|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Eeyesblue - żebyś wiedziała.. Jak jutro drugi lekarz mi nic nie powie to chyba osiwieje... :-P a usg połówkowe chce oczywiście ze względów zdrowotnych i czy bejbi jest zdrowe.
Polly, właśnie miałam pisać, powiedzieć mu wprost.. Przecież to nie dziecko które się obrazi. Dobrze, że tż zainterweniował :Yes:
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam sobie maseczkę. Chyba jeszcze hennę na brwi walnę.
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy sama henny nie robiłam.. W ogole nigdy nie miałam henny.. :Torba: :-D
|
#1024 |
|
Rozeznanie
|
Jesli chodzi o skrzydełka kfc to ja bardzo polecam ten przepis https://m.youtube.com/watch?v=Pw58IETDB74 a co do sałatek warto spróbować tortellini+świeży ogórek + pomidor + majonez + sól,pieprz, ewentualnie odrobina musztardy dla ostrości. Szybkie łatwe i przyjemne
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu salatki dania.. pokroic ogorki kiszone do miski i niech jedza
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawa jestem jak wyjdzie
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nigdy nie mialam henny bo nie potrzebawalam
mam swoje ciemne
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba za bardzo się nakręcam na jutrzejsza wizytę.. Eh
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
Darkanddark ja też nigdy jeszcze nie miałam henny ![]() słoneczko też planuję się zapisać, chciałabym żeby ktoś mi to profesjonalnie namalował ale tak ładnie.
|
|
#1030 |
|
Konto usunięte
|
Dziekuję za pozytywne komentarze odn. brzuchola, tak obecny mi też imponuje, ale jaki on ma zamiar urosnąć do 9 mieś???
![]() Pazurki- pomalowane zwykłym łakieremZaskoczyłyscie mnie ta uwagą odnośnie męża i mojego gospodarowania, przekaże mu, niech docenia bardziej ![]() polly_ojj i ja nie lubie takich gości na dłużej, właśnie przez nie możliwość łażenia po domu w czym Bóg stworzył ![]() Leżaczek bardzo przydał się , mały długo w nim siedział, zabierałam go wszedzie gdzie wyjezdzalismy. Niezbędne bo jak emma pisze bierzesz lezaczek z dzieckiem i do kąpania, i do sprzątania, i do gotowania.. Mam nadzieje że ślub kiwi udany ![]() Przekąski ja zazwyczja robie -tortille z nadzieniem w zalezności jakie to goście, -uwielbiam pomysłowe sałatki (zawsze proszą o przepis, co miłe ![]() -smaże kuleczki mięsno-ryzowe i na wykałaczkę, -mozarella z pomidorami i bazylią, kabanosy pokrojone+ serek plesniowy , inne twarde i kupuje jakieś ciastka, coś na słodko żeby też było na ławie ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- malinka9191;dziękuję za buziaczki, ale przykro mi stwierdzić że nie dawałam żadnego przepisu |
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O apropo kuleczek - przypomniałyście mi kulki ziemniaczano-serowe z ostrą papryką ![]() Ja to lubię gotować dla kogoś, czy to dla tż czy na imprezę. Jakoś tak lubię jak prawdziwa gospodyni stół zastawić, a nie zamówić pizzę, chipsy i paluszki A znajomych też mamy takich, że zawsze jest wyżerka jak do kogoś jedziemy ja to nawet ciasto lubię na szybko ogarnąć jak wiem, że np.:za 2 godziny ktoś wpada, jakiegoś zwykłego mieszańca Ale kalafiora ciążowego załapałam :/ wchodze na heliosa, patrze listy do M.2! chciałam zarezerwować na jutro na wieczór, w czas się kapnęłam że owszem, sobota, ale w listopadzie dopiero
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Rozeznanie
|
A jeszcze trafiłam i znajomych na przekąskę która mnie urzekła. Pomidory w ćwiartki na to sporo sosu czosnkowego a na wierzch tarkowant żółty ser
pycha
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam prawie czarne brwi, ale po hennie wyglądają lepiej. Lubię mocno podkreślone brwi.:P Nie mylić z narysowanymi.![]() Siedzę i dumam co tu zamówić.
|
|
|
#1034 |
|
Konto usunięte
|
monikmi;- ta sukienka to z H&M
uwielbiam ją, bardzo długo szukałam takiej idealnie dopasowanejDarkanddark; a wiesz że jest jeden taki, że całuje rączki nawet ciężarnej N i chetnie weźmie ( nie da się uwolnić on gościa, na szczęście nie jest natretny) moonia piekne schody, też marzyłam o murowanych, ale mąż:" nie nie!" a jednak były by lepsze bardziej stabilne, bo drewniane schody zaczynają skrzypieć, rysuja się strasznie, ja mam kolor ciemny granat i na takich widać każdą kurzynkę, rysę.. Pomysł ze zdjęciami superowy, ważne aby idealnie zgrać styl ram, styl odbitek, rozmiary i rozmieszczenie a będzie genialnie ![]() Ja mam na klatce obrazy w stylu tryptyk , ładnie dopełniają wystroj korytarzy Emma do cegły też trzeba dokładnie przemysleć styl zdjęć..chociaż mi się wydaje że tu by pasowały jakieś zdjęcia portretowe, w stylu awangard i max 3, lub obrazy olejne bez ram, kolega tak swoją ścianę z cegły wystroil pięknie wyglada ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- _polly_ tez sama sobie brwi robie, mam niezły kształt, nie musze podszczypywać, są też czarne, ale z wiekiem zrzadły widzę że potrzebują uzupełnienia. Ja nie lubię rozczulac sie nad brwiami, mam kredke i cienie z Catrice, trach-ciach uzupełniam i gotowe
Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-10-23 o 19:33 Powód: bla-bla-bla |
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Darkanddark;biedulka, ja też tak nie mogłam doczekac się, na pewno Ci powie, trzymamy kciuki!!
ja teraz mam stracha że na połówkowym siurdak odpadnie jak u miry
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś używałam cieni, teraz najlepiej mi się maluje farbką do brwi lub pomadą.
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też uwielbiam rozpieszczać męża lubię też gotować na imprezki Dla dziewczyn, które chciały jakieś pomysły to jeszcze kotlet z piersi kurczaka, na to usmażone pieczarki, plaster sera, plaster ananasa, i kawałek brzoskwini, a na koniec winogrono(wszystko na wykałaczce wbitej w środek. Na chwilę do piekarnika aż rozpuści się ser i gotowe. Moi goście się zachwycają
|
|
#1040 |
|
Rozeznanie
|
Polly, któregoś_dnia - najwyraźniej na Mazurach dopiero odkrywamy te smaki. Chyba sama nie wpadłabym na takie połączenie
takie skromne zestawienie a zachwyciło moje kubki smakowe dopiero na początku ciąży
|
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz wcinam pyszną gruszkę
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zadomowienie
|
Oby
Masz jakieś "przeczucie" ? Ja od początku mówię, że dziewczynka ciekawe czy mam rację, nie mogę się doczekać
|
|
#1044 |
|
Konto usunięte
|
Czy ja wam mówiłam jak mój lokator rozbuszował się? Wy tutaj płaczecie że ruchów nie czujecie, a ja szczerze dziękuje za takie przewracanie mi wnętrzności. Sprawia mi to dyskomfort, wiadomo cieszcze się że jest aktywny, znaczy że zdrowy i wszycho ok, ale same odczucie nie jest zbyt przyjemne
![]() I mam pytanie: ma ktoś problem z ... zaparciami w ciązy, ja od lat walczyłam z tym probleme, historia długa jak świat, i znam pewnie już wszystkie sposoby świata, tylko że te które działają w zwykłym stanie(aktivia + śliwki suszone na kolacje, sport, ruch, duzo wody, dużo warzyw, owoców), u mnie cieżarnej przestały być skuteczne
|
|
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy bezpiecznie jest spać teraz na boku?? jeśli tak to obojętnie na którym?? bo przyłapuję się na tym jak się budzę że na plecach śpię a ponoć nie powinno się na plecach i brzuchu spać?? ja czekam na męża;d także może się tutaj jeszcze pojawię ale nie obiecuję
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie powinno się spać na lewym boku, ale nie wiem czy teraz już to ważne czy dopiero później
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak źle mi się spało, że zmieniałam co chwilę bok.
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Idę chyba spać, bo dzisiaj spałam tylko 3-4 godziny.
TŻ też zmęczony i już chrapie, więc pójdę się przytulę.![]() Dobranoc.
|
|
#1050 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez Was MUSIAŁAM zrobic sałatkę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

i chcecie wyjsc dzis czy juto caly dzien zakupowy 

Chyba jeszcze hennę na brwi walnę.

zaparciami w ciązy, ja od lat walczyłam z tym probleme, historia długa jak świat, i znam pewnie już wszystkie sposoby świata, tylko że te które działają w zwykłym stanie(aktivia + śliwki suszone na kolacje, sport, ruch, duzo wody, dużo warzyw, owoców), u mnie cieżarnej przestały być skuteczne