|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Domima, jak chcesz to możemy jakoś się umówić i dam Ci ten krem na ciemieniuche, bo ja użyłam go 3 razy (za pierwszym razem zeszło 90%, później to poprawki) i leży mi w szufladzie. Edytowane przez kana158 Czas edycji: 2015-10-23 o 11:53 |
|
|
|
|
#242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O biedny, a reszta umarła? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak sprawdzisz daj znać za ile ![]() Za długo nie ponosilam w Tuli, ale senna była i marudziła może temu,ciekawe jak to na jakimś wyjezdzie będzie hmm Cytat:
Ja będę przetrzymywać wieczorem, na początek chociaż te pol godziny. Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Jejku naspała całe 27 minut, a ja nie zaczęłam sprzątać nawet..
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Kana-oj słodko sie to czyta ale domyslalam sie, ze przytulanie w dzien by Ci wystarczyło
a Zosia ma w lozeczku ulubiona przytulankę? Viola-hee Adka wiedziała, ze sie obijasz na wizażu to wstała a co ![]() Ja czekam na tego kuriera i pranie wieszam. My suszymy na tym naszym korytarzu wewnętrznym i ostatnio mnie sąsiadka zaczepiła z ktora go dzielimy z tekstem 'sąsiadka! ty to non stop pierzesz ' haha
|
#246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miesko daje, w zupka je, wczoraj rosolek z gerber bardzo mu smakował ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, biedne te kotki. Nasz mały znajdek (z czerwca) tez prawdopodobnie został przez matkę podrzucony. M pojechał do weterynarza, by sprawdzić czy jest zdrowy (małe dziecko w domu, to nie chcieliśmy ryzykować) i babeczka powiedziała, że koty mają nietolerancje laktozy i nie mogą pić mleka... Wiec od początku jechał na kocich pasztetach. Przygarnela go moja ciocia (u nas za duży zwierzyniec) i kontynuowala pasztetologie. Teraz jest szabrownikiem z bardzo lśniącą sierścią 😃 i generalnie kochany jest strasznie, bardzo wdzięczny za ratunek.
A wy szukacie mu domu, czy zostanie u Was? |
|
|
|
#248 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
Zaraz foto zobaczę Cytat:
Albo i całą :/ A moj dziś dluzej niz wczoraj czyli 35min. Cytat:
Zmiana czasu to totalna głupota Cytat:
U mnie trzeba powiedzieć że chce się skorzystac z kuponu. Inaczej wejdzie normalnie Cytat:
Ja mam smily play i wg mnie sa fajniejsze niz fp. Cena podobna Cytat:
ale tylko 125g Cytat:
Trójkącik? :P A poważnie to wspolczuje :/ Zdrówka życzę Cytat:
![]() KAMILOVE - cieszę się że z piersią lepiej
|
|
#249 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A TŻ bym zamordowała...Cytat:
Cytat:
![]() Noc ok, pobudka jedną cycek i spać. Oby mu tak zostało... Teraz usypiamy się, leży i patrzy w sufit a ją czekam kiedy mu oczy w dół pójdą ![]() Samopoczucie u mnie do kitu nadal, jeszcze dodatkowo snily mi się mrówki i głupia zajrzalam do sennika
|
||||
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to opróżnianie takie nieprzyjemne było, ciągnące uczucie.. no ale ulga jest, dzięki
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Julo nie chce jeść obiadów z zoltkiem. Albo te tyci grudki mu nie pasują albo smak. Muszę chyba podawac żelazo. Wybredny gość. Prawie 7 m-cy i grudki be. Sloiczki tylko gerber i to nie zawsze. Jak je to 4 lyzeczki i odpoczywa. Chyba wprowadza napięcie - zjem jeszcze czy nie zjem ech
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
Dziewczyny, cofamy o godzinę a nie do przodu
![]() Czyli jak u nas Ala sie kapie po 18 to bedzie chciała juz po 17 ![]() Ale wczoraj wytrzymała do 19 bez jęków a wstala o 13:50(!) wiec moze sie sama przestawia na czas zimowy
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-10-23 o 12:17 |
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak ubrać dziecko do auta? Ostatnio założyłam kurtkę, to sie usmażyła, ale przeciez musze ja donieść i wynieść, moze body długi + sweter i czapka i kocyk na drogę? Hmm... Dziec nie spi i nie daje od siebie odejść, zwariowała ;>
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Moja tez z żółtkiem nie xhce jesc, podałam jej samo to zjadła ... Zrozum rozum. Słoiczki gerber i babydream czasem, ale z niesmakiem ;> |
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- moze nie doczytalas, bylam wczoraj.
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj to bedzie ciezko... Maly o 19 jest juz bardzo spiacy, będzie walka aby go nie kłaść już o 18...
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
No fajnie że się zapytał czy mam ochotę mieć kogoś w domu.... Na bank coś wypija i bd musiała się męczyć z dwoma chlorami w domu ... Niedziela zapowiada się wspaniale...
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Napisz adres na priv. Wyślę w poniedzialek. W twoim mieście jest 1 apteka w ktorej go zrealizujesz bo spr
![]() Cytat:
Moj samego na bank nie ruszy
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE niestety tak
ten odratowany to sie do tamtych jeszcze tulil bo ciepla szukal ![]() KANA zostac niby moze ale jako kot dworny bo ja mam alergie i juz teraz ledwo chodze :/ smarkam kicham i oczy napuchniete mam :/ MALA a z czym ta kasza?
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Witam się w nowej części Chyba złapała mnie jesienna deprecha Najchętniej nie wychodzilabym z łóżka. Artek zdrowy, chce już siedzieć i w końcu zaczął się przekręcać, na razie tylko plecy - brzuszek. Zjada ładnie. Nie przepada za owocami ze słoiczka ale surowe jabłko i banana wcina aż mu się uszy trzęsą. Odgryza sobie kawałki ząbkami a później memła. Dzisiaj tż idzie z nim na szczepienie, oby nie było skutków ubocznych. MAJKA nie martw się o synka chociaż wiem, że ciężko. Szymon jest mądrym chłopcem i szybko zaakceptuje zmiany. Gorzej było z moją siostra, zaczęła nosić okulary w podstawówce i niestety nie było łatwo. Nie chciała ich używać w szkole i nic dobrego z tego nie wyszło :/ SYLWIA współczuję problemów ze skórą Jasia DOMIMA za ciebie kciuki trzymam bo wiem jak wygląda zdawanie prawka w Krk. W którym ośrodku zdajesz? Ja miałam egzaminy w listopadzie i grudniu i nie było tak źle
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Mala zjadla 120 kaszy i kima. Ogarniam sie i lece po chlopcow i na lasery a potem do kerfa na szoping ( w szalonej 5 to dzis 4 zakupy :P )
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
noo w końcu wysłali śpiworek... czekam jeszcze na czapę/komin/rękawiczki dla Nadii, może dziś dojdzie
Szykujemy się właśnie do kalafiora part II
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze mi się przypomniało
VIOLKA jak widzę Twoją córcie na zdjęciach to jakbym mojego Artka widziała tylko w żeńskiej formie tacy podobni mi się wydają
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
no nie pasuje mi gluten bo go wprowadzalam od ppczatku rozszerzania diety a wysypka od ok tyg malutka sie zaczela i zwiekszyla sie teraz wraz z iloscia zjadanej laszki a poza tym kaszka Bv Expert Ha jest bezglutenowa, tym bardziej mi tu gluten nie pasuje;.
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dajesz Martynce kaszę tak w ciagu dnia? Ja tylko wieczorem ale niedlugo dorzucę i poranna kaszke
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Ona ma astygmatyzm i pogorszyła sobie wzrok nie nosząc okularów w szkole. Teraz w wieku 20 lat zmądrzała i nosi bo stwierdziła, że kiepsko widzi. Więc dobrze, że u synka wykryliscie szybko wadę. Siostra to nie wiadomo jaki czas źle widziała bo nic nie mówiła i nie było widać, że cos nie tak. Dopiero jak prawie weszła w konia (
) bo nie zauważyła to rodzice wzięli ją do okulisty.
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Je śladowe ilości. Tzn ok 70 ml max. Obiadku. Nie wiem czy mu to wystarcza jako samodzielne danie. A kaszki mi ładnie wcinal
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

pewnie jak tylko przyjdzie to otworze i dam Ali do zabawy, sama jestem ciekawa
garnuszek dostanie we wt na polurodziny 
ale poogrzewalam go, podkarmilam i odratowalam. no i mam go w kartonie na ganku bidoka.
za radą Niezawsze nakarmiłam nią spod pachy i po prostu czułam jak wyciągała mi Nadia mleko, okropne uczucie ale chyba jest ciut lepiej tzn pierś dalej obolała ale jest mniej twarda i te żyłki mniej widoczne 

Ślubujemy: 21.10.2017