|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
to jak widac długość badania o niczym nie świadczy, ale ten wydruk już coś sugeruje![]() Ja w pierwszej ciąży byłam w zupełnie innej klinice niż teraz, wtedy byłam w Katowicach a nie w moim mieście.Ze wszystkich tych badań mam wyniki na dokładnie takich samych raportach, takie same pola, czcionka- wszystko No i logo FMF. I moja gin zawsze wymaga ksera tych badań do swojej kartoteki![]() Moja gin nie ma tego certyfikatu, nie ma też tak świetnego sprzętu, ale zawsze sprawdza na badaniach czy wszystko ok, narządy itp. ale ona zawsze informuje pacjentki o możliwości zrobienia dodatkowych badań prenatalnych gdzieś indziej.
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Twoja Pani doktor konkretna kobietka i bardzo dobrze, moja tylko zerka i bazgrze u siebie w papierach wiecie co śniło mi się dziś, że mi wody odeszły taki realny to był sen
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-10-24 o 15:30 |
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój małż w pracy:/ wyskoczyło oczywiście niespodziewanie i musimy same pojechać na 60tkę Teścia, on potem dojedzie. Uwielbiam to...
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może Tż szybko się uwinie bo raczej nie masz wyjścia jechać musisz....jak ja "uwielbiam" wizyty u teściowej może uwaga skupi się na Tusi i jakoś przemkniesz niezauważona, choć Ninki chyba trudno nie zauważyć na tym etapie współczuje dolegliwości
|
|
#4955 | |||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Tylko mam nietanie, a te lepsze budzetowo to glownie Huta lub Prokocim w Krakowie czyli daleeeeko, a chcialabym w odleglosci spacerowej Tak to sama sobie robie hybrydy z siostra (mieszka 5 min ode mnie) ![]() Super, gratuluje wizyty! Duzy chlopak Serduszko napewno bedzie ok , ale fajnie, ze dla spokoju jedziecie zbadac serducho ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
A to uparciuch ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
To JUŻ DZISIAJ???? Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze kochana!!!! ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- WITAJCIE! Aha no i pisałąm o tym w klubie, ale napiszę również tu: Paula i inne dziewczyny - ok mogę zrobić nową część wątku Założyć/zrobić jako tako wypełnić mogę niedługo tj dziś wieczorem (brakuje nam 45 postów do 5000) , ale ładne wykończenia, listy i tak dalej zrobię w pon, bo weekendy głównie spędzam z TŻ i nie chcę długo nad tym siedzieć dzisiaj/jutro, mam nadzieję, że to Wam pasuje ![]()
03.10.2015 żona 22.02.2016 Hania 19.04.2017 Agatka Edytowane przez esor Czas edycji: 2015-10-24 o 16:13 |
|||
|
|
|
#4956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będzie cudnie Witajcie mamuśki popołudniu ja padam po pracy ale jutro już ostatni dzień uff ... Idę cos ogarnąć zajrzę do was wieczorkiem
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
My po malych zakupach. Lilka mi prawie zasnęła w drodze powrotnej...
|
|
|
|
#4958 |
|
Raczkowanie
|
amb tak długo czeka się na meble pod zabudowę, na same fronty do mebli czeka się 6 tyg, też myślałam, że zaraz będziemy mieszkać w naszym mieszkanku, a tu taka heca:/
Wrzucę zaraz na k. dzisiejsze zdjęcia brzucha, różnica jest ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Marciar wszystkiego najlepszego na nowej drodze, dużo miłości i zrozumienia ![]() co do obrączek to my mamy takie: http://www.ak-bizuteria.pl/zlote-obr...s04,id522.html tylko bez brylancików
|
#4959 |
|
Zadomowienie
|
witam popołudniową porą - w końcu piękna złota jesień za oknem
byłam w H&M i poprzymierzałam spodnie, kliknęlam te pierwsze w ciemnym kolorze, bo te przymierzałam, ale kuszą mnie jeszcze te ostatnie: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0298018001.html jak myślicie to nie przegięcie zamowić też tą druga parę??? ![]() Jedna to mało, nie?
|
|
|
|
#4960 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że u mnie w podobnej cenie bo już tyle kasy w diag zostawiłam
Jeśli chodzi o obrączki to my mamy takie, oczywiście nie kupowaliśmy tak drogich bo rozrzut cen jest ogromny, najlepiej upatrzyć model i porównywać w sklepach http://www.sklepjubilerski.com/d/b_o...proba-585-1400 mamy białe złoto bo tylko takie nam się podoba
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy meble w kuchni po poprzednich wlascicielach...nie widać na nich żadnych rys ani niczego ale ja nie lubię ciemnych mebli...i nie mogę się doczekać jak za kilka lat je zmienimy 😊
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Esor
Zakładaj zakładaj ))Ja póki co jestem tylko na komórce i tu nie dam rady nic więcej zrobić )---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Wykalaczka Nigdy nie jest za dużo ))
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
A może mi ktos powie czy da się w kom jakos zrobic żeby moc wejść na klub przez aplikacje? Bo ja zawsze wchodzę na pierwsza stronę wątku, klikam link klubu i tak wchodzę a to chwile schodzi nim to wszystko pootwieram...
|
|
|
|
#4964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym wzięła drugie musisz mieć na zmianę a jak upierzesz a nie wyschną to wiesz dwie pary to minimum tak myślę Cytat:
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko jedne grubsze leginsy na wyjsciowo. Musze sobie cos sprawić bo niebawem będzie tak zimno ze w cienkich nawet do sklepu nie oblecę 😉
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja też tak wchodzę i nie wiem czy jest inny sposób
![]() Tż dzisiaj wyliczył ile i w jakim czasie możemy mieć dzieci i stanęło na 4 ))Ciekawe czy po jednym będzie dalej taki chętny na 4 ))
|
#4968 |
|
Zadomowienie
|
to chyba problem rozwiązany
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Paula to Twój tz ma długofalowe plany 😉 ja to juz powoli dumam nad czymś anty bo z moją płodnością to bardzo szybko bym w kolejnej ciąży była...a juz bym chyba nie wyrobiła...
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
No mając 40 lat będę miała dzieci w wieku 18, 17 i prawie 15 😉 zacznie się życie 😊
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Mloda owszem jestem tylko staro wyglądam... |
|
|
|
#4972 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie super, a ja będę miała 11letniego syna
i jakiegoś młodszego brzdąca, to różnica jest ![]() co Ty za głupoty opowiadasz!
maleństwo Edytowane przez SzczesliwaNarzeczona Czas edycji: 2015-10-24 o 18:03 |
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
co ta ciąża robi z człowiekiem.... zachciało mi się bigosu :/
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro gotuje rosół no tak mi ostatnio posmakował...no i ja uwielbiam wszelkie warzywa ugotowane w rosole 😉
|
|
|
|
#4976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojemu się 3 marzy, ale ja odpuszczam kolejną ciążę, mam dość strachu z poprzedniej, w tej ciut lepiej ze strachem, ale za to gorzej znosze :/---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mi to pasuje może jeszcze jakieś studia podyplomowe bym chciała zrobić i mogę dzieci wychowywać Cytat:
a to coś dziwnego ? nie jadasz zwykle bigosu ?
|
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
jadam, tylko że mi się od rana tyle rzeczy zachciało.... może nie będę listy pisać, coby nikomu ślinka nie ciekła ;-)
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- sałatkę warzywną uwielbia moja córa, co i rusz się dopytuje kiedy zrobimy, obiera potem warzywa, niektóre kroi i doprawia, a potem wcina jakby nigdy nic nie jadła ;-) |
|
|
|
#4980 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Dziewczyny, pizza wlasnie sie piecze !
![]() Od sprzątania i działań w kuchni rozbolał mnie krzyż... Także zjem i sie położę, a jak odpocznę to zajmę sie nowym wątkiem
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

Justynka odniosła się do mojej wypowiedzi i dlatego napisałam czemu tak to nazwałam
tak wydruk jest plus zdjęcia z usg plus 4d 
taki realny to był sen
może Tż szybko się uwinie bo raczej nie masz wyjścia jechać musisz....jak ja "uwielbiam" wizyty u teściowej

))