|
|
#2551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM cz. II :)
Cytat:
mi było zimno tylko jak staliśmy przy wejściu do kościoła jak czekaliśmy na rozpoczęcie uroczystości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
obyś równie dobrze bawiła się na swoim weselu ![]() dziewczyny, witam się z Wami już jako mężatka wszystko było idealne i tak jak chcieliśmy, a Msza Św. przepiękna |
|||
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że impreza udana
Ja się zbieram do napisania relacji, ale chyba muszę wcześniej w Wordzie ją zrobić ![]() Mamy iść na plener z kamerzystą, ale przez taką pogodę mi się odechciewa |
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samych wspaniałych chwil
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My właśnie tak zwlekamy z tym plenerem... |
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Konto usunięte
|
witam się i ja!
Liven gratuluje! u nas wszystko się udało, niczego bym nie zmieniła, wesele mega, wszyscy się bawili, parkiet był ciągle pełen, zebrałam mnóstwo komplementów nt. wyglądu i ogólnie wesela ![]() pogoda wbrew pozorom też dopisała, było 14 stopni i nie padało też mieliśmy wczoraj sesję w sadzie jabłkowym ![]() teraz jeszcze do piątku w pracy a w niedzielę lecimy na Kanary! Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2015-10-20 o 10:39 |
|
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirka gratulacje
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Konto usunięte
|
A ja się pochorowalam. :/
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Rozeznanie
|
Ja to choruje od ponad 3 tygodni i nie mam czasu się wykurować :/
No ale co zrobić na urlopie się prawie nic nie wypoczęło, a teraz powrót do pracy i lipa ... Jeszcze najgorsza jest ta pogoda , raz kropi czlowiek przemarznie , a za chwile wiatr się zrywa i pozamiatane , chorubsko tylko czeka ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- A miałam sie zapytać , macie już jakieś zdjęcia z waszego wielkiego dnia ?? |
|
|
|
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
Jedno mam, całość ma być w tym tyg. Podobno bardzo mało jest ładnych zdjęć bo mało się usmiechalam.
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
już bd miała zdjecia to tylko ja chyba bd czekała i czekała
Podeślij na priv
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
Okej.
choć ciekawe czy bd co oglądać, czytalas o zonach 2015 ta akcje z moim bratem nie? |
|
|
|
|
#2564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masakra, ale co on się może wypowiadać jak sam tych zdjęć nie widział? Najważniejsze że Ty wiesz że uśmiech był , a jak fotograf nie potrafił tego wyłapać to ja bym miała pretensje tylko do niego, ale na pewno nie bd tak źle , a Ty widziałaś jakieś zdjęcie ode mnie i podziękowania dla rodziców? |
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Konto usunięte
|
Escorpio
Brat mnie wkurzyl bo rzucił się na mnie że jest mało ładnych zdjęć bo się wcale nie usmiechalam. W kościele owszem bardzo mało bo jakoś głupio mi było tu się modlimy a ja się mam szczerzyc... ale on mi wmawia że z wesela też nie ma zdjęć pogodnych... no wkurzyl mnie, nie wierzę że na tyle zdjęć tylko kilka jest ładnych- on tak twierdzi, a sam ich nie widział. Tylko teść jego a nasz fotograf mu mówił, że sie mało uśmiechalam. To samo mi mówił na weselu, że w kościele mało usmiechow było, no ale co do wesela... niech mi brat nie wmawia że siedziałam jak na pogrzebie bo tak nie było... wkurzyl mnie okrutnie. |
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze się dziwuję skąd w ludziach tego typu takie zainteresowanie sprawami innych. Zenada.A ja mam 9 dni do ślubu i jestem chora!!!
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję wam ślubów i mężów
![]() Tutaj, zdrówka A ja mam w końcu swój ROK DO ŚLUBU |
|
|
|
|
#2569 |
|
Raczkowanie
|
Mam nowy dowód dziewczyny. Mój mąż stwierdził, że wyglądam na nim jak "czarna wdowa co zabija dzieci". Dla tych co jeszcze przed: nie malujcie ust do zdjęcia. Zdjęcie i tak robią czarno-białe i właśnie jest taki efekt a'la śmierć
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Konto usunięte
|
Ja i na kolorowym wyglądam jak seryjny zabojca: p
|
|
|
|
|
#2571 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Konto usunięte
|
Ja skladalam 20.10 wniosek, na 18.11 mam sue zgłosić po odbiór.
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
Byłam 5.10. złożyć wniosek i na karteczce jaką dostałam, żeby z nią odebrać miałam napisany przewidywany termin odbioru na 3.11. Wczoraj przypomniałam sobie, że w moim Urzedzie jest coś takiego jak e-rząd, gdzie można po podaniu peselu sprawdzić, na jakim etapie załatwiania jest Twoja sprawa. Patrzę a tam: "Twój dowód jest do odbioru w pokoju takim i takim". Nie wiem jak długo ta informacja już była widoczna. Na dowodzie mam datę wydania 7.10. W każdym razie odebrałam po 2 tygodniach i 2 dniach od wniosku. Prawa jazdy jeszcze nie było. |
|
|
|
|
#2576 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2577 |
|
Konto usunięte
|
Dostalam zdjęcie grupowe sprzed kościoła. A że w kościele mało się uśmiechałam to moja sprawa. Nie będzie mi wmawial że WSZYSTKIE zdjęcia są słabe
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja dziś jestem ostatni dzień w pracy i przede mną dwa tygodnie urlopu ![]() podrukowałam sobie już wszelkie wnioski do urzędów, więc zaczynam od poniedziałku ![]() wczoraj dzwoniłam do USC i akt ślubu jest już do odbioru
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za życzenia powrotu do zdrowia, jest już chyba trochę lepiej. za TYDZIEŃ będę już w trakcie makijazu ślubnego
|
|
|
#2580 |
|
Konto usunięte
|
liven my to wszystko razem
ja też urlop od poniedziałku ale tylko tydzień chociaż wracamy z podróży poślubnej w niedzielę popołudniu i tak sobię myślę, że wezmę sobie chyba jeszcze poniedziałek wolny żeby pojechać złożyć wniosek na dowód i oswoić się trochę z rzeczywistością (i jak mniemam fatalną pogodą ) ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- tutaj trzymam kciuki za Twój dzień i żeby pogoda była znośna ja tydzień temu o tej porze wracałam już z mejkapu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

mi było zimno tylko jak staliśmy przy wejściu do kościoła jak czekaliśmy na rozpoczęcie uroczystości
Od ślubu noszę obrączkę samą bo mój zaręczynowy nie nadaje się do noszenia z (wrzucałam Wam tu jeszcze przed ślubem różne zestawienia, z pierścionkiem, bez, z pierścionkiem wysadzanym na całej szerokości itd.) ale dziś wpadł mi w ręce pierścionek, którego nie brałam pod uwagę (prezent) 

zawsze się dziwuję skąd w ludziach tego typu takie zainteresowanie sprawami innych. Zenada.
03.10.2015
chociaż wracamy z podróży poślubnej w niedzielę popołudniu i tak sobię myślę, że wezmę sobie chyba jeszcze poniedziałek wolny żeby pojechać złożyć wniosek na dowód i oswoić się trochę z rzeczywistością (i jak mniemam fatalną pogodą