|
|
#811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, na pewno będzie pięknie !
|
|
|
#813 |
|
Wtajemniczenie
|
ja byłam dzisiaj na pobraniu krwi myslalam ze bedzie duzo ludzi bo caały parking zajęty, ale chyba rodzic przyjechały bo tylko 1 dziewczyna była przede mną
nie wiem jak wytrzymam 2h w poczekalni bez jedzenia bo dzisiaj juz mnie muliło z głodu jak pojechałam na czczo.. no ale nie mam wyjścia podobno dobrze jest wziąć ze soba cytryne po tej glukozie
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki Misia byłaś na IP? Mam nadzieję, że wszystko ok i czujesz się lepiej
|
|
#815 | |
|
Wtajemniczenie
|
po tych wczorajszych ćwiczeniach sniła mi sie Chodakowska
to znak ze musze cwiczyc czesciej (mimo ze robiłam trening z Angelika Pióro dla mamusiek) ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
byłam w innej rzeczywistości wtedy mówiłam przez łzy głos miałam scisniety i zamiast powtarzac po ksiedzu to sama jak torpeda powiedzialam przysiege zeby móc odetchnąć miałam ochote rozpłakać się na cały głos ze wzruszenia jak widzialam milosc mojego zycia jak mowi do mnie te słowa to automatycznie łzy mi leciały, ciotka mi na weselu powiedziala ze mówiłam tak szybko zeby w koncu miec Go dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Misia jak tam u Ciebie?
|
|
|
|
|
#816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny potrzebuję pomysłu na sałatkę jakąś dobrą i szybką. Wczoraj, któraś z tuńczykiem podawała, ale może jeszcze jakieś pomysły?
|
|
#817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czuję, że pomoże to na pobolewające nogi i plecy ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() Robię ponoć najlepszego gyrosa więc jak chcesz mogę się podzielić przepisem
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-10-23 o 08:47 |
|||
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie śpię od 5. A zasnęłam dopiero ok.1.Już po śniadaniu, wyciągnęłam tż do netto, bo są sweterkowe miseczki. Wczoraj kupiłam dwie i stwierdziłam, że wezmę jeszcze dwie i do tego dwa kubki, bo są większe niż te z biedronki. A i ja i Tż lubimy pić kawę "z wiadra".
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tortelini nie lubie A gyros często u nas i w gościach, to odpada ![]() Zawsze mam problem z sałatką, bo albo coś dopiero było, albo ktoś czegoś nie lubi
|
|
#820 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
ja oczywiscie dodaje jeszcze zawsze cos do niej wczoraj kupiłam składniki i dodatkowo kukurydza i słonecznik a i jeszcze mam ochotę na piers z kurczaka z zurawina i ananasem, zrobie jutro ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- wiecie ze już na tym weekendzie przesuwamy czas?
Edytowane przez Bonku Czas edycji: 2015-10-23 o 09:04 |
||
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cierpię tego jesiennego przesunięcia
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam.
![]() Przerąbane mają ludzie pracujący na nocną zmianę, bo 9 godzin zamiast 8.
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#824 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
ja też się już mniej udzielam bo mam urwanie głowy w pracy kolega jest na chorobowym i mam więcej roboty wieczorem mam zajęcia i przychodzę padam na ryj Starałam się Was chociaż podczytywać ![]() Misia i Verreri Dziewczyny żeby Wam się jak najszybciej polepszyło zdrówko!!! Monikmi Olgietka skorzystam z Waszych list ja oprócz ubranek i kołyski (z tradycjami po moim tacie ) to nic nie mamZ wózkami też nie pomogę bo nie mam zielonego pojęcia i tylko uważnie oglądam Wasze faworyty ![]() Polly co do wagi to masz bardzo dobrą ja też 5 + i lekarz powiedział że super to nie wiem o co chodziło Twojemu ![]() Sowa co do teściowej mam podobnie całe szczęście 300km. Zawraca mi mąż nie ma skype to cały czas dzwoni na mojego i chce nie chce mam czas czy nie mam muszę pogadać bo zaraz się obraża że nie odbieram i do meża dzwoni że chyba się obraziłam matko ciekawe jaką ja będę teściową![]() A dziewczyny gratulacje zdrowych pociech waga 400 czy 500 to już ładne zdrowe dzieciątka KIWI 14.30 MOCNO KCIUKI TRZYMAMY ![]() Bonku sprawdzałam te ćwiczenia i muszę przyznać że ciekawie prowadzi jak będę już na l4 to na pewno z nich skorzystam tylko z brzuszków zrezygnuję (opinie do robienia brzuszków w czasie ciąży są podzielone) Dopijam kawę i lecę do pracy! Do później dziewczyny!!! Nareszcie piątek!!! Olgietka Kalina Sloneczko dziś 22 tydz. |
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Bonku, nie w ten weekend, w następny chyba :-D
Misia, jak tam? Byłaś na ip? Jak dobrze, że jutro tż wraca juz, trochę za nim tęsknię.. A co leżenia na brzuchu - nie leżałam tak całkiem plackiem, tylko z przodu podpierałam się łokciami, żeby zbyt mocno nie uciskac brzucha ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Kiwi, powodzenia w tym pięknym dniu!
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio przypadkiem to odkryłam, bo zapomniałam ![]() Śniadanie zjedzone, teraz czas na herbatkę i lecę do sklepu po składniki na rogaliki
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z torebkami?
|
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja unikam wszelkiego leżenia na brzuchu, nawet takiego
|
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka, Bonku, ok, macie rację :-P
Ej nie krzyczcie, że leżałam kilka minut na brzuszku, nie czułam dużego ucisku. To jedyny sposób, żeby poczuć małego :-(
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosza , tak to już 22!!!
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie, według wcześniejszych obliczeń, od dzisiaj 20 tydzień!
|
|
#834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana na pewno jak nie czułas ucisku to nic dziecku nie zrobilas koles na usg duzo mocniej naciska i to nie szkodzi
|
|
|
|
|
#836 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosia ja tez brzuszkow nie robie ale te skośne mozna nawet na pilatesie instruktorka robiła
|
|
|
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Misia i Verrerie mam nadzieję, że czujecie się lepiej. Kiwi nie stresuj się i baw się dobrze. To Wasz dzień! Wszystkiego najlepszego! Wczoraj byłam u endo i skończyło się na zwiększeniu leku. Dodatkowo zapisała mi jodid, bo nie biorę żadnych witamin to powiedziała, że lepiej to brać ;-) Muszę iść do apteki zrealizować receptę. Dziś mam zajęty dzień, więc będę się mało pewnie udzielać. |
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie aplikacja poinformowała o 20 tygodniu, wiec podobnie jak Polly ;-)
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, każdy robi jak uważa Ja tylko napisałam, że ja omijam takie coś szerokim łukiem. Raz spróbowałam na początku czucia ruchów, żeby Małą poczuć i potem mnie brzuch pobolewał, dlatego unikam teraz. Ale jak leżałam w szpitalu, to były ze mną na sali 2 dziewczyny jedna była po 20 tygodniu druga coś około 16 i obie spały i leżały na brzuchu, także każdy robi jak uważa ![]() ![]() Cytat:
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja śpię tak jak bonku gdybyś miała go udusić czy połamać to na pewno poczułabyś, że tak nie wolno leżeć..
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

Ślub juz dziś. Jestem przerażona. Chyba dopadł mnie stres 
!
nie wiem jak wytrzymam 2h w poczekalni bez jedzenia bo dzisiaj juz mnie muliło z głodu jak pojechałam na czczo.. no ale nie mam wyjścia

czas powinien byc jeden a nie co pól roku robienie w bambuko, szczegolnie nienawidziłam jak chodzilam na 6 do pracy a tu bach na letni.. tydzien jak zombie chodzilam wkurzona