przeleciała mnie i olała - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-24, 00:15   #181
DziewczynaWloczykija
Zadomowienie

Dot.: przeleciała mnie i olała

krewet i UżytkownikBeta dobrali się jak w korcu maku. Łączy ich to, że jeden i drugi nie lubi kobiet. Jeden nie może przeboleć, że jakaś dziewczyna potraktowała go tak, jak on zwykł traktować dziewczyny, drugi jest w stanie posunąć się do kłamsta, byleby popisać z ładną laską.

Panowie, skoro uważacie, że niczego złego nie robicie i jesteście taką świetną partią, to dlaczego macie czas siedzieć na forum, zamiast opędzać się o tych tłumów chętnych na spotkanie z Wami kobiet? Jeśli nie udaje się z kobietą raz czy dwa, to można to przypisać pechowi. Jeśli zawsze zawalacie na całej linii, to warto zdobyć się na odrobinę samokrytyki i spojrzeć na swoje postępowanie, zastanowić się. Bo póki co zdajecie się szukać przyczyny wszędzie, tylko nie w sobie.
DziewczynaWloczykija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 00:24   #182
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DziewczynaWloczykija Pokaż wiadomość
krewet i UżytkownikBeta dobrali się jak w korcu maku. Łączy ich to, że jeden i drugi nie lubi kobiet. Jeden nie może przeboleć, że jakaś dziewczyna potraktowała go tak, jak on zwykł traktować dziewczyny, drugi jest w stanie posunąć się do kłamsta, byleby popisać z ładną laską.

Panowie, skoro uważacie, że niczego złego nie robicie i jesteście taką świetną partią, to dlaczego macie czas siedzieć na forum, zamiast opędzać się o tych tłumów chętnych na spotkanie z Wami kobiet? Jeśli nie udaje się z kobietą raz czy dwa, to można to przypisać pechowi. Jeśli zawsze zawalacie na całej linii, to warto zdobyć się na odrobinę samokrytyki i spojrzeć na swoje postępowanie, zastanowić się. Bo póki co zdajecie się szukać przyczyny wszędzie, tylko nie w sobie.
Nie. Kreweta i Betę nie łączy nic poza płcią.

Nie czytasz ich postów czy jak? W którym miejscu którykolwiek z nich wspominał o tłumach kobiet od których nie mogą się opędzić?
Dwa ostatnie zdania słuszne.

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
lepiej mieć kopiuj-wklej niż nie mieć w ogóle
zawsze to jakaś dawka atencji

niczego nie spieprzyłem, już Ci pisałem jaki jest mój pogląd
być może dołożyłem jedną cegiełkę do tej porażki, ale spieprzyć to za mocne słowo
No chyba nie powiesz, że brak Ci mojej atencji. Zero kopiuj-wklej. Pełne skupienie na krewecie.

Ta laska Cię chciała.
Jeśli przez "dołożenie cegiełki" rozumiesz "walnięcie laski jak obuchem w łeb" to owszem - dołożyłeś cegiełkę do tej porażki.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 00:31   #183
stewardesa
BAN stały

Cytat:
tę różnicę dobrze widać na portalach
większość lasek jest tam przeciętnych a i tak mają zawalone skrzynki wiadomościami, przynajmniej tak twierdzą

do przeciętnego faceta kobiety praktycznie same nie piszą

i ja nie spieprzyłem żadnej sprawy! laska mnie nie chciała i tyle, nie wie co traci paniusia
Znowu masz rację we wszystkim.
Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Jeśli przez "dołożenie cegiełki" rozumiesz "walnięcie laski jak obuchem w łeb" to owszem - dołożyłeś cegiełkę do tej porażki.
To nie był powód.
Cytat:
W zestawieniu z tym 25 tysi to jak napiwek w makdonaldzie. Ludzkich uczuć się nie wycenia w peelenach.
Takie to 25000 jak dziewczynka na wózku z jedną ręką Ta attention whore robi się nudniejsza od Malarskiej.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 00:42   #184
DziewczynaWloczykija
Zadomowienie

No przecież krewet pisał, że generalnie ma powodzenie. No chyba, że go z kimś pomyliłam, albo coś przekręciłam.
Stary 2015-10-24, 00:47   #185
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
był powód.
Był.
Jak się gościa olewa, to mu się nie śle esemeska z tłumaczeniami powodów zdenerwowania chwilę wcześniej tylko leje na całej linii po uzyskaniu potrzebnych informacji i usług.
Cytat:
Takie to 25000 jak dziewczynka na wózku z jedną ręką Ta attention whore robi się nudniejsza od Malarskiej.
Ciii. Może będzie podbijał.
Jak mu się nie uda zrobić ze mnie prostytutki i frajerki, to może już nie mieć drugiej szansy na jakąś radość z życia.

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
No przecież krewet pisał, że generalnie ma powodzenie. No chyba, że go z kimś pomyliłam, albo coś przekręciłam.
Chyba gdzieś pomiędzy "od roku nie miałem do czynienia z dobrą kobietą", "laska znowu mnie olała" a "wszystkie jesteście księżniczki!". Może przeoczyłam w ferworze innych informacji, ale Beta o żadnych chcących go laskach nie wspominał.
Stary 2015-10-24, 00:50   #186
DziewczynaWloczykija
Zadomowienie

Nie no, przecież Beta miał duże powodzenie i dziewczyny same do niego pisały, jak wstawił sobie cudze zdjęcie jako własne.
Stary 2015-10-24, 00:56   #187
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie no, przecież Beta miał duże powodzenie i dziewczyny same do niego pisały, jak wstawił sobie cudze zdjęcie jako własne.
To "Hiszpan" miał powodzenie a nie Beta.
Ja bym tego nie kwalifikowała na jego korzyść, skoro na randkę musiałby iść tak --->
(I to w torbie po pas, żeby go karnacja nie zdradziła)
Stary 2015-10-24, 06:36   #188
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
O właśnie Beta, wisisz foty weryfikacyjne Stewardesie. Ja Ci oczywiście wierzę, bo mnie te piniondze tak nieziemsko kuszo, rzucam tylko luźną uwagą, że gdybyś zaczął to malować w paincie po pikselku wtedy, kiedy to zaproponowałeś, to już byś miał gotowe.
Stary 2015-10-24, 07:52   #189
krewet
Zakorzenienie

No, Ty adeedra dajesz mi dużo atencji, to fakt i dziękuję za to, jednak nie dojdziemy do porozumienia w sprawie gumek, niestety.
Moje powodzenie jest po środku, pisałem, że jestem jedna mnie chce, a druga nie.

Ja nie szukam problemu w sobie, bo nawet jeśli jestem namolny, to to jest tylko następstwo tego, że mnie laska olała. Gdyby mnie nie olewała wtedy, to namolny bym nie był, to proste i logiczne.
Nie jestem też zbyt napalony, trzeba się dostosować do dziewczyny, z różnymi się spotykałem. Wiadomo, że nie będę wsadzał rąk do majtek lasce, z którą gadałem wcześniej najwyżej o szkole. Choć wiadomo, z jakąś skrajną cnotką bym się nie spotkał, bo i po co.
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 08:24   #190
UzytkownikBeta
BAN stały

Cytat:
Łączy ich to, że jeden i drugi nie lubi kobiet. Jeden nie może przeboleć, że jakaś dziewczyna potraktowała go tak, jak on zwykł traktować dziewczyny, drugi jest w stanie posunąć się do kłamsta, byleby popisać z ładną laską.

Jak można lubić kobiety, dla których nie było się i jest nadal nie w "jej typie" ?
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Poza tym jesteś osobą bez doświadczenia towarzyskiego, to widać jak radzisz dla pewnego kolesia, żeby podbijał jak trusia przez fejsa, zamiast zagadać w 4 oczy, z laską, która na niego leci. Twoje rady są równe radom świadków Jehowy na temat gang bangów.
Nie przypisuję tego pechowi, jak mi sugerujesz. Jestem w dupie całe życie, doskonale wiem, że poza przeciętną gębą mam charakter, który nie przyciąga seksualnie. Szukam przyczyny w sobie, ale mam pojęcie na temat funkcjonowania relacji między ludźmi i to daje mi też umiejętność oceny innych. Dziwnym trafem, nawet faceci czy dziewczyny, które mają przynajmniej średnie powodzenie, na moich radach wyszli in plus. Nie na forum, które wypacza przynajmniej 50% intencji autora.

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

Cytat:

Ciii. Może będzie podbijał.
Jak mu się nie uda zrobić ze mnie prostytutki i frajerki, to może już nie mieć drugiej szansy na jakąś radość z życia.

Może przeoczyłam w ferworze innych informacji, ale Beta o żadnych chcących go laskach nie wspominał.

W jaki sposób chcę zrobić z Ciebie prostytutkę ? Ja nie chcę Ci zapłacić za usługi seksualne, ale za naukę i doprowadzenie mnie do stanu, w którym będę w stanie wyrwać atrakcyjną dla mnie laskę. To pokazuje jak niezręczne jest przelewanie myśli na klawiaturę, a co za tym idzie błędny odczyt przez innych.

Owszem, nie wspomniałem. Bo nie miałem nigdy zainteresowania od dziewczyny, którą ja się interesowałem.

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Cytat:
Tak, tak właśnie było. Podtrzymywanie rozmowy, zainteresowanie, zadawanie pytań, flirt, szereg rzeczy, które pojawiają się, gdy obie strony są sobą zainteresowane. Ja na swoim zdjęciu mam zainteresowanie 0, dopiero, gdy klikałem na nieinteresujące mnie dziewczyny, miałem parę matchy, ale bez jakiegoś entuzjazmu w rozmowie z drugiej strony.

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
To "Hiszpan" miał powodzenie a nie Beta.
Ja bym tego nie kwalifikowała na jego korzyść, skoro na randkę musiałby iść tak --->
(I to w torbie po pas, żeby go karnacja nie zdradziła)
Nie do końca. To raczej współpraca. Gdybym miał twarz tego kolesia, a swój charakter, nie miałbym żadnego problemu, nie spotkalibyśmy się tutaj na forum.

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
O właśnie Beta, wisisz foty weryfikacyjne Stewardesie. Ja Ci oczywiście wierzę, bo mnie te piniondze tak nieziemsko kuszo, rzucam tylko luźną uwagą, że gdybyś zaczął to malować w paincie po pikselku wtedy, kiedy to zaproponowałeś, to już byś miał gotowe.
Nie wiszę nic nikomu. Dla mnie stewardessa jest osobą, której nie będę zauważać po prostu, nie chcę dostać bana. Niech będzie, że kłamałem. Nie byłem nigdy w Afryce, w ogóle całą historię zmyśliłem.

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
Masz chorą duszę. I kręcą Cię już znacznie gorsze rzeczy niż ***anie po kiblach. A będą jeszcze gorsze.
Doprowadzenie Cię do stanu, w którym będziesz w stanie to osiągnąć będzie się równało skrzywdzeniu wielu kobiet, bo złości, którą masz w sobie ***anie po kiblach nie ukoi. Ty zechcesz brać wet za każde niepowodzenie jakie Cię spotkało odkąd sięgasz pamięcią.
W zestawieniu z tym 25 tysi to jak napiwek w makdonaldzie. Ludzkich uczuć się nie wycenia w peelenach.
Tu masz rację, potrafię Ci ją przyznać, gdy ją posiadasz naprawdę. Mam chorą duszę i umysł. Kręcą mnie przeróżne chujo#twa. Ale jeden sukces, nieprzypadkowy, ale taki zbudowany od początku do końca, a cała złość by minęła.
UzytkownikBeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 11:23   #191
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
No więc pierwsza rada ode mnie - nie trać czasu na laski, które Cię nie chcą. Albo, co gorsza, raz chcą, raz nie chcą.
I nie wykorzystuj ludzi.
To tak na początek, jak to opanujesz, przejdziemy dalej.
nie marnuję
nie wspominałem o tym wcześniej, ale już kilka dni temu napisałem tamtej, żeby robiła idiotę z kogoś innego, nie odpisała oczywiście, ja już też nie piszę i nie dzwonię, a w tym temacie się udzielam, bo Wizażystki się udzielają, a ja zawsze odpowiadam
co do wykorzystywania, wiadomo zdarzało się
każdy w życiu kogoś skrzywdził, laski też, i tu nie ma znaczenia czy był seks czy nie, po prostu ludzie zachowują się nie fair
ale wiadomo, przyznaję się do winy - z tym, że to w żaden sposób nie rzutuje na tę relację np

ok, to co dalej?
Stary 2015-10-24, 11:55   #192
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
nie marnuję
nie wspominałem o tym wcześniej, ale już kilka dni temu napisałem tamtej, żeby robiła idiotę z kogoś innego, nie odpisała oczywiście, ja już też nie piszę i nie dzwonię, a w tym temacie się udzielam, bo Wizażystki się udzielają, a ja zawsze odpowiadam
co do wykorzystywania, wiadomo zdarzało się
każdy w życiu kogoś skrzywdził, laski też, i tu nie ma znaczenia czy był seks czy nie, po prostu ludzie zachowują się nie fair
ale wiadomo, przyznaję się do winy - z tym, że to w żaden sposób nie rzutuje na tę relację np

ok, to co dalej?
Dalej to, co dziewczyny napisały. Czyli:
1. Daruj sobie reprymendy
2. Jak Cię poniesie, to przeproś. Przed upływem tygodnia.

No i myślę, że w podrywie najważniejsza jest odpowiedź na pytanie nie "jak poderwać?", ale "kogo?". Może coś nie najlepiej wybierasz.

Jeśli, jak UżytkownikBeta, celujesz głównie w długonogie blondynki, po których widać godziny spędzone u kosmetyczki, chirurga i na siłowni, to najprawdopodobniej, pozostaje zastosować rady Stewardesy. Ładni ludzie, dla których wygląd jest bardzo ważny, pewnie będą ciągnąć do drugich takich, z którymi razem będą mogli chodzić na siłownię, a w późniejszym wieku na botoks. Ale nie zawsze to tak działa.

BTW mam małe doświadczenie z portalami randkowymi, ale spodziewam się, że gdybym umieściła zdjęcie Adrany Limy, to też odzew byłby zupełnie inny, niż w przypadku realnego profilu. To tak w temacie pustych lasek, lecących na wygląd.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 12:06   #193
krewet
Zakorzenienie

Nigdzie nie pisałem, że laski są puste, bo lecą na wygląd, dla mnie by było dziwne, gdyby nie zwracały na to uwagi... mało tego, nie chciałbym być z laską, której w ogóle wygląd nie interesuje, bo podbija mi samoocenę, że dla kogoś jestem przystojny. Ale takich praktycznie nie ma, są ewentualnie na tyle brzydkie, że już nie mogą wybrzydzać, i dorabiają do tego ideologię.
Tamtą pannę przeprosiłem przed upływem tygodnia. Jeśli ona nawet po przeprosinach ma mnie w dupie, to i tak miałaby mnie w dupie prędzej czy później - ale z innego głupiego powodu.
Ciężko mi napisać w jakie laski celuję, celuję w takie jakie mi się podobają. Twarz najważniejsza, dopiero potem patrzę na ciało. No chyba, że jest gruba, ale wtedy to już widać na twarzy. Tak swoją drogą, nie sądzę, żeby laski w moim wieku inwestowały w siebie chirurgicznie... trochę za wcześnie.
Stary 2015-10-24, 12:22   #194
TakaSamaInna
live your passion

Cytat:
Nigdzie nie pisałem, że laski są puste, bo lecą na wygląd, dla mnie by było dziwne, gdyby nie zwracały na to uwagi... mało tego, nie chciałbym być z laską, której w ogóle wygląd nie interesuje, bo podbija mi samoocenę, że dla kogoś jestem przystojny. Ale takich praktycznie nie ma, są ewentualnie na tyle brzydkie, że już nie mogą wybrzydzać, i dorabiają do tego ideologię.
Tamtą pannę przeprosiłem przed upływem tygodnia. Jeśli ona nawet po przeprosinach ma mnie w dupie, to i tak miałaby mnie w dupie prędzej czy później - ale z innego głupiego powodu.
Ciężko mi napisać w jakie laski celuję, celuję w takie jakie mi się podobają. Twarz najważniejsza, dopiero potem patrzę na ciało. No chyba, że jest gruba, ale wtedy to już widać na twarzy. Tak swoją drogą, nie sądzę, żeby laski w moim wieku inwestowały w siebie chirurgicznie... trochę za wcześnie.
Tutaj właśnie jest konflikt, bo i Ty chcesz mieć ładną dziewczynę i dziewczyna chce mieć przystojnego faceta, a taka prawda, że nie każdy może być z kimś atrakcyjnym, bo to niemożliwe po prostu. Myślę, że te "brzydkie" już po prostu straciły nadzieję na bycie z kimś przystojnym i dlatego startują do kogoś kto po prostu nie straszy.
Przecież i ja i inne Wizażanki już dawno Ci radziłyśmy byś sobie odpuścił, ale nie słuchałeś. Moje rady:
- zadbaj o siebie by poczuć się bardziej atrakcyjnym i nie mam na myśli tylko fizycznie typu siłownia, ale też umysłowo. Znajdź sobie jakieś hobby by mieć o czym rozmawiać i być ciekawszym człowiekiem.
- jeśli zostaniesz znowu olany to odpuść i zapomnij. Sprawę potraktuj jako przelotną znajomość i tyle. Zdarza się. Z takim rozpisywaniem się na forum przebijasz "Bridget Jones".
- nie patrz na kobiety z góry ("paniusia", "księżniczka"), bo to się mimo wszystko wyczuje podczas znajomości i zaraz zniechęcisz. Pamiętaj, że nie wszystkie są takie same.
- nie siedź na portalach randkowych, bo tam jest zakrzywiony obraz rzeczywistości albo siedź później jak już dojrzejesz i będziesz mieć jakieś doświadczenie. Dzięki temu będziesz patrzeć z dystansem.
- jeśli już kogoś poznasz to nie wiś nad nią i nie dawaj reprymend. Jeśli Ci się coś nie spodoba to możesz powiedzieć i odpuścić. Wszelkie "naprawianie jej wad" jest nie na miejscu. Po prostu to nie ta i już.
- zajmij się czymś innym i miej jakieś swoje życie, bo nawet jeśli nie jesteś to wyglądasz na desperata, a od takich się zwykle ucieka. Często jest tak, że jak się nie szuka to się akurat znajdzie.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?
TakaSamaInna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 12:36   #195
krewet
Zakorzenienie

Przecież to są rady dla jakiś prawiczków, bez obrazy, ja jestem normalnym gościem, mam doświadczenie adekwatne do swojego wieku, nie uważam się za nudnego ani tym bardziej brzydkiego.
Nie patrzę na laski z góry, tylko mówię jak jest
Nie siedzę na portalach stricte randkowych, tylko bardziej na czatach, zresztą ja mogę tylko przez internet poznawać, bo na dyskotekach nigdy mi nie szło, a nie będę zagadywać obcych kobiet na ulicy.

Cytat:
- zajmij się czymś innym i miej jakieś swoje życie, bo nawet jeśli nie jesteś to wyglądasz na desperata, a od takich się zwykle ucieka. Często jest tak, że jak się nie szuka to się akurat znajdzie.
tylko laski tak mają, mężczyzn na ogół miłość sama nie znajduje, bo to oni są od podejmowania inicjatywy

w ogóle teksty typu "znajdź sobie hobby" mnie zawsze śmieszyły, większość kobiet nie musiało robić nic żeby przykuć uwagę faceta (poza makijażem) - nie liczę tych, które wygrały z nadwagą
a tym bardziej, żadna kobieta nie szukała sobie na siłę nowych zainteresowań, po to, żeby się podobać facetom, przecież to jest zupełna abstrakcja!

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2015-10-24 o 12:42
Stary 2015-10-24, 12:43   #196
TakaSamaInna
live your passion

Cytat:
Przecież to są rady dla jakiś prawiczków, bez obrazy, ja jestem normalnym gościem, mam doświadczenie adekwatne do swojego wieku, nie uważam się za nudnego ani tym bardziej brzydkiego.
Nie patrzę na laski z góry, tylko mówię jak jest
Nie siedzę na portalach stricte randkowych, tylko bardziej na czatach, zresztą ja mogę tylko przez internet poznawać, bo na dyskotekach nigdy mi nie szło, a nie będę zagadywać obcych kobiet na ulicy.

tylko laski tak mają, mężczyzn na ogół miłość sama nie znajduje, bo to oni są od podejmowania inicjatywy
A mimo wszystko nie potrafisz sobie znaleźć dziewczyny, bo uważasz, że "przeciętni nie dostają tyle atencji". Może byś tak przestał być przeciętnym? Właśnie tutaj Twój problem, bo wszystko złe tylko nie Ty. Z takim nastawieniem nie znajdziesz sobie dziewczyny.
Do mojego brata sama podeszła dziewczyna by pomógł jej z radiem (to było wiele lat temu na wakacjach), a już od 8 lat są małżeństwem, więc z tą inicjatywą też różnie bywa.

Co do hobby to jak sam zwróciłeś uwagę - dziewczyny walczą makijażem. Ty się nie pomalujesz, więc w czym innym musisz zaplusować.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?

Edytowane przez TakaSamaInna
Czas edycji: 2015-10-24 o 12:48
Stary 2015-10-24, 12:52   #197
krewet
Zakorzenienie

jak to nie mogę sobie znaleźć dziewczyny, w tym roku mogłem być w kilku związkach, ale to ja nie chciałem tych lasek, a nie one mnie

Ja ponad przeciętność się nie wybiję, daję sobie 6/10 i laski mnie chyba też tyle mniej więcej, tak jak patrze na to z iloma się spotykałem, ile mnie odrzuciło, nie odpisało na wiadomość.

Wygląd to podstawa, możesz znać całą historię byłej Jugosławii, ale to jest zupełnie niepraktyczne, zawsze będziesz niżej niż przystojny samiec. O, przepraszam, prawie zawsze, bo siostrze koleżanki brata się udało znaleźć przystojnego, a sama jest brzydka... ok, udało, ale to wyjątek.

Cytat:
Co do hobby to jak sam zwróciłeś uwagę - dziewczyny walczą makijażem. Ty się nie pomalujesz, więc w czym innym musisz zaplusować.
Jeszcze mnie nie pogrzało, żeby chodzić na kurs nurkowania w Rowie Mariańskim, po to, żeby zaplusować u jakiejś panny, poświęcam czas na to co mnie interesuje, na moje hobby i tyle. Czym innym jest spędzenie 10 minut w łazience, czym innym desperackie szukanie sobie zainteresowań po to, żeby być fajniejszym.

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2015-10-24 o 12:55
Stary 2015-10-24, 13:00   #198
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję...

Chociaż w sumie masz rację, to nie prawda, że wygląd nie ma żadnego znaczenia. Ale to, że nie każda gustuje w typie Brada Pitta to akurat fakt.
Jak i to, że na atrakcyjności fizycznej się nie kończy i wielu kobiet i mężczyzn to zdecydowanie za mało, a interesująca osobowość dla wielu osób znaczy więcej, niż ładny nos czy usta i jest bardziej pociągająca. Jak i to, że wiele osób się zakochało w kimś, kogo wcześniej nie zauważało.
Nawet przez swój wygląd oddajemy to, co mamy w środku. Mało kto jest super atrakcyjny nie dbając o siebie, przez styl, wybór zdjęcia wysyłamy wiele informacji, które są ważniejsze niż to, co mamy wypisane profilu i nie chodzi tylko o dobre geny.

Wielu facetów na widok tlenionej blondyki robiącej dziubek do lustra, eksponującej wyrzeźbiony brzuszek mówi "oj, nie..", chociaż dziewczyna obiektywnie mówiąc jest śliczna.

Cytat:
a tym bardziej, żadna kobieta nie szukała sobie na siłę nowych zainteresowań, po to, żeby się podobać facetom, przecież to jest zupełna abstrakcja!
Oczywiście, że nie po to, żeby się podobać facetom, tylko dla siebie. To odróżnia fajnych, ciekawych ludzi od desperatów.
Stary 2015-10-24, 13:02   #199
TakaSamaInna
live your passion

Cytat:
jak to nie mogę sobie znaleźć dziewczyny, w tym roku mogłem być w kilku związkach, ale to ja nie chciałem tych lasek, a nie one mnie

Ja ponad przeciętność się nie wybiję, daję sobie 6/10 i laski mnie chyba też tyle mniej więcej, tak jak patrze na to z iloma się spotykałem, ile mnie odrzuciło, nie odpisało na wiadomość.

Wygląd to podstawa, możesz znać całą historię byłej Jugosławii, ale to jest zupełnie niepraktyczne, zawsze będziesz niżej niż przystojny samiec. O, przepraszam, prawie zawsze, bo siostrze koleżanki brata się udało znaleźć przystojnego, a sama jest brzydka... ok, udało, ale to wyjątek.

Jeszcze mnie nie pogrzało, żeby chodzić na kurs nurkowania w Rowie Mariańskim, po to, żeby zaplusować u jakiejś panny, poświęcam czas na to co mnie interesuje, na moje hobby i tyle. Czym innym jest spędzenie 10 minut w łazience, czym innym desperackie szukanie sobie zainteresowań po to, żeby być fajniejszym.
Ale po co Ci zainteresowanie "brzydkich"? Chodzi przecież o to byś miał kogoś kto Ci odpowiada?
Z tym, że facet przeciętny + zainteresowanie jest o wiele bardziej interesujący niż facet "jestem taki przystojny, że nic nie muszę". Chyba że szukasz dziewczyny na jedną noc, ale z tego co widać po wątkach to jednak nie.
Z tym, że jak nic Cię nie interesuje to możesz wydawać się nudny. Skoro interesowanie się czymś to dla Ciebie desperacja to może właśnie jesteś nudny i tutaj Twój problem? 10minut? Zobacz na dziewczynę w załączniku. Analogicznie po lewej chłopak bez zainteresowań/hobby, a po drugiej z. To jest ważne by mieć o czym z kimś rozmawiać, jakąś pasję, cokolwiek. Nawet żeby nie skupiać się na desperackim szukaniu ponadprzeciętnej laski.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 149866_47972662374377250322.jpg (156,9 KB, 37 załadowań)

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?
Stary 2015-10-24, 13:13   #200
UzytkownikBeta
BAN stały

Cytat:
Napisane przez TakaSamaInna Pokaż wiadomość
Z tym, że facet przeciętny + zainteresowanie jest o wiele bardziej interesujący niż facet "jestem taki przystojny, że nic nie muszę".
Muszę się tutaj wbić. Moje zdjęcia, na których oddaję się mojej pasji, czyli downhillowi nie przykuły większego zainteresowania do założonego profilu.
Stary 2015-10-24, 13:20   #201
TakaSamaInna
live your passion

Cytat:
Napisane przez UzytkownikBeta Pokaż wiadomość
Muszę się tutaj wbić. Moje zdjęcia, na których oddaję się mojej pasji, czyli downhillowi nie przykuły większego zainteresowania do założonego profilu.
To portale randkowe. Tam na zdjęcia patrzy się by widzieć jak ktoś inny wygląda. W rzeczywistości jest inaczej. Przystojniak, który siedzi i nic nie robi by nie zrobił na mnie większego wrażenia, ale przeciętniak z takim hobby już prędzej. Na pewno byłabym ciekawa czy to takie trudne i podnoszące adrenalinę na jakie wygląda. Dla mnie po prostu ludzie z pasją są ciekawsi i to z takimi chcę się trzymać w życiu by się czegoś dowiedzieć, może spróbować, żyć po prostu. Po co mi nudny przystojniak? Równie dobrze mogę sobie wstawić posąg do pokoju. Być może to tylko moje zdanie, ale podejrzewam, że wiele kobiet by się pode mną podpisało.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?
Stary 2015-10-24, 13:20   #202
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Chociaż w sumie masz rację, to nie prawda, że wygląd nie ma żadnego znaczenia. Ale to, że nie każda gustuje w typie Brada Pitta to akurat fakt.
Jak i to, że na atrakcyjności fizycznej się nie kończy i wielu kobiet i mężczyzn to zdecydowanie za mało, a interesująca osobowość dla wielu osób znaczy więcej, niż ładny nos czy usta i jest bardziej pociągająca. Jak i to, że wiele osób się zakochało w kimś, kogo wcześniej nie zauważało.
Nawet przez swój wygląd oddajemy to, co mamy w środku. Mało kto jest super atrakcyjny nie dbając o siebie, przez styl, wybór zdjęcia wysyłamy wiele informacji, które są ważniejsze niż to, co mamy wypisane profilu i nie chodzi tylko o dobre geny.
tak, ale żeby zacząć z kimś znajomość, to trzeba być dla niego atrakcyjnym, większość lasek wychodzi z takiego założenia, i ja też zresztą

Cytat:
Oczywiście, że nie po to, żeby się podobać facetom, tylko dla siebie. To odróżnia fajnych, ciekawych ludzi od desperatów.
dla siebie? dlaczego rada o tym nieszczęsnym hobby pojawia się ZAWSZE jak jakiś chłop założy temat, że żadna go nie chce?

nie chcę wywoływać wojny, ale mnóstwo młodych panienek nie ma żadnej wiedzy o świecie - nie sądzę, żeby jarało je coś oryginalnego, jeśli mają problem ze wskazaniem nawet Ukrainy na mapie

kiedyś poznałem taką pannę na czacie, uczyła się w technikum na jakimś profilu ekonomicznym
pomyślałem, że jak ekonomia to też kursy walut czy coś
ja się oczywiście na tym nie znam, ale zacząłem pisać coś o tym jaka waluta jest najdroższa, bo coś tam mi się kiedyś o uszy obiło i chciałem to wykorzystać
ale ta idiotka nagle wyłączyła się z dyskusji, kompletnie nie chciała o tym gadać

Cytat:
Ale po co Ci zainteresowanie "brzydkich"? Chodzi przecież o to byś miał kogoś kto Ci odpowiada?
Z tym, że facet przeciętny + zainteresowanie jest o wiele bardziej interesujący niż facet "jestem taki przystojny, że nic nie muszę"
bzdura, nawet narcyz prędzej sobie ogarnie pannę na seksy, a jeśli jest przystojny + przeciętnie inteligentny to jest już milion poziomów wyżej niż tamten

Cytat:
Chyba że szukasz dziewczyny na jedną noc, ale z tego co widać po wątkach to jednak nie.
i na jedną noc i na całe życie

Cytat:
Z tym, że jak nic Cię nie interesuje to możesz wydawać się nudny.
nigdzie nie napisałem, że nic mnie nie interesuje

Cytat:
To portale randkowe. Tam na zdjęcia patrzy się by widzieć jak ktoś inny wygląda. W rzeczywistości jest inaczej. Przystojniak, który siedzi i nic nie robi by nie zrobił na mnie większego wrażenia, ale przeciętniak z takim hobby już prędzej. Na pewno byłabym ciekawa czy to takie trudne i podnoszące adrenalinę na jakie wygląda. Dla mnie po prostu ludzie z pasją są ciekawsi i to z takimi chcę się trzymać w życiu by się czegoś dowiedzieć, może spróbować, żyć po prostu. Po co mi nudny przystojniak? Równie dobrze mogę sobie wstawić posąg do pokoju. Być może to tylko moje zdanie, ale podejrzewam, że wiele kobiet by się pode mną podpisało.
w życiu też się najpierw patrzy na to jak ktoś wygląda, mało tego, w życiu jest jeszcze trudniej, bo w sieci można jeszcze zgrywać pewnego siebie, a na żywo wychodzą wszystkie wady

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2015-10-24 o 13:22
Stary 2015-10-24, 13:39   #203
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez UzytkownikBeta Pokaż wiadomość
A da się na nich ocenić urodę? Bo jak facet uprawia downhill bez kasku, to też bym nie napisała, nie chcę zostać młodą wdową.

Inna sprawa, że nie każdą akurat to będzie kręcić, tak samo jak nie każda poleci na zdjęcia programisty przy pracy.

Owszem, przystojny wysoki facet w typie południowca na pewno zbierze więcej chętnych, chociaż nie wiem, czy akurat wszystkim będzie chodziło o związek.

Znam naprawdę przystojnych facetów, ktorym wcale nie tak łatwo znaleźć kogoś na stałe, mimo, że się podobają wielu kobietom.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
dla siebie? dlaczego rada o tym nieszczęsnym hobby pojawia się ZAWSZE jak jakiś chłop założy temat, że żadna go nie chce?
W wątkach dziewczyn-desperatek pojawia się ta sama rada.

Cytat:
nie chcę wywoływać wojny, ale mnóstwo młodych panienek nie ma żadnej wiedzy o świecie - nie sądzę, żeby jarało je coś oryginalnego, jeśli mają problem ze wskazaniem nawet Ukrainy na mapie
No to jak takie Cię interesują, to faktycznie polecam raczej przyłożyć sie do kwestii wyglądu. Tylko potem nie płacz, że się Twoje znajomości kończą po jednej nocy, góra po paru miesiacach.

Cytat:
bzdura, nawet narcyz prędzej sobie ogarnie pannę na seksy, a jeśli jest przystojny + przeciętnie inteligentny to jest już milion poziomów wyżej niż tamten

i na jedną noc i na całe życie
No to radzę się zdecydować.
Owszem, zdarza się, że komuś przy okazji beztroskiego bzykania wyjdzie związek, może jeszcze nawet względnie trwały, ale to wyjątek taki sam, jak ta brzydka siostra koleżanki z przystojniakiem.
Bo jak chcesz sobie tylko poprawić ego konkurując z rasowymi ruchaczami podrywającymi niedouczone licealistki, to raczej droga do frustracji, niż związku.
Stary 2015-10-24, 13:40   #204
UzytkownikBeta
BAN stały

Cytat:
w życiu też się najpierw patrzy na to jak ktoś wygląda, mało tego, w życiu jest jeszcze trudniej, bo w sieci można jeszcze zgrywać pewnego siebie, a na żywo wychodzą wszystkie wady
W realu dochodzą dodatkowe czynniki jak mimika, gestykulacja, może się wywiązać coś ciekawego. Tak jak mam kilka ładnych koleżanek, to wiem, że nigdy nie zwróciłyby uwagi na mnie w internecie. Tam jest prosty przekaz-wygląd musi wzbudzić zainteresowanie seksualne. W życiu też, Ale przynajmniej można mieć koleżankę, jeśli nie można mieć z nią seksów/związku
Stary 2015-10-24, 13:57   #205
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
No to jak takie Cię interesują, to faktycznie polecam raczej przyłożyć sie do kwestii wyglądu. Tylko potem nie płacz, że się Twoje znajomości kończą po jednej nocy, góra po paru miesiacach.
takie czyli jakie? to nie kwestia środowiska, wiedzy o świecie nie mają zarówno laski z dobrych domów jak i patologia

Cytat:
No to radzę się zdecydować.
Owszem, zdarza się, że komuś przy okazji beztroskiego bzykania wyjdzie związek, może jeszcze nawet względnie trwały, ale to wyjątek taki sam, jak ta brzydka siostra koleżanki z przystojniakiem.
Bo jak chcesz sobie tylko poprawić ego konkurując z rasowymi ruchaczami podrywającymi niedouczone licealistki, to raczej droga do frustracji, niż związku.
ja mam taką logikę, że chcę chociaż pobzykać, jeśli już nie mam szans na wielką miłość - to działa na mnie dobrze, dowartościowuje mnie

być może brzmi to zabawnie w kontekście tematu, ale sam tytuł tematu był dla jaj trochę, ale to tłumaczyłem wiele razy - chodzi o inny problem
Stary 2015-10-24, 13:58   #206
UzytkownikBeta
BAN stały

Cytat:
Napisane przez TakaSamaInna Pokaż wiadomość
Dziewczyny , które wiedzą jaką mam zajawkę w realu, z reguły są ciekawe czym pachnie taka zabawa. Ale to nie zmienia ich nastawienia do mnie. Nie jest to coś co wraz z moją powierzchownością nastawi je do mnie seksualnie. Jestem po prostu "fajny" i mnie lubią. Na więcej ich podświadomość już nie pozwala.
Stary 2015-10-24, 14:00   #207
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
takie czyli jakie? to nie kwestia środowiska, wiedzy o świecie nie mają zarówno laski z dobrych domów jak i patologia
A ja nie twierdzę, że to patologia jakaś. Ale jeśli Tobie jest wszystko jedno, jaka to dziewczyna, byle była ładna i chętna, i którą interesuje tyle samo na Twój temat, no to nie najlepsza droga do stworzenia głębszej relacji.

Cytat:
ja mam taką logikę, że chcę chociaż pobzykać, jeśli już nie mam szans na wielką miłość - to działa na mnie dobrze, dowartościowuje mnie

być może brzmi to zabawnie w kontekście tematu, ale sam tytuł tematu był dla jaj trochę, ale to tłumaczyłem wiele razy - chodzi o inny problem
To trzeba było tak od razu, po co ja się produkuje.
No to zaliczyłeś i wszyscy zadowoleni.
Stary 2015-10-24, 14:03   #208
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Jeste libertynko, biere od godziny, a chłopy, które mnie nie znoszą wierzo we mnie tak bardzo.
W jaki sposób chcę zrobić z Ciebie prostytutkę ? Ja nie chcę Ci zapłacić za usługi seksualne, ale za naukę i doprowadzenie mnie do stanu, w którym będę w stanie wyrwać atrakcyjną dla mnie laskę. To pokazuje jak niezręczne jest przelewanie myśli na klawiaturę, a co za tym idzie błędny odczyt przez innych.
Ależ właśnie za usługi seksualne chcesz mi niby zapłacić. Twoim zdaniem gdzie niby zdobyłam wiedzę, z której chcesz niby korzystać? Czytając podręczniki behavioryzmu? To, co prowadzi do seksu jest usługą seksualną.
Cytat:
Nie wiszę nic nikomu. Dla mnie stewardessa jest osobą, której nie będę zauważać po prostu, nie chcę dostać bana. Niech będzie, że kłamałem. Nie byłem nigdy w Afryce, w ogóle całą historię zmyśliłem.
A to znakomite. Teraz nieoczekiwanie stewardesa jest ta zua, a ze mną chcesz transakcje seksualne przeprowadzać?

Ale i owszem - wisisz. Bo zaproponowałeś, a ona propozycję przyjęła. Nikt Cię do jej składania nie zmuszał.
Dlaczego miałabym zakładać, że jesteś wypłacalny i że zechcesz zapłacić gdyby się jednak okazało, że potrafię to zrobić? Skoro rzucasz słowa na wiatr i zgrywasz twardego na forum...

Cytat:
Tu masz rację, potrafię Ci ją przyznać, gdy ją posiadasz naprawdę. Mam chorą duszę i umysł. Kręcą mnie przeróżne chujo#twa. Ale jeden sukces, nieprzypadkowy, ale taki zbudowany od początku do końca, a cała złość by minęła.
Jeśli podałeś mi nieprawdziwe informacje, z których max 50% ma odbicie w rzeczywistości (lub "całą historię zmyśliłeś"), to z pewnością moje wnioski były błędne.
Stary 2015-10-24, 14:06   #209
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie twierdzę, że to patologia jakaś. Ale jeśli Tobie jest wszystko jedno, jaka to dziewczyna, byle była ładna i chętna, i którą interesuje tyle samo na Twój temat, no to nie najlepsza droga do stworzenia głębszej relacji.
zaczynasz błądzić w swojej logice
z jednej strony zarzucasz mi obojętność - wszystko jedno jaka jest, byle dała, byle była ładna - i jest w tym trochę prawdy, hehe, ok
ale z drugiej - Ty i inne Wizażystki ganicie mnie za te reprymendy, że zbyt poważny jestem - czy to się nie kłóci? z jednej strony zarzucasz mi obojętność, że chodzi tylko o jedno, z drugiej - miej więcej dystansu, nie próbuj jej wychowywać

to jak się zachowywałem wobec tej laski wskazywało raczej, że nie traktowałem jej jak na jedną noc
Cytat:
To trzeba było tak od razu, po co ja się produkuje.
No to zaliczyłeś i wszyscy zadowoleni.
temat miał na celu rozkminić kto zawinił i dlaczego mnie olała, nie jestem zadowolony, bo mnie olała, ale zawsze lepiej jak olała po seksie niż przed

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2015-10-24 o 14:09
Stary 2015-10-24, 14:28   #210
UzytkownikBeta
BAN stały

Cytat:
Ależ właśnie za usługi seksualne chcesz mi niby zapłacić. Twoim zdaniem gdzie niby zdobyłam wiedzę, z której chcesz niby korzystać? Czytając podręczniki behavioryzmu? To, co prowadzi do seksu jest usługą seksualną.
A to znakomite. Teraz nieoczekiwanie stewardesa jest ta zua, a ze mną chcesz transakcje seksualne przeprowadzać?

Ale i owszem - wisisz. Bo zaproponowałeś, a ona propozycję przyjęła. Nikt Cię do jej składania nie zmuszał.
Dlaczego miałabym zakładać, że jesteś wypłacalny i że zechcesz zapłacić gdyby się jednak okazało, że potrafię to zrobić? Skoro rzucasz słowa na wiatr i zgrywasz twardego na forum...

Jeśli podałeś mi nieprawdziwe informacje, z których max 50% ma odbicie w rzeczywistości (lub "całą historię zmyśliłeś"), to z pewnością moje wnioski były błędne.
Nie. To jest nauka doprowadzenia do kontaktów seksualnych, polegająca na poprawieniu tego co mi przeszkadza w ich uzyskaniu. To nie jest równoznaczne z usługą seksualną. Seks jest tylko wypadkową.
Jesteś przecież taka mądra, więc wierzę, że żadne podręczniki Ci nie potrzebne, masz to we krwi, więc jeśli jesteś taka bystra na forum to w realu nie powinna Ci taka pomoc sprawić wielkiej trudności.

Stewardessa jest osobą, która wyraziła chęć otrzymania dowodu, ale jej niepokorność i szydzenie z mojej osoby oraz doświadczeń zmieniły mi punkt widzenia. Nie czuję się zobowiązany.

Płacę zaliczkę z góry, na konto, po uprzednim spotkaniu, żebyś mnie nie wycyckała. Druga połowa po osiągnięciu sukcesu. Jak na razie twardą to zgrywasz tylko Ty.
Podałem 100% informacji, ale kwestia prawidłowego rozczytania nie powiodła się nawet w 50%

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
temat miał na celu rozkminić kto zawinił i dlaczego mnie olała, nie jestem zadowolony, bo mnie olała, ale zawsze lepiej jak olała po seksie niż przed
Ja to nie byłbym taki zadowolony. Pomyślałbym, że było w łożku do dupy i się nie sprawdziłem, gdyby mnie po seksie olała.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości