![]() |
#4861 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
A ja wczoraj byłam na imprezie, było tak super! Booooże mogłam iść już dawno i przestać się zamartwiać.
Tańczyłam w mnóstwem chłopaków, jednemu dałam numer, pocałowałam się też z kolegą, z którym kiedyś randkowałam. Czuję się super, chciałam odreagować i odreagowałam - tego mi było trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka zaliczyła wpadkę z przygodną znajomością, obecnie ma męża, który kocha ją, jej dziecko i ich kota ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Przyczajenie
|
Wiem.. Dlatego chyba zacznę szukać szczęście gdzieś indziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Również się dołączam... dwa dni temu rozstałam się z chłopakiem, nie byliśmy razem tak długo ale zdążyłam się w nim zakochać i myślałam że to właśnie ten jedyny i będę z nim już zawsze... przez silne uczucia zdecydowałam się na związek z nim na odległość (miałam zaplanowany wyjazd na krótko po tym jak go poznałam) ale nawet niedawno poleciałam spontanicznie się z nim spotkać i zrobiłam mu niespodziankę pod jego mieszkaniem. Parę dni temu w rozmowie powiedział mi że jedzie do inmego miasta spotkać się z koleżanką na weekend, dodał że będzie u niej nocować. Trochę mi się to nie spodobalo, nie odzywałam się przez ten weekend a jak wrócił i myślałam że się pogodzimy to przyznał się że ta jego kolezanka od dawna mu się podoba i nie wie, kiedy mu przejdzie. Nie obiecał, że zerwie z nią kontakt, nie próbował się starać, ale powtarzał, że mnie kocha. Bez sensu to wszystko, podobna sytuacja spotyka mnie już drugi raz, czuję że żaden facet nie umie mnie pokochać w pełni i zawsze musi być gdzieś ta druga dziewczyna, lepsza ode mnie. Dodatkowo mój chłopak wydawał się ideałem, myślałam że chciałabym kiedyś wyjść za kogoś takiego jak on, teraz jak już przepadło to myślę że nikogo o tak dobrym charakterze nie znajdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Przyczajenie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;53207473]Dlaczego nie podasz go o alimenty?[/QUOTE]
Bo myślałam że się dogadamy... I trochę się boje tych sądów ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Z reszta on mi mówi ze on kupuje mu ciuchy i to starcza.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 |
Raczkowanie
|
Rozstanie z facetem XXXIII
Byłam wczoraj na imprezie, bawiłam sie dobrze , poszłam z koleżankami do klubu . Generalnie nie przepadam za tego typu imprezami ale czasem iśc trzeba
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Niestety ale myślami i tak byłam przy eksie ://. Nawet chciałam zadzwonić ( głupi alkohol ) . Ciagle sobie powtarzałam " dobra, ten ostatni raz ". Ale sie nie dałam i nie zadzwoniłam ![]() ![]() Edytowane przez kokillka Czas edycji: 2015-10-23 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Nie depcze krokusów
|
kokillka - dlatego chodzę na salsoteki i milongi, ludzie idą potańczyć, a nie pomacać
![]()
![]() |
#4870 |
Raczkowanie
|
Jeszcze moim koleżankom to się w sumie podobało, że są adorowane. Fakt, nie dawały się obmacywać, ani całować.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On: nic nie pijesz? Ja: właśnie wypiłam, kelnerka sekundę temu zabrała szklankę . On: widzę, ze fajnie się z tobą rozmawia, moze dałabyś mi swój numer ? SERIO ?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie się dowiedziałam, że były wczoraj spotkał się z tą dziewczyną, z którą wcześniej pisał. Wczoraj też wysłał mi piosenkę (Bezczel- nie umiemy żyć bez siebie, czy jakoś tak), a przedwczoraj wydzwaniał i wypisywał. Powoli zaczyna mnie to bardziej śmieszyć, niż dołować. ![]() Jadę zaraz po prezent dla kolegi, bo jutro odprawia urodziny. Wypiję za Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Nie depcze krokusów
|
jagerbull - a, byłabym zapomniała... Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
![]() ![]() ![]() Powiedz informatorce, aby już Cię nie informowała o jego poczynaniach, bo chcesz zamknąć temat i ruszyć dalej.
![]() |
#4873 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też muszę znaleźć sobie jakieś pocieszenie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Raczkowanie
|
jagerbull
Kochana wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń ! ![]()
#4875 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
CSI Wizaż ![]() Pocieszenia szukaj w sobie. Rozwijaj się, a obiecuję, że to zaprocentuje.
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
Ja znowu po poradę .... oczywiście ... facet.
Poznałam kogoś, spotykamy się. Widze że on jest zaangażowany w to i to poważnie. Wiadomo, ja trochę mniej. To naprawde super gościu problem w tym, że on mieszka w inym mieście, jakieś 40 km od mojego. Zastanawiam się czy to nie będzie problemem ? A co w przyszłości ? ja mam swoją pracę tutaj, on ma swoją firmę tam. Dla mnie to powazna rzecz, bo jeżeli mam to brać na serio, angażować się bardziej to siłą rzeczy to kiedyś będzie stało między nami. Co radzicie ?
![]() |
#4877 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż mysle że niedługo powinnam to zrobić. Narazie to naprawdę początki, dużo czasu nie minęło od chwili kiedy sie spotykamy. Wiec nawet nie wiem czy coś poważniejszego mogłoby z tego być no ale wiadomo, jak to jest, im dalej w las tym gorzej.
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Konto usunięte
|
Dziś mijają 4 tygodnie od kiedy eks się wyprowadził. Jestem wyleczona i zadowolona z życia. Dobrze mi samej ze sobą, mam o wiele mniej stresów i zmartwień, miło organizuję sobie czas. Pewnie gorsze chwile jeszcze przyjdą, bo to raczej niemożliwe, żeby przeszło mi tak szybko, ale póki co moje życie jest naprawdę super!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za opinię ![]() Na Was zawsze można liczyć. I proszę o jeszcze więcej wypowiedzi w moim temacie jeśli tylko ma ktoś ochotę wyrazić swoje zdanie. Ja pewnie jeszcze troszeczkę zaczekam i będę z nim gadać o tym.
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
Ja doznałam dzisiaj szoku
Słuchajcie od rana na fb na mojej tablicy wyswietlały sie nowo zawarte znajomosci mojego ex. Raz drugi trzeci mysle what the f... wyszłam z fejsa wziełam sie za prace, ok 15 wlazłam znowu , patrze dodał z 50 osob i przy okazji zasmiecił mi pol fejsa wiec postanowiłam ze wejde na jego profil i odklikam obserwowanie bo srednio mnie interesuje jego marny zywot i patrze i słuchajcie oczom nie wierze moj eksio wzial udzial w wydarzenuiu o tytule milf, teeen video amateur party xxx nie wiem co to jest ale weszłam wkoncu w te znajomosci a to jakies dziwki z całego swiata i transseksualisci Smieje się do tej pory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze jakis wirus ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Raczkowanie
|
Ja nie moge to masakra w takim razie xd . Mi to by było chyba wstyd :p . Miałam kiedys podobna sytuacje tylko, ze moj wchodził na jakies amatorskie fotki dziewczyn na fejsie . Generalnie dla mnie wieś i tandeta , naprawdę . To było w stylu ze jakies dziewczyny wypinaly sie do kamery itd . Krew mnie wtedy zalała i zastanawiałam sie z jakim ja człowiekiem jestem . |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyleczył mnie z siebie w sekunde... nawet fakt że przez niego płakałam mnie śmieszy ...hahhahha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To masz lepiej, bo mnie tylko bierze złość i moja nienawiść sie powiększa do tego człowieka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.