|
|
#1861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Cytat:
Potem plecy mnie mniej bolą. Teraz czekam na moją piłkę, może jutro już przyleci pocztą (mam nadzieję). To na piłce można też pełno ćwiczeń znaleźć na you tube czy chomikuj. Pytałaś o czapkę, tak ja się ubieram w bluzkę/polar/kurtkę jesienną + czapka koniecznie!, ewentualnie komin czy szal. Akurat czapkę staram się nosić, bo potem zatoki mnie męczą. |
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba zwykła jarzębina tylko mogła chorować jako młode drzewko albo coś jej przeszkadzało we wzroście. Pamiętam jak w szkole byliśmy na wycieczce w roztoczańskim parku narodowym i tam było pełno takich śmiesznych drzew
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1864 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe, czy Wam się spodoba... http://natemat.pl/157489,zjem-lozysk...e-na-porodowce
(Bo mi też przykro to czytać...) |
|
|
|
#1865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
podłączam się pod pytanie. A jak tak to minęło wam potem?
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka miała o mówiła, że po porodzie najgorsze właśnie były te hemoroidy. W sumie to tylko w ciąży miała z nimi problemy
|
|
#1869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uhmm, no to o facetach jako o nieporadnych sierotkach to się zgadzam, tak trochę jest. |
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo negatywnie jest oceniony ten wywiad. Fundacja Rodzić po Ludzku napisała nawet skargę w tej sprawie
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Ale teoche prawdy w tyn jesy...
|
|
|
|
#1872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to chyba jarzębina ![]() Cytat:
Ciekawe czy dziewczyny coś mogą na ten temat powiedzieć
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
Ale ładny malunek!
Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-10-22 o 20:04 |
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Meldujemy się po wizycie
Szyjka taka jak była 4 cm, twarda i zamknięta. Dziś miałam szczegółowe usg i mogłam obejrzeć młodego wzdłuż i wszerz nadal leży miednicowo, na razie się nie martwimy tym. Szymek waży 1500g i jest jedynie dwa dni młodszy od terminu z om.
|
|
|
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wróciłam z wizyty
z małą wszystko dobrze, leży już główkowo, ale kochany doktorek pocieszył mnie mówiąc że ma jeszcze dużo miejsca i takie ruchliwe to się może ze trzy razy jeszcze przekręcić rośnie ładnie, ma ok 1,5-1,6 kgniestety nic mi dziś nie pokazał, pomiary tylko porobił, taki strasznie nieogarnięty dziś... szyjka też ok, generalnie wszystko jest dobrze ![]() a morfo mi się trochę pogorszyła też muszę w żelazo jakieś się zaopatrzyć a tak w ogóle byłam umówiona na 18, rano dzwonili kazali przyjść na 17,40 a do gabinetu weszłam o.... 18.45 masakraa |
|
|
|
#1876 |
|
Rozeznanie
|
Jutro będę widziała się ze.swoją gin i gdyby chciała mnie przeszperac ogarnelam się.trochę. Ale boże ile mnie to kosztuje wysiłku. I kręgosłup mnie boli heheh operacja Bożena z.naciąganiem kręgów.
|
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ja jutro wizyta
Dziś trochę krwi w sluzie się pojawiło i się zdenerwowalam .. Przypomnijcie mi proszę o tym zelazie ? Mujer jakie masz? Bo mam tandyferon ale żołądek mnie po nim boli to bym receptę wzięła..
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
|
|
#1878 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję dziewczyny
|
||
|
|
|
#1879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zelaza jak chcesz na recepte to polecam Feroplex- co picia takie buteleczki. No i nie ma zaparc po nim. Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1880 |
|
Zadomowienie
|
Ja biorę BIOFER FOLIC i dla mnie zaje..biste. Nie mam skutków ubocznych, wyniki po nim swietnie się poprawiły i trzymają sie na dobrym poziomie.
Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-10-22 o 20:10 |
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie, arisah gratuluję udanych wizyt
Niektóre uwagi mogłaby sobie darować, ale chyba jestem nienormalna, bo mnie jakoś ten wywiad nie razi.
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Rudaska mnie tez
Wiadomo teraz nawet takie my- kazda przyniesie niusa od gina a druga idzie i pyta go o jakies dziwne rzeczy :p Internet jest potega i kopalnia wiedzy teraz i niestety potem sa porody lotusowe :p Kto slyszal ze nasze babcie zjadaly lozysko No idiotyzmy niektore rzecyz i jjuz ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- I nie mowie ze taki lotus to cos zlego ale faktycznid wywodzi sie nie od nas i byc moze polowe z tych rewelacji trzeba przez pol brac i odjac troche |
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tego nawet czytać nie będę więc nie wiem o czym piszecie
Głodna jestem,idę upiec zapiekanke
|
|
|
|
#1884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i waga ładna i szyjki trzymaja, super, oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Hi,
Czytam, czytam, ale jakoś konca nie widać W kwestii maści na sutki: dla mnie absolutnie jedyna to LANOLINA, najlepiej bliska 100%. Wiem, ze w aptece mozna kupic jakiś zagranicznych firm, moze troche drogie. Najlepiej poprosić o zrobienie, zazwyczaj na receptę, np teraz poprosić gina lub rodzinnego. To chyba wtedy skład jest 95% lanoliny i 5% wody czy cis takiego. Cena sie zbytnio nie przejmować, bo to mega wydajne. I naprawde uratowało moje karmienie na poczatku, a potem po każdym dostawieniu przynosiło ulgę. No i to produkt zupełnie naturalny!!!! I nie trzeba zmywać przed karmieniem, a to tez nie z każdym produktem, choc juz chyba coraz częściej. Mi to położna środowiskowa zaleciła jak na pierwszej wizycie widziała krwawiące, pocharatane brodawki:/// Do pupy przerobilismy kilka produktów, potem leciały do kosza... Na szczescie w miarę szybko poleciła mi kuzynka farmaceutka tez taka robiona masc. Bez niej ani rusz do teraz, oczywiscie smaruje tylko, kiedy jest awaria... Wkleję jutro zdjecie składu. Niedrogie i tez wydajne. Tez raczej na receptę. Prosty skład, dosłownie kilka elementów, co tez dla mnie ważne. A i o czopie: mi odszedł pare dni przed CC, ale dla mnie nic nie znaczył, nic sie wiecej potem nie wydarzyło, stałe tylko 1cm rozwarcia, zero skorczy, tylko pobolewanie jak na okres. Choc ogolnie to zawsze jakiś znak, ze czas juz powoli sie kończy w brzuszku . Na szczescie dzien czy dwa wczesniej dowiedziałam sie co to jest, bo bym miała niezła niespodziankę z niedouczenia... No i w sumie prawie go nie zauważyłam, chyba wypadł przy siusianiu, nie był duzy... CZUBASEK ciesze sie, ze interwencja doktorska zadziałała i juz do domu, do Rodziny wracasz!!! |
|
|
|
#1886 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też na pewno bym tyle nie siedziała, ale ja raczej nie będę nowoczesna matką ![]() Chociaż nie mam tez zamiaru siedziec on stop w domu ![]() Po przeprowadzkach zgubiłam moja ulubioną czapkę ![]() Mam problemy z zatokami, więc zazwyczaj w czapce juz od wczesnej jesieni chodze a teraz nic nie moge znaleźć pasującego w sklepie ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() Jaka zapiekanka ? Cytat:
Ale ona chyba nie pachnie zbyt ładnie ? ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- ogólnie, arisah super ze wizyty udane! |
|||
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
W ogółe te moje straszliwe bóle pęcherza okazały się być niczym innym jak kopniakami,bo młody trzyma nogi na moim pęcherzu :/
A bóle w pachwinach normalne i mam się przyzwyczaić bo lepiej nie będzie eh |
|
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Gratuluję udanych wizyt i zakupów też Czapeczka ładna, kurcze gdzie ja taką małą znajdę, nie ma no nigdzie ![]() Rozmawiałyście o wkładkach- dla mnie najlepsze są carefree różowe, biedronkowe najgorsze, rolują się i cisną. A te carefree w sumie też są w biedrze często, nie wiem jednak czy te ich różnią się od rossmannowych, bo zawsze w rossmannie kupuje. Co do czapki to ja już dawno chodzę w, zimno mi w uszy bez, ogólnie lubię czapki W przeciwieństwie do was jak widzę ![]() Żelazo biorę hemofer i nie boli mnie tak brzuch po nim jak po tardyferonie, ale co do wyników to jeszcze nie wiem... ![]() Robiłam te próby wątrobowe i wsio jest ok, jestem spokojna. Nie wiem tylko skąd to swędzenie, może suche powietrze, kaloryfery itp. Ale tylko wieczorem i w nocy...W ogóle w nocy łapią mnie naprawdę bolesne skurcze i bolą mnie pachwiny, nie mogę się przewrócić z boku na bok. Czy to jest normalne zupełnie, po prostu objaw późnej ciąży czy coś nie tak? Dzisiaj zakończyłam leczenie kanałowe w końcu Syn jak zwykle na fotelu daje popisy :PA i Adka ładny brzucho
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś chciałam kupić czapkę na targu ale wszystkie w komplecie z kominem a ja ich nie cierpię. A pojedynczo nie ma sensu kupować czapki i szala bo trudno dopasować. I w sumie nie kupiłam,a były jakie śliczne
No ale mam trzyletni zestaw czerwony który uwielbiam więc w razie dużego chłodu mam co ubrać
|
|
|
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwoha moim zdaniem w tym wywiadzie jest kupa prawdy. NIESTETY.
Ale nasze społeczeństwo nie umie przyjąć wielu spraw na klate i stąd się biorą znowu roszczenia bo zaraz będzie nieprawda. Jesteśmy mało samokrytyczni. Ogólnie. Arisah gratulacje wizyt Dziękuję acapella Super ze wszystkich 2 porządku po wizycie !! A ja polezalam 2h jak wróciłam do domu i do kompa do roboty się wzięłam ale grafiki trochę ulotkę mamie i koniec leżę i smierdze bo nie pachne po całym dniu hhahahahaha Koty o 20 jedzenie muszę odstawić bo jutro kastracja. No niestety miała być kotka a tu jajka urosły. I zaczyna się za rozmnażanie. Nie maaaa. Chociaż z naszej dwójki piękne by kotki były piekneeee. Jednakże nie ma co nie ma miejsca.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

Nie wiem, to chyba jakaś odmiana jarzębiny?

Ale to chyba jarzębina
rośnie ładnie, ma ok 1,5-1,6 kg
ala: rośnie ładnie, ma ok 1,5-1,6 kg

Ale tylko wieczorem i w nocy...