|
|
#541 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
Cytat:
będę używać na początek śpiworka heh ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() się robi ![]() nie cierpię ![]() Dzień dobry. Dzis wizyta i już mnie skręca ze stresu.. ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------
|
|
#542 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam kołderke po córce. poduszkę kupie tulko ale to gdzieś za rok dwa. Natalka długo spała bez niczego a później tylko na tej płaskiej aż do teraz.
Dziecko w szkole naopowiadalo że w domu jogę ćwiczy :-P i pani się pyta czy to prawda bo młod.a siada w pozycji do medytacji :-D
|
#543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=2500&osCsid= http://www.dudekdladzieci.pl/pl/p/BA...SSIC-JEDO-/533 Jak najbardziej Cytat:
Jeszcze nie jadłam, muszę to kiedyś nadrobić
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Witam się dziewczynki także mam 21 tc, trzymam kciuki za wizyty i miłego dzionka.
|
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Poradnik dla bezradnych przy wyborze wózka ![]() http://www.bobowozki.com.pl/poradnik-o.php
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie codziennie cos kuje i zaboli i raczej to normalne w końcu tam jest człowiek rośnie a w środku wszystko razem z nim
![]() Ja nie lubię tych programów zony Hollywood czy kto poślubi mojego syna dlaczego ja policjantki itd strasznie sztuczne![]() Zamiast spiworka to kupie ten rożek jakos wydaje mi sie to cieplejsze i lepsze
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My już z córuchną po śniadaniu, zaraz umyję gary po wczorajszej kolacji, bo już mi się w nocy nie chciało myć i odpoczywam do wizyty. Za duży stres mam żeby coś robić, jeszcze bym oś wywaliła albo zbiła
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#549 |
|
Raczkowanie
|
Witam się dziewczynki także mam 21 tc, trzymam kciuki za wizyty i miłego dzionka.
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Oj dwa razy to samo dziewczyny myślicie już o świętach wiem że to jeszcze odległy temat ale coś dzisiaj mnie naszło i myślę nad prezentami
|
|
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo emma jest się z czego posmiac
ktos mi mowil ze widział dziewczyny z kto poślubi... W tych ukryta prawda i wszystko się zgadza bo ciezko bylo uwierzyć ze te dziewczyny rzeczywiście rywalizują o tych maminsynków ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Alee mam ochotę na to 1danie Olgietki daj przepis Snil mi sie dzisiaj rosol i coca cola jak ja bym się jej napila!
|
|
|
|
#551 |
|
Wtajemniczenie
|
Bonku, tych programów, o ktorych piszesz, nie oglądam i nie wiem o co w nich chodzi ale Żony Hollywood są mega śmieszne
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosia ja tez wczoraj myślałam o świętach
w szczególności o chatce z piernika które robi moja kolezanka
|
|
|
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
Ja także się rozglądam za wózeczkiem na wahaczach z tego względu że na wybojach, nierównościach to amortyzuje, a dla maluszka który leży na pleckach na prawdę to jest ważne, więc ja patrzę za miękkim wózeczkiem i jednak duże koła zdecydowanie lepiej się prowadzi i skrętna przednia oś, podobają mi się bebecary stylo glass, bądź na ich wzór polskie navingtony.
|
|
|
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie ale to co jest na reklamach mi wystarczy
a moj tata kiedys strasznie przezywal zdrady ze to jest naprawde bo patrz jak ona placze
|
|
|
|
#555 |
|
Rozeznanie
|
I ja się witam z rana
![]() Właśnie dopijam kawkę i do pracy a później chcę z siostra na lumpeksy podjechać ![]() Dziewczyny mocne kciuki za dzisiejsze wizyty !!!
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja jeszcze w łóżku, staram się wywalić TŻ z niego.![]() Też dzisiaj mam wizytę, tzn. dopiero będę dzwonić, bo niestety mój lekarz nie prowadzi wcześniejszych zapisów.:/
|
|
#557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja najczęściej myślę o świątecznym jedzeniu pierogi, krokiety, ciepłe bułeczki, barszczyk, sałatki, łosoś, ciastaaa Cytat:
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Ja takiego wózeczka używałam dla córci i myślę, że pozostanę przy nim tylko z inną tapicerką https://www.youtube.com/watch?v=3nB9I_DvndA Fajnie się go prowadzi i jest wygodny dla dzidzi.
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Ale widzę, że stronka się nie otwiera |
|
|
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Dziewczyny trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty, zdawajcie potem relacje ![]() Ja dzisiaj pospałam bo Tż raniutko gdzieś pojechał i nikt nie marudził nad głowa kończę owsiankę bo czeka już na mnie pączek haha muszę chyba stanąć dziś na wagę ![]() Ja święta uwielbiam! Pamiętam że w ubiegłym roku wszyscy życzyli mi Bobasa w tym pewnie będą życzyć szczęśliwego rozwiązania uwielbiam świąteczne jedzonko i całą atmosferę wokół przygotowań, choinkę i kupowanie prezentów
|
#561 |
|
Wtajemniczenie
|
karolciakarola, emma
dzięki za opinie, to wózek, który mam po córce i w sumie nie chciałabym robić dodatkowych wydatków skoro go mam i jest w super stanie, tylko się zastanawiałam nad kolorami bo mam możliwość dokupienia samej tapicerki córa jeździła nim prawie półtora roku a potem wózek-parasolka, z resztą jak się nauczyła chodzić to wózek poszedł w odstawkę ![]() ja dziś spałam lepiej, już bez bóli ale za to z mega snami nadawały się na fabuły filmów ![]() trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i idę uczyć się do egzaminu :/
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepadłam Oglądam łóżeczka i chyba jednak zdecyduję się na inne nie to z Ikei
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się witam z łóżka. Dzisiaj wolne i dobrze bo mało spałam w nocy. Zejdę tylko na dół, rozpalę w kominku i wracam pod kołdrę i do książki.
Wcześniej tylko pozbieram całą podłogę ubrań bo o 2 w nocy nasza prowizoryczna garderobiana szafa dokończyła żywota i z hukiem spadła na podłogę. Do kompletu mam kota, który od rana ma adhd, a ja nie mam na nic ochoty
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Uff nadrobiłam, ale dalej nie wiem co komu miałam pisać verrerie Trzymam kciuki za was i wierzę że będzie dobrze Żony hooliwoodu nie oglądam widziałam kiedyś reklamy i chyba mam już dość takich durnowatych programów, jedyne co oglądam czasami to rozmowy w toku, kuchenne rewolucje (dzisiaj jest odcinek z sanoka ) i czasami jakieś głupoty typu "dlaczego ja" chociaż zwykle pukam się w trakcie po głowie co ja odwalam i zmieniam kanałA my zaczynamy dzisiaj 20 tydzień Dziewczyny co nie będą miały dużej różnicy wieku między dziećmi. Zastanawiacie się nad podwójnymi wózkami?
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, żeby tutaj być na bieżąco to trzeba siedzieć chyba cały czas na telefonie. Pędzicie, jak szalone
od wczorajszego wieczora było kilkadziesiąt postów. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.W nocy przytrafił mi się bardzo nieprzyjemny, długi skurcz brzucha. Brzuch później był twardy i trochę trwało, zanim wrócił do normalnego stanu. Też tak miałyście? Teraz jest już dobrze, ale wizytę dopiero mam w przyszłą środę,a nie chcę bez powodu lekarzowi głowy zawracać. |
|
|
|
#568 |
|
Konto usunięte
|
cześć mamusie
ból jajników i po bokach brzucha to normalne w ciąży tak mi powiedział lekarz, niepokojący może być ból w podbrzuszu.ja wczoraj pociełam się z tż. Kupiłam mu ładny zegarek bo jęczał że nie ma a on mi kazał go zwrócić bo mu się nie podoba aż mnie placz zalał jak to powiedział
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
A dajcie spokój, w moment byłam na nogach, kot się wystraszyl i schował , a potem godzinę dawał koncert bo mu się spać odechciało, z mężem się pokłóciłam i mam focha, ledwo zasnęłam i o 6 pobudka bo wychodził do pracy. Pospałam do 8 i tyle tego. Muszę się ruszyć z łóżka jakoś
|
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po zmianie pozycji przechodzi. Cytat:
pewnie jedno z Was już dawno chciało zmienić szafę? Dobrze myślę?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Snil mi sie dzisiaj rosol i coca cola 

aż mnie placz zalał jak to powiedział