Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-23, 15:08   #301
nancy822
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
O no to super - hmm. .. nie będę dziękować żeby nie zapeszyc sobie; -) ... pamiętasz jaka miałaś trasę? którędy Cię prowadził egzaminator?[COLOR="Silver"]
Zdanej trasy nie zapomnę do końca życia egzamin nie trwał nawet 25 min, przejechalam po Zarzeczu, Armii Krajowej, daleko mnie nie prowadził. Miałam farta bo to był ostatni egzamin przed nowym rokiem i wydawało mi się że egzaminatorowi nie chce się wysilać a że dobrze mi szło to poszło szybko.
Gorszy był pierwszy egzamin bo przeciągnął mnie po jednokierunkowych w okolicach Lea i prawie dotknęłam lusterka innego samochodu :/
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 15:15   #302
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Zdanej trasy nie zapomnę do końca życia egzamin nie trwał nawet 25 min, przejechalam po Zarzeczu, Armii Krajowej, daleko mnie nie prowadził. Miałam farta bo to był ostatni egzamin przed nowym rokiem i wydawało mi się że egzaminatorowi nie chce się wysilać a że dobrze mi szło to poszło szybko.
Gorszy był pierwszy egzamin bo przeciągnął mnie po jednokierunkowych w okolicach Lea i prawie dotknęłam lusterka innego samochodu :/
Ozesz.. no tak. Każda jazdę która mam to właśnie po tych okolicach... - I tez mam zarzucane ze za blisko przejeżdżam he he - zobaczymy co to będzie bo stres u mnie jest miażdżacy :-( - prawda tez jest taka ze dużo zależy od tego na kogo się trafi, jakie natężenie ruchu no i warunki pogodowe... Dzisiaj jak jeździłam podczas deszczu to słabo:-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 15:25   #303
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Ozesz.. no tak. Każda jazdę która mam to właśnie po tych okolicach... - I tez mam zarzucane ze za blisko przejeżdżam he he - zobaczymy co to będzie bo stres u mnie jest miażdżacy :-( - prawda tez jest taka ze dużo zależy od tego na kogo się trafi, jakie natężenie ruchu no i warunki pogodowe... Dzisiaj jak jeździłam podczas deszczu to słabo:-(
Ja miałam egzaminy 12 listopada czyli po dużym święcie i 30 grudnia. W obu przypadkach miasto było wyludnione więc ruch mały i fajnie się jeździło. I pogodę też miałam spoko. W grudniu było jak w kwietniu
A jeszcze zaraz przed ostatnim egzaminem weszły 6 biegowe Toyoty o czym nie wiedziałam ale egzaminator mówi że luuuz, bez stresu mi pokaże co i jak. Więc DOMIMA noł stres
Stary 2015-10-23, 15:27   #304
gossip_girl21
Zakorzenienie

Domima wtedy to już chyba na kolacje... Bo Bd około 18... 😵
Aaaaa dupa dupa dupa 😠

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 15:38   #305
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
no nie pasuje mi gluten bo go wprowadzalam od ppczatku rozszerzania diety a wysypka od ok tyg malutka sie zaczela i zwiekszyla sie teraz wraz z iloscia zjadanej laszki a poza tym kaszka Bv Expert Ha jest bezglutenowa, tym bardziej mi tu gluten nie pasuje;.
No to jak kaszka bez glutenu to zrozumiałe ze to nie to. Teraz człowieku domyśl się co to
... :/

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53208766]O masz! Walcz z zarazkiem,sily zycze 😚 czosnek polecam i aspiryne oryginalna.
Nie nadrobilam wiele dalej tylko sie przyszlam pochwalic,ze mloda zjadla pol sloiczka jarzynek delikatnych,troche z kombinowaniem,alec1/ calkiem chetnie,wydrzemala sie 2,5 h i zaraz lecimy na spacer.i dobra passa ma mi tu trwac! Sie wczoraj wieczorem nastawilam,ze moze byc tylko.lepiej i jest 😀
Tak wiec nastawcie sie w strone slonca mamuski! Moze tez zadziala 😛[/QUOTE]

Super! U nas też dziś ładnie zjadł obiadek, oby tak dalej było to będę happy

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 15:40   #306
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No to jak kaszka bez glutenu to zrozumiałe ze to nie to. Teraz człowieku domyśl się co to
... :/

Super! U nas też dziś ładnie zjadł obiadek, oby tak dalej było to będę happy
To i ja się pochwalę super wynikiem! 230ml zupki, zaraz deserek będziemy szamać 😃

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Domima priv 😃
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 15:47   #307
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Domima-pionizowanie Ciebie-dobre
Ja wczoraj jak oglądałam film to usnęłam na krześle

Black-no on taki juz poszkodowany chyba ze wszystkim jest, z kręgosłupem tez mu sie cos zrobiło w międzyczasie tych historii z kolanem

Viola-o no widzisz Tula sie sprawdziła

Niezawsze-pokazywałam mężowi filmik jak Maciuś wstaje to tez był pod wrażeniem jego umiejętności

Kurier dzwonił, ze do 12:30 ma być z garnuszkiem i klockami
Jeszcze kupiłam córze kostkę edukacyjna smily play wiec troche nowych grajków przybędzie ale stwierdziłam, ze za całokształt jej sie należy

Sprawdziłam kupony w SP i mnie w .uja chyba zrobili, bo na cały październik miałam -40%na akcesoria dziecięce a ze 2 tyg kupowałam ten gryzak siatkowy canpola i w regularnej cenie mi wszedł wrr
Mam jeszcze kupon na -35% na cała serie Oilatum, musze przeliczyć za ile by emulsja do kapania wyszła
Idz z reklamacja moz gifty dostaniesz 😉

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Black ją to się boje zmiany czasu :/ Mąż wraca po 18, a ok 18.40 kapiemy młodego. To teraz wypadnie o 17.40. A o 18 spać. Nie wiem jak będe sama kapac I co TZ zobaczy go już śpiącego?
Mam nadzieję że z czasem się jakoś przestawi...

przestawiaj codziennie o 15min synka.

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
miesko daje, w zupka je, wczoraj rosolek z gerber bardzo mu smakował

A ja lubię to uczucie jak schodzimy nabrzmialy piersi mleko, jak jest wysysane

no to dobrze 😊

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Gosia, biedne te kotki. Nasz mały znajdek (z czerwca) tez prawdopodobnie został przez matkę podrzucony. M pojechał do weterynarza, by sprawdzić czy jest zdrowy (małe dziecko w domu, to nie chcieliśmy ryzykować) i babeczka powiedziała, że koty mają nietolerancje laktozy i nie mogą pić mleka... Wiec od początku jechał na kocich pasztetach. Przygarnela go moja ciocia (u nas za duży zwierzyniec) i kontynuowala pasztetologie. Teraz jest szabrownikiem z bardzo lśniącą sierścią 😃 i generalnie kochany jest strasznie, bardzo wdzięczny za ratunek.

A wy szukacie mu domu, czy zostanie u Was?
Mozna dawac jak maluszek mm dla kociat albo juz lepiej jakies bebiko niz takie od krowy mleko.

Wlasnie widzialam dzis nowe bebiko jakies.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 15:48   #308
Hanka20
Zakorzenienie

NANCY oby Cię ta deprecha szybko opuściła! Moja siostra na to choruje i wiem ze to nic fajnego :/

VIOLKA ja zwykle po 20-30 min daje cyca. Raz się zdarzyło ze chciał od razu to dałam. Tez nie wiem jak lepiej w sumie.

Stary 2015-10-23, 15:50   #309
blackberry89
Zakorzenienie

Bebiko pro + sie nazywa 😉
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-23, 15:53   #310
Hanka20
Zakorzenienie

KANA 230 ml to już jak dorosły prawie zjada! WOW! !!

Stary 2015-10-23, 16:03   #311
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Julo nie chce jeść obiadów z zoltkiem. Albo te tyci grudki mu nie pasują albo smak. Muszę chyba podawac żelazo. Wybredny gość. Prawie 7 m-cy i grudki be. Sloiczki tylko gerber i to nie zawsze. Jak je to 4 lyzeczki i odpoczywa. Chyba wprowadza napięcie - zjem jeszcze czy nie zjem ech
U mnie grudki nie pasuja. Jak blenduje to jest ok.

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

U nas slonce a wozek nie przyszedl. Tym sie boje bo jak gdzies polece za mlodym to dziunkowa moze wylezc z gondoli i wypadc.

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

U nas jutro bedzie barszcz, dla malej tez.
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 16:08   #312
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
NANCY oby Cię ta deprecha szybko opuściła! Moja siostra na to choruje i wiem ze to nic fajnego :/
Dzięki Kochana
Ja nie lubię siedzieć w domu a ta pogoda nie nastraja na długie spacery :/ plus brakuje mi kontaktu z ludźmi. Chyba się zapiszemy na zajęcia dla bobasów, to zawsze jakaś motywacja żeby wyjść z domu i poznamy parę mamuś
Stary 2015-10-23, 16:17   #313
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
SYLWIA - współczuję, mam nadzieję, że Jasiowi szybko się poprawi i tak samo szybko dojdziecie do tego, co było przyczyną.

GOSIAK - przykra historia z tymi kotkami :/

GOSSIP - nie zazdroszczę :/

Ja przed każdą kąpielą smaruję główkę oliwką i wyczesuję. Robiłam doraźnie to wracała cho.lera, a od kiedy robię codziennie, jest ok (odpukać).

Dziewczyny pomoże któraś odnośnie przechowywania pokarmu - mogę łączyć mleko ściągnięte w różnym czasie i po uzbieraniu porcji dopiero chować do zamrażarki? Sprzeczne info w necie znalazłam :/ Chciałabym ściągać raz dziennie, wtedy np. po 3 dniach bym te 3 porcje zamroziła, ale nie wiem czy tak mogę. Niby do 5 dni w lodówce można trzymać? Może wkrótce uda się więcej ściągać, na razie jednorazowo mało się udaje.
Ja bym tak zrobiła. Nazbierala z maks 2 dni i zamrozila

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak robicie- podajecie po obiadku cycka od razu? Czy za jakiś czas jak zgłodnieje? Bo sama niewiem jak lepiej.

U nas cyc zazwyczaj na minutę w ciągu dnia wiec nie pomogę

Cytat:
Mojego chyba zęby mecza . usypialam 45 minut i z takim żalem biedak płakał dalam troszkę paracetamolu.

A ją jeśli już daje pierś po posiłku. Teraz w sumie to po owocach, ale też odczekuje te 30-60 minut. Po zupce już się nie domaga.

Bidulek. Nocka gorsza. Pewnie zaraz będzie pierwszy ząbek

Cytat:
To i ja się pochwalę super wynikiem! 230ml zupki, zaraz deserek będziemy szamać 😃

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Domima priv 😃
Nieźle wcina Zosia i dzięki temu jest taka okraglutka

GOCZEK - cieszę się że Hania ladnie zjadła

Julo wzgardzil bananem w siateczce. Ciezki jest do jedzenia ten mój synuś

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Dzięki Kochana
Ja nie lubię siedzieć w domu a ta pogoda nie nastraja na długie spacery :/ plus brakuje mi kontaktu z ludźmi. Chyba się zapiszemy na zajęcia dla bobasów, to zawsze jakaś motywacja żeby wyjść z domu i poznamy parę mamuś
Dobry pomysł z tymi ćwiczeniami ale mi by sie nie chciało. Jesień jest do bani
Stary 2015-10-23, 16:25   #314
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam egzaminy 12 listopada czyli po dużym święcie i 30 grudnia. W obu przypadkach miasto było wyludnione więc ruch mały i fajnie się jeździło. I pogodę też miałam spoko. W grudniu było jak w kwietniu
A jeszcze zaraz przed ostatnim egzaminem weszły 6 biegowe Toyoty o czym nie wiedziałam ale egzaminator mówi że luuuz, bez stresu mi pokaże co i jak. Więc DOMIMA noł stres
Dzięki Kochana :-* - sama jestem ciekawa za którym razem się uda ;-) - nie liczę na cuuuuddd ze w pierwszej trójce; -)

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:

Domima priv 😃
Nic póki co nie dostałam :-(
Stary 2015-10-23, 16:49   #315
violka848
Zakorzenienie

Jejku co za dzień, Adziak się wydziera. Mąż będzie wtedy co goście dopiero, z zakupami he i nic mi się niechce i boli mnie brzuch i plecy brr
Dzięki za odpowiedzi w sprawie karmienia, ja zawsze dawałam od razu po, potem zobaczyłam ze niektóre z Was dają później, to dziś tak zrobiłam - po godzinie, a teraz to już niewiem jak robić zdania są podzielone Mojej Adzie to się chyba jeszcze nie zdarzyło żeby cycka odmówiła
Stary 2015-10-23, 17:04   #316
ewullka87
BAN stały

Mojej cos dzisiaj odbija. Poszlam starszego karmic ona byla w salonie luzem i darla sie bez powodu jak obdzierana ze skory.
Stary 2015-10-23, 17:06   #317
DomimaZet
Zakorzenienie

Dziewczyny - dolna jedynka się pojawia aż się popłakałam - myślałam że się juz nie doczekam jupiii
Stary 2015-10-23, 17:09   #318
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny - dolna jedynka się pojawia aż się popłakałam - myślałam że się juz nie doczekam jupiii
czyli to wszystko zasluga zabeczka. moze teraz bedzie troche lepiej i da odetchnac

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 17:10   #319
madzixx88
Zakorzenienie

Szału dostanę z tym dywanem! do żadnej zabawki tak nie potrafi szybko podpełzać, a najlepsze że jak ją odsunę jak najdalej to rach ciach już znowu jest

ładnie dzis córcia pojadłą, dałam po 3h od obiadku kaszę expert HA+owoce i zjadła 110 ml a potem jeszcze 40 g samych owoców
dałam potem wodę to pomemłała i nie chciała, no to sprawdziłam czy z piersi chce się napić ale nie chciała, wow to spróbowałam jeszcze z wodą i wypiła 50 ml , nasz rekord ostatnio

ale widzę, że z Zosią nie ma co się porównywać, brawa za ilości Kana, niezle Ci je córunia

Domima-gratuluje pierwszego ząbka

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-10-23 o 17:18
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 17:16   #320
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA kasze jemy ok 11 czyli po pierwszej drzemce potem butla i kima, obiad i kima, nastepnie owoc z kleikiem potem mleko i dobranoc. Tak to mniej wiecej wyglada

KATT zbieraj z calego dnia i do zamrazalki.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 17:16   #321
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdro. To moze i u nas soe pojawi. A dlugo tak olaf marudkuje bardziej?

Cytat:
Szału dostanę z tym dywanem! do żadnej zabawki tak nie potrafi szybko podpełzać, a najlepsze że jak ją odsunę jak najdalej to rach ciach już znowu jest

ładnie dzis córcia pojadłą, dałam po 3h od obiadku kaszę expert HA+owoce i zjadła 110 ml a potem jeszcze 40 g samych owoców
dałam potem wodę to pomemłała i nie chciała, no to sprawdziłam czy z piersi chce się napić ale nie chciała, wow a potem wypiła 50 ml wody, nasz rekord ostatnio

ale widzę, że z Zosią nie ma co się porównywać, brawa za ilości Kana, niezle Ci je córunia
No pieknie! Pawcio dzis indyka w pomidorach zjadl sredniawo.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-23, 17:22   #322
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak robicie- podajecie po obiadku cycka od razu? Czy za jakiś czas jak zgłodnieje? Bo sama niewiem jak lepiej.
my różnie ale zazwyczaj 30min po, do godziny

Cytat:
Współczuję walki z ciemieniucha u nas nie było tego problemu i szczerze - myślałam że takie polroczniaki juz się z tym nie zmagają. Myliłem się.

GOSSIP no to ładnie z tym kumplem - tez by mi się taki pomysł nie spodobał.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

NIEZAWSZE dobrze ze z ta blizna u Majki tak się to skończyło!

KAMILOVE ciesze się ze poprawa z piersią!

Cytat:
Mojego chyba zęby mecza . usypialam 45 minut i z takim żalem biedak płakał dalam troszkę paracetamolu.

A ją jeśli już daje pierś po posiłku. Teraz w sumie to po owocach, ale też odczekuje te 30-60 minut. Po zupce już się nie domaga.
biedny

dziewczyny a co Wy tak często dajecie maluchom te paracetamole hmm?

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja bym tak zrobiła. Nazbierala z maks 2 dni i zamrozila

U nas cyc zazwyczaj na minutę w ciągu dnia wiec nie pomogę

Bidulek. Nocka gorsza. Pewnie zaraz będzie pierwszy ząbek

Nieźle wcina Zosia i dzięki temu jest taka okraglutka

GOCZEK - cieszę się że Hania ladnie zjadła

Julo wzgardzil bananem w siateczce. Ciezki jest do jedzenia ten mój synuś

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Dobry pomysł z tymi ćwiczeniami ale mi by sie nie chciało. Jesień jest do bani
Majka a jak Twoje piersi? Samo się przestawiło wszystko na rzadsze karmienia? Nie masz problemów?

Cytat:
Dzięki Kochana :-* - sama jestem ciekawa za którym razem się uda ;-) - nie liczę na cuuuuddd ze w pierwszej trójce; -)

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Nic póki co nie dostałam :-(
za pierwszym zdasz na bank

Cytat:
juhuu brawo, brawo u nas cisza z ząbkami

Madzixx, Kana no pięknie dziewczyny pojadły
Stary 2015-10-23, 17:23   #323
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
czyli to wszystko zasluga zabeczka. moze teraz bedzie troche lepiej i da odetchnac
Oby to było to...:-*

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:

dałam potem wodę to pomemłała i nie chciała, no to sprawdziłam czy z piersi chce się napić ale nie chciała, wow to spróbowałam jeszcze z wodą i wypiła 50 ml , nasz rekord ostatnio

Domima-gratuluje pierwszego ząbka
dziękujemy :-*
Stary 2015-10-23, 17:25   #324
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Brawoooo!

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość

biedny

Majka a jak Twoje piersi? Samo się przestawiło wszystko na rzadsze karmienia? Nie masz problemów?

Ja pierwszy raz paracetamol podalam.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 17:26   #325
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Zazdro. To moze i u nas soe pojawi. A dlugo tak olaf marudkuje bardziej?

No pieknie! Pawcio dzis indyka w pomidorach zjadl sredniawo.
Oj no tak ze dwa tygodnie to jest hardcore... Najlepsze jest to ze wziął mnie z zaskoczenia bo nie miał w ogóle rozpulchnionych dziaselek - twarde jak kamienie ... ciesze się ze juz pierwszy jest- tak na niego też czekałam z utęsknieniem - Pawcio ostatnio też Ci daje popalić wiec może na dniach... aha i rzadkie kupki były ostatnio - tak z tydzień czasu napewno... takie ze aż na plecach ladowaly :-/ ;-)
Stary 2015-10-23, 17:26   #326
gosiak0512
Zakorzenienie

VIOLA Ja po obiadku daje herbaty popic po jakiejs godzinie najczesciej idzie spac wiec wtedy jej grzeje na wszelki wypadek i raz zje troche a raz nie ruszy

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 17:27   #327
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość

biedny

Dziękuję Kochana i za dobre słowa o zabku i wiarę w mój egzamin :-*

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Brawoooo!

He he- dziękuję dziękuję - ciesze się jak głupia... eh...
Stary 2015-10-23, 17:31   #328
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Brawoooo!

Ja nie podawalam jeszcze

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

DOMIMA gratki zabka
Stary 2015-10-23, 18:21   #329
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
no [pięknie

a ja nie wiem kiedy dawać małej owoce
koło 7:30 je śniadanie, potem koło 11-11:30 jest kaszka, koło 14:30 obiad no i potem już przed 18 kolacja i spać dodam, że pomiedzy tymi karmieniami Tatiana nie bardzo chce jeść

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-10-23 o 18:29
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 18:40   #330
katt
Raczkowanie

Cytat:
Gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MAJKA kasze jemy ok 11 czyli po pierwszej drzemce potem butla i kima, obiad i kima, nastepnie owoc z kleikiem potem mleko i dobranoc. Tak to mniej wiecej wyglada

KATT zbieraj z calego dnia i do zamrazalki.
Jak z całego dnia? Boję się napędzić laktację karmiąc normalnie małą i dodatkowo ściągając parę razy dziennie... Myślałam, żeby po ostatnim karmieniu po kąpieli ściągać z drugiej piersi.
katt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości