sie nie pochlastam bo po co, tylko zaczyna mnie przerazac dzisiejsze podejscie mezczyzn...

znajomej jakis koles no doslownie zrobil dziecko (bo jak to nazwac, urodzilo sie a on wyprowadzil sie i zero kontaktu - jak to ejsrt ANI OKRESU ANI ADRESU) i po kilku latach sie odzywa i "chcialbym omowic przyszlosc naszego dziecka, bo jak pamietam to jest WSPOLNE"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości