Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-18, 23:05   #1381
L*O*L*I*N*K*A
Raczkowanie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
L*O*L*I*N*K*A życzę wam wszystkiego najlepszego! Ja chcę na wesele!
WIem jak się czujesz, przecież ja po 2 miesiącach z moim TŻ nie mogę i nie wyobrażam sobie życia bez niego! Ja nie wiem jak można do kogoś tak szybko się przywiązać. Wiem że głupi przyklłda bo co to są 2 miesiące, ale dla mnie to wiele. Nie potrafię wyrazić teog jak bardzo go kocham...
Na pewno będziecie szczęśliwi

Martusia on się pytał martwił dlaczego miałam taki humor, po prostu był zmęczony kłótnią z mamą no cóż nie pomyślał...

Dzięki Mathilda Tobie również życzę szczęścia z TŻ Po 2 miesiącach też byłam tak na maksa zakochana, jak Ty teraz. Dzień bez Niego był dniem straconym... Teraz każda sekunda bez Niego to sekunda stracona Kocham Go bardzo
A na wesele zapraszam serdecznie hehe Mam nadzieję, że kiedyś kiedyś równiez i Ty napiszesz tu z radością o swoim weselu Hihi Bo rozumiem bierzesz pod uwage taką ewentualnośc ?

Mykam już spać. Doooobranoc
L*O*L*I*N*K*A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 11:45   #1382
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
em co do wosu to wos + historia potrzebne mi sa na prawo, tez bede skladac.. a na innych kierunkach na uniwersytecie w moim miescie chca wos, historie albo geografie przewaznie..
zreszta tak sobie mysle, ze jakby mi jeden przedmiot nie poszedl to z tym drugim gdzies tam sie dostane..
Rozumiem.

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
A wiesz co robisz?
Nie mam pojęcia!

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Em
Hm?

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
O, za to do pindrzenia się kupiłam krem do twarzy gruszkowy z Daxa. Jak on pachnie A poza tym dobry jest, oczywiście gdyby nie KWC, to nawet bym na niego nie spojrzała
To ten? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13352

Cytat:
Napisane przez L*O*L*I*N*K*A Pokaż wiadomość
Jakoś to będzie
Życzę Ci tego.
My ślub zaplanowaliśmy na sierpień 2010 (7,5 roku od poznania, 6 lat bycia razem). Wolałam poczekać i zobaczyć jak to będzie, kiedy już minie okres euforii i zakochania i przyjdzie codzienność. Nie oszukujmy się, nie ma związków idealnych, zawsze coś będzie nie tak. Ja wolę najpierw sama siebie.. i Nas przetestować. Czy takie życie mi odpowiada.
Choć na razie to nie ma o czym gadać.
A nie chcielibyście najpierw trochę razem pomieszkać?
BTW, pokaż sukienkę. I gdzie organizujecie wesele? I jaka dokładna data ślubu?

Eh.. co to się działo dziś w nocy. Napiszę tylko tyle, że poszłam spać nad ranem, wstałam o 5, na 7 do szkoły i przed pierwszą lekcją wypiłam kawę, bo inaczej padłabym na nos na polskim.
Co z tego będzie??

Nie poszłam do pracy, więc już o 12 byłam w domu. A jutro nie mam 3 pierwszych lekcji, idę na 11 i mam 3 francuskie (bo tak jak Nija_ zamiast na matmę i wychowawczą będę chodzić na fr ).

Zaraz idę spać.

Stary 2007-09-19, 13:01   #1383
uhahana
Zakorzenienie

No to i ja powróciłam
Nie chcę zapeszać, ale sprawdzian z fizyki poszedł mi całkiem całkiem. Ale zobaczymy, jak sprawdzi.
Jak sobie policzyłam, to razem z fakultetami będę miała 4 fizy i 6 matematyk w tygodniu. Przez 2 dni zapowiada się siedzenie do 16:05 w szkole, ale co tam, damy radę

Lolinka ale fajnie. Nie powiem, że nie jestem zaskoczona [bo jestem ], ale... z całego serca życzę szczęścia.
Nie wyobrażam sobie siebie z takimi planami... póki co. I pewnie nie szybko.

Dobra, jadę do Gliwic w piątek z rana, najpierw Śląski Salon Maturzystów, później pewnie szwędanie, a później rysunek. O mamo, coś czuję, że jak przyjdzie do pójścia na studia, będę tego miasta miała już dość No ale i tak Wrc na 1 miejscu

Mathilda a to zdarzenie to taki szczegół, pewnie stosunki między Wami się nie zmienią przez to

Em no to fajną noc miałaś, domyślam się
A krem to ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14021

Dziwny nastrój mam. Coś w stylu, że nie mam ochoty z nikim przebywać. Może nie tyle, że ludzie mnie wkurzają, ale jakoś każdy ma w sobie coś, co mnie do niego zniechęca.
Cóż, czasem tak bywa, to na szczęście chwilowe u mnie.
Poszłabym spać najchętniej...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 13:04   #1384
marta6704
Zakorzenienie

Em:Widze,ze jednak nie żałujesz tej decyzji
To jesteście już razem prawda?

Lolinka:Moim zdanie to za szybko taki ślub,ale to tylko moje zdanie Moge tylko życzyć szczęścia

Widze,że wy tu planujecie ślub itp,a ja nawet nie chce rozmawiać z TŻ o tym co będzie po studiach.Po prostu żyjemy chwila.
O ślubie,dzieciach,wspólnym mieszkaniu(bardzo bym chciala z nim mieszkać) jeszcze nie chcemy rozmawiać bo przecież wszystko może się nagle zmienić,a przez planowanie jest tylko ogromny zawód.

No,ale cóz koniec o przyszłości narazie mysle o maturze
Dzisiaj cały dzień w domu bo chora
Dostałam antybiotyk i kurowałam sie historią,aż mi niedobrze od niej

Właśnie znów lece skończyc prace historyczną i źródła
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 13:09   #1385
emememsik

Cytat:
Ooo.. Fajny. Szkoda tylko, że mam tyle kremów. Rzeczywiście pachnie gruszkami?

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
To jesteście już razem prawda?
Nie.
Przecież pisałam, że sama nie wiem co robię.
Stary 2007-09-19, 13:14   #1386
uhahana
Zakorzenienie

Em noo pachnie pachnie, i to jak! W sumie jedyną jego wadą jest to, że minimalnie pobiela, ale da się wytrzymać.

Ty nie wiesz, co robisz, ale my wiemy, jak to się skończy A raczej nie skończy ... tak szybko

Jutro jest 20, a ja mam w dzienniku nr. 20. Mam nadzieję, że żaden nauczyciel nie wpadnie na tak genialny pomysł, żeby spytać wg. daty, bo już się nieraz zdarzało. W zasadzie, to na nic nie muszę się uczyć... dziwnie jakoś

Tylko to rysowanie...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-09-19, 13:27   #1387
Nija_
Zakorzenienie

Wróciłam
jestem po kolejnej "humanowej" hiście, jeszcze bardziej mi się podobało niż wczoraj, babka genialnie potrafi przekazywać wiedzę
wydaje mi się, że u nas jak prowadziła lekcje, to jakby trochę mniej się starała no ale inaczej uczy się human, gdzie każdy zdaje rozsz. histę a inaczej wciąż śpiącego matfiza
tylko, że... daję z siebie i wymagam ciekawe jak mi pójdzie kartkówka

Cytat:
Napisane przez Martusia B.
Potwierdzam, że tylko i wyłącznie wyłącznie komputera daje możliwość nauki

bleee jutro mam kartkę z maty, ta która miała być dziś, ale ja i tak pisałabym jutro (moja mata=hista), robiłam wczoraj jakieś zadania ... no dobra, próbowałam zrobić jedno zadanie, ale nie wychodziło i rzuciłam tym

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 13:36   #1388
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
A ja nie mam żadnych reklam na wizażu.. ale jak wchodziłam na wizaż u TŻta to on ma.. nie wiem od czego to zależy.. A co do produktów vichy to widziałam ostatnio fajny krem: AQUALIA THERMAL, o bogatej lub lekkiej konsystencji..
Hm, to nie ten chyba ale dzięki
Cytat:
dzięki dziewczyny

Martusia też nie jesteś całkiem nomralna Słonko

Siedzę i ryczę Pojechałam do P. czekałam na niego wyszedł z domu... zapytal kiedy mam busa powiedziałam że za 10 minut albo godzinę a on powiedział "to chodźmy bo chcę iść spać" odprowadził mnie pojechałam i się poryczałam cały dzień tak łażę Byłam zła na niego ale niepotrzebnie bo okazało się ze wcześniej pokłócił się z mamą i powiedziała mu że ma zaraz przyjść bo szkoła bo to bo tamto.....
A mi go tak brakuje
Cytat:
Martusia on się pytał martwił dlaczego miałam taki humor, po prostu był zmęczony kłótnią z mamą no cóż nie pomyślał...

No widzisz.. Kochana nie ma co płakać
Rozumiem, że Ci go brakuje i nie ma jakoś na to większej rady, ale obydwoje musicie jakoś dawać radę..
A on co prawda też mógł Ci to powiedzieć jakoś delikatniej czy coś.. Ale trudno
Mam nadzieję, że dzisiaj jest już lepiej
Cytat:
hehe Dziewczyny Dziękuje(my) za gratulacje

Otóż z moim TŻ-cikiem znamy się ponad rok, chyba póltora roku dokładnie, a jesteśmy ze sobą 9 miesięcy. I wiecie, co.... nie mamy żadnych wątpliwości, co do tego czy podejmujemy właściwą decyzję. Naprawdę bardzo tego oboje chcemy. Dodam, że mój TZ ma 22 lata.

I mamy już wszystko ładnie zaplanowane, co i jak oraz co po ślubie. To nie jest tak, że ten ślub to nasza szczeniacka zachcianka, którą zasponsorują rodzice- onie. Nie ma o tym mowy!
Hm dla mnie to trochę krótki okres czasu, a i bałabym się ale i tak życzę Wam szczęścia

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Eh.. co to się działo dziś w nocy. Napiszę tylko tyle, że poszłam spać nad ranem, wstałam o 5, na 7 do szkoły i przed pierwszą lekcją wypiłam kawę, bo inaczej padłabym na nos na polskim.
Co z tego będzie??
Trochę nie rozumiem..
Hmm no rozumiem co się działo [] ale mimo wszystko nie jesteś pewna, czy jesteście razem, co z tego będzie?
Nie obraź się ale dla mnie to trochę dziwne..

uhahana-odważ się! 3mam qciuki
Ooo, też chcę go kupić tylko boję się trochę jaki będzie..
Napisz po jednym dniu jaki jest, jak już go zastosujesz, ok?

Pasuje mi się zabrać do nauki
Stary 2007-09-19, 13:45   #1389
Ywonula
Zadomowienie

lolinka to cudownie!! Życze wszytkiego najlepszego

Cytat:
Ywonula koniecznie napisz, jak pogadacie!
No wiec pisze juz pisze...

Cytat:
Eeee... a ta babka to jakaś chyba nie halo

Cytat:
Ehh jeszcze jakieś cholerstwo mi na twarzy wyskoczyło
to ja to cholerstwo zaraz

Cytat:
A mój wujek jedzie se na kilka dni, późnej wróci na kilka dni i będzie już wracał do siebie Czyżby była możliwość w miarę szybkiego odzyskania pokoju? Ha, jestem okropna.
A gdzie tam... :P walczysz o swoje

Cytat:
A mi go tak brakuje
Wyobrazam sobie... Ale to pewnie chwilowe. W sumie jakby na to nie patrzec to facet też człowiek... Choć trudno w to uwierzyc

No a z Tomkiem to tak : baaaardzo miły i inteligentny chłopak. W dodatku wyszło ze chodzi z moja przyjaciółką do jednej klasy Wiec zaraz tu zrobie wywiad srodowiskowy... NIe jest jedynakiem co ważne dla mnie bo jak dotej pory trafiałam właśnie na takich. A sama jestem jedynaczką... Ogólnie to same pozytywy. Tylko teraz bede musiała jeszcze sie z nim spotkac na żywo, i prawdopodobnie bedzie to w klubie w pt bo jest impreza. Ale mam problem. Bo0 nie wiem w co sie mam ubrac! Byłam dziś na miescie i nie wiedziałam niczego konkretnego...
Bede mu zaraz wysyłać swoje zdjęcia wiec jak ktoraś chce to dajcie maila.
Stary 2007-09-19, 13:47   #1390
emememsik

Cytat:
Ty nie wiesz, co robisz, ale my wiemy, jak to się skończy A raczej nie skończy ... tak szybko
Dziękuję..

Cytat:
Trochę nie rozumiem..
Hmm no rozumiem co się działo [] ale mimo wszystko nie jesteś pewna, czy jesteście razem, co z tego będzie?
Nie obraź się ale dla mnie to trochę dziwne..
Nie obrażam się, bo dla mnie to też jest trochę dziwne.
Ja po prostu nie chcę się deklarować. Za bardzo to wszystko przeżyłam.

Dobra, koniec. Nie zanudzam was już (do następnego wtorku ).

EDIT: Ywonula, love4ever@poczta.fm
Stary 2007-09-19, 13:48   #1391
blaque
Zakorzenienie

em-nie zanudzasz Jak coś to pisz (szybciej niż we wtorek )
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
No a z Tomkiem to tak : baaaardzo miły i inteligentny chłopak. W dodatku wyszło ze chodzi z moja przyjaciółką do jednej klasy Wiec zaraz tu zrobie wywiad srodowiskowy... NIe jest jedynakiem co ważne dla mnie bo jak dotej pory trafiałam właśnie na takich. A sama jestem jedynaczką... Ogólnie to same pozytywy. Tylko teraz bede musiała jeszcze sie z nim spotkac na żywo, i prawdopodobnie bedzie to w klubie w pt bo jest impreza. Ale mam problem. Bo0 nie wiem w co sie mam ubrac! Byłam dziś na miescie i nie wiedziałam niczego konkretnego...
odwieczny problem kobiet!
To nic, że z szafy obrania się wywalają-ale przecież my nigdy nie mamy w czym chodzić...

margolkaa@vp.pl ;]

Muszę iść do sklepu a tam tylke pokus...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 14:10   #1392
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Ach, dziewczyny załamujecie mnie

Wszystkie macie ambitne plany, które realizujecie, a ja nic tylko się obijam. Beznadziejna jestem.

W dodatku w szkole na leckjach śpie a nie sie uczę.

Historyka mam beznadziejnego, jego "wykłady" to zwykłe czytanie z książki.

A fakultety zaczną sie u mnie dopiero od stycznia.

Matury sie jakoś nie boję, nie myślę o niej tak jak Wy.

Wniosek: marnie widzę swoja maturalna przyszłość

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
byłam na hiście u humanów świetnie było, tzn. moim subiektywnym zdaniem, bo jak zauważyłam większość ludzi nie widzi nic podniecającego w 45-minutowym słuchaniu o uniwersytetach w średniowieczu

Ywonula
- fajnie z tym Tomkiem

Cytat:
Dzisiaj ambitnie przerobiłam calutką Grecję archaiczną i jestem z siebie zadowolona
Tego jest strasznie dużo!
Ja niestety nie umiem sie uczyć takimi dużymi partiami materiału

Wczoraj napisałam do W., bo miał mi wysłać kody do telefonu, żebym miała smsy za grosza do Orange i troche sie podroczyliśmy bo on pisał cały czas że do Orange czyli do niego, a ja mu, żeby tak sie nie afiszował, bo wezmę sobie to do serca i mu spokoju nie dam z tymi smsami . A on na to :"bierz, bierz" itd.
W każdym razie wreszcie zaproponował mi , że może wytłumaczyć mi matematykę
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 14:10   #1393
uhahana
Zakorzenienie

Ywonula to bardzo fajnie
Zdjęcia oczywiście chcę uhahana_sjz@o2.pl

A z tymi ubraniami to wieczny problem, zresztą która z nas tego nie zna Ja mam tak, że nonstop czegoś mi brakuje, a jak pojawia się ważniejsza okazja, to już w ogóle porażka. Ciężkie życie hahha.

Co do kremu: kupiłam go wczoraj, więc zdążyłam się już 3 razy posmarować. Sprawdza się jak na razie bardzo fajnie, jedyne co może przeszkadzać to jak już pisałam, że troszeczkę rozjaśnia.
Nie wiem, jak na dłuższą metę, czy coś się cera poprawi, czy pogorszy, ale teraz dobrze mi z nim

Trochę mi się humor poprawił, bo dowiedziałam się, że małe uszkodzenie auta kolegi, które spowodowałam, to nic poważnego i zaraz się dało naprawić i kumpel na mnie zły nie jest No.

EDIT: IW Wiem, że tu jesteś Czekamy, aż nam coś ciekawego napiszesz po tak długim czasie niedziałalności
Choose life.
'

Edytowane przez uhahana
Czas edycji: 2007-09-19 o 14:32
Stary 2007-09-19, 14:40   #1394
kasia89
Zakorzenienie

Ywonula ja też poproszę fotki kacha896@interia.pl

Jestem totalnie zawalona szkołą, i wszystkim. Pragnę wekendu Choć jutro już powinnam mieć mniej nauki, więc jakiegoś dłuższego posta napiszę
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 15:53   #1395
Ywonula
Zadomowienie

wysłałam. mam nadzieje ze doszło.

dziewczyny czego uzywacie do prostowania włosów? Chodzi mi o jakis specyfik typu mleczko itp, itd.... Sprawdze moze jeszcze cos na KWC.
Stary 2007-09-19, 15:57   #1396
L*O*L*I*N*K*A
Raczkowanie

Cytat:
Rozumiem.

Nie mam pojęcia!

Hm?

To ten? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13352

Życzę Ci tego.
My ślub zaplanowaliśmy na sierpień 2010 (7,5 roku od poznania, 6 lat bycia razem). Wolałam poczekać i zobaczyć jak to będzie, kiedy już minie okres euforii i zakochania i przyjdzie codzienność. Nie oszukujmy się, nie ma związków idealnych, zawsze coś będzie nie tak. Ja wolę najpierw sama siebie.. i Nas przetestować. Czy takie życie mi odpowiada.
Choć na razie to nie ma o czym gadać.
A nie chcielibyście najpierw trochę razem pomieszkać?
BTW, pokaż sukienkę. I gdzie organizujecie wesele? I jaka dokładna data ślubu?

Co z tego będzie??

Nie poszłam do pracy, więc już o 12 byłam w domu. A jutro nie mam 3 pierwszych lekcji, idę na 11 i mam 3 francuskie (bo tak jak Nija_ zamiast na matmę i wychowawczą będę chodzić na fr ).

Zaraz idę spać.

Dziękuję I Wam również zyczę szczęścia A ślub odbędzie się dokładnie 30 sierpnia 2008 roku.Wesele w takim hotelu niedaleko Poznania

Pokazuję sukienkę (oczywiście wedle tradycji mój TŻ nie ma pojęcia że ona będzie tak wyglądała)

Nie mogę załadować- jak któraś chce zobaczyć, to wyślę na maila
L*O*L*I*N*K*A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 16:52   #1397
Martusia B.
Wtajemniczenie

Jestem
Przedtem zrobiłam wielocytowanie, ale odłączył mi się internet i tyle je widziałam
Odpowiem, więc tak po którce:
Em ten mój uśmiech był komentarzem do zaistniałej sytuacji, czyli Twojej nocy
Mathilda dobrze, że jest już dobrze (jedno z moich ulubionych zdań ), a tak poza tym to musimy pogadać heh
Krókwa tej Grecji arachicznej nie jest dużo, bo to jest jakby jedna eopka Grecji starożytnej. Grecja straożytna dzieli się na: archaiczną, klasyczną i hellenistyczną
Lolinka skoro jesteście pewni swojej decyzji to nie pozostaje nic innego jak życzyć szczęścia a i pokaż mi sukienkę mbun@o2.pl

To już chyba wszystko, co pamiętam... teraz z ciekawostek napiszę Wam, że właśnie mama wróciła z zebrania ode mnie i nasza polonistka złożyła na nas pisemne zażalenie do wychowawczyni
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 17:05   #1398
emememsik

Cytat:
dziewczyny czego uzywacie do prostowania włosów? Chodzi mi o jakis specyfik typu mleczko itp, itd.... Sprawdze moze jeszcze cos na KWC.
Ja używam serum na zniszczone końcówki Avonu i mleczko prostujące Sunsilk fioletowe.

Cytat:
love4ever@poczta.fm

Cytat:
Em ten mój uśmiech był komentarzem do zaistniałej sytuacji, czyli Twojej nocy
Aaa..

Właśnie się obudziłam, więc nie oczekujcie po mnie za wiele.
Stary 2007-09-19, 17:22   #1399
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Ach, dziewczyny załamujecie mnie

Wszystkie macie ambitne plany, które realizujecie, a ja nic tylko się obijam. Beznadziejna jestem.
Wczoraj napisałam do W., bo miał mi wysłać kody do telefonu, żebym miała smsy za grosza do Orange i troche sie podroczyliśmy bo on pisał cały czas że do Orange czyli do niego, a ja mu, żeby tak sie nie afiszował, bo wezmę sobie to do serca i mu spokoju nie dam z tymi smsami . A on na to :"bierz, bierz" itd.
W każdym razie wreszcie zaproponował mi , że może wytłumaczyć mi matematykę
Kochana jestem z Tobą bo mi kiepsko nauka idzie
O qrcze! Widzisz, widzisz ogrzyco moja! Już coś się dzieje!
Suuper!Strasznie się cieszę!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 17:43   #1400
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Krókwa tej Grecji arachicznej nie jest dużo, bo to jest jakby jedna eopka Grecji starożytnej. Grecja straożytna dzieli się na: archaiczną, klasyczną i hellenistyczną
Wiem, bo juz sie tego uczyłam. A właściwie próbowałam
W wakacje to było i juz nic nie pamiętam

Cytat:
Kochana jestem z Tobą bo mi kiepsko nauka idzie
O qrcze! Widzisz, widzisz ogrzyco moja! Już coś się dzieje!
Suuper!Strasznie się cieszę!
Stary 2007-09-19, 17:51   #1401
uhahana
Zakorzenienie

Ywonula dostałam zdjęcia Stwierdzam, że ładne dziewczę z Cię

Lolinka jakby Ci się chciało, to jestem ciekawa tej sukni Maila podawałam gdzieśtam wyżej

Krówka haaa nie zapominaj o tym, że większość NAS ma telefony w Orange [m.in ja ]. Tylko, że ja mam takiego wała, że mam abonament i nie przysługują mi te pakiety i dupa

Jestem z siebie dumna, bo 15 po szóstej miałam skończony rysunek. Wypadałoby zacząć dzisiaj następny, ale jakoś wątpię, że będzie mi się chciało. To nic, że w takim razie zostanie tylko jutro, srać to, w piątek nie idę do szkoły, to nie będę musiała się uczyć. Fajny, lużny ten tydzień. Znaczy... może nie luźny, bo i kartkówka z maty, i sprawdzian z fizyki, i odpowiedź z bioli... ale jakoś nie było ciężko.
Definitywnie za bardzo się rozwlekam
Choose life.
'

Stary 2007-09-19, 18:17   #1402
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Dzięki Mathilda Tobie również życzę szczęścia z TŻ Po 2 miesiącach też byłam tak na maksa zakochana, jak Ty teraz. Dzień bez Niego był dniem straconym... Teraz każda sekunda bez Niego to sekunda stracona Kocham Go bardzo
A na wesele zapraszam serdecznie hehe Mam nadzieję, że kiedyś kiedyś równiez i Ty napiszesz tu z radością o swoim weselu Hihi Bo rozumiem bierzesz pod uwage taką ewentualnośc ?

Mykam już spać. Doooobranoc
Biorę biorę, ale nie w najbliższej ani trochę dalszej przyszłości... muszę być na maxa pewna! Ale wiem że teraz nie chciałabym nikogo innego , nie wyobrażam sobie tego...

Cytat:
Mathilda a to zdarzenie to taki szczegół, pewnie stosunki między Wami się nie zmienią przez to
Uhahana a propos Wrocka Wybierasz się na One Love? Bo ja z Patrykiem tak i może koleżanki dołączą...

A u NAS po staremu

Cytat:
No widzisz.. Kochana nie ma co płakać
Rozumiem, że Ci go brakuje i nie ma jakoś na to większej rady, ale obydwoje musicie jakoś dawać radę..
A on co prawda też mógł Ci to powiedzieć jakoś delikatniej czy coś.. Ale trudno
Mam nadzieję, że dzisiaj jest już lepiej

Hm dla mnie to trochę krótki okres czasu, a i bałabym się ale i tak życzę Wam szczęścia
Ach dzięki Ty zawsze taka kochana jesteś
Po prostu czasem ogarnia mnie panika że może za bardzo się przywiązałam w tak krótkim czasie... wiem że on też i wiem że mnie nie zostawi... ale przecież po B. też się tego nie spodziewałam, że mnie zostawi...
Mimo wszystko dum spiro, spero

Cytat:
l
Wyobrazam sobie... Ale to pewnie chwilowe. W sumie jakby na to nie patrzec to facet też człowiek... Choć trudno w to uwierzyc
HAha no tak

Cytat:
J
Mathilda dobrze, że jest już dobrze (jedno z moich ulubionych zdań), a tak poza tym to musimy pogadać heh
No tak tak opowiedzieć Ci muszę dużo dużo

Byłam dziś w Nowym Sączu z przyjaciółką. Świetnie było. Kupiłam bieliznę śliczną (stanik i 3 pary majtek z jedyne 35 zł ) Ona kupiła laptopa i drukarkę. Ej co jeden sprzedawca to lepszy. Pytamy się jednego takiego pojechanego ile kosztują te kubki z tuszem do drukarki a on "12 zł.... (chwila ciszy) podróbki" A my w śmiech HAha ale dodał że oryginalne z 25 zł. Taki prze koleś że ja nie mogę już tam padałam ze śmiechu

O jezu ale się wkurzyłam!!! Mój ex (M) wczoraj pisał do mnie w nocy coś tam odpisałam mu bo nie wiedziałam ocb no i on napisał że słyszał że jestem szczęśliwa napisałam mu prawdę jak jest że owszem bardzo jestem, a on że za dobrze mnie zna żeby tą odpowiedź uznać za oznakę mojego szczerego szczęścia (a ja debil mu tam napisałam że życzę mu też szczęścia takiego jak moje) ! Phi!!! I napisał "baw się dobrze w swoim własnym zoo" napisałam mu że widocznie słabo mnie zna a on że dobrze cieszy się i czy coś jeszcze. JA wtedy zasnęłam już a on mi napisał "Poor child :| Noone will give you more than he would. Ej on jest chory...
Nie wiem po co do niego piszę ale napisałam teraz że jak nie ma nic mądrego do napisania to żeby nie pisał a poor child powinno być do niego bo widocznie nie może się pogodzić z tą stratą. I że jest pieprz**nym cynikiem :/

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 18:27   #1403
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Krówka haaa nie zapominaj o tym, że większość NAS ma telefony w Orange [m.in ja ]. Tylko, że ja mam takiego wała, że mam abonament i nie przysługują mi te pakiety i dupa
No ja też nie mam tego pakietu, bo teraz on nie działa czy coś
Ale i tak mamnieco taniej niz do innych sieci, wiec DOBRZE widzieć
BTW Muszę Wam podać mój nowy numer, bo macieten z Heyah jeszcze.

Cytat:
O jezu ale się wkurzyłam!!! Mój ex (M) wczoraj pisał do mnie w nocy coś tam odpisałam mu bo nie wiedziałam ocb no i on napisał że słyszał że jestem szczęśliwa napisałam mu prawdę jak jest że owszem bardzo jestem, a on że za dobrze mnie zna żeby tą odpowiedź uznać za oznakę mojego szczerego szczęścia (a ja debil mu tam napisałam że życzę mu też szczęścia takiego jak moje) ! Phi!!! I napisał "baw się dobrze w swoim własnym zoo" napisałam mu że widocznie słabo mnie zna a on że dobrze cieszy się i czy coś jeszcze. JA wtedy zasnęłam już a on mi napisał "Poor child :| Noone will give you more than he would. Ej on jest chory...
Nie wiem po co do niego piszę ale napisałam teraz że jak nie ma nic mądrego do napisania to żeby nie pisał a poor child powinno być do niego bo widocznie nie może się pogodzić z tą stratą. I że jest pieprz**nym cynikiem :/
Nie powinnaś sie z nim pisać
Głupek na to nie zasługuje.
A najbardziej sie wkurzy jak mu nie bedziesz dawała odpowiedzi. Nie dasz mu wtedy satysfakcji.

I cieszę sie, że już dobrze u Was
Stary 2007-09-19, 18:42   #1404
uhahana
Zakorzenienie

Mathilda a wiesz, nawet się nad One Love zastanawiałam, ale wątpię, żeby dało radę.

Za to pod koniec października bodajże jest we Wro koncert Gentelmana, myśleliśmy poważnie ze znajomymi nad tym, żeby się wybrać, bo w sumie byłoby gdzie spać nawet gdyby coś... Ale też jeszcze nie wiem... A chciałabym

Co do M, to mam takie samo zdanie, jak Krówka.

Na PW z numerem czekam rzecz jasna

I jak zwykle coś bym zjadła
Choose life.
'

Stary 2007-09-19, 18:53   #1405
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

CO TY GADASZ!!!!! Uhahana JA chcę ja muszę na Gentlemana!!!!!!!!! ŁAaaaaa kurde zareaz poszukam na necie!

Stary 2007-09-19, 19:01   #1406
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Ywonula dostałam zdjęcia Stwierdzam, że ładne dziewczę z Cię

Jestem z siebie dumna, bo 15 po szóstej miałam skończony rysunek. Wypadałoby zacząć dzisiaj następny, ale jakoś wątpię, że będzie mi się chciało.
A dziękuje
Też jestem z Ciebie dumna!!

Ja dziś przerobiłam tkanki roślinne. I nic nie pamietam... A teraz gadam z Tomkiem
Stary 2007-09-19, 19:09   #1407
emememsik

mathilda, jak mi znowu nie napiszesz ile zapłaciłaś za tatuaż i co tam jeszcze masz zamiar dołożyć, to Cię pacnę. No ile można mnie ignorować?
Stary 2007-09-19, 19:24   #1408
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
Ja miałąm Salon Perspektyw w ten co był weekend na politechnice i zapomniałam o nim zupełnie i zła jestem z tego powodu, no ale następny salon chyba w marcu..
No pewnie A jest ktoś jeszcze z naszych okolic?
Ja byłam, nic ciekawego, nazbierałam ulotek, pytałam o przelicznik, wypełniłam ankietę i dostałam gazetę za darmo. Byłam tam może max 15 min.
Wydaje mi się, że już nikogo nie ma.

Cytat:
Wczoraj dostalam swój pierwszy prezent na 18
A kiedy masz 18?

Cytat:
Ywonula wysyłasz jeszcze? i_n_e_s@wp.pl

Cytat:
Szybko ten ślub, ale gratulacje
i poproszę o zdjęcie sukienki i_n_e_s@.pl

Cytat:
To już chyba wszystko, co pamiętam... teraz z ciekawostek napiszę Wam, że właśnie mama wróciła z zebrania ode mnie i nasza polonistka złożyła na nas pisemne zażalenie do wychowawczyni
To co Wy robiliście?
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 19:38   #1409
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
mathilda, jak mi znowu nie napiszesz ile zapłaciłaś za tatuaż i co tam jeszcze masz zamiar dołożyć, to Cię pacnę. No ile można mnie ignorować?
Przepraszam Ach jak mi głupio

Dalam 30 zł bo u kolegi i mam zamiar dołożyć napis, ale jeszcze sie zastanawiam czy napewno taki jak wybrałam po elficku, a jaki dokładnie to tajemnica

Stary 2007-09-19, 19:56   #1410
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Ach dzięki Ty zawsze taka kochana jesteś
Po prostu czasem ogarnia mnie panika że może za bardzo się przywiązałam w tak krótkim czasie... wiem że on też i wiem że mnie nie zostawi... ale przecież po B. też się tego nie spodziewałam, że mnie zostawi...
Mimo wszystko dum spiro, spero

Ale już jest dobrze, więc teraz proszę się nie smucić i uśmiech nam zostawić, raz dwa

Cytat:
Byłam dziś w Nowym Sączu z przyjaciółką. Świetnie było. Kupiłam bieliznę śliczną (stanik i 3 pary majtek z jedyne 35 zł ) Ona kupiła laptopa i drukarkę. Ej co jeden sprzedawca to lepszy. Pytamy się jednego takiego pojechanego ile kosztują te kubki z tuszem do drukarki a on "12 zł.... (chwila ciszy) podróbki" A my w śmiech HAha ale dodał że oryginalne z 25 zł. Taki prze koleś że ja nie mogę już tam padałam ze śmiechu

Cytat:
Co za niedojrzały człowiek..:confus ed:

Nie przejmój się nim. To wszystko świadczy tylko o nim i jego poziomie. Nie warto tracić nerwy na takie marginesy..
Chłoptaś nie potrafi znieść tego, że jesteś szczęśliwa ale nie z nim i nie umie tego zrozumieć, dlatego myśli, że będzie lepszy jeśli zada Ci ból bo sądzi, że odniesie sukces w ten sposób..
Ale nic to, bo niestety na Ciebie to nie działa, bo z P. jesteś szczęśliwa i tyle

Ywonula-hehe i jak z tym spotkaniem?
Ubierzesz jakieś 'stare' bluzki?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości