Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby! - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-22, 21:13   #1921
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Ja też bym chciała po 10.11. (wtedy 38+0), zobaczymy czy mała mnie wysłucha Za tydzień mam wizytę to dowiem się jak moja szyjka, czy jest rozwarcie itd. Trochę się obawiam, że przez te wszystkie leki, które biorę, nie urodzę wcześniej...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 21:23   #1922
fasterka90
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Dziewczyny po jakim czasie rozstępy bledną? Jestem załamana tym co mi wyszło - wielka krecha na środku brzucha,nad pępkiem
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 21:30   #1923
Soul89
Zadomowienie

Mnie tak piecze skóra, aż pali, że chyba zaraz zwariuję

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 21:34   #1924
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny po jakim czasie rozstępy bledną? Jestem załamana tym co mi wyszło - wielka krecha na środku brzucha,nad pępkiem
To chyba roznie... moje rozstepy po Nince zaczynaly blednac po ok pol roku a uzywalam roznych specyfikow. Nie wiem czy bylyby teraz juz spoko bo okazalo sie ze znow ciaxa i teraz sama sie boje. Co to bedzie?

Wysłane z mojego SM-T230 przy użyciu Tapatalka
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 21:40   #1925
cornflower_girl
Zakorzenienie

karoseria Na spokojnie, mąż posprząta

Cytat:
Łączę się w tygrysich bólach

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Gdzie? Na brzuchu ?

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 21:48   #1926
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
też się zastanawiam..
ja mam 4 wielkie krechy po prawej i po lewej stronie pępka, więc wyglądam jak zebra trzeba będzie kupić na lato monokini..

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-10-22, 21:58   #1927
Soul89
Zadomowienie

Cornflower_girl: na brzuchu nie swedzi tylko piecze 😢

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-10-22, 22:16   #1928
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Cornflower_girl: na brzuchu nie swedzi tylko piecze 😢

Ja też tak mam, przedwczoraj to była masakra. Jutro rano mam wizytę u gin, zapytam o to...

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 22:27   #1929
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Ja też tak mam, przedwczoraj to była masakra. Jutro rano mam wizytę u gin, zapytam o to...
Daj znać, bo ja wizytę dopiero mam w środę.. 😐 Podejrzewam, że skóra się rozciąga, ale dopiero teraz na koniec ciąży takie coś mam, wcześniej nic..

Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-10-22, 23:06   #1930
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
tylkokasia Jak przebrałaś córkę?
Czarownica była. Na fotce z Panią przedszkolanką

Cytat:
Tak. Robią się białe. Ponoć wspaniale kolagen Colway robi na rozstępy. Bo u mnie na forum dziewczyny stosowały. On drogi ale bardzo wydajny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mmmm.jpg (148,5 KB, 40 załadowań)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 23:23   #1931
beautifuldream
Rozeznanie

Witam się w 9 miesiącu od dzisiaj równo miesiąc do terminu. Jak ten czas szybko leci. .. dzisiaj spakowałam już torby dla mnie i Małego. Także to już mam z głowy Martwi mnie tylko to, że już drugi wieczór mam biegunkę cały dzień nic, czuję jak mi jeździ w jelitach, ale biegunka pojawia się tylko wieczorem. Nie wiem czy to ma związek z tym, że wczoraj piłam kawę Inkę na mleku na kolację czy to organizm się oczyszcza.

Ja mam dobry środek na rozstępy. Mi pojawiły się takie małe na udach i już po pierwszym posmarowaniu było widać, że bledną. Nie pamiętam nazwy, kupiłam go w Rossmanie. Teraz już leżę, ale jutro sprawdzę nazwę i wkleję

Wojtuś jest już z nami
beautifuldream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 23:52   #1932
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Napisane przez beautifuldream Pokaż wiadomość
Witam się w 9 miesiącu od dzisiaj równo miesiąc do terminu. Jak ten czas szybko leci. .. dzisiaj spakowałam już torby dla mnie i Małego. Także to już mam z głowy Martwi mnie tylko to, że już drugi wieczór mam biegunkę cały dzień nic, czuję jak mi jeździ w jelitach, ale biegunka pojawia się tylko wieczorem. Nie wiem czy to ma związek z tym, że wczoraj piłam kawę Inkę na mleku na kolację czy to organizm się oczyszcza.

Ja mam dobry środek na rozstępy. Mi pojawiły się takie małe na udach i już po pierwszym posmarowaniu było widać, że bledną. Nie pamiętam nazwy, kupiłam go w Rossmanie. Teraz już leżę, ale jutro sprawdzę nazwę i wkleję

No co Ty? To moze nie rozstepy tylko cos innego :P Po jednym smarowaniu? Nie wierze w takie cuda. Przeciez to normalne blizny sa wiec potrzebuja mimo wszystko troche czasu :P
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 23:54   #1933
beautifuldream
Rozeznanie

Na pewno rozstępy. Nie znikają całkowicie. Smaruje je od poniedziałku, bo wtedy je zauważyłam i robią się mniejsze i mniej widoczne. Jutro wstawię zdjęcie

Wojtuś jest już z nami
beautifuldream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 00:10   #1934
Sundance75
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała po 10.11. (wtedy 38+0), zobaczymy czy mała mnie wysłucha Za tydzień mam wizytę to dowiem się jak moja szyjka, czy jest rozwarcie itd. Trochę się obawiam, że przez te wszystkie leki, które biorę, nie urodzę wcześniej...
Spokojnie, wszystko będzie dobrze gorszy w tym wszystkim chyba jest stres, myślę, że po wizycie będą same dobre wieści

Cytat:
To zależy. Czytałam gdzieś, że im dłużej rozstępy są czerwone (tudzież fioletowe), to poniekąd dobrze, bo to znak, że organizm z nimi walczy, nie dopuszczając do szybkiego zabliźnienia i wtedy jest większa szansa na pozbycie się ich Ja kupiłam najzwyklejszą gąbkę antycellulitową za zawrotne 2 zł i olejek z Rossmanna. Parę razy użyłam oliwy z oliwek i też było ok Aha i daj sobie czas, mi cholerstwo zeszło po ponad miesiącu, ale opłaciło się, tylko zaczęłam działać od razu jak tylko zobaczyłam. Także spokojnie i powodzenia !!

Cytat:
A to nie jakieś uczulenie po kosmetyku lub jedzeniu? Może warto wapno wypić?
Sundance75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 00:43   #1935
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Dziewczyny, widzę że niektóre jeszcze zwlekają z torbą. Nie ma na co czekać mi tez sie wydawało ze jeszcze przeciez czas i w koncu tz mi dopasowywal pozostałe rzeczy juz po porodzie :/ na tym etapie juz sie nie zna dnia ani godziny
Ada, dzięki za podpowiedź, chyba wypróbuje jak wrócimy do domu. Na razie stresów ciąg dalszy, bo podają mi antybiotyk od początku mojego pobytu w szpitalu bo wyszło mi trochę wyższe crp i pytałam 2 razy czy moge przy tych lekach karmić małą - powiedziano mi ze tak. A dzisiaj czytam w necie ze ten antybiotyk absolutnie nie jest dla mam karmiących a szczególnie mam karmiących wcześniaków bo zawiera jakis alkohol i stanowi zagrożenie zatrzymaniem oddechu! Ja od razu do położnej i mowie jej ze to przeczytałam i czy na pewno moge brać ten lek, a ona dalej sie upiera ze tak. Jestem tak zestresowana, ze sobie nie wyobrażacie. Postanowiłam nie karmić juz do rana małej moim mlekiem i spytać jutro dokładnie neonatolog. Jak ona mi powie ze to szkodliwe to chyba sie załamie juz całkiem, ze robiłam mojej małej krzywdę. Ale do licha komu mam ufać jeśli nie szpitalowi?! Skoro mowia, ze moge to ja im ufam, ze moge. Zwariować mozna. Nie wiem czy to hormony i sobie wkręcam moze, ale powiem Wam, że te pierwsze dni to mega stres.

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 01:09   #1936
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sundance75 Pokaż wiadomość
Spokojnie, wszystko będzie dobrze gorszy w tym wszystkim chyba jest stres, myślę, że po wizycie będą same dobre wieści

To zależy. Czytałam gdzieś, że im dłużej rozstępy są czerwone (tudzież fioletowe), to poniekąd dobrze, bo to znak, że organizm z nimi walczy, nie dopuszczając do szybkiego zabliźnienia i wtedy jest większa szansa na pozbycie się ich Ja kupiłam najzwyklejszą gąbkę antycellulitową za zawrotne 2 zł i olejek z Rossmanna. Parę razy użyłam oliwy z oliwek i też było ok Aha i daj sobie czas, mi cholerstwo zeszło po ponad miesiącu, ale opłaciło się, tylko zaczęłam działać od razu jak tylko zobaczyłam. Także spokojnie i powodzenia !!

A to nie jakieś uczulenie po kosmetyku lub jedzeniu? Może warto wapno wypić?
Zniknely ci rostepy? W ciazy czyms je smarowalas? Ja nie smaruje niczym oprocz balsamu nawilzajacego.. I nie wiem , zaczac?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-10-23, 05:32   #1937
wonderka
Zadomowienie

Beautifuldream zasialas ziarenko nadzieji|, coś ty za cuda wynalazła w rossku?

U mnie 5:30, pora wstawać kobietki, ja się zbieram do roboty powoli.
wonderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 05:55   #1938
201604151126
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widzę że niektóre jeszcze zwlekają z torbą. Nie ma na co czekać mi tez sie wydawało ze jeszcze przeciez czas i w koncu tz mi dopasowywal pozostałe rzeczy juz po porodzie :/ na tym etapie juz sie nie zna dnia ani godziny
Ada, dzięki za podpowiedź, chyba wypróbuje jak wrócimy do domu. Na razie stresów ciąg dalszy, bo podają mi antybiotyk od początku mojego pobytu w szpitalu bo wyszło mi trochę wyższe crp i pytałam 2 razy czy moge przy tych lekach karmić małą - powiedziano mi ze tak. A dzisiaj czytam w necie ze ten antybiotyk absolutnie nie jest dla mam karmiących a szczególnie mam karmiących wcześniaków bo zawiera jakis alkohol i stanowi zagrożenie zatrzymaniem oddechu! Ja od razu do położnej i mowie jej ze to przeczytałam i czy na pewno moge brać ten lek, a ona dalej sie upiera ze tak. Jestem tak zestresowana, ze sobie nie wyobrażacie. Postanowiłam nie karmić juz do rana małej moim mlekiem i spytać jutro dokładnie neonatolog. Jak ona mi powie ze to szkodliwe to chyba sie załamie juz całkiem, ze robiłam mojej małej krzywdę. Ale do licha komu mam ufać jeśli nie szpitalowi?! Skoro mowia, ze moge to ja im ufam, ze moge. Zwariować mozna. Nie wiem czy to hormony i sobie wkręcam moze, ale powiem Wam, że te pierwsze dni to mega stres.
Z tymi antybiotykami jast tak ze producenci prawie na wszystkich piszą ze nie dla kobiet w ciąży i karmiących żeby się zabezpieczyć przed pozwami ze przez ich lekarstwo dziecko się chore urodziło i tak na prawdę nie wiadomo kture szkodzą naprawde , sama podczas ciazy miałam przepisywane jakieś lekarstwa i zawsze pisalo ze nie dla kobiet w ciąży. Mam nadzieje ze lekarze wiedza co robią ale możesz się zapytać czy na pewno ten lek jest w miarę bezpieczny jeśli juz musisz brać, bo z lekarzami jest różnie ja to tak średnio im ufam zawsze w ważnej sprawie ide do dwuch lub trzech po opinie i jak dwuch powie to samo to wtedy wierze bo miałam juz takie przypadki, na sobie i z wczoraj na mojej mamie, jeden powiedział ze zdrowa a drugi wypisał skierowanie do szpitala na operacje.
201604151126 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 07:04   #1939
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Właśnie wstaję, bo o 9 muszę wyjść z domu, jadę na ktg... Nie chcę mi się, nie wyspałam się Mam nadzieję, że kolejka szybko pójdzie i nie spedze tam kilku godzin... A jak wrócę to chyba się zdrzemnę

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-23, 07:47   #1940
fasterka90
Zadomowienie

Dzięki za odpowiedzi odnośnie rozstępów, beautifuldream czekam na nazwę tego Twojego cudownego specyfiku
Te co mi się wcześniej zrobiły olałam ale ten nowy wygląda paskudnie
Ja juz po spacerze z psem, jem śniadanko, pije herbatke z liści malin
Dzisiaj musze się w końcu zebrać i puścić ostatnie pranie małej, dopakować do torby takie głupoty jak papier toaletowy i skarpetki dla mnie
W weekend pełnia dziewczyny, pakujcie torby i bądźcie gotowe! Ja czuję że ten weekend będzie ostatni, następny spędzam albo na porodówce albo już z małą (tak tak,a pewnie przenosze że ohoho i dopiero za miesiąc urodze :p)
Stary 2015-10-23, 07:49   #1941
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Właśnie wstaję, bo o 9 muszę wyjść z domu, jadę na ktg... Nie chcę mi się, nie wyspałam się Mam nadzieję, że kolejka szybko pójdzie i nie spedze tam kilku godzin... A jak wrócę to chyba się zdrzemnę
Mnie o 6:30 obudził jakiś pies na dworzu, co przysypiałam to znów zaczynał szczekać potem coś w kaloryferze zaczęło skrzykać... zaczęłam kląć i wstałam siku, potem już nie zasnęłam...

Powodzenia na wizycie
Stary 2015-10-23, 07:50   #1942
laszczmagdalena
Zadomowienie

GG do laszczmagdalena

Cytat:
U mnie tata zamówił sobie wnusię na imieniny, 5.11, to u nas już będzie 38+1, więc mogłoby być, prawda? ale zobaczymy co Mała postanowi w tej kwestii... Dziadka będzie miała tylko jednego, to może zechce Mu zrobić przyjemność...

laszczmagdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 07:55   #1943
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi odnośnie rozstępów, beautifuldream czekam na nazwę tego Twojego cudownego specyfiku
Te co mi się wcześniej zrobiły olałam ale ten nowy wygląda paskudnie
Ja juz po spacerze z psem, jem śniadanko, pije herbatke z liści malin
Dzisiaj musze się w końcu zebrać i puścić ostatnie pranie małej, dopakować do torby takie głupoty jak papier toaletowy i skarpetki dla mnie
W weekend pełnia dziewczyny, pakujcie torby i bądźcie gotowe! Ja czuję że ten weekend będzie ostatni, następny spędzam albo na porodówce albo już z małą (tak tak,a pewnie przenosze że ohoho i dopiero za miesiąc urodze :p)
He he mi się wydaje, że albo urodzę parę dni przed tp albo dłuuugo po tp zobaczymy co się sprawdzi. Wczoraj kuzynka mi mówiła, że jej koleżanka przenosiła ciążę o calutki miesiąc makabra... i że chcieli ją do szpitala położyć a ona się upierała, że nie nie... i tak łaziła z tym brzuchem...

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Napisane przez laszczmagdalena Pokaż wiadomość
U mnie tata zamówił sobie wnusię na imieniny, 5.11, to u nas już będzie 38+1, więc mogłoby być, prawda? ale zobaczymy co Mała postanowi w tej kwestii... Dziadka będzie miała tylko jednego, to może zechce Mu zrobić przyjemność...
Może tak będzie, kto wie Moja Mała niestety nie będzie miała żadnego dziadka, ale za to dwie babcie
Stary 2015-10-23, 08:03   #1944
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Mnie o 6:30 obudził jakiś pies na dworzu, co przysypiałam to znów zaczynał szczekać potem coś w kaloryferze zaczęło skrzykać... zaczęłam kląć i wstałam siku, potem już nie zasnęłam...

Powodzenia na wizycie
Nie mam dziś wizyty, tylko ktg w poradni diabetologicznej, ale trzymajcie kciuki, żeby było ok Wezmę Aspargin, powinno być ok, bo raz wzięłam dopiero po ktg i mnie położna opierdzieliła

A mi się dziś "wymarzyło" urodzić 12.11. Wtedy mam wizytę u gin, mogłyby mi na fotelu wody odejść 13ego bym już nie chciała, bo nie dość, że to piątek będzie , to mam wtedy wizytę u diabetologa i mogłabym do niej nie dotrwać, byłoby fajnie

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-23, 08:05   #1945
laszczmagdalena
Zadomowienie

GG do laszczmagdalena

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
He he mi się wydaje, że albo urodzę parę dni przed tp albo dłuuugo po tp zobaczymy co się sprawdzi. Wczoraj kuzynka mi mówiła, że jej koleżanka przenosiła ciążę o calutki miesiąc makabra... i że chcieli ją do szpitala położyć a ona się upierała, że nie nie... i tak łaziła z tym brzuchem...

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Może tak będzie, kto wie Moja Mała niestety nie będzie miała żadnego dziadka, ale za to dwie babcie
Jak można być takim hardcorem i łazić dodatkowy miesiąc z tym brzuchem??!! w szoku jestem, ja to bym się swojego jak najszybciej pozbyła, ale przed listopadem nie mogę

Stary 2015-10-23, 08:11   #1946
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laszczmagdalena Pokaż wiadomość
Jak można być takim hardcorem i łazić dodatkowy miesiąc z tym brzuchem??!! w szoku jestem, ja to bym się swojego jak najszybciej pozbyła, ale przed listopadem nie mogę
He he no bardzo nieodpowiedzialna dziewczyna tak w ogóle... łożysko mogło przestać pełnić funkcję w każdej chwili, dziecko mogło być niedotlenione... ona młodziutka, 19 czy 20 lat, no ale zero wyobraźni

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Nie mam dziś wizyty, tylko ktg w poradni diabetologicznej, ale trzymajcie kciuki, żeby było ok Wezmę Aspargin, powinno być ok, bo raz wzięłam dopiero po ktg i mnie położna opierdzieliła

A mi się dziś "wymarzyło" urodzić 12.11. Wtedy mam wizytę u gin, mogłyby mi na fotelu wody odejść 13ego bym już nie chciała, bo nie dość, że to piątek będzie , to mam wtedy wizytę u diabetologa i mogłabym do niej nie dotrwać, byłoby fajnie
No no, chodziło mi o wizytę na ktg

Stary 2015-10-23, 08:12   #1947
fasterka90
Zadomowienie

Ojej, miesiąc przenoszone to już przecież niebezpiecznie dla tego dzieciątka tydzień po to już się idzie na wywołanie, dlatego myślę że najpóźniej równo za miesiąc będę miała małą...
Nasze dziecię będzie miało 2 dziadków, jak ja to mówię 3 babcie(no bo jak macoche traktować...?) i 2 prababcie nawet i to jeszcze młode,sprawne i w pełni sił.
Poznanianka 12.11 to mój termin z om ale jakoś na ten dzień akurat wcale się nie nastawiam
Stary 2015-10-23, 08:20   #1948
poznanianka1990
Zakorzenienie

A nasze teoretycznie trzy babcie i trzech dziadków (moi rodzice są po rozwodzie i oboje mają partnerów, no i teście), ale praktycznie to dwie babcie i dwóch dziadków, bo z tesciami nie utrzymujemy w ogóle kontaktu i szczerze wątpię, by to się zmieniło... A mój tata już jest przyszywanym dziadkiem dla 2letniej wnuczki swojej partnerki i Lenka (bo tak ma ta mała na imię) traktuje go jak dziadka Jak jej mama mówi np. Idź do dziadka/daj to dziadkowi to ona idzie do mojego taty Słodkie to

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-23, 08:31   #1949
fasterka90
Zadomowienie

Dla mnie to oczywiste,naturalne że mała będzie mówić do żony mojego taty "babcia", do jej syna "wujek". Macoche częściej będzie widywać niż moją mamę. Z resztą macocha od początku bardzo się cieszyła, sama mówiła że będzie babcią itd.
Stary 2015-10-23, 08:42   #1950
laszczmagdalena
Zadomowienie

GG do laszczmagdalena

Dziewczyny, zrobiłam sobie taki dziennik maluszka do wydruku, ale na wizażu nie da się wrzucić tego rodzaju pliku, także dodaję tylko zdjęcia z których go zrobiłam, jest na grupie na facebooku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzień.jpg (128,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg noc.jpg (109,0 KB, 26 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości