|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Shoe addict :)
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI
Cytat:
![]() [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320694 3]To ja idę spalić pączka ![]() Jestem z herbaciorą i krakersami ![]() Wróciłam, 5 min bez wizazu i już mnie trafia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320689 3]No nie wiem, wróciłam z pączkiem i zapadła krępująca cisza.
Ludzie, opanujta sie ![]() Bym zagaiła jakiś wątek, ale mi się nie chce ![]() ![]() Dodam tylko, że dla mnie takie uchylające się od prac domowych typki są totalnie aseksualne. Takie ciamajdy & fujary w jednym.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Dla mnie też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320694 3]To ja idę spalić pączka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zadomowienie
|
Witam się niekosmetycznie w Wittchen rabaty na 25 lat istnienia 25% na wszystko, 50% na bagaż i 50% na outlet .Szkoda tylko ,że nie od cen outletowych tylko wyjściowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320744 1]
![]() Wysprzątałam kuchnię, to z 1/8 pączusia poszła w kosmos.[/QUOTE] ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Witojcie
![]() dowcipy super a teksty o TZach piekne. Znam z autopsji ![]() Cytat:
![]() Odnośnie gotowania, mój zwykle w takich sytuacjach korzysta z zamrażarki i mikrofali, lub zamawia pierogi w pierogarni i zadowolony. ![]()
![]() |
#1724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Widzę jak się wychowuje chłopaków w większości domów, które znam. Bez komentarza to zostawię i stwierdzam, że jeszcze długo nic się nie zmieni w tych kwestiach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Rozeznanie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320744 1]
![]() Wysprzątałam kuchnię, to z 1/8 pączusia poszła w kosmos.[/QUOTE] ![]() [To ostatni raz, przysięgam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Moja mama zawsze powtarza, że mężczyźni zapadają na 'pomroczność jasną' jak tylko wejdą do kuchni. Choćby stali na przeciwko rzeczy której szukają to nie są w stanie jej zauważyć. A kobieta nie dość, że widzi to jeszcze nawet obudzona w środku nocy pamięta, że pomidory to przecież leżą w lodowce po prawej stronie na 3 półce obok sałaty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I jak chodzi o gotowanie, to mój taki sam jak Marty - taki bajzel zrobi w trakcie, że jak już ugotuje, to mi odbiera apetyt. Z kolei jak zmywa, to tak nachlapie wkoło, że normalnie powódź. A on tego nie widzi ! ![]() ![]() Ale mu się nazbierało, niech no tylko wróci z pracy ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- yyhhmmm...donut ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Marcelover ♥♥♥
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320749 6]A daj spokój. A to wszystko wina kobiet z mentalnością posługaczek. Mamusiek, a potem dziewczyn i partnerek. Leży taki księciunio po złotych jajach się drapie, a kobiety latają wokół jednego z drugim jak ten sputnik wokół księżyca.
Widzę jak się wychowuje chłopaków w większości domów, które znam. Bez komentarza to zostawię i stwierdzam, że jeszcze długo nic się nie zmieni w tych kwestiach.[/QUOTE] No wlasnie- matki same psuja swoich synow. Ja rozumiem ze ich kochaja, ale robótka wokół własnej osoby- sprzatanie po sobie, zmycie naczyn czy wstawienie pralki dotyczy i kobiet i mężczyzn. |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320749 6]A daj spokój. A to wszystko wina kobiet z mentalnością posługaczek. Mamusiek, a potem dziewczyn i partnerek. Leży taki księciunio po złotych jajach się drapie, a kobiety latają wokół jednego z drugim jak ten sputnik wokół księżyca.
Widzę jak się wychowuje chłopaków w większości domów, które znam. Bez komentarza to zostawię i stwierdzam, że jeszcze długo nic się nie zmieni w tych kwestiach.[/QUOTE] Zgadza się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320754 7]Mój też taki bywa. Kuźwa, otworzy lodówkę, stoi przed nią, to przecież widzi co gdzie jest, ale nieeee - musi mnie wpienić głupimi pytaniami w stytlu: gdzie masło, gdzie ser, gdzie coś tam. I stoi i dupe mi zawraca, matko jedyna. I jak chodzi o gotowanie, to mój taki sam jak Marty - taki bajzel zrobi w trakcie, że jak już ugotuje, to mi odbiera apetyt. Z kolei jak zmywa, to tak nachlapie wkoło, że normalnie powódź. A on tego nie widzi ! ![]() ![]() Ale mu się nazbierało, niech no tylko wróci z pracy ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- yyhhmmm...donut ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mężczyźni są najwyraźniej stworzeni do wyższych celów niż gotowanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Szanelowa Madżesti
|
Widzę jak się wychowuje chłopaków w większości domów, które znam. Bez komentarza to zostawię i stwierdzam, że jeszcze długo nic się nie zmieni w tych kwestiach.[/QUOTE] A co jest najgorsze, że jak tak latają to zapominają o sobie i żeby o siebie zadbać itp. bo przecież księciunio chce to i to i to.Wieczorem kładą się przemęczone spać i życie intymne robi się obowiązkiem lub umiera. Potem księciunio wychodzi z domu na polowanie, bo przecież w domu ma sprzątaczkę to trzeba znaleźć super sucz kochankę. A te sprzątaczki i służące nagle zdziwione, że jak kto, przecież on miał jak w bajce one wszystko dla niego robiły, wszystko na tacy miał zawsze podane ![]() ![]() Co można to można , ale czas dla siebie, swoich pasji czy nawet żeby poleżeć i popachnieć też trzeba mieć. Niech chłop też się stara a nie wszystko pod nosem na wyciągnięcie ręki, wtedy to już tylko nuda... Jak chce mieć w domu raj to niech też się trochę wysili. |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Córek już nie kochają, czy co ![]() U mnie w domu też tak było. Brat miał wylane na wszystko, żadnych obowiązków, a my z siostrą w kieracie. Jak mnie to wkurza. Myślałam, że w moim pokoleniu te kobiety mądrzejsze już będą, ale gdzie tam - większość powtarza sytuację ze swoich domów z przeszłości. Smutne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda że nie od outletowych
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A potem żona to tylko z praniem brudnych gaci i skarpet się kojarzy. I kobiety same sobie to robią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320764 8]No ale właśnie wkurzające jest to, że jak mają syna i córkę, to prędzej córkę zagnają do roboty w domu, a synuś jak śmieci wyniesie, to już mu medal mamunia chce wręczać za dokonania dla ludzkości. Córek już nie kochają, czy co ![]() U mnie w domu też tak było. Brat miał wylane na wszystko, żadnych obowiązków, a my z siostrą w kieracie. Jak mnie to wkurza. Myślałam, że w moim pokoleniu te kobiety mądrzejsze już będą, ale gdzie tam - większość powtarza sytuację ze swoich domów z przeszłości. Smutne.[/QUOTE] Trochę jak u muzułmanów ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320764 8]No ale właśnie wkurzające jest to, że jak mają syna i córkę, to prędzej córkę zagnają do roboty w domu, a synuś jak śmieci wyniesie, to już mu medal mamunia chce wręczać za dokonania dla ludzkości.
Córek już nie kochają, czy co ![]() U mnie w domu też tak było. Brat miał wylane na wszystko, żadnych obowiązków, a my z siostrą w kieracie. Jak mnie to wkurza. Myślałam, że w moim pokoleniu te kobiety mądrzejsze już będą, ale gdzie tam - większość powtarza sytuację ze swoich domów z przeszłości. Smutne.[/QUOTE] COS jest na rzeczy. Podobnie z opieką nad dzieckiem. Kobiety całościowo wszystko a pan i władca ewentualnie na spacerek wyjdzie, żeby kobita w międzyczasie ogarniała chałupę, pranie,prasowanie, obiadek itd.. ![]() Ale znam też kobity które gonią swoich synów żeby ich teściowe nie przeklęły w przyszłości ![]()
#1737 | ||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320754 7]Mój też taki bywa. Kuźwa, otworzy lodówkę, stoi przed nią, to przecież widzi co gdzie jest, ale nieeee - musi mnie wpienić głupimi pytaniami w stytlu: gdzie masło, gdzie ser, gdzie coś tam. I stoi i dupe mi zawraca, matko jedyna. I jak chodzi o gotowanie, to mój taki sam jak Marty - taki bajzel zrobi w trakcie, że jak już ugotuje, to mi odbiera apetyt. Z kolei jak zmywa, to tak nachlapie wkoło, że normalnie powódź. A on tego nie widzi ! ![]() ![]() Ale mu się nazbierało, niech no tylko wróci z pracy ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1740 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.