|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
muszę oba zobaczyć na żywo... a jakieś konkretne masz na myśli, w których jest taki zestaw? edit: doczytałam obejrzę też x-pulse w sklepie. Szkoda że 2 pompowane koła to już 2 kg różnicy w wadze
Edytowane przez trzydziescidwa Czas edycji: 2015-10-22 o 15:59 |
|
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś kto lubi klasykę na olx nowa teutonia elegance głęboki, spacerówka, torba i dostawka dla starszego dziecka w cenie 1590 zł. Ja używałam spacerówki dla córki jest dość duża, wózek jest na wahaczach i duże koła, niemiecka technologia
fajny dla kogoś kto lubi takie klimaty.
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiam wózek 😎
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
#694 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoregos dnia maz mowi jej, corki jej mówią daj im spokój niech sobie robią tak jak chca to sie obraza placze i jeszcze oczekuje przeprosin a potem jest dalej to samo bo przeciez ona się nie wtrąca tylko tak się cieszy ta budowa i chce dla nas jak najlepiej, na pewno nie dam jej wejść z butami w życie mowie jej ze zrobię tak jak mi się będzie podobalo, ale ona czegos takiego jak prywatność nie uznaje do córki do sypiali gdzie sa z mężem o 24 czy 6 rano jak noworodek plakal wchodzila i pytala co się stalo.. A co się miało stac no glodny
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
jeny... znam to, moja babcia :/ mieliśmy z TŻ możliwość dostać piętro w domu u moich dziadków za frajer, ale podziękowałam... (oczywiście wielki foch...) bo to właśnie też taka osoba. wchodzi bez pukania kiedy chce i non stop mówi mówi mówi.... wszystko wie najlepiej, Ty nic nie wiesz, schabowy na smalcu to jedyny słuszny obiad i koniec!
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
malinka9191 piękne te pościele , zamówię sobie któryś komplecik na pewno
NADIA emma, to nie to że ja jestem do niej źle nastawiona, czy bronię mężowi z nią kontaktu, drażni mnie jej ta wieczna "potrzeba" przyklejenia się do Nas, a mąż nie jest jedynakiem, drugiego syna może w ogóle nie oglądać. Ona nie wiem czy jest czy udaje taką "sierotkę" co to sobie nie poradzi. A ja jestem silną kobietą, moja mama też i mnie takie coś drażni. Też jest mega syfiarą, mąż nie wyniósł nauki sprzątania z domu. Też mam do niego żal o to, że mi nic nie pomaga, miał odkurzać, nosić mi zakupy i dupa. A jej ostatnio leciał do sklepu po jeden worek mąki, bo nieciężarna teściowa by się zmęczyła nie daj boże. A ja ciężarna z dwoma siatami z biedry latam i ogarniam mieszkanie bo nie znoszę brudu. Gosia02061980 współczuję teściów, już czekam jak moi się będą zachowywać. twoja teściowa to wypisz wymaluj teściowa mojej mamy, i ja z nią nie utrzymuję kontaktu i stoję murem za mamą , także się nie martw dzieci swoje wiedzą. misia880 to się pewnie nieźle ocierpiałaś ![]() Pistacyjka gratuluję poczucia ruchów dzidziusia ![]() ja mojej teściowej też będę od teraz wszystko mówiła szczerze jak ja to widzę, bo tam jest temat tabu że on alkoholik,a ona udaje że nie wie co do czego, mąż też udaje że wszystko jest ok więc nie mam w nim wsparcia. jakby to była normalna rodzina to naprawdę bym się nie odzywała ale moje dziecko nie chcę żeby na to patrzyło. i my też mamy prawo do prywatności i swojego życia. Bonku Ty też masz wesoły autobus ze swoją Olgietka ale poszalałaś z zakupami jadłabym i ja podziękuję za męża swojego bym w kosmos wysłała czasami nessea ale jaja z tą fizjoterapią ![]() trzydziescidwa fajny ten wózek, też myślałam kupić X lander moonunit co to za maść purelen? sprawdzona?
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2015-10-22 o 16:28 |
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
zaszalałaś
Wszystko w jednym miejscu zamawiałaś?Cytat:
Jestem już w domciu, tak jakoś wyszło ![]() U nas wszystko ok Zdjęcia niestety nie dostałam A zapomniałam z tego wszystkiego się zapytać czy mogłabym dostać. Ale to nic, najważniejsze, że słyszałam serduszko i widziałam moją kruszynkę Klocuszek nasz waży już lekko ponad 500g, czyli bardzo dobrze jak na ten tydzień Córcia najpierw troszkę się poruszała, potem pociumkała usteczkami i poszła spać, ale nie na długo, bo się ruchów USG obudziła i poruszała![]() Dostałam receptę na leki na infekcję tak razie W, skurczami i twardnieniem mam się nie martwić jeśli jest sporadyczne, a jak coś to brać tutejszą no-spę. No i czeka mnie krzywa cukrowa, ale to za miesiąc prawie dopiero
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
super malinka mam nadzieje ze wsrode moja corka tez zostanie corka bo byms ie chyba zalamala jakbym musiala wystawiac moze zdobycze na allegro ;d
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka, super, że u Was dobrze. U nas tez ok, płci nie poznałam, pan doktor powiedział ze coś widzi, ale nie jest pewny.. Dobre kilka minut szukał.. :-(
Moje twardnienie macicy jest w granicach normy, szyjka jest ok wiec nie ma się czym martwić. Z tego całego i po długim szukaniu płci doktor zapomniał mi wydrukować zdjęcia :-P Polecił mi też szpital w którym pracuje, to nowy instytut, mogę rodzic w wannie jeśli chce. No i dostałam skierowanie na toxoplazmoze ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- W sobotę mam druga wizytę u drugiego lekarza. Po tej wizycie zdecyduje u którego zostaje na stałe.
|
#700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Darkanddark gratuluję zdrowego dzieciaczka
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2015-10-22 o 17:03 |
|
|
|
|
#701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i była zadowolona chociaż był po dwójce dzieci jak go kupiła to był jak nowy. Jak bym moja widziała. Zanim urodziłam mieszkaliśmy chwilę z nią razem i wchodziła do nas do pokoju nawet o 4 rano pod pretekstem że okno zamknie. Teraz jak już mamy wejścia podobne to nigdy nie dzwoni dzwonkiem. Więc zaczęliśmy się zamykać to teraz zawsze komętuje jak jej otworze po co ją się tak zamykam na 3 spusty.:-\ ehhh
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli nie tylko ja bez zdjęcia dziś wyszłam. A płeć może w sobotę uda się poznać ![]() A ten nie chciał zdradzić co podejrzewa? Ja dziś gadałam z lekarką chyba z 40min, uspokoiła mnie i w ogóle dużo wytłumaczyła i pomogła w jednej sprawie Także jestem zadowolona z wizyty Za miesiąc muszę zabrać TŻta, bo to ostatnia wizyta będzie u niej i będzie miał ostatnią możliwość córcię podejrzeć
|
|
#703 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() misia880 to mialas straszna noc niestety te wirusy nie daja za wygrana widze i dopadaja biedne ciezarne do tego jeszcze te nerki, ehh.. zdrowka zycze malinka9191 gratuluje udanej wizyty Olgietka Twoje "troche" zakupy... super, ze juz tak duzo masz bedziesz niedlugo miec z glowy ostatecznie czerwony kolor wozka? ![]() Cytat:
![]() Darkanddark gratuluje wizyty szkoda, ze plci nie poznalas, tak przezywamy obie a dzieci takie uparte ja ruszam w nastepny piatek, oby sie pokazalo ![]() a dzis w brzuchu moje dziecie szalalo strasznie jak popilam pol puszki coli ![]() maz obiecal mi dzis McDonalda ![]() |
||
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
misia zapomniałabym, trzymaj się kochana tam. Oby Ci szybko wszystko przeszło. Najważniejsze, że z dzieckiem ok, a Ty odpoczywaj dużo
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jakiś problem z cytowaniem...
Malinka, to dzisiaj obie jesteśmy bez zdjęć tak, lekarz powiedział ze coś podejrzewa i powiedział mi, ale mówił żeby się tym nie kierować bo on sam pewny nie jest i mam nikomu nie mówić :-P Fajnie ze masz taką lekarke.. Taka ludzka ze mną jeszcze tż nie był ani razu na wizycie, facet jak nie zobaczy to ciężko jest mu to sobie wyobrazić.Eeyesblue- będziemy miały niespodzianki, bo większość Dziewczyn juz wie, tylko nie my :-P to trzymam kciuki na następny piątek, moja wizyta w sobotę może potwierdzi podejrzenia dzisiejszego lekarza :-P
"Wspinasz się, a lecisz w dół Stawiasz sto, dostajesz pół Zamiast rozbić bank rozbijasz bar.." Edytowane przez Darkanddark Czas edycji: 2015-10-22 o 17:19 |
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe jak to jest z tymi plciami podobno w 11 tyg jak jest dobry lekarz to juz sie da stwierdzic. mi na 1 usg lekarka dala 70 procent i powiedziala ze pecherz u chlopca idzie inaczej niz u dziewczynki u mnie idzie pod katem jak u laski, jak robilam pare tyg pozniej 3d 4d to mi lekarz powiedzial ze na 100 dziolcha widzi wwargi sromowe a pozatym pecherz idzie jak u laski..
no to ja niewiem jak mozna w 20 tyg plci nierozrozniac ..mam nadzieje ze ja sie tez nie "zawiode w srode" i nie okaze sie ze moi tez jacys dziwni ci lekarze
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Fjolek - ja też tego nie rozumiem ale co zrobić.... Jak ktoś nie widzi i nie jest pewny. Przy czym apart do usg jest na prawdę niezły.
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- misia - dużo zdrówka dla Ciebie i bąbla. Odpoczywajcie.
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
Z dzidzią wszystko ok, tylko się zdziwiłam, bo lekarz wyliczył nam 20tydz1dzien według wcześniejszych obliczeń powinien być dzisiaj dokładnie 19tydz0d.
|
|
#709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super Malinka, że wszystko ok a Twoja córa to już kawał dziecka ![]() Cytat:
ale dobrze, że nie każdy jest tak niecierpliwy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Któregoś-dnia Myślisz ze ja jestem cierpliwa? Jestem juz wściekła i niecierpliwa, ale co mam, zmusić kogoś do szukania albo nie wiem.. :-(
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#712 |
|
Rozeznanie
|
zaciskać kciuki, zbieram się na tą wizytę, stresa mam....
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tylko trzymać kciuki za sobotę, może ten będzie sprytniejszy ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Czekamy na niusy
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to juz ostatnie sztuki w niewiedzy
|
|
|
|
|
#715 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tak, jest ludzka bardzo. Przynajmniej ja mam takie wrażenie, zawsze miała do tej pory czas na wszystkie moje pytania itd Cytat:
Dziś nawet nie szukała lekarka tylko od razu powiedziała, że jest dziołcha nadal Cytat:
Cytat:
Teraz jak patrzę na siatki centylowe to przeskakuje swój tydzień zaś do przoduWidział Od pierwszej serduszkowej wizyty ze mną chodził, 2 razy tylko nie był raz w szpitalu i dziś. Teraz jak już zacznę do spzitala chodzić to nie będzie miał jak ze mną jezdzić, ale tutaj do ginki specjalnie brałam takie dni i godziny żeby był
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-10-22 o 17:38 |
||||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym już być na takim etapie ale czekam cierpliwie na luty/marzec..
Cytat:
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jeszcze 17 maqmuś z 1 strony płci nie zna
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobić Was czasem to graniczy z cudem
czekały na mnie 4 nowe strony ![]() milenujdka kremu z porów nie zabielam żadna śmietanka, serki wystarczą tylko bierz te z hohlandu i nie dawaj soli wcześniej bo może Ci sie wydac za słony z tymi serkami to potem dodaj dopiero sól malinka ale super że już taka duża Twoja Córa mi się marzy że w poniedziałek lekarz powie że przynajmniej te 400g mój Mały ma![]() Pościel śliczna wynalazłaś, ta 19 elementów mnie zachwyciła i sama powaznie się zastanowie podobają mi sie wszystkie kolory oprócz czerwonego, ten z żółtym jest chyba najOlgietka szalona! skopiuje sobie Twój post i zrobię z niego listę wyprawkową ![]() Mój brzusio po kilku godzinach w bibliotece się zbuntował i zmusił do leżakowania. Super że wizyty dzisiaj udane Edit: a na poważnie to mam taka podstawowa listę wyprawkową gdzies z jakiegoś innego mamusiowego wątku, jak któraś chce to wkleje
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-22 o 17:47 |
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Idę podsmażać pierożki
![]() i chowam komputer przed mężem
|
#720 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
super ze wizyty udane i z maluszkami wszystko dobrze misia szybkiego powortu do zdrowia olgietka ale poszalalas fajne sa takie zakupy ![]() malinka piekne zestawy lozeczkowe ![]() tyle napisalayscie ze reszty nie pamietam co komu odpisac ![]() cora dzisiaj byla w przedszkolu wiec wrocila cala szczesliwa ![]() w nastepnym tygodniu lecimy do Pl i juz sie doczekac nie moge,a jak sie maluch nie pokaze na usg w Pl to bedziemy miec niespodzianke bo wiecej usg juz miec nie bede
Edytowane przez misia_25_26 Czas edycji: 2015-10-22 o 17:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

muszę oba zobaczyć na żywo...
obejrzę też x-pulse w sklepie. Szkoda że 2 pompowane koła to już 2 kg różnicy w wadze

jadłabym 

super, ze juz tak duzo masz