![]() |
#4951 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Raczkowanie
|
masakra serio , ja próbuje się podnieść ale nie mogę, no nie mogę.
![]() Tak złego stanu nie miałam od dawna , naprawdę. I ciężko mi stwierdzić co to jest . |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio, to co Ci przeszkadza? Przecież to nie tańce w parach, tylko posiadówa z fajnymi ludźmi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zadomowienie
|
wybacz, ale ja nie poszłabym na taką wigilię... pary zaczynają się dzielić opłatkiem najpierw między sobą a ja stoję jak kołek i się na nich patrzę i czekam aż ktoś mnie zauważy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Nie depcze krokusów
|
To ja znam jakieś bardziej zsocjalizowane pary
![]()
![]() |
#4956 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja pójdę, bo to moi bliscy znajomi i pewnie byłoby im przykro, gdybym odmówiła spotkania tylko dlatego, że obecnie jesteśmy na różnych etapach życia. I nie dość, że straciłam narzeczonego, to straciłabym jeszcze znajomych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może i trzeba założyć tą koronkę do pracy i puścić oko do kuriera... Czegoś mi cały czas brakuje, ale czy byłego to nie jestem pewna, raczej czyjejś bliskości i zainteresowania. Ufff ale się rozpisałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Zadomowienie
|
nie chodzi o socjalizację tylko o to, że w tej tradycji dzielisz się z NAJBLIŻSZYMI osobami a bliższy ci jest twój partner/partnerka, osoba którą kochasz niż nawet najbliższa znajoma
chyba, że para podejdzie do ciebie w tym samym momencie, ale też jakoś bym się czuła tak... z litości. nie wiem ja tak mam ![]() btw. skąd wiesz jakie pary ja znam ? ![]()
You are not alone dear loneliness. Edytowane przez cassie91910 Czas edycji: 2015-10-25 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Raczkowanie
|
Spotkałam się z tym chłopakiem. Poszliśmy na spacer i okazał się być w ogóle innym człowiekiem, niż był w klubie! Taki mądry, inteligentny i wygadany. Trochę się wstydziłam, bo nie jestem przyzwyczajona do takich spotkań. Gadaliśmy prawie godzinę i odprowadził mnie, bo jestem chora i strasznie się smarkałam. Nie szukam na razie żadnego związku, bo dla mnie to trochę za wcześnie. Minęła godzina od spotkania i się nie odezwał, to pewnie na trzeźwo mu się nie spodobałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zadomowienie
|
Skoro nie szukasz zwiazku to lepiej zebh sie nie odezwal ;-)
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Raczkowanie
|
No ale trochę mi przykro.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Raczkowanie
|
Ostatnio byłam na takim spotkaniu 3 lata temu z moim byłym i teraz dla mnie takie zdarzenie to wielka sensacja. To już nie zabawa po alkoholu, a normalne spotkanie. Już jest późno, więc wątpię, żeby się odezwał. Z jednej strony to dobrze, a z drugiej trochę szkoda, bo był bardzo fajny i przystojny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Raczkowanie
|
Kocham ten stan kiedy cały smutek ze mnie schodzi i jest takie wyciszenie, a następnie wchodzi dobry humor. Od godziny jestem po prostu szczęśliwa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Wtajemniczenie
|
A ja pogadałam z byłym i mam okropnie mieszane uczucia... Z jednej strony czuję ze mogłabym z nim sie rozstać (w sumie to się rozstaliśmy, choc bardziej trafne slowo to separacja...) ale z drugiej jestem ciekawa czy faktycznie coś do niego dotarło i będzie umiał być w 100% uczciwy... To głupie, bo patrząc na rozsadek powinnam go zostawić ale intuicja mówi co innego chyba
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wysyłam Wam ogrom mojej pozytywnej energii. Bierzcie i radujcie się wszystkie.
![]() Mnie ostatnio jest już coraz lżej i swobodniej. Pewnie niektóre z Was zauważyły, że już tu prawie nie piszę (ale codziennie czytam!). To dlatego, że po prostu życie mi się zaczyna układać normalnie. ![]() Już myślę o nim znacznie znacznie znacznie mniej. A jak już myślę, to nie w kategoriach "ojezujakmismutno", tylko w kategoriach "dobrzeżetosięjużskończył o". Regularnie jeżdżę konno - chodzę na treningi, wychodzę ze znajomymi, dużo się śmieję. Czuję się piękna, pewna siebie i przede wszystkim taka radosna. ![]() Widzę teraz, że ten związek mnie trochę przytłaczał. On nie umiał sprawić, że czułam się piękna, kochana, pewna siebie. Byłam przy nim zahukaną, zamkniętą w sobie i niewierzącą w siebie osóbką. Jeszcze nie jestem gotowa na to, by z czystym sumieniem powiedzieć, że dziękuję mu za to, że mnie zostawił, ale teraz patrzę na to wszystko z pewnym dystansem. ![]() Oby mi to nie minęło, tylko szło cały czas w dobrym kierunku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Wtajemniczenie
|
Nie jestem w stanie z nim nie rozmawiać, bo mamy za dużo hmm spraw administracyjnych wspólnych żeby zerwać kontakt. Niestety. Cóż, to jest skonplikowane, ostatnio wykazal sie nieeuczciwoscia w stosunku do mnie, ale jakies dwa miesiące temu zrobiłam coś hmmm podobnego. Tzn sprawa była inna ale poziom "niefajnosci" ten sam. I on o tym wie i nic mi nie powiedzial nawet za bardzo... Wkurzył sie na poczatku ale pogadaliśmy i bylo ok...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Może nie miała możliwości żeby chociaż smsa wysłać bo był czymś zajęty ?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja nawet nie wiem co powiedzieć. Dwa miesiące temu życie mi sie rozwaliło. Dwa miesiące później, kiedy nie uwierzyłabym że kogoś spotkam, los postawił na mojej drodze człowieka przy którym czuje się magicznie, przy którym czuje że mogę wszystko. Zależy nam na sobie, to już sobie powiedzieliśmy, tylko jest dużo spraw "przeciw". Czas chyba pokaże bo nie chcę tego skreslać jeszcze.
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zadomowienie
|
Loluuusia
Tak to własnie z nami jest , tutaj nie chcemy się wiązać ale jak się facet po spotkaniu nie odezwie to lekki zawód w sercu jest od razu Ps . odezwał się ?? ![]() kokillka wow takie stany są najlepsze, oby się utrzymywał jak najdłużej najgorzej_ Bardzo się cieszę z Twojego "nowego życia ". Treningi , znajomi, poprawa samopoczucia i fakt że doceniasz siebie jest godny podziwu. Będę czerpała z Ciebie inspiracje may9313 Hmm zadaj sobie pytanie czy związek w którym oboje się oszukujecie to szczyt Twoich marzeń ??? Nie lepiej odpuscic? E_nigmatic Cieszę się bardzo że poznałaś fajnego faceta ...zycze aby się wszystko dobrze układalo ![]() Ja to się boje naprawde się boje facetów. Chcę mieć kogoś, chce poznać faceta z którym będzie mi dobrze i który będzie mnie kochał i szanował , Ale boje się poznawać bo nie chce dostawać kopa w dupe co chwile. Takie sytuacje odbijają się na mojej samoocenie , |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Raczkowanie
|
Nie odezwał się. Może jak się nie odezwie do jutra, to napisać do niego? Kurczę, bym chciała, żeby ten kontakt się nie urwał.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | ||||||
Nie depcze krokusów
|
Ale chyba w szerszym gronie, więc możesz tańczyć z kim chcesz
![]() Siedzę w tanecznym towarzystwie (instruktorzy) i zauważyłam, że na imprezach pary rzadko tańczą ze sobą, obtańcowują znajomych, kursantów. Cytat:
W moim domu rodzinnym życzenia składa się jako pierwszej osobie siedzącej zgodnie ze wskazówkami zegara, nikt tego nigdy nie ustalał, robimy tak sami z siebie od 40 lat. Niekoniecznie jest to nasz partner, bywa że gość, który nie ma rodziny i go przygarnęliśmy na tę uroczystość. To tylko życzenia, i tak każdemu się je złoży. Wnioskuję po tym, jak napisałaś wcześniej, że pary zajmują się sobą, ale to tylko moje wnioski, nic więcej, mogą być zupełnie niezgodne z rzeczywistością ![]() Chodzę regularnie na imprezy do znajomych, gdzie KAŻDY prócz mnie przychodzi ze współmałżonkiem i dziećmi. Nie siedzę sama w kącie, normalnie rozmawiamy, bawimy się. Wydaje mi się, że po to ludzie wychodzą z domu, żeby spędzić czas z kimś innym, a nie tylko z małżonkiem. Jak wychodzę gdzieś z TŻ, to nie kleję się wyłącznie do niego. Odwiedzając rodzinę czy znajomych nastawiam się na interakcję z rodziną i znajomymi, a partner u boku jest tylko osobą towarzyszącą, a nie centrum wszechświata. Mam ważniejsze problemy w życiu niż wymigiwanie się od spotkań z przyjaciółmi z powodu singielstwa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
BAN stały
|
Spokojnie możesz do niego napisać, że fajny z niego kumpel i że cieszysz się, że go poznałaś. Poproś go też o jakąś poradę, o coś na czym myślisz, że on może się znać. Wtedy spokojnie on się odezwie. Ustalicie ramy związku na stopie koleżeńskiej i będziesz miała z nim kontakt a jednocześnie nie będziesz w związku skoro tego nie chcesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Raczkowanie
|
![]() |
#4980 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Ale debata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.