|
|
#4741 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LVII
Karkki!!!
Cytat:
Obczaj Pawła Ch. stąd (jego żony w akcji nie widziałam). Krzywdy nie zrobi, najwyżej utemperuje Ci wizję. Ze dwa lata temu nie zgodził się ściąć mi włosów na krótko i w sumie dziś jestem mu wdzięczna A znajomej - z zupełnie innym usposobieniem - od lat trzaska zwariowane, krótkie, asymetryczne fryzurki. |
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4743 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
łeee nie jest gejem ![]() obczaje ![]() znalazłam takiego jeszcze http://www.oskarbachon.pl/bio
|
|
|
#4744 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dojrzałam do butów wyglądających drogo - widziałam przepiękne oficerki i sztyblety - takie designerskie, ale i szykowne, i z charakterem, chciałabym mieć buty takie... męską modą inspirowane, takie były te buty pewne siebie i nonszalanckie ![]() Cytat:
Więc kupiłam body - i miałam jechać po rączki, też odb osobity - a babka w mieszkaniu otwiera zafę - a tam biały obag - i mówi mi "Już mi się znudził, miałam ich 5" - no i po taniości sprzedała mi mini białą, organizerek, czarne lakierowane któtkie uszy i długie beżowe Cytat:
O rety, Karkki! Te próbki od Ciebie mam i pamiętam, że fotę z nimi wklejałam w jeden z pierwszych odcinków bloga Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Więc - o ile nic się nie zmieni, z lasu wraca, we środę
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Corii, kocyk i buty bardzo fajne
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie ma obaw, dziękuję, ale fryz na chłopaka nie popełnię i rozjaśniać już nie rozjaśnię Jak będzie baaaardzo źle, to za kilka mieszków nie wykluczam kilkunastu pasemek, ale po całości już 3. Cudne wieści! Tymczasem, ja mam kolejny bizi tydzień, od szóstej rano dzień w dzień bujam się po szpitalach z dziadkami. No ale taki lajf. Absolutnie nie narzekam.
|
|
|
|
|
#4747 | ||||
|
Panaroja
|
snad produkcji przetworów
machnęłam posta po południu po czym mi go wypollizowało w kosmos ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. łobuz ![]() pokój z kuchnio i s kothem ![]() Cytat:
to nobliwość może się ewentualnie pojawić koło 90 ![]() Cytat:
![]() machneu i spadam , jestem wykończona po łykendzie , wczoraj grabienie mokrych liści , dziś stanie przy garach , padam na ryj .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
||
|
|
|
#4749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Noc wyborcza, czekam aż mi zameldują o końcu świata
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie już zameldowali TŻ się pytał czy ma mnie już ściągać czy jeszcze poczekam a znajomi ze Śródziemia szykują przytulny smajal na wszelki wypadek
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Rany Karkki
Jak dobrze, że już najgorsze minęło. Straszność, tulam
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Jutro idę odebrać zamówienie z eglamura to zobaczę co tam mają ciekawego stacjonarnie. Gdyby ktoś chciał żeby o coś zapytać, to dajcie znać do południa. Kolorowych!
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Zadam głupie pytanie - skąd się bierze takie charakterne buty wyglądające drogo, ale nie kosztujące majątku?
|
#4754 |
|
Piers do przodu
|
Nie nadczytam ale machnę w przelocie
|
#4755 |
|
Nindżopesz
|
Szybkie pytanie medyczne - co to jest jak od trzech dni po nocy boli palec u ręki w miejscu, w którym łączy się z dłonią i coś przeskakuje w kościach przy "otwieraniu" dłoni? Po rozruszaniu albo w gorącej wodzie przechodzi tylko trochę pyka przy prostowaniu, potem po nocy znowu boli i nie mogę go rozprostować. Próbowałam go wyciągnąć/nastawić ale nie widzę różnicy. Bez siniaków, nie boli przy dotyku, nie pamiętam żebym w coś walnęła.
SKS? Artretyzm? Wybity staw? |
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() mnie od jakiegoś czasu wkurza odwodzenie małego palca ![]() po paru godzinach przy kompie jest jakiś obcy.... no i coś mi się z czuciem na jednej nodze porobiło - jakbym obcą skórę miała
|
|
#4757 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie więcej niż zawsze...2. dziwne
|
|
|
|
|
#4758 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A stres wyżej wymienionego rodzaju przeżyłam osobiście, rozumiem i współczuję. Teraz musi być tylko lepiej
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-26 o 09:16 |
|
|
|
#4760 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może jeszcze samo przejdzie ![]() Karkki, doczytałam, współczuję
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Bry znad kiepskiego poranka
Roboty po piątku (miałam wolne) w ciul, obcas mi się z samego rana rozwalił, a nie ma koło pracy kiosku, w którym klej mozna kupic więc staram się delikatnie stąpać, żeby nie odpadł do końca I od kilki dni mam ochotę wywalić z fejsa większośc znajomych, jak widzę nienawistne wpisy polityczne i zero akceptacji dla cudzych wyborów i wywalanie ze znajmych ludzi, co zagłosowali inaczej edit: w kiosku przy recepcji mieli super glue, uff
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-26 o 10:39 |
|
|
|
#4762 | ||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
wstepny meldunek już był ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Suońce wyszło , jestem w szoku
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, Red
Parabelko - tego się obawiałam... że buty wyglądające drogo są drogie... Jeszcze pytanie, co to znaczy drogie - u Lasockiego kozaki kosztują ok. 350 zł - ale czy taki Lasocki może wyglądać drogo? Może wydziwiam?
|
#4764 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy koniecznie chcesz mierzyć, ale właśnie odsyłałam buty mojej szefowej z takiego sklepu skora24.pl - całkiem niebrzydkie mają niektóre modele.
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wcale nie było głupie pytanie - skąd wziąć niedrogie buty wyglądające drogo. Przychodzą mi do głowy używki tylko. Bo w outletach i tak wciąż jest drogo.
|
|
|
|
|
#4766 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Już bym w takim wypadku wolała najtańsze szmaciaki - przecież butów ani nie upierzesz ani nie zdezynfekujesz, a kto wie, kto to nosił.
|
|
#4767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do CCC - to Lasocki CHYBA miewa niezłe modele? Czy może z definicji nie może być tam nic ciekawego? Bo akurat on jest w moim zasięgu... A sklep obejrzę Cytat:
Czyli ALDO sprawdzę - to na razie (po powrocie, rzecz jasna)
|
|
#4768 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja wiem, ze "drogo" to jest bardzo indywidualna kwestia - i dla mnie w tej chwili Lasocki też są drogie ale tak bardziej ogólnie jako pierwsze skojarzenie na słowa "drogie buty" wymieniłabym Kazar, Venezię czy właśnie ALDO. Nie wiem, jak Wojas, bo dawno nie byłam, a Ryłko nie lubię. CCC i Deichmann to takie normalne, dla ludzi.
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Nindżopesz
|
Ju, odnośnie drogo wyglądających butów to od siebie dodam, że nawet najdroższe ale lakierowane, pikowane albo ze sztywnej połyskującej skóry kojarzą mi się tanio - że plastik. Mówię o kozakach, botkach bo szpilki czy czółenka to już co innego. Tak samo mocno błyszczące zamki (złote!), jakieś brylanty etc. utożsamiam z bazarem. No ale co kto lubi, tylko tak piszę jako vox populi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

A znajomej - z zupełnie innym usposobieniem - od lat trzaska zwariowane, krótkie, asymetryczne fryzurki. 

Tak mnie to zraziło, że nie miałam serca jej więcej nosić, choć wcześniej mi się podobała
No i jak miałam kłopot z rozjaśnianym sianem to byli sposoby na zaradzenie temu, jakbym miała całe swoje przetłuszczające się siwe liche rzadkie kłaki - też jest sposób myć codziennie, bo inaczej świeżości im nie nadam, pamiętam to jeszcze. A teraz? Teraz mam smalec po 8h na skórze i 2 cm odroście a poniżej łamliwą słomę
Nie no, chcę już swoje włosy

Jak będzie baaaardzo źle, to za kilka mieszków nie wykluczam kilkunastu pasemek, ale po całości już
Cudne wieści! Tymczasem, ja mam kolejny bizi tydzień, od szóstej rano dzień w dzień bujam się po szpitalach z dziadkami. No ale taki lajf. Absolutnie nie narzekam.

Bo w outletach i tak wciąż jest drogo.