|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przeleciała mnie i olała
Adeedra obawiam się, że tylko dla lasek to jest nie wiadomo jak szalone, zresztą jak facet im się podoba to potrafią usprawiedliwić dużo gorsze zachowania... nie otwieram sobie w ten sposób furtki do robienia jakiś świństw, ale czasem tak jest.
Telefony do niej w trakcie tej znajomości faktycznie bywały za częste i tutaj pewnie by się pojawiła krytyka ze strony obydwu płci, ale o tę reprymendę to tylko laski mogą mieć ból dupy, przecież faceta to można rozliczać z każdej nawet najdrobniejszej rzeczy, no ale ja, kobieta niezależna - nie odbieram, to nie odbieram. Nie interesuj się. |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
matko i córko, krewet, skąd Tyś się urwał z takimi szowinistycznymi przekonaniami?
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie tu jest szowinizm, syrenko?
ja akurat z szowinizmem mam najmniej wspólnego mówię jak jest i tyle |
|
|
|
|
#154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A potem powiedz, jak długo się śmiał. Owszem, laski są w stanie usprawiedliwiać sobie większe świństwa. Tak jak i są faceci zdolni do tego, by zastawszy ukochaną w łóżku z sąsiadem zapytać we łzach czym tak ją zawiedli, że musiała szukać satysfakcji w genitaliach innego. Ale to nie jest ani norma, ani coś, do czego ludzie dążą. Jak sobie znajdziesz odpowiednio zahukaną i zakompleksioną, to będzie Ci wybaczać wszystko i jeszcze Ci adidasy wypastuje. Ale jeśli oczekujesz kobiety reprezentującej nieco (bardzo) inne standardy to nie możesz oczekiwać, że ona pozwoli się tak traktować. Nie pozwoli. A to, że kobieta niezależna nie odbiera jak wzięła sobie chłopa tylko do wyra - jakie to ma znaczenie, skoro to nie z taką sytuacją miałeś do czynienia? Tak jakbyś poszedł do sklepu kupić jogurt grecki i urządził burdę, zajrzał na dział z owocowymi i zrobił burdę o to, że "ekstra duże kawałki" truskawek są malutkie. No weź. |
|
|
|
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
Krewet, filozofka od nadinterpretacji plotła bzdury na moj temat, teraz robi to samo tutaj. Nietrafione metafory i uparta pewność , ze wie wszystko najlepiej. Gość o którym mówi , który zalicza laski grupowo ( tak , to wlasnie moje patologiczne towarzystwo jak raz nazwała, gdy wspomniałem o takich typach ) rznie bo jest przystojny i ma charyzmę, która przyciąga bez względu na stan matrymonialny laski. Nie nazywa ich dziwkami, bo sie nad tym nie zastanawia, nie musi, nie ma w jego zyciu miejsca na rozkminy. Bzyka jedna, druga , itd. , jedna sama sie odezwie, druga nie, ale bedzie czekać , a trzecia bedzie miała moralniaka ze dała dupy podrywaczowi. Ale i tak każda to kręci. Nie każda da, ale każda bedzie zadowolona jeśli taki wyślę jej sygnał ze ja chce. Dostałem zaâ☠â☠â☠ista informacje zwrotna z tindera. Byłem jako super Hiszpan , laska sama sie wkrecala, pisała , tematy dwuznaczne szybko weszły , napisała ze jestem" podejrzanie zbyt fajny "ale odkryła ze to nie ja, lecz nie zerwała kontaktu. Dałem jej moja fotę, powiedziała ze jestem z ryja przecietny. Oczywiscie nie w jej typie
. Juz bajera sie skończyła . Jakie rady dała mi apropo kobiet ? Laski to <zle_slowo> , wystarczy wyglądać, mieć bajere i dać jej to czego nie ma. Pozdrawiam, frustrat.
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2015-10-26 o 10:52 |
|
|
|
|
#156 |
|
Konto usunięte
|
Filozofka od nadinterpretacji tak bardzo się pomyliła w ocenie.
Nawet co do nieskomplikowania targetowych dziuniek się nie pomyliłam, bo dziewczęta posiadające minimum klasy nie używają zwrotów typu "jesteś z ryja przeciętny" w rozmowie z "super-Hiszpanem-wannabe", zagajającym propozycją wymiany ostrzejszych fotek ani nie stosuje generalizacji jak "laski to tępe d*py". Już nie wspominając o tym, że filozofka od nadinterpretacji wątpi w istnienie jakiejkolwiek laski, która dała się wciągnąć w aż tak zaawansowane dysputy z użytkownikiem, któremu kojarzę się z gównem, ale nie przeszkadza mu to w lataniu po wizażu w poszukiwaniu moich postów i zakładaniu, że historie z jego życia zawładnęły moim umysłem do tego stopnia, że odkąd dowiedziałam się o jego istnieniu jego znajomi stali się punktem odniesienia w moich wywodach na tematy z nim niezwiązane. Pozdrawiam,
tępa d*pa, która ma zawsze rację. |
|
|
|
|
#157 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Testowałem wiele metod zagajania, ale ty wciąż nie potrafisz zrozumieć efektu przyczyna-skutek. Ale to nie tylko mój wniosek, a Twoich koleżanek, które też mają co najmniej dwuznaczne zdanie o Twojej fachowości na forum. Na szczęście Twoje wątpienie jest nieistotne w odniesieniu do faktów, które nastąpiły. Nie możesz przyjąć do wiadomości, że są dziewczyny (naprawdę wiele), które oceniają inne bardziej dosadnie niż ja czy inni faceci. Ale Ty wciąż będziesz uparta w przekonaniu, że tylko Ci, którzy uważają szlaufy za damy mogą bzykać. Dysputy nie były zaawansowane, wygląd wystarczył. Nie była to pierwsza dziewczyna, która się wciągnęła. Ale jedna z nielicznych, która miała odwagę być szczera do końca. Inne urywały po odkryciu zonka. Masz na&ebane w bani. Niczego nie szukam zwiazanego z Twoimi wywodami, ale udzielasz się w prawie każdym temacie, więc ciężko nie zauważyć Twoich pierdół. O znajomych zahaczam moich, bo kreweta odsyłasz po porady do ruchacza. A tak się składa, że akurat takich gości znam kilku, jednego bardzo dobrze. A nazwałaś w jednym z postów, w moim wątku, moich znajomych "dziwacznymi", więc na to się powołuję. Nie masz racji, jak w przypadku większości postów. |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Desperata?
Przeciętny facet nie ma okazji bzykać nie wiadomo jak często. Nie rób ze mnie jakiegoś mega nieudacznika, są kolesie w moim wieku, którzy się jeszcze nigdy nie całowali, nie powiedziałbym, że jestem na dnie hierarchii czy coś. Pisałem kiedyś - u mężczyzn atencja rozkłada się zupełnie inaczej niż u kobiet. Jest bardzo duża grupa, która musi się mocno starać, i bardzo malutka, która ma wszystko na wyciągnięcie ręki. U kobiet jest zupełnie na odwrót. Potencjalny koleś z mega powodzeniem, o którym piszesz, nie rozkminia nawet takich rzeczy, nawet jeśli popełni faux pas, to idzie do następnej. To, że ma powodzenie u kobiet nie wynika na ogół z tego, że jest tak super wychowany, tylko z tego, że jest mega przystojny. On zabije mnie śmiechem prędzej dlatego, że rozkminiam jakąś laskę, bo on nie musi tego robić. Ale nie skupi się na samej sytuacji z gumką. |
|
|
|
|
#159 |
|
.
|
powinieneś się cieszyć, że ktokolwiek chciał cię przelecieć.
|
|
#160 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie robię z Ciebie nieudacznika. A i owszem, przeciętny facet nie ma okazji bzykać nie wiadomo jak często. A "koleś z mega powodzeniem" pewnych rzeczy nigdy nie rozkminia, bo tego nie potrzebuje, bo po prostu WIE, że pewnych rzeczy w pewnych momentach mówić nie należy. I nie popełnia zbyt wielu faux pas. I skoro nie jesteś mega przystojny, to przestań jęczeć na ten temat i naucz się operować tym co masz jak najlepiej. Poza tym jest wielu nie-mega-przystojnych do których z "niewiadomych" przyczyn laski się garną. "Niewiadome" przyczyny są dwie. 1. Umie pogadać. 2. Umie się dobrze d*mać. A im lepiej będziesz gadał, tym lepiej się będziesz (proszę wybaczyć dosadność) d*mał. Im lepiej będziesz... to drugie... tym pewność siebie będzie większa i tym więcej lasek okaże zainteresowanie, a co za tym idzie - tym większe szanse na to, że laska na której naprawdę będzie Ci zależeć Cię nie oleje tylko zechce poznać i będzie miała szansę poznać Cię trochę lepiej i zorientować się, że Twoja osobowość nie składa się tylko z reprymend po pierwszej randce i bełkotu na temat szacunku. Taki gość zabije Cię śmiechem dwa razy - raz za rozkminianie, drugi raz za reprymendę, bo to był strzał w kolano. I już nie przesadzaj. Nie wszystkim facetom, którzy mają powodzenie jest totalnie wszystko jedno kogo d*mają i podchodzą do wszystkiego, zawsze "jak nie ta to inna". |
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
No, już widzę, jak do przeciętnych kolesi laski się garną. A o tym, że umieją dymać, to laska się przekona dopiero jak spróbuje - czyli jakoś wcześniej trzeba ją zaciągnąć do wyra.
Nie każdy facet, który ma powodzenie u kobiet jest inteligentny, inteligencja nie jest kluczowa, więc wydaje mi się, że taki facet może popełnić dużo większą wpadkę w relacjach z laską, ale na drugi dzień będzie mieć to w dupie. To nas różni. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
To jest inny rodzaj inteligencji, inteligencja socjalna, umiejętność prowadzenia rozmowy we właściwym kierunku i takie tam. Wystarczy popatrzeć jak garną się do ochroniarzy w klubach. Gość nie wie z kim graniczy Polska, ale nie potrzebuje tego by zaliczyć długonogą blondynę z perłowymi ząbkami.
|
|
|
|
|
#163 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak Ci brak jednego, to musisz nadrabiać drugim i trzecim. Wyżej gościa, który ma wszystko, albo dostatecznie dużo pierwszego nie podskoczysz, ale ponad utyskiwanie nad niesprawiedliwością świata można wyjść zawsze. Może i nie każdy, z nieinteligentnymi osobiście nie miałam przyjemności, ale jak jest nieinteligentny to ma doświadczenie i wyciąga wnioski z wpadek, żeby potem ich unikać i nie wtopić po raz kolejny. Zresztą to dotyczy wszystkich dziedzin życia, nie tylko związków i d*mania. Urokiem osobistym. Jesteś okropny, a dziewczęta na wizażu Cię uwielbiają. Nie tylko na poziomie radości, jaką dostarcza nam czytanie Twoich rozkmin, ale i jakiejś dziwacznej, perwersyjnej sympatii. Najpierw urok osobisty, potem inne części ciała. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Inteligencja socjalna. Pfrrrr. Śmierdzą nutką niebezpieczeństwa i jest fajna jazda. Nadinterpretujesz gdzie nie trzeba. |
||
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie płaczę nad niesprawiedliwością, odwołuję się tylko do tego piszesz, nie zakładam tematów w stylu "czemu laski lecą na tych i na tych". Po prostu musiałem w tym temacie zawrzeć tę informację bo była istotna.
Żeby przystojny facet nie umiał sobie nikogo znaleźć, to musi być, bez kitu, upośledzony społecznie, mieć autyzm... czy coś. Cytat:
uważam, że w więzieniu by mnie tak nie gnębili jak na wizażu |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Konto usunięte
|
Potwierdzam, krewet, a sam dobrze wiesz, że świetnego pierwszego wrażenia to Ty na mnie nie zrobiłeś. Ale urok masz, okropny też jesteś.
|
|
|
|
|
#166 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To się bardziej rzuca w oczy niż temat. Musiałeś tę informację zawrzeć w temacie dwadzieścia razy? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#167 |
|
BAN stały
|
No i w końcu potwierdziłaś to co mówiłem, że laski to głupie [cenzura]. Wystarczy im konkretny bodziec (bolec), żeby rozszerzyć nogi dla jednorazowej przygody z dreszczykiem. Rozum jest poniżej pasa.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-25 o 01:35 Powód: Słownictwo. |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
ania, dzięki
Cytat:
którego w dodatku nikt nie umie obalić adeedra ocb z tą piosenką, bo nie rozumiem co ona tam śpiewa? |
|
|
|
|
|
#169 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak komuś chce się pić to pije. Jak nie pija alkoholu to mając do wyboru piwo i sok pomarańczowy bierze sok. Jak ktoś jest głodny to je. Jak jest wegetarianinem a ma do wyboru schabowego i jabłka, to je jabłka. Jak komuś chce się bzykać, to się bzyka. Jak nie wyobraża sobie seksu bez uczucia i związku, to szuka uczucia, dąży do związku i bzyka się jak już go ma albo po ślubie. Jak nie ma nic przeciwko jednorazowym numerkom to znajduje najatrakcyjniejszy dla siebie obiekt, który też ma ochotę i się bzyka. To nie głupota tylko inne podejście. ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
A skoro jest: a) faktem, b) niezwiązany z tematem to próby obalania go nie mają sensu. Wystarczy jak zrozumiesz tytuł. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-25 o 01:39 Powód: Słownictwo w cytacie. |
||
|
|
|
|
#170 | |
|
BAN stały
|
przeleciała mnie i olała
Cytat:
Daje Ci 20 tysięcy polskich złotych jak doprowadzę do instant seksu z partia która mi sie spodoba. Podejmiesz wyzwanie ? Czy tylko jestes twarda w swoich teoriach na forum ? Deal ? Edytowane przez UzytkownikBeta Czas edycji: 2015-10-23 o 23:03 |
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A od zainteresowania i randki do czegoś więcej jeszcze daleka droga. |
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
anna, nie do końca
o tym pisałem wcześniej - przeciętna laska będzie mieć większe branie niż przeciętny gość być może oboje na skalę swojej płci będą przeciętni - ale w porównaniu ze sobą, zawsze będzie wygrać dziewczyna |
|
|
|
|
#173 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, jak to jest być przeciętym facetem, ale nie wydaje mi się. Może co najwyżej rzadziej zdarza mi się tak spaprać sprawę, jak Tobie.
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
20 tysięcy to możesz zanieść do specjalisty od uwodzenia - tylko znajdź takiego, który gwarantuje zwrot pieniędzy jeśli nauki okażą się nieskuteczne. Siły nieczyste rozliczają się w innej walucie. |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
tę różnicę dobrze widać na portalach
większość lasek jest tam przeciętnych a i tak mają zawalone skrzynki wiadomościami, przynajmniej tak twierdzą do przeciętnego faceta kobiety praktycznie same nie piszą i ja nie spieprzyłem żadnej sprawy! laska mnie nie chciała i tyle, nie wie co traci paniusia Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-10-23 o 23:31 |
|
|
|
|
#176 | |
|
BAN stały
|
przeleciała mnie i olała
Cytat:
Jestes libertynka, masz racje odnośnie [cenzura], tylko Ty temu zachowaniu nie przyczepiasz łatki, a ja tak. Kręci mnie â☠â☠â☠anie po kiblach, nie moge tego spełnić, a wierze ze ty możesz mnie do tego doprowadzić. Tylko chce bzykać atrakcyjne dla mnie. 25 tysi moze byc czy gardzisz ? A o jakiej walucie mowisz ? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-24 o 00:26 Powód: Słownictwo. |
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Taaa. Nie spie*rzyłeś. A trwaj sobie w tym dniu świstaka, skoro uważasz to za słuszne. |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej mieć kopiuj-wklej niż nie mieć w ogóle
zawsze to jakaś dawka atencji niczego nie spieprzyłem, już Ci pisałem jaki jest mój pogląd być może dołożyłem jedną cegiełkę do tej porażki, ale spieprzyć to za mocne słowo |
|
|
|
|
#179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Doprowadzenie Cię do stanu, w którym będziesz w stanie to osiągnąć będzie się równało skrzywdzeniu wielu kobiet, bo złości, którą masz w sobie ***anie po kiblach nie ukoi. Ty zechcesz brać wet za każde niepowodzenie jakie Cię spotkało odkąd sięgasz pamięcią. W zestawieniu z tym 25 tysi to jak napiwek w makdonaldzie. Ludzkich uczuć się nie wycenia w peelenach. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-24 o 00:27 Powód: Słownictwo w cytacie. |
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie wykorzystuj ludzi. To tak na początek, jak to opanujesz, przejdziemy dalej. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

. Juz bajera sie skończyła . Jakie rady dała mi apropo kobiet ? Laski to <zle_slowo> , wystarczy wyglądać, mieć bajere i dać jej to czego nie ma. Pozdrawiam, frustrat.