|
|
#2281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !
Cytat:
![]() Ja juz po kolacji w szpitalu. Jedzonko super ale dla mnie za mało. Mąż ma mi wieczorem coś dowieźć bo do 8 rana na pewno nie dam rady :
|
|
|
#2282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naspacerowaliśmy się po Gdyni, przy okazji wcinajac po naleśniorach lody i jeszcze gorącego gofra z polewą czekoladową Tylko u mnie do kompletu sexu brak
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja,dawno mnie tu nie było...wyszliśmy wreszcie wczoraj że szpitala i w związku z tym ze mały miał lekkie "potknięcia" przy pracy serduszka jestesmy na badaniach we wrocławiu: ( lekarka mówiła żeby nie martwić się że to okresowe lub od antybiotyków ale tak bardzo się boje
(Wczoraj miał holtera 24 h ale doktor może zinterpretowac wynik dopiero w poniedziałek: ( mam dosyć szpitali już. ..nawet nie zarejestrowałam jeszcze młodego do usc...
|
|
#2284 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o szumy w serduszka dziecka to jest częsty przypadek i później zanikają. Moja znajoma tez to przechodziła. Bądź dobrej myśli ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
:Ja jeszcze daje sobie ten weekend i zaczynam powoli tracić nadzieje ze zacznie się akcja sama..
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
Maggie to właśnie nie szumy ale coś takiego ze bije regularnie ale czasami na ekg wykrywalo pół sek.przerwy i dopiero biło. Ale wczoraj ekg podobno wyszło świetnie...
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Jezuuuuu zdecydowalam sie na spacer i co? Niedaleko jest sklep wiec pomyslalam ze kupie sobie Pringelsy. Idziemy i w jedna strone super a w druga deszcz nas zlapal wiec 5 min postalismy na stacji paliw lol ale nie chcialam stac wiec ruszylismy dalej. W polowie drogi mlody zaczal pchac sie w dol i ani kroku nie moglam zrobic wiec stalam w deszczu. Jak na zlosc zamiast przecuwdeszczowki to polarek sobie przywdzialam.. takze do domu wrocilam przemoczona :/
No ale mam chipsy najwazniejsze lolTeraz spokoj w brzuchu... Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
|
|
#2287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- A ja mam 3 ktg właśnie robione. Lolek. . Nie wiem czy to wynik zmiany lekarzy na noc czy jak :/ Ale ostatnie miałam robione po 17. Jeszcze wyrwali mnie na badanie w trakcie przygotowania sobie kolacji. Kanapeczki na mnie czekają buu ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za podniesienie na duchu
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny trzymam za was kciuki, bardzo wam kibicuję bo w końcu miałyśmy taki sam termin : )
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- o jaaaa pringelsy! ale bym zjadła |
|
|
|
#2290 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak lekarz Ci mowi że jest dobrze i wyniki badań to potiwerdzają to się nie nakrecaj i staraj sie być spokojna dla synka Cytat:
![]() Miałam w sali dziewczynę która miała 5 dziennie - praktycznie cały czas leżała podpięta, ale u niej tętno dzidzi skakało. |
||
|
|
|
#2291 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję: )
A do poniedziałku tyle czasu: ) Kurcze mój klusek waży już 4100 a myślałam że będę mieć maleńkiego bobaska: D
|
|
#2292 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogole to cos Ci mowili co dalej, do kiedy będą czekac, jakieś plany na ewentualne wywoływanie czy na razie tylko obserwacja? ![]() Melduję przy okazji, że u mnie wszystko ok., Maks bez zmian pcha sie próbując wyjść przez powłoki brzuszne. Lecę zaraz spać, a mąż mi dał zakaz na rodzenie jutro bo musimy iść na wybory, może takie zaklinanie rzeczywostości pomoże i będzie psikus ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Nasi synkowie mają taką sama datę produkcji, tylko Twój model wcześniej wszedł do obrotu, hehe. Weź spójrz teraz na niego i pomyśl, że miałabyś tego klocka teraz wypychać...
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak zachcianki.. kocham je hehe ;-)
Pamietam jak mi lekarz mowil jak moje bobo ma miec okolo 4kg a miala tylko 3350. Ciekawe jak teraz w pon zadzwonie do szpitala bo szczerze nie wiem co mam robic. Niby mowili spokojnie czekac sobie do 41 tc poten zadzwonic. Jak nic niepokojacegobto czekac do 42tc.. nawet nie musze sie stawiac na badania w szpitalu.Anglia. Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
|
|
#2295 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale sie ciesze jestem pod stałą opieką. . Co do skurczy to miał kilka na 50-60 procent w drugim i trzecim zapisie ale Ci powiem ze większości to ja w ogóle nie czułam. . Dziwne to na prawdę. . Jestem ciekawa od czego będą chcieli zacząć z wywolywaniem na oksy nie zgodzę się odrazu na bank.. Idę czytać książkę która mam w domu chyba przez prawie rok i nie było okazji, aby ją przeczytać ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
:---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Nie wiem jak ja go przepchne
|
|
|
#2296 |
|
Zadomowienie
|
miałam cos wam dziewczyny pisać ale padam na twarz
mi sie chce juz tym pakowaniem:/poskładałam teraz płyty cd i jakąś mase różnych dupereli:/ zaczełam od takich najgorszych rzeczy. Stertę ciuchów to żaden problem potem poupychać ... tak myśle. Ide pod prysznic i sie kłade. Coś mnie brzuch pobolewa ale to bankowo z tego całego wysiłku:/ Edytowane przez kasia_aa Czas edycji: 2015-10-24 o 21:55 |
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
obyscie zdarzyli ze wszystkim na czas
|
|
|
|
#2301 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Już dawno nie zaglądałam bo coś mi się doba skurczyła... Dzieci chore, ja chora...
Przyszłam sprawdzić co u naszych dwupaczków! Trzymam kciuki dziewczyny!!!!!!!!!!! Już tylko kilka ma przed sobą ten wielki dzień! ---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Maggie zrobiłas rekonesans w szpitalu żeby się dowiedzieć jaki mają zwyczaj odnośnie wywoływania? Może balonik dają najpierw albo prostaglandyny? Bo w moim to tylko próba oct i później kroplówka Cytat:
Edytowane przez ktosiula Czas edycji: 2015-10-25 o 08:24 |
||||
|
|
|
#2302 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak bedzie malutki bobo moma 3969 i 60 cm a malutka taka ze w body 50 sie miesci :P kaftaniki tez 50 tylko pajace 56 bo nogi ma dlugie :P Cytat:
![]() Witam z rana dopiero 7 ... Wczoraj padlam jak zabita , sekunda i spalam dobrze ,ze dzieci tez grzecznie zasnely ![]() Pępek wisi nam na wlosku juz, mysle że dzis albo jutro odpadnie
|
|
#2303 | ||
|
Zadomowienie
|
dzień dobererk
![]() szkoda że moje dziecko nie przestawiło sobie zegarka wobec powyższego kończymy juz z tżtem pić kawke. Odpoczełam w nocy i nawet mnie jakoś bardzo brzuch w nocy nie bolał, generalnie czuj się lepiej nić w 7 czy 8 mc...to jakiś żart chyba![]() Cytat:
Cytat:
![]() 'jeszcze troszke sobie posiedzę i pakuje dalej...nie wiem czy dziś tam pójde ale jak coś to tylko tz mi to zawiezie a ja pójde tam jutro. Dzis jeszcze czekają naczynia i siebie musze jakoś ogarnać bo do ludzi chce wyjsć włosy henna, tylko w co ja sie ubiore? zostawimy u babci troche młodego i pojedziemy na jakieś zakupy, tż musi sobie kupic kurtke...a ja sobie chociaż popatrzę![]() juz nie moge sie doczekać aż któraś dziewczyna napisze: RODZE!!!
|
||
|
|
|
#2304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj spróbuję zagadać z jedną położną i się podpytam co i jak. Bo w pon mogą zacząć coś działać. . MALA SŁABO CZAROWALAS! GDZIE MÓJ PORÓD Z SOBOTY NA NIEDZIELĘ : ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Tutaj to nie spanie od 6 rano po 6 mierzyli mi ciśnienie, później za pół godziny kolejna pobudka - mierzenie tętna małego a teraz zerwalam się 3 raz na ktg
|
|
|
#2305 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Kurczę, nie mogę się przyzwyczaić że wchodzę tu rano, a tu jedna strona do nadrobienia
![]() Cytat:
Chyba moja młoda pobiła wszelkie możliwe rekordy, 25 dni a kikut jeszcze dynda
|
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, że kolejną serię rozpocznę ja! Mimo, że to mam dopiero na piatek, to już przysięgam - mam dość. Te, które mnie pamiętają, wiedzą, że mam problem z dłońmi. Ucisk na kręgosłup jest coraz większy, ale o dziwo czasami ręce bolą mnie mniej. Czuję się jak wieloryb, niby tylko 12 kg na +, ale okropnie mi to ciąży przy moim 150 cm wzrostu. Tak bardzo chciałabym mieć Kingusię przy sobie... Chociaż boję się okrutnie porodu!!!
|
#2307 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też jutro idę do pediatry zobaczymy jak nam idzie. Pępek się trzyma - jutro będziemy kończyć 2 tygodnie ))Btw. Polecam Wam poniższy filmik - u nas 4s się sprawdza. Nie mam co prawda w co kokonić i owijamy go w kocyk, ale już zamówiłam dużą pieluchę ![]() http://youtu.be/rwO64sv7usw |
|
|
|
|
#2309 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pisze o swoim klocku, że ledwo urodzony a już teraz urósł taki duży, na zewnątrz ![]() Ale miałam dziś sen, śniło mi się, że olibar i kasiaa zaczęły rodzić razem I tym samym zostałam tylko z maggie i królewna ![]() Też jestem ciekawa, jak u mnie w szpitalu jest z wywoływaniem, jedyne co wiem to to, że nie bawia się dlugo, jakos jak w ciagu max 10h od rozpoczęcia akcji się nie urodzi to nie kombinują i robia cc. Najbardziej to sie boję, że ogóle nie działa na mnie oxy i mi np. założą ten cholerny balonik, namęczę się robieniem rozwarcia a i tak nic nie ruszy jak skurczy nie będzie
|
|
#2310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja też już przykoksiła, ma niecałe 4 tygodnie i +1 kg. Ale nadal taka drobinka chuda jak dla mnie Pasztetnik oby jednak samo się ruszyło!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

:

mi sie chce juz tym pakowaniem:/

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)