Panny Młode 2017 cz. 7! - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-22, 12:35   #4261
renia92
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 7!

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość

Ale dziś wychodzę wcześniej o 12 bo idę do fryzjera ścinamy, ścinamy D. trochę niepocieszony no ale życie
Obowiązkowo pochwal się nową fryzurką

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
=
Miałam wczoraj okropny dzień. Okazało się ze ciocia ma przerzuty raka. A kuzyn mojej mamy leży w krytycznym stanie w szpitali i nie ma raczej szans na przeżycie..
Współczuje, przykro mi (ostatnio przeżywam takie historie, bo niedawno okazało się, że moja najukochańsza babcia ma raka piesi i są już przerzuty a tak bardzo chciałam, aby była na moim ślubie)

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość

Za miesiąc o tej porze bede w Pl
Szybko zleci, zobaczysz

Cytat:
Anulka. Specjalnie dla Ciebie
Świetne, podobają mi się te kolorowanki dla dorosłych.
Stary 2015-10-22, 12:54   #4262
motylek825
Zakorzenienie

Renia to straszne moze bedzie jakaś poprawa

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 12:58   #4263
malgosiaw123
Zakorzenienie

Życzę zdrowia dla wszystkich osób o których tutaj piszecie
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 13:02   #4264
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Hej

Mam pytanko do dziewczyn które robią samo przyjęcie ślubne bez wesela. Są takie? Jak rozwiązujecie "problem" gości, kogo zapraszacie?

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 13:06   #4265
malgosiaw123
Zakorzenienie

Nikt mi wczoraj nie odpisał jak pytałam o kuskus
Postanowiłam go ugotowac,a do tego pałeczki zapiekane w piekarniku z pieczarkami, marchewka, cebula i papryka I chyba dorobię sobie surówkę z pekinki,bo akurat mam na zbyciu. Pałeczki już sobie leżą w marynacie.
Nie przepadam za kaszami,wręcz nie lubię. Ale kuskusu nigdy nie jadłam. I chyba muszę się przekonać do kasz. Niż ciągle mam się napychać ziemniorami albo makaronem.
Stary 2015-10-22, 13:08   #4266
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Ja dzisiaj robię kopytka bo mi smaka narobiłyscie

Stary 2015-10-22, 13:09   #4267
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Hej

Mam pytanko do dziewczyn które robią samo przyjęcie ślubne bez wesela. Są takie? Jak rozwiązujecie "problem" gości, kogo zapraszacie?
Chyba u nas nie ma takich dziewczyn Albo się mylę.
Stary 2015-10-22, 13:13   #4268
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Postanowiłam go ugotowac,a do tego pałeczki zapiekane w piekarniku z pieczarkami, marchewka, cebula i papryka I chyba dorobię sobie surówkę z pekinki,bo akurat mam na zbyciu. Pałeczki już sobie leżą w marynacie.
Nie przepadam za kaszami,wręcz nie lubię. Ale kuskusu nigdy nie jadłam. I chyba muszę się przekonać do kasz. Niż ciągle mam się napychać ziemniorami albo makaronem.
Ja też nie przepadam za kaszą jestem w stanie tylko jęczmienną jeść. Najgorsza jest dla mnie gryczana. Kuskus raz jadłam i był bez szału.

Uciekam do pracy na 14, nie chce mi się strasznie. A jutro nareszcie jadę do domu
Stary 2015-10-22, 13:17   #4269
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Melduje sie z rana

Co do podkładów - mi podpasowal bb z garniera do cery tlustej - nie kryje mocno ale ladnie wyrównuje. A na akcji w ross skuszę się chyba tylko na jakis tusz Eveline.

Musze się tylko pilnować żeby znów szminek nie nakupowac, bo baaaardz rzadko używam ale kupować uwielbiam
Mam to samo z tymi szminkami!
Cytat:
Spadł z rusztowania i dostał ataku padaczki. Krew poszła nosem, Ustami, uszami i oczami. Mózg raczej już nie pociągnie...
Jeju tragedia
Cytat:
Gdzie idziesz? Pokaż po jak wyglądają i ile dalaś. Mam w planach na święta sobie zrobić,też pierwszy raz Ale nie wiem jak bede stac z kasą ech.. Obym złapała coś dorywczego nawet.

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Ja kawę piję na czczo,po przebudzeniu. Dopiero po jakiejś godzinie sniadanie. Wiem,że to bardzo źle,ale niestety nie umiem inaczej. Rano nie chce mi się jeść,a kawę musze wypić.

Wczoraj byłam taka na maksa głodna wieczorem Leżałam na łózku i myślałam co dziś będę jadła na sniadanie i obiad Ale moja silna wola przetrwała i się nie dałam. Bo gdybym nie wytrzymał to bym się rzuciła na jedzenie i tak objadła,że masakra.

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Też lubię tusze z Eveline. Tanie są,a dobre Ostatnio miałam Astora i minie przypadl. Strasznie szybko wyszechł/skończył się.
Co do kremów BB to wygrałam w konkursie z Manhattana i średni, nawet bardzo.
Do koleżanki ze szkoły idę. 30 złotych podobno bierze. Zobaczę jaki będzie efekt. W sobotę wesele wiec będą jak znalazł
Cytat:
Hej

Oj tutaj chyba nie ma nikogo takiego.
Z tego co kojarzę to każda robi mniejsze lub większe przyjęcie lub wesele

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Ja to Was podziwiam jak piszecie o tym co gotujecie. Ja jestem totalna noga!

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 13:35   #4270
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pyszności chciałabym miec więcej czasu na gotowanie i tworzyć takie potrawy Aja lubie wszystkie kasze
U mnie zazwyczaj jest ryż, kurczak i warzywa ni ma czasu na gotowanie

Stary 2015-10-22, 13:40   #4271
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pyszności chciałabym miec więcej czasu na gotowanie i tworzyć takie potrawy Aja lubie wszystkie kasze
U mnie zazwyczaj jest ryż, kurczak i warzywa ni ma czasu na gotowanie
No właśnie czas - ja jedynie coś więcej gotuję w weekend jak nie idę na uczelnię, bo tak to wracamy ok 16:30 - 16:50 i zanim coś zrobię to i tak jest blizej 18 a robię na bieżąco a nie dzień wcześniej bo nie lubię odgrzanego

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Mam to samo z tymi szminkami!

Jeju tragedia

Do koleżanki ze szkoły idę. 30 złotych podobno bierze. Zobaczę jaki będzie efekt. W sobotę wesele wiec będą jak znalazł

Oj tutaj chyba nie ma nikogo takiego.
Z tego co kojarzę to każda robi mniejsze lub większe przyjęcie lub wesele

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Też byłam noga Ale tż mnie zmotywował do nauki gotowania i jakoś poszło

Stary 2015-10-22, 13:43   #4272
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Miałam wczoraj okropny dzień. Okazało się ze ciocia ma przerzuty raka. A kuzyn mojej mamy leży w krytycznym stanie w szpitali i nie ma raczej szans na przeżycie..
trzymam kciuki za ich zdrowie

Cytat:
Ja w ogóle nie umiem sie dziećmi zajmować
Troche mnie to przeraża u mnie w rodzinie żadnych dzieci ni ma!
U mnie w rodzinie nie ma też dzieci młodszych, a tak bym chciała się jakimś dzidziusiem pozajmować
Na moim starszym bracie jest duża presja ze strony rodziny bo ma już ponad 30 lat, ale wydaje mi się że oni nie chcą dziecka po prostu

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Ja też byłam ostatnio pierwszy raz, myślałam że tylko ja zacofana
Też nie byłam nigdy na hybrydzie chciałam kupić sprzęt i lakiery i robić sama, ale nawet nie wiem czy mi się to uda. Jeszcze o ile nakładanie spoko, tak jak czytam o zmywaniu ich to mi się odechciewa

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Hahaha aczkolwiek i tak uważam najlepszy moment jak podnosisz dziecko ku uciesze a ono na ciebie żygnie, albo nachylisz się by wytrzeć a ono w tym momencie zaczyna sikać lub robić kupę
Albooo kupa do wanny podczas kąpieli - zdarzyło mi się dwa razy jak był mały ahahah
Wtedy pewnie nie było Ci do śmiechu jak trzeba sprzątać i ogarniać niespodzianki

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Współczuje, przykro mi (ostatnio przeżywam takie historie, bo niedawno okazało się, że moja najukochańsza babcia ma raka piesi i są już przerzuty a tak bardzo chciałam, aby była na moim ślubie)
trzymajcie się

Ja byłam miesiąc temu na pogrzebie mojej kuzynki, 21 lat miała i jakiś facet za granicą wjechał w nią na poboczu, nie był pijany ani nic, po prostu wypadek

Cytat:
Też za kaszami nie przepadam, ostatnio próbowałam jesć jaglaną ale chyba źle ugotowałam bo była zbita w kluske
Jakąś specjalną marynate robisz czy po prostu w ziołach które masz akurat pod ręką?

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 13:46   #4273
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Tak was czytam i apropos prezentów od TŻ-A to moj ostatnio kupil mi zimowy płyn do spryskiwaczy i nową wycieraczke ah romantyzm
Praktyczny

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Musze się tylko pilnować żeby znów szminek nie nakupowac, bo baaaardz rzadko używam ale kupować uwielbiam
Ja w niedzielę sobie kupiłam pierwszą szminkę, cudna jest a jakaś taka zwykła

Vin, renia współczuje zdrowia dla nich!

Cytat:
Za miesiąc o tej porze bede w Pl
na długo zostajecie?

Cytat:
Anulka. Specjalnie dla Ciebie
Też chcę kolorowankę!

Cytat:
Hej

Promyk takie planuje zaprasza najbliższych, napisz do niej

Witam się

Dowiedziałam się że na niedzielne zajęcia nie trzeba iść, rektor nam usprawiedliwia nieobecności z racji wyborów czyli niedziela wolna

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

U nas wszyscy umierają w zeszłą sobotę zmarł mojego taty bardzo dobry kolega, najbliższy sąsiad mojej siostry. Taki świetny człowiek, zawsze uśmiechnięty, młody jeszcze. Wstrętne raczysko.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 13:51   #4274
malgosiaw123
Zakorzenienie

Kurczę zaczęło padać,a miałam iść biegać.. Nie wiem czy dam radę w taką pogodę. Jeszcze dzisiaj tak zimno.
Stary 2015-10-22, 13:51   #4275
motylek825
Zakorzenienie

Pisałam juz kiedys, że u mnie w pracy zawsze są ciasteczka dla pracownikow i dzisiaj poległam, zJadłam trzy do kawy. Ale zaspokoiłam swoje pragnienie i noe rzucę sie na nic słodkiego juz

Stary 2015-10-22, 13:51   #4276
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Ja bardzo chciałabym coś mega małego, rodzice, rodzeństwo, dziadkowie ale tż...
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Witam się

Dowiedziałam się że na niedzielne zajęcia nie trzeba iść, rektor nam usprawiedliwia nieobecności z racji wyborów czyli niedziela wolna
Zazdro!! Ja w sobotę muszę przejechać 150 km żeby być na 1 zajęciach, a potem niedziela od 8:30 do 7 dawaj ;(
Stary 2015-10-22, 13:53   #4277
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie przepadam za kaszą jestem w stanie tylko jęczmienną jeść. Najgorsza jest dla mnie gryczana. Kuskus raz jadłam i był bez szału.

Uciekam do pracy na 14, nie chce mi się strasznie. A jutro nareszcie jadę do domu
Bedziesz przejeżdżać koło mnie?
Ja też gryczanej nie znoszę. Tego to też nie przełknę. Tak myslę z czym można zmieszać kuskus żeby był lepszy w smaku
Stary 2015-10-22, 13:54   #4278
motylek825
Zakorzenienie

Mysza będziemy 3 dni w Warszawie i 4 dni w rodzinnym mieście

Stary 2015-10-22, 14:08   #4279
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość

Ale po znajomości tyle bierze czy od każdego? Bo super cena
Wrzuć koniecznie zdjęcie jak to będzie wyglądać. Gdzie idziesz na wesele? Fajnie Ci

Ja jakieś takie dania z mięsem, ryżem itp to zrobię,bo chyba ciężko to zepsuć. Zalezy jak się doprawi i wszystko da się zjeść. Gorzej z zupami. Nie umiem totalnie barszczu białego, klusków śląskich, nie umiem zagnieść ciasta na pierogi,żeby miały odpowiednią twardość.
Kto bedzie gotował Twojemu TŻ?

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
U mnie w rodzinie nie ma też dzieci młodszych, a tak bym chciała się jakimś dzidziusiem pozajmować
Na moim starszym bracie jest duża presja ze strony rodziny bo ma już ponad 30 lat, ale wydaje mi się że oni nie chcą dziecka po prostu

Też za kaszami nie przepadam, ostatnio próbowałam jesć jaglaną ale chyba źle ugotowałam bo była zbita w kluske
Jakąś specjalną marynate robisz czy po prostu w ziołach które masz akurat pod ręką?
Moja sis ma 32 lata. ale jest niezamężna i nie ma dzieci Widzę,że tata już by chciał być dziadkiem,bo uwielbia dzieci które przyjdą do nas do domu.

Trochę oleju, przyprawa zwana marynatą i jeszcze dodałam trochę chili, papryki słodkiej i pieprzu cytrynowego,bo lubię na ostro

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Jaki kolor?

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Pisałam juz kiedys, że u mnie w pracy zawsze są ciasteczka dla pracownikow i dzisiaj poległam, zJadłam trzy do kawy. Ale zaspokoiłam swoje pragnienie i noe rzucę sie na nic słodkiego juz
Przy czym pracujesz?
U mnie jest cięzko,bo w kuchni na szafce stoi talerzyk ze słodkościami. Jeszcze przedwczoraj podjadałam pierniki,ale wczoraj i dziś nic. Jak mi się chce słodkiego to jem jablko,albo jogurt.
Stary 2015-10-22, 14:10   #4280
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Praktyczny

Vin, renia współczuje zdrowia dla nich!

na długo zostajecie?

Też chcę kolorowankę!

Promyk takie planuje zaprasza najbliższych, napisz do niej

Witam się

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

U nas wszyscy umierają w zeszłą sobotę zmarł mojego taty bardzo dobry kolega, najbliższy sąsiad mojej siostry. Taki świetny człowiek, zawsze uśmiechnięty, młody jeszcze. Wstrętne raczysko.
Dzięki

Stary 2015-10-22, 14:25   #4281
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Zazdro!! Ja w sobotę muszę przejechać 150 km żeby być na 1 zajęciach, a potem niedziela od 8:30 do 7 dawaj ;(
Za to w sobotę mam od 8 do 20

Cytat:
Mysza będziemy 3 dni w Warszawie i 4 dni w rodzinnym mieście
zawsze coś

Cytat:
Jaki kolor?
Spróbuję zrobić zdjęcie i pokaże
Stary 2015-10-22, 14:28   #4282
malgosiaw123
Zakorzenienie

mysza spojrzałam na kalendarz i nie mamy żadnej majowej
Muszka jest chyba z 20 maja.

Kurczę ale mi się nie chceeee biegać.. Ale dobra nie mogę zaprzepaścić tego wczorajszego-6 kilometrowego wysilku. Chcę być chuda,chcę być chuda
Stary 2015-10-22, 14:31   #4283
VinVinara
Zakorzenienie

Zdjęcia super wyszły. Kupiłam ramkę i kalendarz na 2016. Zaraz napiszę mu liscik i biorę się za to co najlepsze. Pakowanie!
Stary 2015-10-22, 14:38   #4284
ann2016
Zakorzenienie

Hej

Wpadłam się tylko przywitać intensywnie się uczę dziś ostatnia lekcja pierwszego kursu oczywiście idę dalej
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:46   #4285
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
mysza spojrzałam na kalendarz i nie mamy żadnej majowej
Muszka jest chyba z 20 maja.
Była PannaBlack ale ją usunęłyśmy bo nie ma jej tu sto lat. Muszka z maja, ale też uciekła gdzieś, a ja nie pamiętam jaką ma datę
Zdjęcia w załączniku - robione laptopem także hmm taki kolor na szmince jakby wiśniowy

Cytat:
Zdjęcia super wyszły. Kupiłam ramkę i kalendarz na 2016. Zaraz napiszę mu liscik i biorę się za to co najlepsze. Pakowanie!
Super
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Picture 0185.jpg (72,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Picture 0183.jpg (79,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00702.jpg (74,6 KB, 12 załadowań)
Stary 2015-10-22, 14:48   #4286
VinVinara
Zakorzenienie

Mysza, mistrzyni painta
Stary 2015-10-22, 14:56   #4287
kozuszek_
Raczkowanie

GG do kozuszek_

Cytat:

Ja chyba nie nadaje sie do robot ręcznych chciałabym sama zrobic zaproszenia ale chyba nie umiem.

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

motylek825 po co robić samemu zaproszenia jak materiał, który kupisz wyjdzie drożej niż np. <reklama> Wiem co piszę, mają tanie zaproszenia najwięcej po 1 zł i ładne. Można też zamówić własny wzór za dopłatą za projekt, ale i tak wyjdzie taniej niżbyś sama wykonywała

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
ja głosuje na Korwina, mój TŻ jest chyba w nim zakochany
ja tam nic do niego nie mam, pod względem ekonomicznym i logicznym jest bardzo mądrym człowiekiem. A jego subiektywne komentarze na pewne tematy... no cóż, nie każdy jest idealny

ma mega fryzure marzy mi się taka, ale to musiałabym ściąć włosy a wtedy TŻ by się na mnie obraził

ładne, ale kompletnie nie warte swojej ceny

wtf

przez wasze głupie inki baby zakochałam się w nowym wystroju sali
i spojrzalam na zdjęcia swojej sali i nawet pasuje
dołączam do grona wielbicielek gipsówki
(nie obiecuje, że nie zmieni mi się to za kilka tygodni oczywiscie... )
Ale póki co... w związku z wysokim czesnym tne koszty gdzie tylko mogę i tutaj zrodziła mi się myśl, żeby zaproszenia zrobić samemu
ten biały element to jakaś serwetka, nie? W sensie, że można gdzieś kupić takie ozdobne serweteczki, jestem tego pewna. A wiecie może jak one się nazywają?
Chyba taniej wyjdzie zamówić... Produkcja zaproszeń na własną rękę to duży wydatek np na papier, nie mówiąc już o drukarni, która za druk kolorowy skasuje sporo... Ja zamawiałam zaproszenia za złotówkę na <reklama>

Edytowane przez 201801191006
Czas edycji: 2015-10-22 o 15:33 Powód: reklama
kozuszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 15:00   #4288
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Wstaw foto jakieś na insta i sie nie stresuj

Mi revlon maski nie tworzy (Chyba)

Miłego dnia

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

W tym roku duzo moich znajomych ślubuje, gdzie noe patrzę to slub ja tez juz chce! A tu tyle czasu jeszcze
Wstawię później właśnie jadę do domu
Cytat:
Cieszę się ze ktoś o mnie pamięta Vin ma dziś wolne i spała dłużej
Zawsze pamiętam, bo jesteśmy zawsze dwie rano
Współczuję Ciocia wyjdzie z tego mam nadzieje ze zdarzy się cud i oboje z tego wyjdą
Cytat:
Kupy to jeszcze nic. Najgorsze są wymioty
Ja nawet wymiociny psa sprzątam ledwo się powstrzymując od wymiotowania.
Cytat:
Obowiązkowo pochwal się nową fryzurką
Szybko zleci, zobaczysz :

Świetne, podobają mi się te kolorowanki dla dorosłych.
Na pewno będzie na twoim ślubie
Cytat:
Była PannaBlack ale ją usunęłyśmy bo nie ma jej tu sto lat. Muszka z maja, ale też uciekła gdzieś, a ja nie pamiętam jaką ma datę
Zdjęcia w załączniku - robione laptopem także hmm taki kolor na szmince jakby wiśniowy

Super
Można w klubie sprawdzić.

Ja juz po praktykach. Zdjęcie na insta wstawię jak dojadę do domu fajnie było ale nudno, bo mało osób chciało wejść na podium i mieć dobrany makijaż

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kozuszek_ Pokaż wiadomość
motylek825 po co robić samemu zaproszenia jak materiał, który kupisz wyjdzie drożej niż np. zaproszenia z Miłości Wiem co piszę, mają tanie zaproszenia najwięcej po 1 zł i ładne. Można też zamówić własny wzór za dopłatą za projekt, ale i tak wyjdzie taniej niżbyś sama wykonywała

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Chyba taniej wyjdzie zamówić... Produkcja zaproszeń na własną rękę to duży wydatek np na papier, nie mówiąc już o drukarni, która za druk kolorowy skasuje sporo... Ja zamawiałam zaproszenia za złotówkę na zaproszenia z Miłości
Znowu piszesz o tych zaproszeniach. Jesteś PM 2017?
Czy firmę reklamujesz?

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-10-22 o 15:01
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 15:04   #4289
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Mysza, mistrzyni painta

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Można w klubie sprawdzić.
20 . o5

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2015-10-22 o 15:05
Stary 2015-10-22, 15:10   #4290
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kozuszek_ Pokaż wiadomość
motylek825 po co robić samemu zaproszenia jak materiał, który kupisz wyjdzie drożej niż np. zaproszenia z Miłości Wiem co piszę, mają tanie zaproszenia najwięcej po 1 zł i ładne. Można też zamówić własny wzór za dopłatą za projekt, ale i tak wyjdzie taniej niżbyś sama wykonywała

Chyba taniej wyjdzie zamówić... Produkcja zaproszeń na własną rękę to duży wydatek np na papier, nie mówiąc już o drukarni, która za druk kolorowy skasuje sporo... Ja zamawiałam zaproszenia za złotówkę na zaproszenia z Miłości
No tak bo oni materiały mają za darmo
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości