Mamusie grudniowe 2015 cz.8 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-25, 00:36   #2251
halwaya
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8

Mi nic cycki nie urosły.. coś kiepsko widzę laktacje..

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 00:37   #2252
kalusia87
Zakorzenienie

Sąsiad wpadł do TŻa z flaszką na imieniny i jeszcze siedzi
Stary 2015-10-25, 00:38   #2253
acapella
Zadomowienie

Gumisiowa, my nie chcieliśmy cabriofixa akurat, bo nie można z nim latać Ale ze śpiworkiem 230 to też spoko
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 00:40   #2254
halwaya
Zakorzenienie

Acapella mamy też ten model w kolorze czerwonym

Stary 2015-10-25, 01:44   #2255
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ten ból spojenia u was pojawia się tak sam z siebie czy np po jakimś wysiłku, schylaniu się, itp?

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Mi się jakoś w te dwa rozmiary nie chce wierzyć
U mnie ból pojawia sie tak sam z siebie, w sumie teraz to jest już cały czas. Już jak chce rano wstać z łóżka to jest problem. No ale gin stwierdził że nie chodze jak osoba co ma problem ze spojeniem i nic nie badał

Co do karmników to ja w pierwszej ciąży tzn przed miałam 75d a po miesiącu karmienia jak kupiłam porządniejszy stanik do karmienia to 75i. Ale to przecież różnie bywa jednym biust w ciąży szaleje innym nie tak bardzo.

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Mi nic cycki nie urosły.. coś kiepsko widzę laktacje..
To nie zawsze ma przełożenie. Mam koleżankę z naprawdę małym biustem, w ciąży bez widocznych zmian a blisko rok karmiła
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 05:29   #2256
sylwoha
Zakorzenienie

Czy naprawde tylko ja cierpie na bezsennosc :p
Wstalam o 4 i nie mam co ze siba zrobic :p
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 06:18   #2257
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Fionka właśnie żadne konkretne

Ja dzisiaj się budziłam 3 razy w nocy, żeby mąż do pracy nie zaspał :/

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 06:27   #2258
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Ka mam budzik bez funkcji drzemki i bez funkcji letniej lub zimowej hehe - synia który wstaje 5.30-6 i byłam zobligowana wstać zrobić mu śniadanie. Bajki włączylam i leżę spowrotem tyle ze juz nie żasne
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 07:25   #2259
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gumisiowa_ Pokaż wiadomość
No ja też w tym tyg zaczynam pranie ciągle zapomniałam kupić płyn do płukania, ale dzisiaj przytargalam do domu, więc pranie czas zacząć
Jaki płyn kupilas?
I dziękuję za rady odnośnie tych nerek
Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Adka współczuję akcji z wanną. I dwóch kranów

Ale ci zazdroszczę zbierania grzybów

nam to samo mówiła połozna w szkole rodzenia: miska dwa rozmiary większa, ale ja się nie słucham i biorę miękkie biustonosze w takim rozmiarze jak noszę teraz. A z krwi pepowinowej na pewno nie skorzystamy.

o matko jaki expres

No to nieźle zaszalałaś z robotą dziś. Teraz odpocznij, masz godzinę więcej czasu

No to fajne zakupy, pochwal się pościelą

Ja dopiero teraz wróciłam z urodzin. Bardzo miło spędziłam czas. Po torcie cukier poniżej 100 mam czyste sumienie. Dowiedziałam się też że nasi znajomi spodziewają się dziecka (termin na początek grudnia) i bardzo się cieszę, bo starali się o nie kilka lat. A że urodziny były wielopokoleniowe: babcia mama i troszkę starsza młodzież, to cały wieczór gadałyśmy o porodach, szkołach rodzenia i takich tam babskich sprawach
A tatusiowie bawili się z dziećmi
O to rzeczywiście fajny miałaś wieczór, u nas na 50 teścia jak wyprawial imprezę, to też długo był temat porodów, ciąży itd, jak się kobiety obok siebie zebrały

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Hej
Rudaska, Sylwuska jakoś się mieści, pod żebrami aktualnie Ale to 15 kg jak widać nie poszło bardzo w brzuch, niestety w inne części ciała

Też byłam dzisiaj na tych warsztatach co Limonka, ale mnie ta pani od krwi pępowinowej zdecydowanie nie zachęciła
Najbardziej podobały mi się wystąpienia panów Fizjoterapeuty i ratownika
Niestety nic nie udało mi się wylosować, a Tobie?

Co do staników ja nosiłam zawsze 65g, teraz mam 75f i jest idealnie

A i kupiliśmy dzisiaj fotelik! Tzn TŻ licytował na allegro maxi cosi city za 100 pln
Tp Ty 15kg przytylas? Kurczę to nic nie widać po Tobie

Gratulacje zakupu
Cytat:
Gumisiowa, my nie chcieliśmy cabriofixa akurat, bo nie można z nim latać Ale ze śpiworkiem 230 to też spoko
A czemu z nim latac nie mozna?

Ja też już nie śpię, obudził mnie skurcz łydki, a że sama nogi naciągnąć nie mogę, bo brzuch mi już przeszkadza, to Tz szybko interweniowal i pomogło, obejdzie się bez bólu

I spałam całą noc!! Jupi!! nie bolały mnie plecy, może tak delikatnie, ale nie przeszkadzało to w spaniu.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 07:28   #2260
ogolnie
Zakorzenienie

Witam

Mój TŻ wczoraj pochlał z moim szwagrem i siostra,a potem rzygal pół nocy i spać nie mogłam, w końcu się wqrwiłam i wpakowalam mu do pyska dwie tabletki przeciwwymiotne i się skończyło. Dziś pewnie będzie kac morderca

Kalusia mnie boli spojenie jak pochodzę za dużo albo zbyt szybko idę. Teraz już mniej bo Szymek się podniosł wyżej i nie siedzi mi tam w okolicy więc fajnie dla mnie bo z bólu nie mogłam wytrzymać ostatnio.

Halwaya mi też jakoś specjalnie piersi nie urosły, jeden rozmiar miski w górę poszłam tylko.
Może wszystko przed nami?

Młody mi wurcuje od 6 chyba nie czai zmiany czasu
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 08:20   #2261
kalwinka
Zadomowienie

Dobrze ze w weekend mniej piszecie moglam nadrobic

Adka a da sie normalny kran zainstalowac czy caly uklad jest taki dziwny ?

Bylam wczoraj na uczelni. Polowe zajec sobie odpuscilam a i tak ciezko mi bylo wysiedziec na auli. Dobrze ze w holu mamy kanapy, w przerwie sie po prostu polozylam :p

Mala szaleje od rana, chyba probuje sie wyciagac bo czuje ja jednoczesnie pod zebrami i bardzo nisko. Nie lubie jej tak nisko czuc, mam wrazenue ze zaraz wyskoczy
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 08:38   #2262
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
nam to samo mówiła połozna w szkole rodzenia: miska dwa rozmiary większa, ale ja się nie słucham i biorę miękkie biustonosze w takim rozmiarze jak noszę teraz. A z krwi pepowinowej na pewno nie skorzystamy.

Ja dopiero teraz wróciłam z urodzin. Bardzo miło spędziłam czas. Po torcie cukier poniżej 100 mam czyste sumienie. Dowiedziałam się też że nasi znajomi spodziewają się dziecka (termin na początek grudnia) i bardzo się cieszę, bo starali się o nie kilka lat. A że urodziny były wielopokoleniowe: babcia mama i troszkę starsza młodzież, to cały wieczór gadałyśmy o porodach, szkołach rodzenia i takich tam babskich sprawach
A tatusiowie bawili się z dziećmi
Ja też planuję kupić zwykłe miękkie

Fajnie, że impreza udana

Cytat:
Dziewczyny, ten ból spojenia u was pojawia się tak sam z siebie czy np po jakimś wysiłku, schylaniu się, itp?
U mnie w sumie jest cały czas, ale po wysiłku jest mocniejszy

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
U was lekarz badal spojenie? Bo moj mowi ze to normalne, wprawdzie mnie to nie boli jakos mocno ale uprxykrza zycoe :p
U mnie jak powiedziałam gin, że mnie tak spojenie boli to zrobiła poważną minę i powiedziała, że to za wcześnie na taki ból, zaraz potem badała szyjkę i już całkiem się przeraziła
Spojenie mnie tak mocno bolało, bo Mała już bardzo mocno w dół uciskała, ale w szpitalu po tych wszystkich lekach się podniosła trochę i teraz nie boli jak wcześniej.

Cytat:
A i kupiliśmy dzisiaj fotelik! Tzn TŻ licytował na allegro maxi cosi city za 100 pln

Dzień dobry
Ja jak zwykle chodziłam całą noc w końcu wstałam bo już nie było sensu leżeć

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

W ogóle wczoraj wieczorem się źle czułam... bolało mnie podbrzusze, jakieś skurcze kłujące miałam w prawym pośladku... na dodatek wzdęcia

Mała wariowała od 20, aż do 23 jak szłam spać... Na dodatek zabawna sytuacja była, bo na chwilę się uspokoiła i mąż pyta czy poszła spać.
Ja mówię, że nie wiem ale póki co spokój...i zażartowałam, że 'chyba, że rozkminia jakiś specjalny chwyt'... minęło kilka minut i jak się rozciągnęła w dwie strony... ja wydalam z siebie okrzyk, złapałam się za brzuch z dwóch stron i ... zaczęliśmy się śmiać z mężem. Powiedziałam tylko ze łzami w oczach 'uśpiła moją czujność' Łobuziara mała (bolało jak nigdy).
Stary 2015-10-25, 08:52   #2263
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość

Kalusia mnie boli spojenie jak pochodzę za dużo albo zbyt szybko idę. Teraz już mniej bo Szymek się podniosł wyżej i nie siedzi mi tam w okolicy więc fajnie dla mnie bo z bólu nie mogłam wytrzymać ostatnio.

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

U mnie w sumie jest cały czas, ale po wysiłku jest mocniejszy

U mnie jak powiedziałam gin, że mnie tak spojenie boli to zrobiła poważną minę i powiedziała, że to za wcześnie na taki ból, zaraz potem badała szyjkę i już całkiem się przeraziła
Spojenie mnie tak mocno bolało, bo Mała już bardzo mocno w dół uciskała, ale w szpitalu po tych wszystkich lekach się podniosła trochę i teraz nie boli jak wcześniej.
Już na ostatniej wizycie ginka mówiła, że Kuba mi główką napiera ale od wczoraj to się zrobiło bolesne wcześniej miałam tylko te twardnienia. Mam nadzieję, że jeszcze mu się nie śpieszy
A wizytę mam za tydzień

Edytowane przez kalusia87
Czas edycji: 2015-10-25 o 12:17
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:03   #2264
Fionka_31
Zakorzenienie

Hejka. Ja dopiero od godziny nie śpię. Tz robi kawę do łóżka a ja patrzę na ta wielka szafę i nie mogę sie oswoić

Tz sie zobowiązał ze ja dzis wymyje i na jednej stronie możemy sie juz układać.

Chyba dzis wstawie juz pierwsze pranie.

Kupilyscie proszki do białego i do koloru?

Mnie spojenie nie boli, ale czasem jak mnie mala z główki w pecherz walnie to się za niego lapie

Jezeli chodzi o staniki to nam tez polozna mowila żeby miseczkę o 2 rozm wieksza wziac ale nie wiem jak to liczyć bo ja cala sie wieksza zrobiłam. Kupuje w necie jakiegoś zwyklaka za 10 zl mam jeden z alles od koleżanki 85 i jest dobry na najciasniejszym wiec może moze być za luźny po porodzie.

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:07   #2265
Konto usunięte

Ja mam tylko jeden proszek, ale nie wiem czy do białego czy do koloru
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:12   #2266
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Uuu ale cisza

Wlasnie zapytsalam mamy ile czasu mnie rodzila.
Zaczely sie jej skurcze, zaczela sie zbierac, minelo 20 min, odeszly jej wody. Dojechala do szpitala kolejne 20 min i po 20 ja bylam na swiecie
Takze tego
Ale brata jux 14 h
Moja mam oba porody miala ekpresowe a brat to prawie na schodach w szpitalu urodzila bo akurat na porodowke musiala jeszcze na drugie pietro wejsc !! caly czas mi mowi ze zyczy mi taki porodow jakie miala sama bo jeszcze dobrze sie nie zorientowala ze rodzi a my juz na swiecie bylismy

Cytat:
Hej

Też byłam dzisiaj na tych warsztatach co Limonka, ale mnie ta pani od krwi pępowinowej zdecydowanie nie zachęciła
Najbardziej podobały mi się wystąpienia panów Fizjoterapeuty i ratownika
Niestety nic nie udało mi się wylosować, a Tobie?
Mi sie udalo kocyk wylosowac
Masz racje mi tez sie najbardziej podobaly zajecia z fizjoterapeuta i ratownikiem poza tym ze tak sie wystraszylam tymi zadlawieniami ze powiedzialam TZtowi ze ja z dzieckiem nie chce zostac ;-) bo kurde nie ma zartow :/
I szczerze zaczelam sie nad chusta zastanawiac jakos do tej pory w ogole nie bralam tego pod uwage a teraz mysle intensywnie chociaz nie wiem czy dalabym rady sobie ta chuste razem z dzieckiem zawiazac musze sie najpier nauczyc mala obslugiwac

A tak w ogole dzisiaj zaczynam 9 miesiac !! kiedy to zlecialo sie pyta ? :/
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:15   #2267
Aartaa
Raczkowanie

Hi,

Ostatnie pare stron nadrobie niedługo...

Ciężki weekend, Młodemu znów sie pogarsza przeziebienie, i mi jakoś cieżko...

Oby niedziela była miła i spokojna dla Wszystkich !

Zostawiam lekturę: http://mataja.pl/2015/10/eliminacja-...wej-u-dziecka/

Mam nadzieje doczytać od niej najwiecej przed porodem, jej najbardziej ufam w tej kwestii!
Aartaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:16   #2268
halwaya
Zakorzenienie

Limonka. Gdzieś słyszałam teorię, że tendencje do porodów się dziedziczy po matce. U mnie się sprawdziło przynajmniej w przypadku pierwszej ciazy.. moja matka urodziła mnie po terminie i przy porodzie używali vaccum.. ja miałam poród wywolywany 13 dni po terminie i skończył się kleszczowo.

Stary 2015-10-25, 09:23   #2269
ogolnie
Zakorzenienie

Fionka ja kupiłam tylko do koloru proszek. Te ubranka będą tak krótko noszone że szkoda kasy na dwa różne

Dziewczyny,od 2 listopada będą trzy tygodnie przecen w rossmannie 49%. najpierw na usta i paznokcie,potem oczy a na końcu podkłady.
Już nie mogę się doczekać,na takich akcjach obkupuje się na cały rok zazwyczaj
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 09:29   #2270
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Już na ostatniej wizycie ginka mówiła, że Kuba mi główką napiera ale od wczoraj to się zrobiło bolesne wcześniej miałam tylko te twardnienia. Mam nadzieję, że jeszcze mu się nie śpieszy
U mnie Mała już od dawna była nisko, ale jak to spojenie zaczęło tak boleć to już się całkiem obniżyła :/ A kiedy masz wizytę żeby o to zapytać?

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Kupilyscie proszki do białego i do koloru?
Ja mam do koloru tylko

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
A tak w ogole dzisiaj zaczynam 9 miesiac !! kiedy to zlecialo sie pyta ? :/
Zazdroszczę... Ja już bym chciała koniec. Dzisiaj mam całkowity kryzys i już sobie popłakałam rano
Stary 2015-10-25, 10:42   #2271
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Limonka. Gdzieś słyszałam teorię, że tendencje do porodów się dziedziczy po matce. U mnie się sprawdziło przynajmniej w przypadku pierwszej ciazy.. moja matka urodziła mnie po terminie i przy porodzie używali vaccum.. ja miałam poród wywolywany 13 dni po terminie i skończył się kleszczowo.
No zobaczymy oby to była prawda w moim przypadku

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
No zobaczymy oby to była prawda w moim przypadku
U nas dzień się zaczął pechowo Tz miał jechać moim autem dowieźć opony do teściów do garażu i co samochód nie ruszył:/ pewnie akumulator padł:/ wiec nowy wydatek a jutro miałam na badania jechać wiec będę musiała na inny dzień przenieść:/
Stary 2015-10-25, 10:42   #2272
rudaska
Zakorzenienie

Ja dziś wstałam o 6 rano. Zaraz wyciągam maszynę i mam dzisiaj dzień z igłą i nitką. Szukałam ostatnio miękkich biustonoszy w rozmiarze 65D - niepowodzenie. Zamówiłam dwa z alledrogo w dość przystępnej cenie, zobaczymy jak się będą prezentować. A co do powiększenia biustu, mi przybyło od początku ciąży 5cm głównie w I trymestrze, od kilku miesięcy bez zmian i mam nadzieję że tak już zostanie ;prosi:
Stary 2015-10-25, 10:52   #2273
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Ja juz zdążyłam się zmęczyć. Nastawilam obiad na cały tydzień. Będziemy jeść pomidorowa ogorkowa i dyniowa. Wywar na.dwie pierwsze juz się gotuje, dynia obrona, ziemniaki tez mięsko zmielone. Ale muszę odpocząć. Także robie na raty. W weekend będziemy mieć gości wiec kombinuje żeby przygotować a w.ostatniej chwili tylko odgrzac czy salatke zrobić. Zamknę zupki w.słoiki, zrobię jakieś mięsko pieczone i będzie git. Nie chce zostawić na ostatnią chwilę bo może się okazać że siły nie mam. Mąż ciasto upiecze bo to jego rola u nas w.domu.
Stary 2015-10-25, 12:12   #2274
hope_35
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny

Zaczełam 32 tydzień i Mała waży ok. 1600 gram.

Info od położnej:
1) problemy z nerkami - poleca wodę Jana - z Krynicy Zdroju - można kupić w Tesco

2) jak Maleństwo się nie rusza - to nabrać powietrza do brzucha, aż się podniesie i wypuszczać powietrze ustami dwa razy dłużej - zrobić tak kilka razy.
Stary 2015-10-25, 13:09   #2275
acapella
Zadomowienie

Sylwuska nie wiem czemu nie można, tak piszą na stronie maxi cosi Nie wiem na pewno czy będziemy gdzieś lecieć przez pierwszy rok życia dziecka, ale prawdopodobne, więc na wszelki wypadek lepiej taki mieć fotelik Szczególnie, że nie kupujemy kupować bazy izofix, bo tego citi właśnie nie można wpinać, ale latać można a z cabriofixem na odwrót
No 15 kg do ostatniej wizyty, czuję że do 20 dociągnę Chyba z kg dodatkowymi jestem druga po Fionce?

Limonka to gratuluję Ja chciałam chustę, nie rozumiem czemu nie było losowanie, tylko babka co siedziała przy prowadzącej powiedziała dwa słowa dosłownie- bo blisko- i dostała
Ale pocieszam się, że sobie sama wybiorę ładniejszy wzór Bo planujemy i tak zakupić

Nie czaję z tymi nerkami, mi jak miałam zastoje to powiedział urolog, żeby nie pić za dużo właśnie, skoro nie zlatuje ten mocz to nawet logiczne... A wam każą pić?

Od kilku dni czuję małego bardzo nisko, dosłownie w bożenie i w ogóle jakoś inaczej ruchy, mam nadzieję, że się nie przekręcił
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 13:17   #2276
limonka_86
Zadomowienie

Mnie najbardziej zaskoczyło ze tyle kobiet z dziećmi było szczerze powiem ze z bejbikiem to by mi się nie chciało na coś takiego wybierać zwłaszcza ze trochę to trwało;-)

Zmierzyłam obwód swojego brzucha 96cm!! Masakra jakaś jeszcze trochę i pekne;-)
Stary 2015-10-25, 13:32   #2277
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Wy macie problem z kg na plus a ja się martwię bo nadal nic. A.jeszcze.mi kg spadł. Dzięki Bogu mała się rusza i wymiary miała prawidłowe. Pierwszy raz w.życiu martwię się waga nie w.ta stronę heheh bo ja generalnie duża jestem i nie lubiłam stawać na.wadze z jasnych względów.

Mówią ze wyciąganie brzucha przy stanie na wadze nic nie daje. Daje!!!! Wagę widzę.

Dziś mi brzuch twardnieje. Obiad robie na.raty hehe. Pranie poskładalam na dwa podejścia i Cholera mnie trafia bo bym już 5 razy coś zrobiła a nie daje rady.
Stary 2015-10-25, 13:34   #2278
halwaya
Zakorzenienie

Acapella niby można latać, ale w tanich liniach to nie wiem jak. Dziecku do 2 lat miejsce nie przysługuje. Musisz trzymać na rękach. Dlatego chustę kupilam. Fotelik idzie normalnie do luku bagażowego.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Wojniann ją też przyrost wagi zerowy

Stary 2015-10-25, 13:42   #2279
Konto usunięte

Acapella nie jesteś druga z kg, ja mam 19

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-25, 13:49   #2280
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Helwaya to zamykamy peleton ciężarówek. Moja dr mówi ze dieta cukrzyków nie daje przytyć. Chociaż ja często grzesze..... Bo nie umiem się oprzeć czekoladzie albo cukierkom. Staram się nie kupować a jednak..... Znajdę coś i mnie drażni.

Kręgosłup mnie boli. Brzuch mi się wypina i mnie boli wyżej krzyża a pod łopatkami. Piersiowy na.chwilę odpuścił bo cycki mam wielkie ale większy ból zabił mniejszy i aktualnie odczuwam na wysokości pępka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości