|
|
#4681 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVII
Właśnie, bessęsu, trzeba było brać 10 sztuk i sprzedawać na Allegro
|
|
|
|
#4682 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
He he
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() Ale racyja, jak coś, to nie powinno być problema ze zbytem
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a co tu taki pomorek?
|
#4684 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)W Rossie są po 60 zł, więc w promocji będzie po 30 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() podobają mi się takie na ludziach, ale chyba nie umiałabym się tym owinąć żeby wyglądać sensownie ![]() ja spałam
|
||||||
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Znad maseczki oliwkowej i pieczenia dyni i sezamka
Idę was przelecieć i zaraz się będę radzić w kwestiach urodowo-modowych
|
#4686 |
|
Nindżopesz
|
To w zasadzie jak na Allegro, nie muszę żałować przegapienia promocji.
Kliknęłam tę Laurę Pod Oczy Amazon wyczuł moje wahanie i obniżył cenę o 10 dolców Lightscapade też już leci - jak na mnie szaleństwo, kiedyś żyłam o jednym pudrze sypkim z YR i też było dobrze... Na liście około-pudrowych chciejstw pozostał więc tylko biały Hourglass... dopóki znowu czegoś nowego nie poznam
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję ogromnie. Muszę moją Mam postraszyć. Znad soboty tylko dla mnie i 1 dnia świętego spokoju. Poza tym chuopin szaleje w kuchni |
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu szaleństwo zakupowe, miałam czuja, żeby się trzymać z daleka
Ja to z tych co to nie wiedzą, że chcą dopóki nie zobaczą ![]() Sezamek jest obłędny Znowu będę szukać odżywki bez spłukiwania, bo różowy Syoss się kończy. Chce mi się dobrego składu, może nie być najtańsza Jakieś typy? A druga porada w kwestii obuwniczej - które? 1. http://allegro.pl/botki-slupek-skora...725439523.html 2. http://allegro.pl/wyprzedaz-czarne-b...042047758.html 3. http://allegro.pl/rylko-7cvl6-dh6-cz...573970718.html 4. https://www.zalando.pl/zign-botki-cz...1c0et-802.html 5. https://www.zalando.pl/zign-ankle-bo...1na0e-q11.html Takie, żeby były uniwersalne (czy one się nadają do sukienki?) i nie wyglądały poczciwie (pożyczyłam od Justyny )?
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale świetny do zniszczonych. Całkiem wporzo są bezspłuki z Joanny Buty mi się dopiero ładują tj linki butów
|
|
|
|
|
#4690 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pierwsze plastikowe jakieś i babciowo-poczciwe. Drugie trochę tapeciarskie. Trzecie zwykłe, ładne, bez szału. Czwarte porządne, brałabym. Piąte trochę gimbusiarskie. Jak na mój gust 3 lub 4. 3 bardziej kobieca/biurowa, 4 fajniejsza. |
|
|
|
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4692 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zdecydowanie nr 3!
|
#4693 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dzisiaj tez boli, przy dotknieciu. Albo za bardzo pojezdziła po nim w srodku i wrazliwy, albo coś źle poszło. Jak nie przejdzie do poniedziałku, to musze isć z nim ponownie. Oby przeszło ![]() Ja tez kiedys myslalam, ze takie kocyki nie dla mnie bom drobna i nie dam rady sie fajnie tym okuć, ale myliłam się - na parę sposobów fajnie je noszę. A juz 2 lata będzie, jak pierwszy chyba kupiłam ![]() Polazłam dzisiaj do Venezi i nabyłam krótkie czane botki skórzane na szpilce w stylu etno/boho maja frędzle, najlepsze jest to, ze fredzle sa na tasmie dopinanej, wiec mam 2in1 - raz bez frędzli innym razem z Lubie takie kombinacyje
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
To mam zagwozdkę, podobają mi się pierwsze, ale nie mogę pozbyć się z głowy tego zdania, że wyglądają na plastikowe
|
#4695 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Wg mnie jakoś tak tanio, jak z tworzywa sztucznego z klejoną podeszwą i jeszcze te pikowania z tyłu. Gdyby cena była 69,99 to wiadomo, ale tutaj niby skóra, niby cena "skórzana"... Bo o tych czwartych już widać, że "drogie". Ale to też kwestia jakości zdjęć, pierwsze mają beznadziejny kontrast. |
|
|
|
|
#4696 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty i zgrabienia liści z całego orzecha , na dodatek ciężkich bo mokrych
![]() Cytat:
Cytat:
2.auuuć Cytat:
![]() Cytat:
tylko tamten miał czerwoną pokrywkę i nie miał złotych wzorków .Cytat:
bardzo milusio wygląda o ile nie pojechałabym za metrem na doopie przytrzaśnięta drzwiami ![]() o , tez dziś dynię robiłam i o dziwo dobre wyszło , jestem w szoku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.właśnie dla drobnych to dobre , wielka jak się owinie to kocyka nie wystarczy albo będzie wyglądać jak namiot wojskowy na 24 chłopa ![]() 3.poka !
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4697 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Eeee to sie tak wydaje, przez 2 lata uzytkowania zadnego niczym nie przyhaczyłam, ani nic a mam tendencje do zahaczania ![]() Ale te kocyki sa mega duze i i dla wiekszych starczy i jeszcze zostanie nadmiar ![]() A takie, jak te co sie pokazuja z prawej górnej strony - z fredzlami i bez https://www.venezia.pl/?utm_source=t...ampaign=203565
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Thule i łącze się w bólu. Mi dziś dziś w nocy ząb z lekarstwem nie dał spać z bólu, pewnie będzie kanalowka. Dobrze ze dziś nie boli (bo na wsi siedzę a tu same zebotluki wokol) i wizytę u swojego denta mam już od tygodnia zaklepana na najbliższy czwartek to dojadę, na szczęście nie boli codziennie
|
|
#4699 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.pasują do Cię ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4700 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Moze nie będzię kanałówki u Ciebie...kanałówka to ostateczność. Ja nie pamietam, kiedy ostatnio na ból zeba narzekałam, ale to było wieki temu, no to teraz musze pocierpieć, jak dawno nie było ![]() Ten ząb, co mnie boli, kanałowo już bardzo dawno przeleczony. Był parę razy otwierany, bo się rozwalał. Teraz tez odłupało mu sie cuś, więc poprawka. Dlatego dziwię się co w nim boli, skoro nerwa wieki juz nie ma fantom jakiś czy cuś? ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Mówisz? Dziękasek ![]()
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo dziaslo poharatane, jak mi ząb po kanałowy się rozpadł to okazało się ze na boku jest próchnica poniżej linii dziąsła. Ząb nie bolał ale dziaslo się papralo ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Miało byc: aż po ścianach można chodzić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-24 o 21:37 |
|
|
|
|
#4702 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Kurde, niedobrze by było...No troche mi dziąsło pomeczyła wczoraj, ale ono mnie nie boli, tylko jak dostknę zab. Reaguje tez na ciepło i wysiłek, co by rzeczywiscie chyba ropień oznaczało. Jezu, jesli tak to makabra, bo trzeba bedzie zęba otworzyc chyba ![]() Straszne rzeczy opowiadasz ![]() Jak sie skończyła ta Twoja przygoda w tym przypadku?
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wnikam jakimi ścieżkami błądzi słownik w moim telefonie
|
#4705 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A wiesz, ze do niczego nie meirzyłam, bo nie mam siły, tak mnie toto w buzi uwala.... ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Ja juz macham reka na słownikowe "oszołomizmy" bo to jak walka z wiatrakami
|
|
#4706 |
|
Nindżopesz
|
Oj :/ A zimny okład może?
|
|
|
|
#4707 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nic nie daje, Majuta ma rację naprawdopodobniej, to ropień raczej
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, nieładnie z tymi zębami. Oby już więcej nie bolało
![]() Cytat:
2. To mi coś przypomina Kupiłam sobie parę lat temu pelerynę (drobna nie jestem), czekam na dworcu wieczorową porą, mija mnie kilku podchmielonych gostków. Jeden się patrzy, aż obraca za mną i na głos: "A co to k..., koc?" Tak mnie to zraziło, że nie miałam serca jej więcej nosić, choć wcześniej mi się podobała. Cytat:
![]() Aczkolwiek sam ropień to nic przyjemnego.
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Pokój temu Baru!
Nie wiem czy mnie ktoś jeszcze tu pamięta
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

Odkładałam to juz tyle lat, ze najwyzszy czas ugryzć temat
w ogóle starość to - jak ostatnio doszłam do wniosku po dogłębnym namyśle - to nie jest sprawa wieku , tylko stan ducha 
Współczuję ogromnie. 

tj linki butów 

Dzisiaj tez boli, przy dotknieciu. Albo za bardzo pojezdziła po nim w srodku i wrazliwy, albo coś źle poszło. Jak nie przejdzie do poniedziałku, to musze isć z nim ponownie. Oby przeszło 

Tak mnie to zraziło, że nie miałam serca jej więcej nosić, choć wcześniej mi się podobała.