|
|
#1261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam tę piosenkę
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Mira
to mieliscie mocne wejscie ![]() Ja bym dzień ślubu i cały ten czas przed, potem podróż poślubną przeżyłabym jeszcze raz z checią i prawie nic bym nie zmieniła oprócz jakichś drobiazgów ![]() zrobiłam piling, nabalsamowałam się, mogę nadal zalegać z mężem na kanapie
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mira dobrze, że to nie było nic poważnego U nas wieczór pełen wygłupów. Musiałam uważać żeby nikt mnie w brzuch nie uderzył wariacje na kanapie w trójkę, a właściwie czwórkę bo mała cały czas kopie. Tak niewiele trzeba dziecku żeby było szczęśliwe. Nieważne są drogie zabawki lecz uwaga rodziców ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Polecam na pierwszy taniec jak tylko goście usłyszeli to słychać było "ooooo!"
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mira to miałaś mnóstwo stresów. Pewnie docenilas swoje zdrowie jak nigdy wcześniej po tym wszystkim. Dobrze ze to blahostka okazała się być przyczyną. A swoją drogą zaciekawiłas mnie co to było Cytat:
Smerfetka piękna figura, piękna suknia i taniec tez piękny. Szkoda tylko że taki bez uśmiechu
|
||
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Mira, to faktycznie ślub pełen emocji. Dobrze, że wszystko tak dobrze się skończyło
![]() Takie np.: http://allegro.pl/sukienka-slubna-kr...456836599.html http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...IVJvNyCh02LAH1 Myślę, że są wystarczająco ślubne a nie koktajlowe
|
|
|
|
#1267 |
|
Zadomowienie
|
http://homeharmony.blogspot.fr/2008/...a-napicia.html
O rany poplakalismy sie ze smiechu |
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
http://homeharmony.blogspot.fr/2008/...a-napicia.html
O rany poplakalismy sie ze smiechu |
|
|
|
#1269 |
|
Zadomowienie
|
Hello Kobietki!
u nas weekend minał ekspresowo, wczoraj ze znajomymi wieczór w knajpce, przy drinkach i soczku dla ciężarnych ![]() dziś byliśmy na spacerku z Tż z samego rana, potem kościół, obiad u teściów i kino dobry humor zmusił mnie jeszcze do małych zakupów na smyku bo Mały tak ekstra kopie cały dzień więc nalezy mu się coś ładnego My ślub braliśmy w ubiegłym roku w lipcu, sale zarezerwowaliśmy półtora roku wcześniej i to był ostatni "letni" wolny termin. W podobnym czasie zaklepaliśmy też zespół, kamerzyste i księdza żeby potem się nie martwić
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-25 o 21:05 |
|
|
|
#1270 |
|
Zadomowienie
|
Któregoś -Pierwsza bardziej mi się podoba
Zobacz na sokolniczą w okolicy grudnia wtedy są promocje i ja swoją z 2800 kupiłam taniej jakieś 900 zł, owszem wystawowa ale nie było różnicy. A te 900 zł poszło na buty i welon i jakieś ozdoby. |
|
|
|
#1271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już kojarzę wszystkie stałe bywalczynie i tym bardziej mi głupio za tego kalafiora ![]() ktoregos_dnia myślę , że rybka jest fajna. jest dużo komisów z sukniami ślubnymi, jakbym brała drugi raz to wzięłabym używaną bo nie opłaca się przy takim wyborze dzisiaj nowej kupować. mira matko Ty to miałaś przejścia przed ślubem. Mi i bez tego było ciężko wszystko ogarnąć w ostatnich tygodniach. ![]() sowa ja chyba też mam ręce ze stali bo przykładam i przykładam i nic nie czuję ![]() Smerfetka piękny taniec monikmi piękną suknię miałaś
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno znajdziesz coś pięknego ![]() Emma mąż nie ma na co liczyć dopóki nie wylądujemy w sypialni bo robię manicure a nie, sorry, może mi stopy nakremować w ramach gry wstępnej ![]() My uwielbiamy przewalanki na kanapie, mam nadzieję że Tośka po nas odziedziczy takie zamiłowanie do przytulania się i będzie przylepą ![]() bo na razie to nawet kot trafił nam się taki, że gdzie my tam ona, lubi spać obok, bawić się przy nas. Ostatnio spałam, a ona w moich nogach leżała ze swoimi zabawkami i się bawiła
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko właśnie, problem będzie z przymierzaniem, bo albo biorę teraz póki jeszcze jako tako wyglądam. albo dopiero w kwietniu :/ no nic, pomyślę, jak to wszystko sprytnie rozwiązać i myślę, że do tysiąca to spokojnie krótką kieckę kupię. Mam nadzieję.Kiwi coś się nie odzywa od piątku. Myślicie, że jeszcze z mężem świętują?
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
A to źle? Przecież Ty szczupła jesteś. Czy schudłaś i się martwisz?
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Serio? Ale widzisz po sobie? Czy tylko na wadze i brzuch Ci wyskoczył? Bo jak ze zdjęć Cię pamiętam to naprawdę nie masz powodów do smutku.
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoregos dnia
Ja po ślubie pamiętam, że dopiero we wtorek miałam czas usiasć do kompa i coś naskrobać ![]() No i mamy wyniki wyborów. Ja nie komentuję bo polityka to burzliwy temat, cieszę się tylko że kukiz się załapał
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Moj maz mi mowi ze te kg to w piersiach mam haha
No ja widze bo tylku np
|
|
|
|
#1280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Jak mąż mówi, że cycki to chyba wie najlepiej a że każda kobieta się u siebie innych rzeczy dopatrzy to wiadomo, trzeba na to trochę przymknąć oko Zgrabna jesteś, więc co się łamiesz. A teraz to już taki czas, że kilogramów będzie przybywać, nie poradzisz i trzeba się na to nastawić. Ja stwierdziłam, że co przytyję to zgubię, po prostu. I nie zamierzam sobie włosów rwać za dodatkowe 3 czy 5 kg. Najwyżej więcej pobiegam po urodzeniu i już
|
||
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze żeby maleństwa były zdrowe.
|
|
|
#1282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. na każdej wizycie mam badanie na samolocie i usg, ale dlugości szyjki nie pamiętam gdyby bylo coś nie tak to na pewno by mi gin powiedział, on niepotrzebnie nie stresuje ![]() 2. biustonosz do karmienia kupiłam w 9 msc z lekkim luzem ale potem były w sam raz, na początek miałam dwa a później cośtam jeszcze dokupiłam, polecam jednak na fiszbinach, szczególnie przy większym biuście bo przy tych materiałowych łatwo o deformację, stanik musi być dobrze dobrany, więc warto trochę czasu poświęcić i pomierzyć na spokojnie w sklepie, ja polecam firmę alles, ma fajne wzory i dość fajne ceny, pamiętam że po porodzie skutecznie poprawił mi humor zakup pięknego biustonosza, +100 do kobiecości ![]() 3. nigdy nie miałam ale słyszałam, że migdały pomagają, na nudności z resztą też ![]() 4. Na początek dwie wystarczą, ja miałam Tomme Tippe zwykłe i bardzo się sprawdziły, mała dość wcześnie dostawała butle na noc po kp, łatwiej mi w nim było podać leki na kolki :/, później nie było problemu z akceptacją butelki i odstawieniu od piersi 5. dwa wystarczą, my długo używałyśmy śpiworka a pościel kupiłam w komplecie z rożkiem, ochraniaczem i innymi elementami, jak córa była starsza to dokupiłam jeszcze jeden ![]() Piszecie o ślubach i sukniach, ehh jak miło wspominać ten piekny dzień, moja suknia była wypożyczona ale dopasowana do moich wymiarów , sale, orkiestrę też rezerwowaliśmy rok do przodu, bo w naszych okolicach wrzesień ma spore wzięcie a było to już 7 lat temu i z tego co wiem nic się w tej kwestii nie zmieniło My dziś mieliśmy leniwą niedzielę, wczoraj zabalowaliśmy u przyjaciół i wróciliśmy baaardzo późno teraz idę na serial i będę dalej się lenić bo dziś Tżta kolej na kładzenie spać córy ![]() co do wagi na początku schudłam ale teraz powoli nadrabiam i bilans mam chyba na zero, moja waga pokazuje co innego a u lekarza jest łaskawsza więc tej się trzymam, pamiętam że po pierwszej ciąży kp plus dwu-trzy godzinne spacery z wózkiem pomogły zgubić przybytki po ciąży, żałuję, że nie ćwiczyłam wówczas brzucha, bo niestety lekka opona ratunkowa mi została i teraz b szybko mi brzuch ciążowy wybiło za tydzień kolejna wizyta i chwila prawdy na wadze teraz staram się bardziej uważać na to co jem i ile ale jak czasem dopadnie chandra albo zachciewajka to niestety ulegam kupuję dużo owoców, żeby nie sięgać po ciastka czy czekoladę w chwilach słabości ale najgorsze są wieczory ![]() miłego wieczoru mamuśki
Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-10-25 o 22:00 |
|
|
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Witam się już jako żona
Trochę mam do nadrabiania Więc zabieram się do tego ![]() Wgl nie nacieszyłam się noszeniem obrączki, bo dziś tak mi paluch spuchł że postanowiłam ją ściągnąć
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1285 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio nie mam weny na kompa a ciezko was nadrobic w srode lecimy do polski wiec pewnie jak wrocimy bedzie juz kolejnych Czesc watku ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dobry przepis na krem z dyni
? Podrzuccie
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Kładę się, bo zaraz usnę na stojąco
Dobranoc |
|
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
Ja też już nie śpię pierwszą pobudke miałam po 4 z przerwą na siku i czytanie. Teraz właśnie przysypilam i zadzwonił budzik męża 😖 a niedługo mój będzie dzwonił także zaraz wstaję.
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez caro_83 Czas edycji: 2015-10-26 o 06:10 |
|
|
|
#1290 |
|
Konto usunięte
|
Witam , mamusie, u mnie w week jest ciężko o wizaż, muszę zajmować się dzieckiem, -zabawy spacerki, wygłupy. Bo week męża był wyjęty z życiorysu. Po swojej niezapowiedzianej imprezie w garażu, po której całą noc spęził w łazience, z oczywistych przyczyn ,niedziela była nie dla rodziny.Tylko nerwy zjadłam aż skurczy i bólu brzucha dostałam na wieczór.. Nie ważne.
mira81;]http://homeharmony.blogspot.fr/2008/09/dla-rozadowania-napicia.htm Miruś dzięki za dobry początek dnia, ale usmiałam się na dzień dobry Emma :"Wreszcie godzina na wizażu zgadza się z aktualnym czasem " - no wreszcie ![]() "...wieczór pełen wygłupów.." - mój synek nie pozwala nam całowac się, czy tulić- od razu pomiędzy i rzuca hasłem:"mama psytul swojego synka i pocałuj, bo co to za zycie beze mnie! " ![]() A wygłupy uwielbia, szczególnie na łóżku z tatą, łóżko już po 3 latach użytkowania jest tak rozbujane jakby na nim słonie s...s uprawiały ![]() I właśnie, dziecku do szczęscia tylko uwaga, a Igorka obecnie ,zabawki to na 5 min cieszą. Zresztą staram się oduczać od zakupoholizmu, bo tak nauczylismy ze codziennie nowa zabawka. Szok!! Smerfetka1990- pięknie tańczycie, długo uczyliście się? A fryzurka taka ciekawa, wyglądasz jak kopciuszek na balu ( nie wiem jakieś takie skojarzenie )Wkładki laktacyjne - jeszcze nie noszę, ale siara już pod naciskiem wypływa. Wygodny stanik mam jeden i non stop go nosze, zawsze chodziłam po domu bez, ale jakieś takie dziwne uczucie kiedy są te piersi większe że chce się , jednak, mieć jakiś ochraniacze na nich mira81; - Bosz!!! ale przeżycia z tym ślubem. Zdarzają się różne historie, nawet wśród moich znajomych były niezbyt ciekawe :" na jednym pan młody, widocznie jeszcze nie by gotowy być mężem, uciekł z wesela na kilka godzin(niby to go porwano jak to panne młode -taki zwyczaj w niektórych regionach) żeby w barze ze znajomymi się napić inny slub miał fatalną pogodę, znikł prą na kilka godzin, grzmoty pioruny , a wesele pod namiotem, panna młoda w ciąży ( ale Ci żyją szczęśliwie).. Zaintrygowałaś nas tą chorobą ![]() sowa2806;- u mnie mały gdzieś głębiej się tłucze, też nie czuć ruchów pod ręką. Ale mężczyźni tak mają, muszą nie raz dobrego kopa w d...pe dostać aby pojąć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

i prawie nic bym nie zmieniła oprócz jakichś drobiazgów

ja już kojarzę wszystkie stałe bywalczynie i tym bardziej mi głupio za tego kalafiora 

Więc zabieram się do tego
Dobranoc