|
|
#1291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Tylko ze mojego lokatora naprawdę dobrze czuć. Myślałam ze sie zafiksowalam i mi sie wydaje, ale aż poprosiłam mamę i siostrę zeby dotknęły. Wszyscy czuja, a książę nie. Łapy jak od pługa oderwane to co sie dziwić
|
|
|
|
#1292 |
|
Konto usunięte
|
Lewek;- masz rację mi w tym cudownym tańcu smerfetki tylko usmiechu panny młodej brakowalo
![]() ktoregos_dnia - gratuluje udanego zapoznania się z teściami ![]() Jeśli chodzi o suknie, to krótkie sukienki bardzo mi się podobają. Obstawiam tą drugą, ale jesli miałabym brać slub po raz drugi kupiłabym krótka z trenem + wysokie botki monikmi;-fajny week A to ta suknia co na awatarze?misia 880 przejmujesz się wagą.. ciesz sie tym okresem bo przynajmniej jest wytłumaczenie dlaczego tyjesz, jakby to było od wakacji czy zimy(obżarstwo) , to inna sprawa. Zrzucisz po porodzie, jeśli będziesz chciała ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- I jeszcze moje zdanie na temat ślubów: nie chce nikogo zniechęcić, sama sobie dziwie się że człowiek z wiekiem zaczyna tak zmieniać swoje poglądy. Mój ślub kościelny miał miejsce po 2 latach cywilnego trochę pod naciskiem teściów "kościelników" a jedyna przyczyna dlaczego ja zgodziam się na ślub to właśnie wizja tego bajkowego ślubu. Przygotowania trwały 6 mieś., wszystko było idealnie tak jak wtedy sobie zaplanowałam. Jedyne z czego nie byłam na 100% tylko tk na 90% zadowolona to suknia, bo taka jak sobie wyszukałam w necie była masakrycznie droga. I kupilam taka która mi się podobała, ale nie była wymarzoną. Co się stało? po 6 latach ślubu kościelnego, czyli teraz, stwierdzam że nie warto było brać tego ślubu, tracić czas , kasę, nerwy(mieliśmy dużo dodatkowych załatwień związanych z procesami międzypaństwowymi, religijnymi..), bo nie jestem aż tak religijna, bo za tą kasę (sami opłacaliśmy) warto było by pojechać gdzieś na wypasione wakacje, że ślub kościelny nie zmienił nic w naszym życiu, co mieliśmy po cywilnym, że jedyny raz pooglądałam wideo ze ślubu...A najbardziej wkurza mnie to że dałam się namówić-czyli to nie była 100% moja decyzja, a troszeczkę pod naciskiem teściów. Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-10-26 o 07:04 Powód: lalala |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
NADIA masz rację ślubu kościelnego nie warto brać ani pod naciskiem ani jak się nie jest go w 100% pewnym, potem przychodzą żale, wyrzuty sumienia itp. My zdecydowaliśmy się świadomie na ślub konkordatowy i nie żałuję. Może jako tako między nami to nic nie zmieniło, ale w ogólnym rozrachunku zmieniło się wiele. Nie będę się tutaj rozpisywać na ten temat. Dodam tylko, że nas nikt nie zmuszał, wręcz przeciwnie niektórzy odradzali ze względu na młody wiek, ale my byliśmy ze sobą już wtedy długo i byliśmy pewni czego chcemy
Dzień dobry poniedziałkowo. Ja się coś kiepsko czuję i pewnie 80% dnia spędzę w łóżku.. ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Widzę, że mamy dziś duużo wizyt, także Bonku, monikmi, verrerie, morelowo i reszta dziewczyn trzymam za Wasze wizyty i czekam na relację
|
#1294 |
|
Rozeznanie
|
również witam się z rana i zaraz uciekam do łóżka czytać książkę,
trzymam kciuki za wizyty i pozytywne wiadomości ![]() a co do godziny na wizażu to u mnie jest teraz godzina do tyłu a nie dwie, kto ma dobrze i dlaczego?? ;> Edytowane przez Abii84 Czas edycji: 2015-10-26 o 07:51 |
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wcześniej też było chyba ok u mnie
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Stwierdzam że ta zmiana czasu wcale nie jest taka zła... bo wstaję o 7 a jestem mega wyspana ![]() Trzymajcie dzisiaj mocno kciuki Dziewczyny! żeby siusiak nie odpadł i żeby synio okazał się dużym chłopem z porządną wagą bo jak na złość od rana jakiś wyjątkowo leniwy Kończę kakao +drożdżówkę maminej produkcji i biorę się za porządki, bo w weekend nic nie ruszone i widać tego efekty ![]() U nas ze ślubem nie było nawet wątpliwości że chcemy kościelny i tak też było nasi rodzice są na tyle wierzący że nawet nie podejmowaliśmy próby zamieszkania razem bez ślubu bo i my jesteśmy podobnie wychowani sam ślub wspominam super, pamiętam że mój mąż wyglądał nieziemsko w garniturze a czy coś się zmieniło po ślubie... myśle że wiele, jak ktoś nie mieszka przed ślubem razem to wszystko wywraca się do góry nogami. Mieliśmy i mamy nadal sporo spięć, bo "docieramy" się ale wiem na pewno że nie zamieniłabym mojego Mężulka na żadnego innego chociaż czasem tak mnie denerwuje i zgrywa macho, chociaż ja jedyna chyba wiem jaki jest wrażliwy
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
wrociłam z podrozy wypoczeta na miejscu zastalismy niespodzianke rodzony brat mojego meza przybyl z rodzina z lazurowego wybrzeza do pl nie widzielismy sie 2 lata takze znikne na troche jeszcze
|
|
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki, trzymam kciuki za wizyty, u mnie dzisiaj słoneczko aż miło, trzeba ogarnąć dom, zakupy, obiad... miłego dzionka.
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
czekam na TZ, dziwię się, ze jeszcze z nocy nie wrócił i sobie przypomniałam, że miał jechać i posprzątać mieszkanie, które zwolnił. Dzisiaj oddaje klucze i już wszystko załatwione. Mam nadzieje, że mu bez problemu kaucję odda ![]() Godzinę mam dobrą, a nie ruszałam. Może do Ciebie zmiany jeszcze dojdą
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja np. sobie nie wyobrażam ślubu nie kościelnego... Od zawsze jestem wierząca, to samo TŻ i cywilny byłby "niepelny". Swoją drogą u nas dzisiaj równe 1.5 roku od ślubu
Ktoregos-dnia obie sukienki śliczne. Podobne oglądałam ale w końcu stanęło na długiej z koronką na gorze. Te koronki teraz sa bardzo modne i wyglądaja elegancko. Ja na Twoim miejscu dogadalabym się z jakąś krawcowa na szycie czy przerabianie tuż przed ślubem, bo do końca nie wiadomo teraz jak ta figura będzie wyglądać.. Tylko zaklep wcześniej termin a smerfetka była skupiona to co się dziwić! Uśmiechów później na pewno nie zabrakło
|
#1301 |
|
Konto usunięte
|
witam się
w piątek byłam na wizycie wszystko ok mała waży już 327 g. termin się potwierdził ze wcześniejszym. Niestety zaczeły robić mi się rozstępy na cycach ale lekarz stwierdził że jeśli ktoś ma podwyższony poziom 17-Hydroksyprogesteron to jest skazany na rozstępyWczoraj z tz bylismy na grzybach i cos mi sie zrobiło w nogę bo boli mnie przy chodzeniu w prawej pachwinie tak jakby kość żle siedziała w nodze:/ |
|
|
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
Mamuśki, na smyku promocja na produkty marki Elodie Details -20%
![]() wszystko śliczne, ale nawet po promocji drogie w ubiegłym tygodniu na promocję z Motherhood wydałam zdecydowanie za dużo... jak mąż się ze mną nie rozwiedzie po wizycie kuriera to będzie sukces dziś więc czekałam od kiedy się obudziłam na jakaś kolejną ekstra markę w promocji a tu psikus ale tak sobie myślę że im bliżej świąt, tym więcej super okazji zakupowych będzie ? ![]() wybrałam łożeczko z komodą, nie jest to szczyt moich marzeń ale pasuje świetnie do mebli które już mamy w pokoiku (dąb sonoma+biały) i wymiary też ma idealne, więc za tą cenę chyba sie skuszę http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...031332148.html gwiazdka a ten 17-hydroksy... to sprawdzałaś w ciązy ? bo ja pierwsze słyszę o tym i nie wiem co to w ogóle ;P a rozstępów boję się jak ognia, postanowiłam że od 6go miesiąca zacznę smarować się 2 razy dziennie i chyba przerzucę się na Bioliq
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-26 o 08:50 |
|
|
|
#1303 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Trzymam kciuki za wizyty ja dzisiaj odbieram wyniki badań, bardzo jestem ciekawa jak wyszły ![]() Pomysł z wacikami muszę przetestować ![]() Smerfetko piękny taniec! Długo się go uczyliście? ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Ja też już mocno czuję a mąż nic ale tak samo - "łapy jak od pługa oderwane" :P
|
|
#1304 |
|
przyczajony tygrys
|
Szczeperka, misia880, fasolka1987, monicca1989, sloneczko4477,
Bonku, diablica071086, faithworkswonders, trzydziescidwa, moonunit dziękuję dziewczyny za odp. Widzę, że nie tylko że ja nie jestem badana co wizytę, ale właśnie trochę mnie to zastanawia, że od lipca nic... Owszem, brzuch pomaca, zapyta czy boli, podłączy serduszko i to wszystko. Ślub: u nas cywilny. Kościelnego nie chcemy (nie chcę się wdawać w szczegóły). Sukienkę miałam piękną. Było 16 dorosłych + 3 dzieci, także fajnie, sami najbliżsi. A oto mój brzuch, widać różnicę?
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewien wam że tydzień zaczął się kiepsko. Byłam zawieźć mężowi śniadanie i ruszając z pod zakładu nie zauważyłam że jego szef jedzie i prawie w niego uderzyłam. I nie przejęła bym się zbytnio ale mąż się wkurzyl i nawrzeszczal na mnie. Jeszcze żebyśmy sami tam byli. Wiem że to moja wina bo w lusterko nie spojrzałam :'( ale nie musiał się tak wydzierac. Przykro mi się zrobiło. Dojechałam do domu i się rozplakalam. :-( ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- I witam się w 20 tyg. :-D połowa za mną ;-)
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
trzymam za dzisiejsze wizyty! Ja dopijam kawę i zaczynam się szykowac, bo najpierw zawozimy moje l4, a później czeka mnie wycieczka żeby zawieźć l4 tz:P
|
|
#1309 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja sie witam w 22 tygodniu
ktory zaczal sie od bolu miesniaka niestety. Mam nadzieje ze przejdzie bo to nic przyjemnego. Odebralam wyniki mocz i toxo. Negatywne. Czlowiek sie pilnuje jak moze ale stres przy odbiorze wynikow zawsze obecny. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za nowy tydzień ![]() Mam nadzieję, że ból szybko przejdzie ![]() No i super, że wyniki są ok
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro jade badac tokso. Oby bylo ok
Dzis mam jakis smutny dzien- maz zaspal godzine do pracy, nie wiem jak to sie stalo. Po prostu nie mam pojecia.. |
|
|
|
#1312 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny witam się po aktywnym weekendzie!
Nawet nie wiem kiedy mi minął ten weekend! W piątek po pracy mąż mnie zabrał do Łodzi do znajomych wróciliśmy w sobotę wieczorem i padliśmy w niedziele kościółek później imprezka u moich rodziców imieniny taty i tak wróciliśmy po 19. Odrobiłam jeszcze zadanie domowe i tak skończyła się niedziela ![]() Dziś już byłam na wynikach też za każdym razem się denerwuję jak idę po wyniki... Jutro wizyta badanie połówkowe już odliczam!!! Ktorego_dnia jak dla mnie sukienka 2 uwielbiam koronke!!! Ja miałąm ślub w maju i też nie miałam wymarzonej sukienki gdyż zorganizowaliśmy ślub w 2 miesiące i nie było czasu na szycie. Najpierw miałąm wypożyczyć to patrzylam aby jak najtaniej i w końcu kupiłam piękna biel syrenka z trenem była piękna ale brakowało mi koronki. Jak będziesz chciała mogę przesłać Ci zdjęcie ![]() Dziewczęta powodzenia na dzisiejszych wizytach!!! |
|
|
|
#1313 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od rana wypilam juz calą wodę, drugą zaczełam bo mnie pecherz boli
a w pracy jestem... wizyta o 15:30.. wzielam 2x urosept i nospę boolii ;(((((
|
|
|
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
A ja z przerazeniem stwierdzam ze plaszcz zaczyna mnie cisnac na wysokosci biustu..szkoda bo to moj ulubiony. Dobrze ze w zapasie sa jeszcze dwa mniej dopasowane
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nieskromnie powiem ze mialam wymarzona i idealna suknie
Nie mam serca jej sprzedac Zaplacilam za nia bardzo malo bo trafilam na wyprzedaz kolekcji z roku. |
|
|
|
#1316 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ah jooo
wybaczone!Cytat:
ślina pewnie już do kolan mu wisiała Przejmujesz się tym? Jesteś wysoka, szczupła i na pewno tego nie widać swoją drogą ja startowałam z 59kg to tak na pocieszenie..Cytat:
trzymam za słowo. Cytat:
Cytat:
nie miałam czasu Wam o tym pisać, a byłam taka wściekła i chciałam się wygadać!Twój synek jest przesłodki!! Cytat:
![]() W naszym przypadku też nikt nie musiał nas namawiać do ślubu kościelnego Wręcz przeciwnie wszyscy byli w szoku, że tak szybko się zdecydowaliśmy(ja 19l, a mąż 22l). Jesteśmy 5 lat po ślubie i nie żałujemy bo dzięki temu jestem w innej sytuacji niż moje koleżanki z klasy, które zaraz po maturze wyjechały z kraju i pracują na zmywaku, nie mają chłopaków, a o dzieciach nawet nie mają czasu marzyć. Ślub dał mi poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji. A razem zamieszkaliśmy w naszym wynajmowanym mieszkaniu dopiero w noc poślubną. Było to dla mnie coś wyjątkowego, na co warto było poczekać. Bardzo ładny zestaw ![]() Jasne, że widać, pięknie rośnie ![]() Cytat:
Najważniejsze, że prawie w niego uderzyłaś i nic się nie stało. A faceci już tak mają, że dla nich baba za kółkiem to pomyłka i z byle powodu potrafią nakrzyczeć. Za to jak chcą wypić to od razu kobieta jest najlepszym kierowcą na świecie
|
|
#1318 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie ja dziś jestem u teściów ale po południu wracam do siebie do domu ( do moich rodziców) bo jedziemy do biura podróży zapytać czy jest jeszcze dostępna oferta co nam się podo0ba na podróż poślubną planujemy wyspy kanaryjskie Teneryfe albo gran canarie. pytałam lekarza i samolotem mogę lecieć bez problemu tylko mam unikać upałów czyli się nie opalać a na plaży siedzieć w cieniu. Mąż się upiera na tą podróż ja się trochę obawiam jak przetrwam taki lot no ale lekarz powiedział że nie ma się co martwić więc chyba niepotrzebnie robie sobie sama problem
|
|
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj też jeden z T-shirt'ów musiałam odłożyć do komody, bo mnie obciskał dziwnie
|
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
a my zmoim to nawet zareczeni nie jestesmy i tak sobie mysle ostatnio ze moglby sie troche sprezyc z tym pierscionkiem.. od poczatku bycia ze soba ustalilismy ze koscielny slub odpada ze jak cos to kiedys tam cywilny wiec teraz pewnie najpierw beda chrzciny potem moze cywilny ( chcialabym wziasc slub cywilny w bialej sukience i wygladac szczuplo itd potem jakas mala impreza takze mi z tym slubem to tak niezalezy ze ma byc na juz) ale zaczyna mnie irytowac to ze 5 miesiac ciazy mieszkamy razem dwa lata w bankach przychodniach mi kaze mowic o sobie narzeczony a j mu na zlosc robie i specjalnie mowie chlopak o nim zeby sie wkoncu kapnal i cos z tym zrobil ech..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

za Wasze wizyty i czekam na relację

żeby siusiak nie odpadł i żeby synio okazał się dużym chłopem z porządną wagą

za nowy tydzień 
a w pracy jestem... wizyta o 15:30.. wzielam 2x urosept i nospę boolii ;(((((

nie miałam czasu Wam o tym pisać, a byłam taka wściekła i chciałam się wygadać!