|
|
#211 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: przeleciała mnie i olała
Cytat:
Cytat:
Olała to olała. Nie nadajesz się na zawodowego ruchacza z takimi rozkminami. Jak Ci to nie pasuje, to zmień taktykę. Jak Ci pasuje, to kontynuuj. Nie wiem, po co ten wątek w takim razie, chciałeś sie pochwalić czy jak? |
||
|
|
|
|
#212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to drobnostka - nawet jeśli to było trochę niefajne, to z własnej woli posypałem głowę popiołem nie wyobrażam sobie, żeby laska, którą serio zainteresowałem, odrzuciła mnie za coś takiego jeśli ja jestem rozliczany za takie drobnostki to czarno widzę swoją przyszłość Cytat:
ale chowanie głowy w piasek po wszystkim jest żałosne i zawsze będą mnie żenować takie zachowania Cytat:
nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby zakochać się ze wzajemnością na pewno nie dzisiaj, może za 10 lat i nie chciałem się pochwalić, chciałem zrozumieć tę laskę i dlaczego twierdzisz, że jestem okropny? Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-10-24 o 16:20 |
|||
|
|
|
|
#213 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Oboje wiemy, że jak by kiwnęła palcem, to byś jej wybaczył, to jest właśnie despera. Cytat:
Obawiam się, że brakło by mi dozwolonej objętości posta, gdybym miała dokładnie opisać. Ale głównie dlatego, że jesteś seksistą, brak Ci ogłady i autorefleksji. I jesteś desperatem. Ale też Cię w jakiś patologiczny sposób lubię i dobrze Ci życzę. |
|||
|
|
|
|
#214 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2015-10-24 o 22:28 |
|
|
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
Tytul watku powinien brzmiec: "problemy typowego wizazanka - przewodnik po swiecie".
|
|
|
|
|
#216 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#217 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#218 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Konto usunięte
|
Nie. To rozkwita nagle na widok Twoich kolejnych przemyśleń i eksploduje feerią konfetti i ekstazy. Guilty pleasure, ale bardzo satysfakcjonująca.
Nie jest to trwały afekt, ale niekontrolowany i jakże intensywny. Co się nie odezwiesz, to normalnie same refleksje. Twój przedostatni post skończył się turlaniem po kanapie i bólem gardła w efekcie długotrwałego i wyczerpującego śmiechu, ale emocje były szczere. Zwłaszcza, jak stworzyłam sobie radosną wizję panny z instagrama, która jest tchórzliwa i niedojrzała bo zamilkła na tydzień po tym, jak obcy, przeciętny gość zaczął ją pouczać, ale potem odezwała się znowu, więc on mógłby się z nią łaskawie przespać w chwilach słabości... To uczucie aż boli. |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
akurat tamta co mnie olała wcale nie była czołówką, choć nie była brzydka
a jak ktoś chowa głowę w piasek no to jest próżny i tchórzliwy niemniej cieszę się, że dostarczam Ci rozrywki
|
|
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Krewet załóż bloga, banuj każdego faceta, który się pojawi (zawiść przez nich przemawia) i dziel się przemyśleniami. Laski będą się tarzać ze śmiechu całą drogę do łóżka. |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie przesadzacie z tymi śmiechami?
nie napisałem w tym temacie nic szalonego, piszę po prostu jak jest |
|
|
|
|
#225 |
|
BAN stały
|
Krewet , myśle ze nie jest to forum, ktore przyniosło jeszcze jakiemukolwiek facetowi korzyść. Widze po sobie, ze jedyne co tutaj zdobyłem to ☠☠☠☠!cę. Jestes spokojny, podziwiam. Zostałem wyśmiany, nie słusznie oskarżony o trollowanie co potwierdziła adminka, potem zostałem wyśmiany za nie przesłanie dowodu szanownej użytkowniczce forum, stewardesie. Teraz oferując nie małe pieniądze adeedrze , ta zada ode mnie podpisania krwią cyrografu, zachowuje sie jak dziecko, stawiając nierealne zadania naprzeciw konkretnej ofercie. Nawet mnie to nie dziwi, bo kto normalny napisałby taka ilośc postów od lipca bieżącego roku? Myśle, ze ma znacznie uboższe zycie towarzyskie niz Ty a jej rady mogłyby sie przydać księdzu na plebanii w jakiejś Pipidówce
|
|
|
|
|
#226 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#227 | |
|
live your passion
|
Cytat:
- W kim wina? - Po obu stronach ona to i to, a ty tamto i tamto. - Księżniczka. - Wyjdź ponad przeciętność jak nie chcesz przeciętnej laski. - Ale po co mam się starać? - Ciekawym zainteresowaniem mógłbyś zdobyć kogoś. - Ale dziewczyny się nie starają, tylko malują. - Odpuść ją sobie. - Nie. Zadzwonię jeszcze kilkadziesiąt razy. - Nie dawaj reprymend. - Będę. - Chciała tylko seksu jak i ty, więc w czym problem. - No ja nie rozumiem jak tak można. I tak można wymieniać i wymieniać po tych tasiemcowych wątkach. Zwykle facet by po prostu odpuścił, a cieszył się, że mógł się z nią przespać, a tutaj takie dylematy i rozmyślania na temat czemu przeciętne kobiety mają lepiej niż przeciętni faceci.
Dbam o włosy. angielski - C2 rosyjski - B2 hiszpański - ? Edytowane przez TakaSamaInna Czas edycji: 2015-10-24 o 19:57 |
|
|
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie mówię tu tylko o wizażankach, bo z nimi nie jest tak źle, ale przeciętna małolata jak przeczyta coś co ją krytykuje + zobaczy kilka nowych wyrazów, których nie używa się na instagramie, to automatycznie dostaje bólu dupy adeedra, no ok ale wciąż nie rozumiem waszej reakcji, jak ja bym opisał niektóre akcje ze swojego życia to by były jaja, ale tutaj to zwykłą prawdę piszę Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-10-24 o 20:09 |
||
|
|
|
|
#230 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oczywiscie, pod warunkiem, ze jest na tyle zaradny, ze znajdzie sobie następna na pocieszenie,tak jak robią to laski. Rozmyślania, przemyślenia...Tutaj faceci sie różnią od kobiet. Czemu przeciętne łaski maja lepiej niz przeciętni faceci ? Bo facet bez cipki i cycków nie moze zyc, a kobieta bez [cenzura] jakos sobie poradzi. Ot i wsio. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-25 o 02:15 Powód: Słownictwo. |
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To rwij milfy. Za małolaty się weźmiesz po czterdziestce. |
|
|
|
|
|
#232 | |
|
live your passion
|
Cytat:
Ja to rozumiem, ale krewet rozwlekał już kilka tematów z dyskusjami na ten temat. Krewet, jakiej porady od nas oczekujesz? Jeśli sam nie chcesz nic zmieniać to przecież nie zmienimy dziewczyn, z którymi się spotykasz.
Dbam o włosy. angielski - C2 rosyjski - B2 hiszpański - ? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-25 o 02:15 Powód: Słownictwo w cytacie. |
|
|
|
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pisz prawdę, pisz. Mów, głoś. Dziel się. Uszczęśliwiając kobiety uczynisz świat lepszym. |
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
adeedra, i ania, od zawsze miałyście taką dobrą zabawę czytając moje posty, czy dopiero w tym temacie? |
|
|
|
|
|
#236 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dopiero z czasem i z kolejnymi postami pojawiła się narastająca sympatia i urzeczenie - dokładnie odwrotnie niż w przypadku pozostałych wizażanków, którzy startują od obojętności a potem lecą w dół. Jesteś jak wino krewet A potem to aż się nie chce przestać pić... |
|
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Nie zgodze sie z tym,ze na zwiazek moze predzej liczyc przystojny ale nudny/glupi facet niz przecietny ale posiadajacy zainteresowan. Co da wpatrywanie sie w piekna buzie partnera jesli nie ma nic do powiedzenia? Przystojny moze miec wiecej przygodnego seksu. Z tym sie zgodze. Zarowno kobiety jak i mezczyzni moga nie posiadac podstawowej wiedzy. Celuj w swoj 'poziom urody' a nie wyszukuj najpopularniejszych na instagramie. Dla wiekszosci dziewczyn bardziej liczy sie charakter,mozna nim nadrobic troche wyglad (nie musi byc idealem)
|
|
|
|
|
#239 |
|
BAN stały
|
Ale z Ciebie krewetozord, ciesz się, że zamoczyłeś a nie przeżywasz to jak nastolatka pierwszy okres. "Homar aka krewet, poradnik od wizażu do ruchania, subtelnie ale stanowczo"
|
|
|
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. świat nie wygląda tak, że przystojny jest nudny, a przeciętny ciekawy 3. nie zamierzam niczego nadrabiać, co ona mi łaskę robi, że zaakceptuje moją buzie? lol |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.