![]() |
#1381 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
Dzięki Mathilda ![]() ![]() ![]() ![]() A na wesele zapraszam serdecznie hehe ![]() ![]() ![]() ![]() Mykam już spać. Doooobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mam pojęcia! Hm? ![]() Cytat:
Życzę Ci tego. ![]() My ślub zaplanowaliśmy na sierpień 2010 (7,5 roku od poznania, 6 lat bycia razem). Wolałam poczekać i zobaczyć jak to będzie, kiedy już minie okres euforii i zakochania i przyjdzie codzienność. Nie oszukujmy się, nie ma związków idealnych, zawsze coś będzie nie tak. Ja wolę najpierw sama siebie.. i Nas przetestować. Czy takie życie mi odpowiada. Choć na razie to nie ma o czym gadać. A nie chcielibyście najpierw trochę razem pomieszkać? BTW, pokaż sukienkę. ![]() ![]() Eh.. co to się działo dziś w nocy. ![]() ![]() Co z tego będzie?? Nie poszłam do pracy, więc już o 12 byłam w domu. ![]() ![]() Zaraz idę spać.
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
No to i ja powróciłam
![]() Nie chcę zapeszać, ale sprawdzian z fizyki poszedł mi całkiem całkiem. Ale zobaczymy, jak sprawdzi. Jak sobie policzyłam, to razem z fakultetami będę miała 4 fizy i 6 matematyk w tygodniu. Przez 2 dni zapowiada się siedzenie do 16:05 w szkole, ale co tam, damy radę ![]() Lolinka ![]() ![]() Nie wyobrażam sobie siebie z takimi planami... póki co. I pewnie nie szybko. Dobra, jadę do Gliwic w piątek z rana, najpierw Śląski Salon Maturzystów, później pewnie szwędanie, a później rysunek. O mamo, coś czuję, że jak przyjdzie do pójścia na studia, będę tego miasta miała już dość ![]() ![]() Mathilda a to zdarzenie to taki szczegół, pewnie stosunki między Wami się nie zmienią przez to ![]() Em ![]() ![]() ![]() A krem to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14021 Dziwny nastrój mam. Coś w stylu, że nie mam ochoty z nikim przebywać. Może nie tyle, że ludzie mnie wkurzają, ale jakoś każdy ma w sobie coś, co mnie do niego zniechęca. Cóż, czasem tak bywa, to na szczęście chwilowe u mnie. Poszłabym spać najchętniej...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Em:Widze,ze jednak nie żałujesz tej decyzji
![]() To jesteście już razem prawda? Lolinka:Moim zdanie to za szybko taki ślub,ale to tylko moje zdanie ![]() ![]() Widze,że wy tu planujecie ślub itp,a ja nawet nie chce rozmawiać z TŻ o tym co będzie po studiach.Po prostu żyjemy chwila. O ślubie,dzieciach,wspólnym mieszkaniu(bardzo bym chciala z nim mieszkać) jeszcze nie chcemy rozmawiać bo przecież wszystko może się nagle zmienić,a przez planowanie jest tylko ogromny zawód. No,ale cóz koniec o przyszłości narazie mysle o maturze ![]() Dzisiaj cały dzień w domu bo chora ![]() Dostałam antybiotyk i kurowałam sie historią,aż mi niedobrze od niej ![]() Właśnie znów lece skończyc prace historyczną i źródła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
|
Cytat:
![]() Nie. Przecież pisałam, że sama nie wiem co robię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
Em noo pachnie pachnie, i to jak! W sumie jedyną jego wadą jest to, że minimalnie pobiela, ale da się wytrzymać.
Ty nie wiesz, co robisz, ale my wiemy, jak to się skończy ![]() ![]() ![]() Jutro jest 20, a ja mam w dzienniku nr. 20. Mam nadzieję, że żaden nauczyciel nie wpadnie na tak genialny pomysł, żeby spytać wg. daty, bo już się nieraz zdarzało. W zasadzie, to na nic nie muszę się uczyć... dziwnie jakoś ![]() Tylko to rysowanie...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() jestem po kolejnej "humanowej" hiście, jeszcze bardziej mi się podobało niż wczoraj, babka genialnie potrafi przekazywać wiedzę ![]() wydaje mi się, że u nas jak prowadziła lekcje, to jakby trochę mniej się starała ![]() ![]() tylko, że... daję z siebie i wymagam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bleee jutro mam kartkę z maty, ta która miała być dziś, ale ja i tak pisałabym jutro ![]() ![]()
![]() |
#1388 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No widzisz.. Kochana nie ma co płakać ![]() Rozumiem, że Ci go brakuje i nie ma jakoś na to większej rady, ale obydwoje musicie jakoś dawać radę.. A on co prawda też mógł Ci to powiedzieć jakoś delikatniej czy coś.. Ale trudno ![]() Mam nadzieję, że dzisiaj jest już lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Hmm no rozumiem co się działo [ ![]() Nie obraź się ale dla mnie to trochę dziwne.. uhahana-odważ się! ![]() ![]() Ooo, też chcę go kupić tylko boję się trochę jaki będzie.. Napisz po jednym dniu jaki jest, jak już go zastosujesz, ok? ![]() ![]() Pasuje mi się zabrać do nauki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Zadomowienie
|
lolinka to cudownie!! Życze wszytkiego najlepszego
![]() ![]() No wiec pisze juz pisze... ![]() to ja to cholerstwo zaraz ![]() Cytat:
![]() Wyobrazam sobie... Ale to pewnie chwilowe. W sumie jakby na to nie patrzec to facet też człowiek... Choć trudno w to uwierzyc ![]() No a z Tomkiem to tak : baaaardzo miły i inteligentny chłopak. ![]() ![]() ![]() ![]() Bede mu zaraz wysyłać swoje zdjęcia wiec jak ktoraś chce to dajcie maila. ![]()
![]() |
#1390 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja po prostu nie chcę się deklarować. Za bardzo to wszystko przeżyłam. Dobra, koniec. Nie zanudzam was już (do następnego wtorku ![]() EDIT: Ywonula, love4ever@poczta.fm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
em-nie zanudzasz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To nic, że z szafy obrania się wywalają-ale przecież my nigdy nie mamy w czym chodzić... ![]() margolkaa@vp.pl ;] Muszę iść do sklepu a tam tylke pokus... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | ||
Zakorzenienie
|
Ach, dziewczyny załamujecie mnie
![]() Wszystkie macie ambitne plany, które realizujecie, a ja nic tylko się obijam. Beznadziejna jestem. W dodatku w szkole na leckjach śpie a nie sie uczę. Historyka mam beznadziejnego, jego "wykłady" to zwykłe czytanie z książki. ![]() A fakultety zaczną sie u mnie dopiero od stycznia. Matury sie jakoś nie boję, nie myślę o niej tak jak Wy. Wniosek: marnie widzę swoja maturalna przyszłość ![]() Cytat:
![]() Ywonula - fajnie z tym Tomkiem ![]() Cytat:
![]() Ja niestety nie umiem sie uczyć takimi dużymi partiami materiału ![]() Wczoraj napisałam do W., bo miał mi wysłać kody do telefonu, żebym miała smsy za grosza do Orange i troche sie podroczyliśmy bo on pisał cały czas że do Orange czyli do niego, a ja mu, żeby tak sie nie afiszował, bo wezmę sobie to do serca i mu spokoju nie dam z tymi smsami ![]() ![]() ![]() W każdym razie wreszcie zaproponował mi , że może wytłumaczyć mi matematykę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
Ywonula to bardzo fajnie
![]() Zdjęcia oczywiście chcę ![]() A z tymi ubraniami to wieczny problem, zresztą która z nas tego nie zna ![]() ![]() ![]() Co do kremu: kupiłam go wczoraj, więc zdążyłam się już 3 razy posmarować. Sprawdza się jak na razie bardzo fajnie, jedyne co może przeszkadzać to jak już pisałam, że troszeczkę rozjaśnia. Nie wiem, jak na dłuższą metę, czy coś się cera poprawi, czy pogorszy, ale teraz dobrze mi z nim ![]() Trochę mi się humor poprawił, bo dowiedziałam się, że małe uszkodzenie auta kolegi, które spowodowałam, to nic poważnego i zaraz się dało naprawić i kumpel na mnie zły nie jest ![]() EDIT: IW ![]() ![]() ![]() ![]()
Choose life.' Edytowane przez uhahana Czas edycji: 2007-09-19 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Ywonula ja też poproszę fotki kacha896@interia.pl
![]() Jestem totalnie zawalona szkołą, i wszystkim. Pragnę wekendu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zadomowienie
|
wysłałam. mam nadzieje ze doszło.
![]() dziewczyny czego uzywacie do prostowania włosów? Chodzi mi o jakis specyfik typu mleczko itp, itd.... Sprawdze moze jeszcze cos na KWC.
#1396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() Pokazuję sukienkę ![]() ![]() Nie mogę załadować- jak któraś chce zobaczyć, to wyślę na maila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Wtajemniczenie
|
Jestem
![]() Przedtem zrobiłam wielocytowanie, ale odłączył mi się internet i tyle je widziałam ![]() Odpowiem, więc tak po którce: Em ten mój uśmiech był komentarzem do zaistniałej sytuacji, czyli Twojej nocy ![]() Mathilda dobrze, że jest już dobrze ![]() ![]() ![]() Krókwa tej Grecji arachicznej nie jest dużo, bo to jest jakby jedna eopka Grecji starożytnej. Grecja straożytna dzieli się na: archaiczną, klasyczną i hellenistyczną ![]() Lolinka skoro jesteście pewni swojej decyzji to nie pozostaje nic innego jak życzyć szczęścia ![]() ![]() ![]() To już chyba wszystko, co pamiętam... teraz z ciekawostek napiszę Wam, że właśnie mama wróciła z zebrania ode mnie i nasza polonistka złożyła na nas pisemne zażalenie do wychowawczyni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | ||
|
Cytat:
![]() love4ever@poczta.fm ![]() Cytat:
![]() Właśnie się obudziłam, więc nie oczekujcie po mnie za wiele. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O qrcze! Widzisz, widzisz ogrzyco moja! Już coś się dzieje! ![]() Suuper! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W wakacje to było i juz nic nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Ywonula dostałam zdjęcia
![]() ![]() Lolinka jakby Ci się chciało, to jestem ciekawa tej sukni ![]() ![]() Krówka haaa nie zapominaj o tym, że większość NAS ma telefony w Orange ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem z siebie dumna, bo 15 po szóstej miałam skończony rysunek. Wypadałoby zacząć dzisiaj następny, ale jakoś wątpię, że będzie mi się chciało. To nic, że w takim razie zostanie tylko jutro, srać to, w piątek nie idę do szkoły, to nie będę musiała się uczyć. ![]() Definitywnie za bardzo się rozwlekam ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A u NAS po staremu ![]() Cytat:
![]() Po prostu czasem ogarnia mnie panika że może za bardzo się przywiązałam w tak krótkim czasie... wiem że on też i wiem że mnie nie zostawi... ale przecież po B. też się tego nie spodziewałam, że mnie zostawi... ![]() Mimo wszystko dum spiro, spero ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byłam dziś w Nowym Sączu z przyjaciółką. Świetnie było. Kupiłam bieliznę śliczną (stanik i 3 pary majtek z jedyne 35 zł ![]() ![]() ![]() ![]() O jezu ale się wkurzyłam!!! ![]() ![]() Nie wiem po co do niego piszę ale napisałam teraz że jak nie ma nic mądrego do napisania to żeby nie pisał a poor child powinno być do niego bo widocznie nie może się pogodzić z tą stratą. I że jest pieprz**nym cynikiem :/
![]() |
#1403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak mamnieco taniej niz do innych sieci, wiec DOBRZE widzieć ![]() BTW Muszę Wam podać mój nowy numer, bo macieten z Heyah jeszcze. Cytat:
![]() Głupek na to nie zasługuje. A najbardziej sie wkurzy jak mu nie bedziesz dawała odpowiedzi. Nie dasz mu wtedy satysfakcji. I cieszę sie, że już dobrze u Was ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Mathilda a wiesz, nawet się nad One Love zastanawiałam, ale wątpię, żeby dało radę.
Za to pod koniec października bodajże jest we Wro koncert Gentelmana, myśleliśmy poważnie ze znajomymi nad tym, żeby się wybrać, bo w sumie byłoby gdzie spać nawet gdyby coś... Ale też jeszcze nie wiem... A chciałabym ![]() Co do M, to mam takie samo zdanie, jak Krówka. Na PW z numerem czekam rzecz jasna ![]() I jak zwykle coś bym zjadła ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
CO TY GADASZ!!!!! Uhahana
![]() ![]()
#1406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też jestem z Ciebie dumna!! Ja dziś przerobiłam tkanki roślinne. I nic nie pamietam... A teraz gadam z Tomkiem ![]()
![]() |
#1407 |
|
mathilda, jak mi znowu nie napiszesz ile zapłaciłaś za tatuaż i co tam jeszcze masz zamiar dołożyć, to Cię pacnę.
![]() ![]()
![]() |
#1408 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że już nikogo nie ma. A kiedy masz 18? ![]() Cytat:
![]() Szybko ten ślub, ale gratulacje ![]() i poproszę o zdjęcie sukienki i_n_e_s@.pl Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dalam 30 zł bo u kolegi i mam zamiar dołożyć napis, ale jeszcze sie zastanawiam czy napewno taki jak wybrałam po elficku, a jaki dokładnie to tajemnica ![]()
![]() |
#1410 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale już jest dobrze, więc teraz proszę się nie smucić i uśmiech nam zostawić, raz dwa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie przejmój się nim. To wszystko świadczy tylko o nim i jego poziomie. Nie warto tracić nerwy na takie marginesy.. Chłoptaś nie potrafi znieść tego, że jesteś szczęśliwa ale nie z nim i nie umie tego zrozumieć, dlatego myśli, że będzie lepszy jeśli zada Ci ból bo sądzi, że odniesie sukces w ten sposób.. Ale nic to, bo niestety na Ciebie to nie działa, bo z P. jesteś szczęśliwa i tyle ![]() ![]() Ywonula-hehe i jak z tym spotkaniem? ![]() Ubierzesz jakieś 'stare' bluzki? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.