Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-22, 08:02   #4951
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Madzia no to ładnie Ci to winko podeszło, muszę spróbować tego Mogena w takim razie ono wytrawne słodkie? Czerwone?

Goczek ależ mnie Twój Tż wkurzył, wyjścia Ci żałuje grr każdy potrzebuje oderwania od codzienności raz na jakiś czas chociaż. Jeszcze niedawno rozśmieszał mnie Twój Tż bo Ty tak żartem z przekąsem o nim pisałaś, ale teraz chłopak podpadł! A jakbyś wyszła i tak to co by było?
czerwone słodkie dla mojego męża ulep, bo on tylko wytrawne ale ja lubię http://www.euro-wino.pl/mogen-david-...ci-p-4914.html
zobacz jakie ma oceny hehe
wczoraj piłam wersję blackberry a też concord jest, równie smaczna

dzień dobry!
u nas nocka ok, o 2:30 musiałam smoka podać, Ala się obudziła i zaczęła gadać sobie nie wiem o co chodzi z tym, jakiś skok może mamy hmm
później pobudka o 6:30 i jęczała, bo głową obcierała o panel karuzelki, mimo zwiniętego kocyka..moja wiercipiętka mała
Pocyckowała i teraz przysypia na drzemkę
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 08:13   #4952
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Ja bym na takie wiercenie pewnie uwagi nie zwracała póki by nie marudziła

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

W sumie tak robię heh Ada zwykle z pol godz się miętosi w łóżeczku po odstawieniu cyca i chodzę tylko jak zaczyna jęczeć i smoka jej daje i pieluszkę bluzej buźki, jak długo jej nie słyszę to uznaję że śpi i idę przykryć, bo zawsze kocyk jest pod nią
Ja tez, moja sie zawzze troche powierci zanim zasnie. Nie ma tak ze poczuje lozeczko i od razu spi.
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 08:25   #4953
madzixx88
Zakorzenienie

Goczek-daj spokój, jakie wyrzuty sumienia? my z dziećmi właściwie non stop jesteśmy a mam znajomą na fb, która ma w tym samym wieku synka to widze, że ciągle się oznacza w jakichś restauracjach, tu kawka, tam ciacho, kino, nawet w muzeum w stolicy była, do koleżanek sobie jeździ itd..nie wiem kto jej dziecka pilnuje, bo często jej facet też tam widnieje albo siostra mojej koleżanki wyjechała sobie na weekend do innego miasta i zostawiła dziecko tatusiowi
można? można a mi to przez myśl nawet nie przechodzi, jak jestem gdzieś poza domem to cały czas myślę czy wszystko ok, tak już się utarło, że ja to ja i nikt inny się lepiej dzieckiem nie zajmie, jeszcze po ostatniej akcji gdzie płakała za cycusiem a mój mąż "no widzisz, jak ona jest za Tobą?" no a jak miałoby być inaczej jak jesteśmy razem cały czas
Stary 2015-10-22, 08:29   #4954
violka848
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53190761]młoda ostatnio tak śpi tzn, tak sie budzi w nocy,że troche go rozumiem. Moja nie pije z butli i nie wyjde, bo malej mi szkoda by było. za to chyba zrobie jakąś emigracje jak Pavlinecka z córkę. tyle ze krotszą.[/QUOTE]

Rozumiem Cię córci szkoda U mnie jest nadzieja, córka druga noc obudziła sie ok 1 godziny uff to może spróbuje sie wybrać do koleżanki niedaleko bloku, a jak sie będzie dłużej to powtarzać to może wybierzemyz mężem sie na Bonda jak juz beda grali

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
czerwone słodkie dla mojego męża ulep, bo on tylko wytrawne ale ja lubię http://www.euro-wino.pl/mogen-david-...ci-p-4914.html

zobacz jakie ma oceny hehe

wczoraj piłam wersję blackberry a też concord jest, równie smaczna

dzień dobry!

u nas nocka ok, o 2:30 musiałam smoka podać, Ala się obudziła i zaczęła gadać sobie nie wiem o co chodzi z tym, jakiś skok może mamy hmm

później pobudka o 6:30 i jęczała, bo głową obcierała o panel karuzelki, mimo zwiniętego kocyka..moja wiercipiętka mała

Pocyckowała i teraz przysypia na drzemkę

Eee to mój też tego nie wypije też tylko wytrawne pije Merloty najbardziej lubi albo Cabernet, ja półwytrawne zwykle, to by mogło tez by mi być za słodkie, ale miże kiedy z koleżankami spróbuje one napewno takim nie pogardzą Ze słodkich lubię jedno wino, może piłaś często mają je w restauracjach Sushi - wino śliwkowe Choya mniamniaśne
Stary 2015-10-22, 08:32   #4955
violka848
Zakorzenienie

Hej! 4 karmienia u nas i pobudka 7 30, ale i tak fajnie ze pierwsza pobudka po północy
Stary 2015-10-22, 08:39   #4956
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem Cię córci szkoda U mnie jest nadzieja, córka druga noc obudziła sie ok 1 godziny uff to może spróbuje sie wybrać do koleżanki niedaleko bloku, a jak sie będzie dłużej to powtarzać to może wybierzemyz mężem sie na Bonda jak juz beda grali

Eee to mój też tego nie wypije też tylko wytrawne pije Merloty najbardziej lubi albo Cabernet, ja półwytrawne zwykle, to by mogło tez by mi być za słodkie, ale miże kiedy z koleżankami spróbuje one napewno takim nie pogardzą Ze słodkich lubię jedno wino, może piłaś często mają je w restauracjach Sushi - wino śliwkowe Choya mniamniaśne
ja półwytrawne też się napije, a potem i wytrawne smakuje hehe a na serio to do obiadu, kolacji często piliśmy wytrawne ale tak o to niezbyt, ten Mogen taki kobiecy właśnie na ploteczki, moja tesciowa tez go lubi :P
oo to sliwkowe piłam

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-10-22 o 08:42
Stary 2015-10-22, 08:42   #4957
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
ja półwytrawne też się napije, a potem i wytrawne smakuje hehe

ten Mogen taki kobiecy właśnie, moja tesciowa tez go lubi :P

oo to sliwkowe piłam

Ja zazwyczaj do męża się podłączam, jego mama i jego rodzinka tez wytrawne, wiec sie nie wyłamuje
http://www.sztukawina.pl/wino-choya-...riginal-likier
O te śliwkowe, ale patrzę ze to likier wogole hehe - dużo tego wypić sie nieda, ale mi pycha
Stary 2015-10-22, 08:45   #4958
gossip_girl21
Zakorzenienie

O losie umieram... Fatalnie się czuję 😵

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 08:46   #4959
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zazwyczaj do męża się podłączam, jego mama i jego rodzinka tez wytrawne, wiec sie nie wyłamuje

O te śliwkowe, ale patrzę ze to likier wogole hehe - dużo tego wypić sie nieda, ale mi pycha
moja mama lubi białe półwytrawne, na wesele mieliśmy pycha winko, musiałabym męża spytac jakie to było ale każdemu smakowało
narobiłaś smaka na to śliwkowe
Stary 2015-10-22, 08:47   #4960
ewullka87
BAN stały

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53190397]tez nie jestem przekonana do tego. Czytam ta książke o francuskich sposobach na żywienie dzieciaków i ona taka właśnie anty zabawa jedzeniem, raczej uczenie dobrych manier, ceremoniał, biały obrus, celebracja wspolnych posiłków, uczta i nauka ładnego jedzenia. i jakoś mnie to przekonuje.
dzis sie dowiedzialam od teściowej,ze moj TZ tez był niejadek spory. a teraz ma słuszne gabaryty

moja nie robi tak, ale widzialam,ze tak dzieciaki robią, jak się ekscytują

hehe, ja też bym nie zwracala uwagi i generalnie po pokapielowym cycku ja zostawialam u siebie z projektorem i tam sie rejdala troche. tyle ze potem moja zaczyna beczeć, ryczeć. czasem ja przedostatnio sen zaskakiwal i nie zdążała sie rozplakac ale wczorj i dzis znow cos jej nie idzie zasypianie, dzis sie wyspala po 18tej godzine, az ja obudzilismy. no i nam tu ryczala potem przed snem troche, kp jej nie uspiło, tylko się opila jak bąk. tatus ja lulal to tez popłakiwala, ale dzis szybciej przypomniala mi sie suszarka i tylko pól godz. takich placzów.

ja tez podnioslam głos podczas karminia chyba przedwczoraj. dzis już mialam wywalone na jej niejedzenie, to ładnie obiad zjadła - cale 45 gram hurra
bym sie napiła winka, ale nie mam kiedy przez kp. i nawet nie mam jak z koleżankami wyjść pogadać eh. i gh ma wąty oczywiście do tego, nawrzucal mi ze co ja za priorytety mam blabla, jeden raz od 6 m-cy wyszlam wieczorem na 2 h.[/QUOTE]

Ja nie chce popadac w skrajnosc, pomajdac jedzeniem troche moze moim zdaniem, ale pid warunkiem ze sie nim naje. A blw to zwklada ze z poczatku to tylko badzia, a potem i tak sie karmi mlekiem, bo papka to grzech najwiekszy.
Jak chce zeby dziecko zjadlo obiad to obiad.
Druga sprawa. Dziecko czesto polyka wieksze kawalki, przez co gorzej sie to trawi i mniej sie z tego wchlania.
Stary 2015-10-22, 08:58   #4961
Hanka20
Zakorzenienie

Hej!

U nas pobudek dziś było trochę nawet nie liczyłam. Wiem ze jedliśmy o 22.30 ( 10 min wcześniej zasnelam), 1.50, 4.10. A w międzyczasie co chwila się budził bo go chyba brzuszek znów męczył. Dałam mu wczoraj i przedwczoraj na obiadek groszek, kukurydza i ziemniaczki i chyba mu nie podeszły znów.

GOCZEK ach ten Twój Tz...
MORII ale Twój synuś wymiata z tym chodzeniem! Ja bym się tam zbytnio nie przejmowala i nie zabraniala ale jak masz obawy to może pogadaj z pediatra na ten temat?
Fajnie ze na wyjeździe jesteście, jakiś wypoczynek? No I zdrówka życzę!

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

MADZIXX ja uwielbiam mogena!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 09:14   #4962
madzixx88
Zakorzenienie

Hania-piona

dobra, wstaje, bo sobie pofolgowałam dziś Ala na drzemce od 8, po karmieniu wyjdziemy na spacer, bo pogoda dziś w miarę a muszę kupić pare rzeczy przy okazji
buzka
Stary 2015-10-22, 09:22   #4963
ewullka87
BAN stały

Myslicie ze jakbym wrocila teraz do kp to mi @ zaniknie?
Stary 2015-10-22, 09:26   #4964
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Siempre, Aga i Gossip zdrowka!!!!!

nie zwracam uwagi na takie rzeczy
Majka Ty wez sie nie doluj, bo na dzieci przejdzie, prosze sie wziac w garsc! Okulary to nie koniec swiata, traktuj to normalnie, bo napedzisz mlodego w kompleksy. Jak w ogole mlody podszedl do sprawy okularow? Mowi, ze lepiej widzi w porownaniu do bez? Pewnie jest zadowolony z tej poprawy?

ja do 3 dn trzymam zupy

ojej alez sie musialas wystraszyc, ja nawet flipsa sie boje dawac, ze przegryzie tymi dziaselkami i mu wleci do gardziolka
Wlasnie jak o pieczywie mowa to jak bedzecie chlebek czy bulki dawac to uwazajcie na ciemne, bo je trudniej przelknac i moze tez stanac w gardle

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

ja czekam na tz, bo w drugiej robocie jest i nudz mi sie
Gubilam swoja karte kredytowa i chca a duplikat 40zl! To im powiedzialam, ze rezygnuje i sobie wezme jakas nowa albo i nie, ale nie bede tyle placila za duplikat

Ja przy synku nie pokazuję po sobie że coś mnie martwi. Jak wrócił z babcią w okularkach bo pojechali je odebrać to się popłakałam ze wzruszenia. Ślicznie w nich wygląda. Taki starszy i bqrdzuej dorosły sie wydaje. Powiedzialam mu że tak ładnie wygląda ze się wzruszyłam. On dzis chciał iść do przedszkola w okularach mimo że my myśleliśmy zeby przed weekendem w domu sie przyzwyczajal. Ja go zawiozlam i zaprowadziłam do sali. Mam nadzieję że nikt mu nic przykrego nie powie bo na razie jest bardzo pozytywnie nastawiony. W ogóle ostatnio wciąż się do mnie tuli. Wczoraj chciał żebym z nim była na dole a musiałam Julka karmić.

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53190397]tez nie jestem przekonana do tego. Czytam ta książke o francuskich sposobach na żywienie dzieciaków i ona taka właśnie anty zabawa jedzeniem, raczej uczenie dobrych manier, ceremoniał, biały obrus, celebracja wspolnych posiłków, uczta i nauka ładnego jedzenia. i jakoś mnie to przekonuje.
dzis sie dowiedzialam od teściowej,ze moj TZ tez był niejadek spory. a teraz ma słuszne gabaryty

moja nie robi tak, ale widzialam,ze tak dzieciaki robią, jak się ekscytują

hehe, ja też bym nie zwracala uwagi i generalnie po pokapielowym cycku ja zostawialam u siebie z projektorem i tam sie rejdala troche. tyle ze potem moja zaczyna beczeć, ryczeć. czasem ja przedostatnio sen zaskakiwal i nie zdążała sie rozplakac ale wczorj i dzis znow cos jej nie idzie zasypianie, dzis sie wyspala po 18tej godzine, az ja obudzilismy. no i nam tu ryczala potem przed snem troche, kp jej nie uspiło, tylko się opila jak bąk. tatus ja lulal to tez popłakiwala, ale dzis szybciej przypomniala mi sie suszarka i tylko pól godz. takich placzów.

ja tez podnioslam głos podczas karminia chyba przedwczoraj. dzis już mialam wywalone na jej niejedzenie, to ładnie obiad zjadła - cale 45 gram hurra
bym sie napiła winka, ale nie mam kiedy przez kp. i nawet nie mam jak z koleżankami wyjść pogadać eh. i gh ma wąty oczywiście do tego, nawrzucal mi ze co ja za priorytety mam blabla, jeden raz od 6 m-cy wyszlam wieczorem na 2 h.[/QUOTE]

Zmień priorytety dżizas faceci :banghead:

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
O losie umieram... Fatalnie się czuję 😵
Zdrówka!

Mori_lee - Wam również zdrówka!

Dzien dobry
U nas noc bez pobudek. Zjadl wieczorem ok.20. Tzn.po kąpieli bawil sie cycem. Odlozylam ale nie chcual usnac wiec znow donpiersi. Zjadl. Przysnal i spal do 6. Przewinelam bo caly bok miał mokry a pampek suchy. Zjadlbi soal do 8.20

Po zmianie czasu jak kąpiemy po 19 to będzie teraz 18? A pobudki zamiast ok.7 to o 6. Ech. No cóż. Chociaz starszy czestonprzy skiajie czasu spał dłużej niz zwykle

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-10-22 o 09:27
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 09:27   #4965
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Siempre, Aga i Gossip zdrowka!!!!!

nie zwracam uwagi na takie rzeczy
Majka Ty wez sie nie doluj, bo na dzieci przejdzie, prosze sie wziac w garsc! Okulary to nie koniec swiata, traktuj to normalnie, bo napedzisz mlodego w kompleksy. Jak w ogole mlody podszedl do sprawy okularow? Mowi, ze lepiej widzi w porownaniu do bez? Pewnie jest zadowolony z tej poprawy?

ja do 3 dn trzymam zupy

ojej alez sie musialas wystraszyc, ja nawet flipsa sie boje dawac, ze przegryzie tymi dziaselkami i mu wleci do gardziolka
Wlasnie jak o pieczywie mowa to jak bedzecie chlebek czy bulki dawac to uwazajcie na ciemne, bo je trudniej przelknac i moze tez stanac w gardle

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

ja czekam na tz, bo w drugiej robocie jest i nudz mi sie
Gubilam swoja karte kredytowa i chca a duplikat 40zl! To im powiedzialam, ze rezygnuje i sobie wezme jakas nowa albo i nie, ale nie bede tyle placila za duplikat
A w jakim banku masz?

Cytat:
Niezawsze-ja tez jeszcze na posterunku
a nie mogłaś zgłosić, że Ci ukradli i chyba wtedy za free wydają nówkę?

ja już drugi kieliszek pije..matko jakie to dobre

ale musisz isc wtedy na policje zglosic chyba?

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53190397]

Cytat:
tez bym sie napila czegos
nie wiem czy by dali za darmo, niech spadaja mi tam wszystko jedno gdzie bede miec karte kredytowa

Goczek to mi tak tez tz napisal sms jakie mam priorytety jak bylam na uczelni to mu odpisala, ze ja mu nie każę wracac z pracy jak Macko placze

No tak bo dziecko jest tylko kobiety nie? Ehh...
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 09:29   #4966
Majka232
Zakorzenienie

Ewulka - a jak Ty chciałabys przywrócić laktacje? Chyba @ zostanie
Stary 2015-10-22, 09:33   #4967
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ewulka - a jak Ty chciałabys przywrócić laktacje? Chyba @ zostanie
Zartowalam.
Chyba sobie kupie pampersy dla doroslych i bede zakladac sobie na noc. I teraz to nie zartuje, bo mecza mnie 3 pobudki w nocy i zmiana gaci i pizamy za kazdym razem😥
Stary 2015-10-22, 09:33   #4968
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przy synku nie pokazuję po sobie że coś mnie martwi. Jak wrócił z babcią w okularkach bo pojechali je odebrać to się popłakałam ze wzruszenia. Ślicznie w nich wygląda. Taki starszy i bqrdzuej dorosły sie wydaje. Powiedzialam mu że tak ładnie wygląda ze się wzruszyłam. On dzis chciał iść do przedszkola w okularach mimo że my myśleliśmy zeby przed weekendem w domu sie przyzwyczajal. Ja go zawiozlam i zaprowadziłam do sali. Mam nadzieję że nikt mu nic przykrego nie powie bo na razie jest bardzo pozytywnie nastawiony. W ogóle ostatnio wciąż się do mnie tuli. Wczoraj chciał żebym z nim była na dole a musiałam Julka karmić.

Zmień priorytety dżizas faceci :banghead:

Zdrówka!

Mori_lee - Wam również zdrówka!

Dzien dobry
U nas noc bez pobudek. Zjadl wieczorem ok.20. Tzn.po kąpieli bawil sie cycem. Odlozylam ale nie chcual usnac wiec znow donpiersi. Zjadl. Przysnal i spal do 6. Przewinelam bo caly bok miał mokry a pampek suchy. Zjadlbi soal do 8.20

Po zmianie czasu jak kąpiemy po 19 to będzie teraz 18? A pobudki zamiast ok.7 to o 6. Ech. No cóż. Chociaz starszy czestonprzy skiajie czasu spał dłużej niz zwykle
Widzisz szymus zaakceptowal i ty tez zaakceptuj i juz sie nie martw 😊

U nas noc koszmarna. O polnocy jadl. O 2.30 placz. O 4 juz sobie nie zasnal. Dopiero o 6 i przed 8 sie obudzil.
Ehh...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-22, 09:34   #4969
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
Myslicie ze jakbym wrocila teraz do kp to mi @ zaniknie?
Ale ze jak? Ty chyba już nie masz pokarmu?

MAJKA ja też się boje zmiany czasu. Kurde czy uda się go przetrzymać ta godzinę wieczorem to wątpię.
Dobrze ze Szymek tak nastawiony jest pozytywnie do okularów będzie dobrze nie martw się :-*

Stary 2015-10-22, 09:35   #4970
Majka232
Zakorzenienie

Madzixx - pytalas ostatnio o dl.stopki Julka. Ok.10-10,5cm. Chyba nieduża? A skarpetki r.19-21
Stary 2015-10-22, 09:36   #4971
Hanka20
Zakorzenienie

BLACK współczuję nocki

EVULKA aż tak się z Ciebie leje? Nie zazdroszczę :/

Stary 2015-10-22, 09:37   #4972
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

MAJKA ja też się boje zmiany czasu. Kurde czy uda się go przetrzymać ta godzinę wieczorem to wątpię.
Dobrze ze Szymek tak nastawiony jest pozytywnie do okularów będzie dobrze nie martw się :-*
No jak przy nacisku jakies kropelki sa to mozna niby jeszcze rozkrecic, a u mnie sa. Ale to zart byl😀

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
BLACK współczuję nocki

Az tak😩
Stary 2015-10-22, 09:47   #4973
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Zartowalam.
Chyba sobie kupie pampersy dla doroslych i bede zakladac sobie na noc. I teraz to nie zartuje, bo mecza mnie 3 pobudki w nocy i zmiana gaci i pizamy za kazdym razem😥
Jejku. Może do lekarza powinnas pójść. Jakbkolejna @ będzie tak obfita to ja bym poszla

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Widzisz szymus zaakceptowal i ty tez zaakceptuj i juz sie nie martw 😊

U nas noc koszmarna. O polnocy jadl. O 2.30 placz. O 4 juz sobie nie zasnal. Dopiero o 6 i przed 8 sie obudzil.
Ehh...

:-*
Współczuję nocki. Moze w ciagu dnia uda Ci się zdrzemnac

Cytat:

Stary 2015-10-22, 09:52   #4974
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Jejku. Może do lekarza powinnas pójść. Jakbkolejna @ będzie tak obfita to ja bym poszla

Myslisz?
Kurcze tez mnie to zaczyna martwic, jeszcze te skurcze jak porodowe...
Stary 2015-10-22, 09:53   #4975
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Myslisz?
Może pierwsza @ taka hardcorowa. Następne będą ok
Stary 2015-10-22, 09:53   #4976
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cud! Moja córka zjadła 60 ml kaszki ryżowej! I wypiła kilka łyków soku śliwkowego. Czary jakies czy sa krzesełka, gdzie mozna przywiązać dziecku racKi? Z łyżka wędruje piąstka do buzi i ciamka palce, jak trzymam rączkę miska stoi na ziemi i gubię jedzenie z łyżki a Zuzka sie wykręca, zeby te rękę uwolnić ..
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 09:58   #4977
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Może pierwsza @ taka hardcorowa. Następne będą ok
To juz jest czwarta. 2 pierwsze byly troche slabsze, ale tez bolesne, a ta ostatnia to taka lejaca no i ta tez.
Stary 2015-10-22, 10:00   #4978
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Cud! Moja córka zjadła 60 ml kaszki ryżowej! I wypiła kilka łyków soku śliwkowego. Czary jakies czy sa krzesełka, gdzie mozna przywiązać dziecku racKi? Z łyżka wędruje piąstka do buzi i ciamka palce, jak trzymam rączkę miska stoi na ziemi i gubię jedzenie z łyżki a Zuzka sie wykręca, zeby te rękę uwolnić ..
Do kazdego da sie

Cytat:
To juz jest czwarta. 2 pierwsze byly troche slabsze, ale tez bolesne, a ta ostatnia to taka lejaca no i ta tez.
Aha. To może idź sie przebadaj. Chyba anemii można sie nabawić
Stary 2015-10-22, 10:00   #4979
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Madzixx - pytalas ostatnio o dl.stopki Julka. Ok.10-10,5cm. Chyba nieduża? A skarpetki r.19-21
U nas identyczne stopeczki 😉

Cytat:
BLACK współczuję nocki

Cytat:

Niestety w dzien nie umiem spac. Chyba ze mam wysoka goraczke.

Cytat:
Myslisz?

mysle ze nic zlego sie nie dzieje. Ja mialam krwawienia ze w dzien musialam co pol h zmieniac podpaski maxi bo nie dawaly rady a bole to serio wole cesarke niz te okresy.
I zdrowiutka bylam. Rutiniacorbin lykaj on uszczelnia niby naczynia krwionosne. Moze zadziala.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-22, 10:04   #4980
violka848
Zakorzenienie

Maja fajnie że Szymek tak podszedł do tematu) Będzie dobrze nie martw się już. A w jego grupie ktoś nosi okularki?

Black współczuje nocki
Evulka a Tobie takiego okresu

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości