Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-22, 14:05   #61
ewullka87
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
A wiec tak... - Jeszcze raz dziękuję za tak ciepłe przyjęcie mnie po takiej dość długiej nieobecności. Jesteście kochane - i nieocenione - zawsze to będę powtarzać... - uwielbiam Was :-*

Najpierw napisze co u nas a potem to co pamiętam - aczkolwiek wybaczcie jak nie odniosę się do wszystkiego.
U nas mało ciekawie. Od miesiąca Mały nie śpi w ciągu dnia- czasem zdarzy się jakieś 15 minut snu albo jak juz go wladuje do wózka i bujam cały czas to na ten czas śpi. Nie mam czasu ano dla siebie ani na jakąkolwiek zabawę z dom... przez tydzień byłam jeszcze sama bo mąż wjechał wiec to mnie skończyło psychicznie. Płacz miałam na końcu nosa i nocami tylko płakałam z tej bezsilności... ogólnie to niestety jakoś natłok tego wszystkiego nie sprzyjał... smutno mi ze to moje dziecię nie chce spać - trze oczy płacze baaaa - drze się... jak mnie nie widzi 2 minuty to płacz ze łzami jak grochy :-(
No i tak mi mijają dni... w nocy budzi się co godzinę - tez z płaczem - pewnie zeby ale w ogóle ich nie widać ani nawet nie czuć... chyba będzie bezzebny...
Od początku mam z nim jakieś problemy z tym spaniem płakaniem - i myślałam że przy ząbkowaniu narty nie zauważe różnicy - cofam to! - różnica jest kolosalna i ciężko mi z tym. Zastanawiam się czy kiedykolwiek to się jakoś unornuje czy po prostu mieszanka naszych genów jest na tyle mocna ze nie da mi odetchnąć :-(
Za to jeden jedyny plus aż się boje to napisac - jest glodomorem... jadlby cały czas i wszystko co mu tylko dam... Będzie kwadratowy niedługo
No to tak w skrócie. Tyle u mnie bo nie chce tu zamulac. Dlatego znowu milczałam - brak czasu i przede wszystkim parszywy humor...
No ciezko widze masz. Wspolczuje. Trzynaj sie.
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:10   #62
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Ojej jak milo mnie nazwalas, tak mi sie fajnie zrobilo jak to przeczytalam
Poki co dzisiaj definitywnie sie przenosimy na swoj pokoj juz a cp do mieszkania to wczoraj bylismy w urzedzie miasta sie zarejestrowac i wypelnic wniosek. Jutro chyba idziemy na pierwsza rozmowe no i zobaczymy co dalej. Narazie sie ciesze ze juz bedziemy w swoim pokoju

A co u Ciebie? Ja jestem tak zacofana z forum ze wgl nie wiem co sie dzieje, czasem cos podczytam ale ostatnio malo mam czasu bardzo. Albo bieganie i zalatwianie albo sprzatanie albo mala tak daje popalic ze minuty czasu nie mam dla siebie
To trzymam kciuki za ta rozmowę :-* - napewno będzie dobrze... a ze macie swój pokój to super Zaaklimatyzowaliscie się już ?
Ja też forum nadrabiam w wolnych chwilach - he he jak jestem w wannie np albo jak idę zapalić - a tak na marginesie rzucilas to g.wno? - bo ja coś nie mogę :-/
Jaka pogoda u Was?

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!

Witam się w nowej części
Nie dam rady nadrobić ostatnich postow.. Młody mi ucieka z maty, jest coraz bardziej absorbujący, matka już nie ma tyle czasu na wizaz
Zrobilam mu dziś domowa zupke dynia, marchew, zuemniak. Smakowalo, zjadł całą porcję Plus trzy porcje zamrozilam. Jestem z siebie dumna Niestety jajka dziś nie dostał, nie dogotowalo mi się do końca :/ Ciupka była w środku na miękko i sie balam, a drugiego już nie zdazylam, bo klient był głodny

DOMIMA fajnie że jesteś 😘
:-*
Brawo za zupkę - a doprawialas ja czymś? Czy same Warzywka? I jaki olej czy masło?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:11   #63
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
To trzymam kciuki za ta rozmowę :-* - napewno będzie dobrze... a ze macie swój pokój to super Zaaklimatyzowaliscie się już ?
Ja też forum nadrabiam w wolnych chwilach - he he jak jestem w wannie np albo jak idę zapalić - a tak na marginesie rzucilas to g.wno? - bo ja coś nie mogę :-/
Jaka pogoda u Was?

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

:-*
Brawo za zupkę - a doprawialas ja czymś? Czy same Warzywka? I jaki olej czy masło?
Same warzywa plus oliwa z oliwek Jakoś masła się balam. Muszę kupić rzepakowy tłoczony na zimno.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:12   #64
gossip_girl21
Zakorzenienie

Domima dzięki Tobie też poprawy humoru i wigoru 😉
Dziewczyny skąd te króliki bierzecie? Swoją chodowla?
I jak dajecie te zupki z ryżem? Blendujecie to czy z takimi kawałkami? My w poniedziałek pół roku konczymy I bd nowosci w diecie 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:13   #65
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Kochana współczuję Ci strasznie miejmy nadzieję że jak te zęby zaczną wyłazić to znów się odmieni i mały zacznie spać w ciągu dnia, musi ! Nie wyobrażam sobie żeby Filip mi nie spał w dzień bo ciężko było by mi cokolwiek zrobić życzę Ci aby synkowi się poprawiło i dał Mamie choć trochę odpocząć wcale Ci się nie dziwię że nie miałaś na nic ochoty .. trzymam kciuki za Was !!
Jak sama napisałaś zawsze po burzy wychodzi słońce

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Spróbujecie jutro z jajem ważne że smakowało co mama ugotowała
Dziękuję Kochana :-* zobaczymy co to będzie bo póki co czasem brakuje mi sił... ale każdego dnia się budzę z nową mocą ( choć śpię po 4 h na dobę. ..) tylko ze zaraz ja tracę... :-(
A tak na marginesie nie pisałam na fb bo tylko tam wpadam i wypadam ale musze to napisac - JESTEŚ ŚLICZNA! po prostu jakbym była facetem to bym się w Tobie zakochała :-D
Stary 2015-10-22, 14:14   #66
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
I jak dajecie te zupki z ryżem? Blendujecie to czy z takimi kawałkami? My w poniedziałek pół roku konczymy I bd nowosci w diecie 😉
Bkenduje

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Dziękuję Kochana :-* zobaczymy co to będzie bo póki co czasem brakuje mi sił... ale każdego dnia się budzę z nową mocą ( choć śpię po 4 h na dobę. ..) tylko ze zaraz ja tracę... :-(
A tak na marginesie nie pisałam na fb bo tylko tam wpadam i wypadam ale musze to napisac - JESTEŚ ŚLICZNA! po prostu jakbym była facetem to bym się w Tobie zakochała :-D
No wiesz dziewczyna z dziewczyna tez moze😀
Stary 2015-10-22, 14:16   #67
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
No ciezko widze masz. Wspolczuje. Trzynaj sie.
Dziękuję Ewullka :-* - no łatwo nie jest to fakt- nikt nie mówił ze będzie łatwo ;-) a jak tam dietka twoja? Trzymasz się?

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Same warzywa plus oliwa z oliwek Jakoś masła się balam. Muszę kupić rzepakowy tłoczony na zimno.
A duzo miałaś wody? Bo konsystencja takiego musu wyszła tak? Czy bardziej rzadka? I oliwę na sam koniec przy blendowaniu?
Stary 2015-10-22, 14:17   #68
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Dziękuję Ewullka :-* - no łatwo nie jest to fakt- nikt nie mówił ze będzie łatwo ;-) a jak tam dietka twoja? Trzymasz się?

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

A duzo miałaś wody? Bo konsystencja takiego musu wyszła tak? Czy bardziej rzadka? I oliwę na sam koniec przy blendowaniu?
Trzymam sie i 4 kg juz poszlo, ale dalej bywam glodnawa. No zdawalam sobie z tego sprawe.
Stary 2015-10-22, 14:30   #69
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
:-* dziex :-*
Brakuje polotu i wigoru w tym smutnym jak .izd.a mieście ;-) he he
Ja królika będę miała wlasnie od gospodarza ... tesciowka się spisała i zalatwila - juz będę miała takie porcyjki mniejsze - wiec nie będę przeżywać ze to takie sliczne zwierzątko było...

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Trzymam sie i 4 kg juz poszlo, ale dalej bywam glodnawa. No zdawalam sobie z tego sprawe.
Oooo to super - gratulacje :-* - fajnie taki wynik to już motywuje

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Bkenduje

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

He he żeby życie miało smaczek.... ha ha ha

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Aha i zapomniałam najważniejszego ze Olaf znowu na antybiotyku od zeszłego tygodnia. Znowu chore gardło :-(
Stary 2015-10-22, 14:32   #70
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Majka dacie rade!

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Dzieć spi juz godzine 😉 ostatnio spal max po pol.
Niedlugo jemy zupke z zoltkiem pierwszy raz i ruszamy w miasto.
My też dziś pierwszy raz jajo

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mój Tz ostatno pracuje do 19-20 :/
U nas dzis drzemka 25min. Tylko zeszłam na dół i już w niani - uuu eeee gadka na całego

Mój do 20-21 dobrze ze teraz ma urlop

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
hehe 2 tyg dłużej :P ale na 'dopalaczach'... tak się bałam ze te antybiotyki mu zaszkodzą ale tfu tfu jest git. tylko zebów ni widu ale za to słychu

On po mamusi zawsze wszystko szybko i pierwszy :P ale to niekoniecznie dobrze :P

gratuluję niejadkom co zjadły pięknie !

Majka, Twój Szymek podszedł mega dojrzale do tematu okularów. trzymam kciuki żeby dzieciaki w przedszkolu nie zepsuly jego nastawienia, bo potrafią być okrutne niestety.. :/

U nas zęby są za to ruchowo to średnio. Leń mały tylko leży nawet nie chce mu się przewracac.

Cytat:
:-* dziex :-*
Brakuje polotu i wigoru w tym smutnym jak .izd.a mieście ;-) he he
Ja królika będę miała wlasnie od gospodarza ... tesciowka się spisała i zalatwila - juz będę miała takie porcyjki mniejsze - wiec nie będę przeżywać ze to takie sliczne zwierzątko było...
Hej kochana

Chociaż raz teściowa się na coś przydała
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:38   #71
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość

U nas zęby są za to ruchowo to średnio. Leń mały tylko leży nawet nie chce mu się przewracac.

Hej kochana

He he to racja.
Dziękuję Ci Kochana za życzenia - oczywiście dla Bartusia również najlepszego - trochę spóźnione ale szczere :-*
Stary 2015-10-22, 14:39   #72
gosiak0512
Zakorzenienie

MADZIX u nas mloda juz oprawia uczniaka piosenki wlacza i gada do niego

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:47   #73
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeju ale mi się miło zrobiło dziękuję Kochana , ale może aż tak nie przesadzajmy z tą ślicznością, w każdym razie zaskoczyłaś mnie
Ty też jesteś piękną Kobietą- wiem bo widziałam
Ale sobie słodzimy
Stary 2015-10-22, 14:50   #74
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

moje dziecko dalej spac nie chce i ryczy co chwile, olewam ja wlasnie i ściagam filmy z aparatu, bo karta się zapelnila. coraz mniej energicznie muczy wiec moze padnie w koncu... najedzona jest mlekiem bo obiadu zero zjadła, przewinięta, muzyczka jej gra
Cytat:
A wiec tak... - Jeszcze raz dziękuję za tak ciepłe przyjęcie mnie po takiej dość długiej nieobecności. Jesteście kochane - i nieocenione - zawsze to będę powtarzać... - uwielbiam Was :-*

Najpierw napisze co u nas a potem to co pamiętam - aczkolwiek wybaczcie jak nie odniosę się do wszystkiego.
U nas mało ciekawie. Od miesiąca Mały nie śpi w ciągu dnia- czasem zdarzy się jakieś 15 minut snu albo jak juz go wladuje do wózka i bujam cały czas to na ten czas śpi. Nie mam czasu ano dla siebie ani na jakąkolwiek zabawę z dom... przez tydzień byłam jeszcze sama bo mąż wjechał wiec to mnie skończyło psychicznie. Płacz miałam na końcu nosa i nocami tylko płakałam z tej bezsilności... ogólnie to niestety jakoś natłok tego wszystkiego nie sprzyjał... smutno mi ze to moje dziecię nie chce spać - trze oczy płacze baaaa - drze się... jak mnie nie widzi 2 minuty to płacz ze łzami jak grochy :-(
No i tak mi mijają dni... w nocy budzi się co godzinę - tez z płaczem - pewnie zeby ale w ogóle ich nie widać ani nawet nie czuć... chyba będzie bezzebny...
Od początku mam z nim jakieś problemy z tym spaniem płakaniem - i myślałam że przy ząbkowaniu narty nie zauważe różnicy - cofam to! - różnica jest kolosalna i ciężko mi z tym. Zastanawiam się czy kiedykolwiek to się jakoś unornuje czy po prostu mieszanka naszych genów jest na tyle mocna ze nie da mi odetchnąć :-(
Za to jeden jedyny plus aż się boje to napisac - jest glodomorem... jadlby cały czas i wszystko co mu tylko dam... Będzie kwadratowy niedługo
No to tak w skrócie. Tyle u mnie bo nie chce tu zamulac. Dlatego znowu milczałam - brak czasu i przede wszystkim parszywy humor...
ojej... wspolczuje bardzo! a mialam nadzieję,ze to robienie prawka jazdy tak Cie pochloneło i zycie towarzyskie np. szkoda...
Majka mowila kiedyś,ze po zabkowaniu już jest lepiej, to oby!
no i chociaz Ci je ładnie, zawsze jakas pociecha, tego sie trzymaj!
Kule mocy Ci wysylam wieeelką, niech sie polepszy!
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:51   #75
gossip_girl21
Zakorzenienie

Moja się obrocila na boczek i usnela sama 😊

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-10-22, 14:55   #76
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53196997]moje dziecko dalej spac nie chce i ryczy co chwile, olewam ja wlasnie i ściagam filmy z aparatu, bo karta się zapelnila. coraz mniej energicznie muczy wiec moze padnie w koncu... najedzona jest mlekiem bo obiadu zero zjadła, przewinięta, muzyczka jej gra
ojej... wspolczuje bardzo! a mialam nadzieję,ze to robienie prawka jazdy tak Cie pochloneło i zycie towarzyskie np. szkoda...
Kule mocy Ci wysylam wieeelką, niech sie polepszy! [/QUOTE]

No czyli u Ciebie też marudka płacze jak u Domimy mój jak miewa takie dni to choć bym chciala go zostawić to nie ma jak bo tak krzyczy że sąsiedzi z domów obok zlecieliby się bo pomyśleliby że robię mu krzywdę taki rozdarciuch
Stary 2015-10-22, 14:56   #77
ewullka87
BAN stały

DOMIMA a jak tam z prawkiem?
Stary 2015-10-22, 15:01   #78
gosiak0512
Zakorzenienie

Mloda odlatuje w kime wlasnie .. po raz tysiac sto dwudziesty piaty probuje ja polozyc ale co mi oko przmknie to mi ja ktos budzi 😢j.eb.ne zaraz!

Stary 2015-10-22, 15:03   #79
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53196997]moje dziecko dalej spac nie chce i ryczy co chwile, olewam ja wlasnie i ściagam filmy z aparatu, bo karta się zapelnila. coraz mniej energicznie muczy wiec moze padnie w koncu... najedzona jest mlekiem bo obiadu zero zjadła, przewinięta, muzyczka jej gra
Kule mocy Ci wysylam wieeelką, niech sie polepszy! [/QUOTE]
Oj to tez masz niezbyt ciekawie :-(
Życie towarzyskie mówisz? He he no nie jakoś ostatnio odpuscilam he he ;-)
Ale za to jutro się wybieram na rynek na babskie wyjście i nic mnie nie powstrzyma...
kula mocy ;-) - Kochana jesteś :-*

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
No czyli u Ciebie też marudka płacze jak u Domimy mój jak miewa takie dni to choć bym chciala go zostawić to nie ma jak bo tak krzyczy że sąsiedzi z domów obok zlecieliby się bo pomyśleliby że robię mu krzywdę taki rozdarciuch
Ja juz każdego dnia wyczekuje nadgorliwych sąsiadów... eh..
Stary 2015-10-22, 15:05   #80
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
u mnie na szczescie tfu tfu! odpukac w niemalowane tylko czasme takie dni, a zwykle wieczory takie bywaja, ale dzis to jakas kumulacja, od 10tej jak nie usnela na drzemke godzina placzów , i potem po tych 30 minutach spania znów, do teraz. nie usnela oczywiscie w lezaczku teraz, rozdarala się całkiem to ja na przewjak polozylam, chwilowo sie bawi. zaraz sie pewnie znudzi. dzis suszarka już 3 razy odpalalam i zero efektu pozytywnego, ryczy razem z suszeniem. a najgorzej jak ja klade w łozeczku mimo że oczy trze, ziewa itp. teraz to już chyba tylko pozostaje jej sie wypłakac... bo u mnie na rekach sie ożywia i fika strasznie. dentinox juz 2 razy uzylam.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 15:06   #81
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
DOMIMA a jak tam z prawkiem?
A dzięki ze pytasz:-* idzie do przodu. Zostały mi 2 jazdy ale chyba będę musiała dokupić godziny. Nie czuję się pewnie. Kraków to ciężkie miejsce na zdawanie egzaminu zwłaszcza teraz:-/ - 5.11 mam egzamin teoretyczny... zobaczymy co to będzie...

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Jeju ale mi się miło zrobiło dziękuję Kochana , ale może aż tak nie przesadzajmy z tą ślicznością, w każdym razie zaskoczyłaś mnie
Ty też jesteś piękną Kobietą- wiem bo widziałam
Ale sobie słodzimy
He he dziękuję :-*
Trochę cukru nie zaszkodzi ;-)
Stary 2015-10-22, 15:12   #82
rosarioV
Zakorzenienie

Hej, mam chwileczkę czasu, ogólnie mam doła, znowu mnie coś łapie, wyjazd tż, ojciec i w ogóle wszystko, eh... mam dość.
Co do chrzcin, było w miarę ok, ojciec nie przyjechał. Nie myślcie, że jestem jakaś materialistką czy coś ale zawiódł mnie prezent od chrzestnej, jako chrzestna kupiłabym jakiś porządny prezent, jeszcze, ze oni na brak kasy nie narzekają, kupili małemu ten jeździk, fajnie, ale kurcze kupili najtańszy jaki chyba był możliwy, na dodatek nie działający dobrze, bo nie działa regulacja głośności. zacina coś tam sie. Jak powidziałam, że mogli zwrócić i reklamacje zgłosić to powiedziała, że czasu nie było, toć bym zrozumiała jakby nic nie przynieśli albo później dali prezent. Mój brat, który nie ma pięniędzy, bo wiem, że nie mają kupił małemu klocki ale dobrej firmy, takie fajne i można się postarać. Głupioby mi szczerze było dać taki prezent. Ogólnie było średnio, brata dziewczyna źle się czuła, jaka alergia czy coś i szybko sie zmyli, Kolacja która była przygotowana też nie zostala zjedzona, ktoś coś tam dziubnął tylko i kuzynka tez się już zbierała, impreza skonczyła się chyba przed 17. No ale mamy odpękane już.
Tak w ogóle zdecydowałam sie lecieć sama do tż, wylatuję po świętach albo 28 albo 30 grudnia, na dwa tygodnie. Boję się ale nie mam wyjścia, tż siostra miała po mnie przylecieć i byśmy razem wróciły ale o 9:45 by wylądowała a o 10:15 mamy samolot spowrotem więc nie wiem czy by nawet zdązyła, cykora mam ale dam jakoś rade.
To chyba wszystko, idę obiad robić i jadę potem do teściowej, ostatnio non stop tam czas spedzam, nie chce być w domu sama, w ogóle w tym mieszkaniu, cały czas mam stracha i dodatkowo objawy nerwicowe mi wychodzą ;/ eh... ponarzekałam

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 15:44   #83
violka848
Zakorzenienie

Hejo my po spacerku Adrianka na drzemkę ułożona, ale opornie szło jakoś się splakala biduśka, Dentinox zapodalam i narazie nie słychać.
Długo spacerowałyśmy bo spotkałam koleżankę z wózkiem. Ta której pokazałam aplikacje suszarkową i mowi ze rewelacja, dzisiaj spała jej 2 godziny i ostatnio też ale tylko na podwórku w wózku jej to działa. W domu wogole jej niechce spać. A Adka ładnie na spacerze usnęła bez jednego pisku i bez cyca dłużej wytrzymała niż 2 godziny

Kurcze nie pamietam do czego miałam się odnieść hmm

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Współczuje dziewczynom których Tż późno wracają, mój ostatnio wracał po 17 (godzina różnicy) a mi juz tak ciężko było
W tych słoiczkach po gotowcach można potem mrozić zupki dzieciom czy niebardzo? Koleżanka mrozi w pojemniczkach na mocz 😛 Ona cały tydzień ta sama zupę daje
Stary 2015-10-22, 15:59   #84
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Bkenduje

Hahaha 😉

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość

Hej kochana

No to piatka! 😊
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 16:10   #85
violka848
Zakorzenienie

Kurde już Adke słyszę druga 20 minutowka dzisiaj grr i na spacerze aż 35 min pospała
Stary 2015-10-22, 16:14   #86
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

U nas rybka to tez hit, wczoraj tez cały słoiczek wsunęła, jak szalona, az popiskiwała! Dzis miałam dac jajko, ugotowałam i zapomniałam o nim ... Miałam nacytowane tyle postów i zjadło ... Ide do Zuziela nast razem odpisze
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 17:52   #87
gosiak0512
Zakorzenienie

VIOLKA a pojemniki na mocz sa dopuszczone do kontaktu z zywnoscia? Bo chyba nie..

Maz wrocil i poszedl jeszcze dywan prac ale wzial chlopakow ze soba wiec delektuje sie cisza

Stary 2015-10-22, 17:55   #88
cashmere
Zakorzenienie

My byliśmy na spacerniaku 1.5h młody pospal w wózku. Dobrze, bo wstał z drzemki o 14 i do 19bym miala masakrę, a w domu by było ciężko go położyć na trzecią drzemke.

DOMI ją oliwę dodalam pod sam koniec gotowania, tak minutę z nią się gotowalo. Nie wiem czy dobrze zrobilam? Wyszła fajna konsystencja, jak że sloiczka, a wszystko na oko dalam

VIOLKA ją zamrozilam w tych sloiczkach po obiadkach czytalam że inni też tak robią.

jestem mamą
Stary 2015-10-22, 17:55   #89
gossip_girl21
Zakorzenienie

Mój dziś później będzie bo jakiejs babce ma pomóc...
Ja nadal czuję się źle mało tego coś mi zaszkodziło i.... 💩💣

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-10-22, 18:00   #90
cashmere
Zakorzenienie

Mój słownik uparcie przeprawia "ja" na "ją" grrrrrr

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
VIOLKA a pojemniki na mocz sa dopuszczone do kontaktu z zywnoscia? Bo chyba nie..

Maz wrocil i poszedl jeszcze dywan prac ale wzial chlopakow ze soba wiec delektuje sie cisza
O tym samym pomyslalam o pojemniczkach. Ja bym tak nie robiła, a już na pewno nie dla dziecka.
Są ewentualnie w aptece pojemniki na pokarm.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Jedziemy dziś z mężem na zakupy jak maly pójdzie spać, a z nim posiedzi tesciowa. A jutro wieczorem idziemy na mecz, i z małym znów teściowka zostaje

jestem mamą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości