Mamusie październikowe 2015, część 9 :) ! - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-25, 18:28   #2341
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !

No nie śpi, uszarpałam przez ten czas jakieś 15 minut drzemki w sumie zebrane do kupy. Suszarka nie działa, kołysanki nie działają, dźwięk cykad też nie robi na niej wrażenia. Łóżeczko, wózek, nic. Ziewa i widać że jej się chce spać i nic z tego nie wynika. No i wyje, bo przecież chce na rączki.
Stary 2015-10-25, 18:34   #2342
EMI2014
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Ale Tobie o ile się nie mylę chyba najpierw wody odeszły? Generalnie samo ruszyło; a u nas z Maggie ani widu ani słychu porodu...

Ogólnie dyskusja mojego umysłu z ciałem wygląda tak::
* Umysł: "Weź urodź w końcu to dziecko! "
* Ciało: " Jestem ciężarne. Pród? A co to poród?? To ja mam po 9 miesiącach udręki teraz jeszcze to dziecko wypychać?! Pfff, niedoczekanie! Nie zgadzam się, będziecie musieli siłą mnie zmusić!! "...
* Umysł: Aha...

A ja za Twój test
Tylko nie rodź beze mnie, plizz bo się tu zapłaczę Nie zostawiaj mnie samej z tym ciężarem
Taaaak

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja od 10 walczę z młodą żeby zasnęła...
Mojej niespanie się wlacza ok 6-13.
Współczuję. ...skąd te dzieci maja tyle sily
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 18:47   #2343
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
Daisy słyszałam w szpitalu jak laktacyjna tłumaczyla dziewczynie zeby osciagnela tylko tyle zeby poczula ulge .Nie wiecej bo wlasnie naprodukuje sie wiecej pokarmu. A mloda spi mi od ok 2 do 3,5h[COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Ja bym na Twoim miejscu karmiła na żądanie, raz co pół godziny, raz co 5. Odciagaj jak najmniej się da.
Po tych 7 minutach na prawej daj lewą bo jak z znowu prawą to prawa dużo wyprodukuje na następny raz. Bardzo dużo musisz mieć tego pokarmu, tyle dni po porodzie i jeszcze piersi twarde...mam nadzieję że to minie
dzięki, będę próbować dalej, to chyba przez tą prolaktynę...
teraz od godziny 14 co pół godziny do godziny domaga się cycka, possie parę minut i bawi się jak smoczkiem, już się prawie łamię aby jej zrobić mieszankę...

Cytat:
* Ciało: " Jestem ciężarne. Pród? A co to poród?? To ja mam po 9 miesiącach udręki teraz jeszcze to dziecko wypychać?! Pfff, niedoczekanie! Nie zgadzam się, będziecie musieli siłą mnie zmusić!! "...
wariatka

Cytat:
No nie śpi, uszarpałam przez ten czas jakieś 15 minut drzemki w sumie zebrane do kupy. Suszarka nie działa, kołysanki nie działają, dźwięk cykad też nie robi na niej wrażenia. Łóżeczko, wózek, nic. Ziewa i widać że jej się chce spać i nic z tego nie wynika. No i wyje, bo przecież chce na rączki.
ja tak mam w nocy i poważnie rozważam zakup Misia Szumisia

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

http://allegro.pl/szumis-szumiacy-mi...679544371.html
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 18:55   #2344
elvegirl
po drugiej stronie szafy

U mnie raczej Szumiś nie zda egzaminu, skoro suszarka nic nie daje...
Stary 2015-10-25, 19:03   #2345
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EMI2014 Pokaż wiadomość
Meggi ja szybko urodzilam po oxy. Nie pamiętam dokładnie po jakim czasie ale po 7 bylam na izbie, papiery, badania, zmiana dra dyz, badania, oxy i 11.55 malutka wyskoczyla. Bolalo ale za to szybko szlo. No i jak przyszlam do szpitala to juz szyjki nie mialam i 2 palce rozwarcia. A ty masz rozwarcie?

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Niud chyba 3 dzien smaruja ta mascia i jakby mniej bolal. Jesli chodzi o wielkosc to z 3 cm ma, prawie cale"brzydkie oczko"zakrywa. Daj znac jak z czopkami i powiedz one się schowaja po tych medykamentach?czy juz zostana na ever?
Jak dla mnie czopki procro hemolan control są fajne - mogę polecić. Myślę że jak je dołączysz do maści to nie zaszkodzi. Ja zaraz po porodzie miałam gigantycznego - myślę że spokojnie miał 5 centymetrów
Teraz mi zeszło do małych pypkow nie większych niż 0.5 cm

To czy się całkowicie wchłoną ? Nie mam pojęcia, to już jest indywidualna kwestia.

Cytat:
Biedna. Może przynajmniej jest jakaś szansa że w nocy odeśpicie.

Daisy ja zaczęłam karmić na żądanie to faktycznie wychodzi nam karmienie co 2-3h i sam się zaczął budzić, w nocy trochę dłużej się zdarza. Raz nam się udało przespać 6h ale po męczącym dniu.
Co do odciagania pomarmu to tak jak Ci dziewczyny pisały - tylko do uczucia ulgi.
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 19:33   #2346
EMI2014
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Jak dla mnie czopki procro hemolan control są fajne - mogę polecić. Myślę że jak je dołączysz do maści to nie zaszkodzi. Ja zaraz po porodzie miałam gigantycznego - myślę że spokojnie miał 5 centymetrów
Rany 5 cm?!!! Zalamka
Przy czopkach można kp?
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 19:40   #2347
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:

To czy się całkowicie wchłoną ? Nie mam pojęcia, to już jest indywidualna kwestia.

Daisy ja zaczęłam karmić na żądanie to faktycznie wychodzi nam karmienie co 2-3h i sam się zaczął budzić, w nocy trochę dłużej się zdarza. Raz nam się udało przespać 6h ale po męczącym dniu.
Co do odciagania pomarmu to tak jak Ci dziewczyny pisały - tylko do uczucia ulgi.
kurde, to po porodzie ci taki olbrzym wyszedł???

no dziś już jej nie wybudzam i przynajmniej nie jest taka zaspana przy jedzeniu, tylko jak wcześniej pisałam od 14 żąda cyca regularnie co pół godziny maks godzinę, ale w ciągu dnia jeszcze jestem w stanie to zdzierżyć mam nadzieję, że szybko jej sie to unormuje
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 19:47   #2348
Pasztetnik
Zadomowienie

Też mam hemoroida i strasznie mnie wkurza (ma ok 1,5cm, nie boli ale że tak powiem powoduje nieszczelność czym brudzi mi majtki... )
Jak po porodzie ostanie i się pogorszy to się chyba zastrzelę
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 19:51   #2349
olibar
Raczkowanie

Ja tez mam hemo boli dzis wiec jutro pojde do apteki moze cos maja dla ciezarnych. Dzis ciagle w dupce trzymam nasaczone naparem z kory debu platki

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
olibar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 20:32   #2350
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale Tobie o ile się nie mylę chyba najpierw wody odeszły? Generalnie samo ruszyło; a u nas z Maggie ani widu ani słychu porodu...

* Ciało: " Jestem ciężarne. Pród? A co to poród?? To ja mam po 9 miesiącach udręki teraz jeszcze to dziecko wypychać?! Pfff, niedoczekanie! Nie zgadzam się, będziecie musieli siłą mnie zmusić!! :"...

A ja za Twój test
Tylko nie rodź beze mnie, plizz bo się tu zapłaczę rosi: Nie zostawiaj mnie samej z tym ciężarem
Hehe liczę ze jutro obie zaczniemy w MAGICZNY PONIEDZIAŁEK :
Stary 2015-10-25, 21:12   #2351
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Trzymam za Ciebie kciuki
Mi jutro około 9 - 10 podłączą ten test

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

No właśnie a ja nie mam rozwarcia i tu jest pies pogrzebany :/ :/ co innego jakby rozwarcie było. .

U mnie nie było rozwarcia, szyjka byla niegotowa i 10 dni po terminie zrobili cesarkę. Nawet nie próbowali wywołać porodu. Ale u mnie tez pępowina była bardzo blisko szyjki. Trzymam kciuki za jutro .

My sie męczymy z uspaniem. Młoda najedzona, z sucha pieluszka, a oczy jak 5 złotych i ona spać nie bedzie. A nie śpi od 14 .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-10-25, 21:16   #2352
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Mnie akurat żaden hemoroid nie wyszedł, ani w ciąży ani po niej. Za to rozstępy pewnie ze mną zostaną.

Cytat:
Obawiam się, że nic z tego...zresztą nawet jak ona jest litościwa i śpi grzecznie, to i tak cierpię na stały deficyt snu, nie umiem niestety spać na raty. Już marzę o momencie, kiedy zacznie przesypiać całe noce
Stary 2015-10-25, 21:31   #2353
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
U mnie nie było rozwarcia, szyjka byla niegotowa i 10 dni po terminie zrobili cesarkę. Nawet nie próbowali wywołać porodu. Ale u mnie tez pępowina była bardzo blisko szyjki. Trzymam kciuki za jutro .

My sie męczymy z uspaniem. Młoda najedzona, z sucha pieluszka, a oczy jak 5 złotych i ona spać nie bedzie. A nie śpi od 14 .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mi o pepowinie nic nie mówili wiec pewnie u mnie z tym ok.

Dzięki
Stary 2015-10-25, 21:37   #2354
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:

MALA SŁABO CZAROWALAS! GDZIE MÓJ PORÓD Z SOBOTY NA NIEDZIELĘ : [COLOR="Silver"]
No wybacz:/ Starałam się i nic ni ewyszło z tego czarowania. Jutro pewnie urodzisz, bo doczytałam, że masz test oxy. Mam nadzieję, ze się ruszy i szybciutko pójdzie

Cytat:
Też mnie jakoś to mierzi, że się wszystkie na fb przeniosły - miałyśmy go używać tylko do zdjęcia...
Też jutro idę do pediatry zobaczymy jak nam idzie. Pępek się trzyma - jutro będziemy kończyć 2 tygodnie ))

Btw. Polecam Wam poniższy filmik - u nas 4s się sprawdza. Nie mam co prawda w co kokonić i owijamy go w kocyk, ale już zamówiłam dużą pieluchę
http://youtu.be/rwO64sv7usw
Cytat:
Z tym fb to wszystko wina małej bo wstaję rano i zakłada te nowe posty :
halo halo żadne przeze mnie. Nie ja wymyśliłam te posty codzienne. Mnie tez nie podchodzi FB za bardzo. Wolałam tutaj gadać, a tak musze czytać i tu i na FB. Noi faktycznie na FB jakoś mi się gorzej nadrabia ploty niż tutaj

Cytat:
Napisane przez Daisy 85 Pokaż wiadomość
super, w końcu

będzie dobrze, zobaczysz

dziewczynki z hiperprolaktynemią, czy wy też macie taki nawał pokarmu?????????????????? ? moja gwiazda jednak się z cycusiem przeprosiła, ale przed każdym karmieniem muszę odciągnąć od 20 do 60ml, żeby w ogóle mała była w stanie chwycić cyca, bo są takie twarde jakbym kamienie tam miała, później ssa 5-10minut i ma gdzieś, położna kazała karmić co 3h ale ona nieraz jest tak zaspana, że nie mogę jej dobudzić, ani zmianą pieluchy ani przecieraniem buźki wacikiem, a jak już się trochę przebudzi to i tak przy cycku zasypia... koleżanka mówiła żebym spróbowała na żądanie to nieraz woła co pół godziny lub godzinę, a nieraz nawet 5godzin śpi i ma jedzenie w d..ce... jak często Wasze pociechy jedzą?!?!?!? i co mam zrobić z tymi piersiami????????????? odciagać nie chcę, bo się produkuje jeszcze więcej, kapusta i picie szałwi 2xdziennie nie pomaga, są jeszcze jakieś inne sposoby???? i jak mała possie np.prawą pierś 7minut, a za pół godziny chce znowu to dać jej lewą, czy podstawić aby bardziej opróżniła tą pierwszą???????????? pomóżcie please
Najlepiej karmić na żądanie. Moja wcina w odstąpach pół godz do 5 godzin i jest ok. Papuśna się robi na buzi jak nie wiem co
JA odciągam sobie laktatorem żeby poczuc ulgę i tyle. Zresztąjak taki przepełniony cycek to jakoś Gabi ciężko jeść bo nasek jej się zatyka wtedy i tak mnie nie wygodnie i Jej też.
Jeszcze się unormuje z tymi nawałam mimo naszej prolaktyny. Najgorsze, że mam znowu humorki paskudne od tego wysokiego poziomu a taki pewnie jest:/
Cytat:
Stary 2015-10-25, 22:12   #2355
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
No wybacz:/ Starałam się i nic ni ewyszło z tego czarowania. Jutro pewnie urodzisz, bo doczytałam, że masz test oxy. Mam nadzieję, ze się ruszy i szybciutko pójdzie

halo halo żadne przeze mnie. Nie ja wymyśliłam te posty codzienne. Mnie tez nie podchodzi FB za bardzo. Wolałam tutaj gadać, a tak musze czytać i tu i na FB. Noi faktycznie na FB jakoś mi się gorzej nadrabia ploty niż tutaj

Najlepiej karmić na żądanie. Moja wcina w odstąpach pół godz do 5 godzin i jest ok. Papuśna się robi na buzi jak nie wiem co:
JA odciągam sobie laktatorem żeby poczuc ulgę i tyle. Zresztąjak taki przepełniony cycek to jakoś Gabi ciężko jeść bo nasek jej się zatyka wtedy i tak mnie nie wygodnie i Jej też.
Jeszcze się unormuje z tymi nawałam mimo naszej prolaktyny. Najgorsze, że mam znowu humorki paskudne od tego wysokiego poziomu a taki pewnie jest:/
Liczę na to. Test pewnie jakoś zniose ale później kilka h pod kroplowka wątpię :

NO TO LASKI WRACAĆ TUTAJ A NIE MA FCB PISZECIE.
TAM WSTAWIAĆ FOTY A KOMENTARZE I RESZTA TUTAJ
Stary 2015-10-25, 22:16   #2356
ktosiula
Wtajemniczenie

Maggie trzymam kciuki za próbę oct! Są takie dziewczyny które rusza już po samym teście. Niewielka ilość oxy pobudza produkcję oxy naturalnej. Oby tak było u Ciebie

Cytat:
Napisane przez izabela596 Pokaż wiadomość
U mnie też od wczoraj tyle pokarmu cyce aż bolą jak przy nawale w 3 dobie.nie wiem czym to spowodowane ale wczoraj i dziś pilam herbatke z kopru wloskiego ale raczej to nie przez to?
Może być przez tą herbatkę...

Cytat:
Mnie akurat żaden hemoroid nie wyszedł, ani w ciąży ani po niej. Za to rozstępy pewnie ze mną zostaną.

Obawiam się, że nic z tego...zresztą nawet jak ona jest litościwa i śpi grzecznie, to i tak cierpię na stały deficyt snu, nie umiem niestety spać na raty. Już marzę o momencie, kiedy zacznie przesypiać całe noce
Mój syn kończy niedługo 2 lata i budzi się do dziś 2 razy w nocy... Przespał może 5 nocy całych... Wczoraj 2 razy pobudka a mała tylko raz... Mam nadzieję że córka będzie przeciwieństwem...

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Liczę na to. Test pewnie jakoś zniose ale później kilka h pod kroplowka wątpię :

NO TO LASKI WRACAĆ TUTAJ A NIE MA FCB PISZECIE.
TAM WSTAWIAĆ FOTY A KOMENTARZE I RESZTA TUTAJ
A kroplówka tego samego dnia?

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 22:19   #2357
olibar
Raczkowanie

Maggie! Powodzenia jutro! Na bank urodzisz.
Zostane sama

.. z hemoroidem

Stary 2015-10-25, 22:20   #2358
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość
Maggie! Powodzenia jutro! Na bank urodzisz.
Zostane sama

.. z hemoroidem

Hello! I'm here
... też z hemoroidem. Te hemoroidy coś wstrzymują porody!
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 22:30   #2359
emylka86
Zakorzenienie

tak zaglądnęłam myśląc, że tu jakaś akcja porodowa, a tu widzę ani widu ani słychu porodu. nie obijać mi się tu i rodzić raz dwa!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-25, 22:32   #2360
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Poradzisz sobie. NAwet nie wiesz jak poród szybko mija i jak szybko się zapomina o bólu Daj znać Smsem jak urodzisz albo zaczniesz rodzić, bo u mnie to tez tak różnie z tym wchodzeniem na kompa ostatnio

Ktosiula to herbatka z kopru włoskiego działa na lakację? bo ja właśnie piję i jak jeszcze żłopnę pokrzywę to mi cycki eksplodują
Stary 2015-10-25, 22:32   #2361
olibar
Raczkowanie

Cytat:
Hello! I'm here
... też z hemoroidem. Te hemoroidy coś wstrzymują porody!

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
tak zaglądnęłam myśląc, że tu jakaś akcja porodowa, a tu widzę ani widu ani słychu porodu. nie obijać mi się tu i rodzić raz dwa!
Nie no co Ty, niedziela jest do odpoczynku, nie do rodzenia ;-)
Poczekajmy na poniedzialek

Stary 2015-10-25, 22:42   #2362
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość

Nie no co Ty, niedziela jest do odpoczynku, nie do rodzenia ;-)
Poczekajmy na poniedzialek

Haha co racja to racja

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Poradzisz sobie. NAwet nie wiesz jak poród szybko mija i jak szybko się zapomina o bólu Daj znać Smsem jak urodzisz albo zaczniesz rodzić, bo u mnie to tez tak różnie z tym wchodzeniem na kompa ostatnio

Ktosiula to herbatka z kopru włoskiego działa na lakację? bo ja właśnie piję i jak jeszcze żłopnę pokrzywę to mi cycki eksplodują
Jak coś będzie to dam znać

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Maggie trzymam kciuki za próbę oct! Są takie dziewczyny które rusza już po samym teście. Niewielka ilość oxy pobudza produkcję oxy naturalnej. Oby tak było u Ciebie

Może być przez tą herbatkę...

Mój syn kończy niedługo 2 lata i budzi się do dziś 2 razy w nocy... Przespał może 5 nocy całych... Wczoraj 2 razy pobudka a mała tylko raz... Mam nadzieję że córka będzie przeciwieństwem...

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

A kroplówka tego samego dnia?
Dzieki liczę ze nie będzie tak tragicznie.

Myślę sobie ze w końcu skończy się moja katorga porodowa i małego będę mieć przy sobie. To mnie jutro będzie uspokajalo przy bólach jeśli się pojawia. Plus moja ulubiona muza

Nie mam pojęcia co dalej będą robić i kiedy.. Narazie jedynie test..

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Dobranoc dziewczynki

Mam nadzieje ze dzisiaj usne z tych jutrzejszych emocji..
Stary 2015-10-25, 22:47   #2363
mala29lll
Zakorzenienie

Maggie dobranoc i powodzenia
Stary 2015-10-26, 00:18   #2364
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EMI2014 Pokaż wiadomość
Rany 5 cm?!!! Zalamka
Przy czopkach można kp?
Tych bez recepty jak najbardziej.

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Daisy 85 Pokaż wiadomość
kurde, to po porodzie ci taki olbrzym wyszedł???

no dziś już jej nie wybudzam i przynajmniej nie jest taka zaspana przy jedzeniu, tylko jak wcześniej pisałam od 14 żąda cyca regularnie co pół godziny maks godzinę, ale w ciągu dnia jeszcze jestem w stanie to zdzierżyć mam nadzieję, że szybko jej sie to unormuje
No po porodzie - tylko u mnie 2 faza porodu czyli parte trwała prawie 2h - nie da się tego izolować i przeć dzieciaka a nie przeć hemoroida
Cytat:

No to natura sprawiedliwa bo mnie uchowała bez rozstępów
Cytat:

Najlepiej karmić na żądanie. Moja wcina w odstąpach pół godz do 5 godzin i jest ok. Papuśna się robi na buzi jak nie wiem co:
To był żart - chill out

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Dwupaczki nasze kochane - kciuki za magiczny poniedziałek
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 01:09   #2365
ktosiula
Wtajemniczenie

Już jest poniedziałek!!!

Mała koper jest w składzie tych herbatek laktacyjnych, może na niektórych działa super i pobudza laktację. Myślę że możesz się pić spokojnie i zobaczysz co się będzie działo :P

Stary 2015-10-26, 05:38   #2366
izabela596
Raczkowanie

Cytat:
Już jest poniedziałek!!!

Mała koper jest w składzie tych herbatek laktacyjnych, może na niektórych działa super i pobudza laktację. Myślę że możesz się pić spokojnie i zobaczysz co się będzie działo :P
Jeśli to od kopru to odstawiam go bo mi cyce wybuchną,ciągle mam mokro ;p
Stary 2015-10-26, 06:47   #2367
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izabela596 Pokaż wiadomość
Jeśli to od kopru to odstawiam go bo mi cyce wybuchną,ciągle mam mokro ;p
Daj znać czy się coś zmieniło, bo jestem ciekawa czy to faktycznie to.

Co z tą Magią Poniedziałku? Wzięło którąś?

Stary 2015-10-26, 07:07   #2368
88maggie88
Wtajemniczenie

Cisza Magicznego Poniedziałku.

Ja póki co w dobrym humorze od rana słucham swojej muzyki i bardzo pomaga
Stary 2015-10-26, 08:11   #2369
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Moj mamy bombel cos sie prezy , kreci , jęczy... dobrze ze w nocy spi spokojnie.
Odpadł nam kikut i tak jak pisalam jest dziwnie nie zrosnieta ta skora :/ od dolu jak sie delikatnie naciagnie to odslania sie taki nie zagojony kawalek :/ i co teraz?
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 08:16   #2370
ktosiula
Wtajemniczenie

Agata psikaj dalej octeniseptem i czyść. Raz dziennie możesz przetrzeć gazikiem z alkoholem np leko. Po kąpieli osuszaj. Zagoi się.

My dzisiaj do pediatry jedziemy, mała zaczęła dodatkowo kaszleć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości