|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Cytat:
![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Miałam "grypę zoładkową" jak to znowu stwierdził lekarz rodzinny... Ale mi to nie pasowało i poszłam do swojego lekarza. Okazało się, że biorę za silne leki i że mam znowu zaburzenia hormonalne. Bedą mnie diagnozować pod tym kątem... Ale myślę by iść prywatnie bo na ubezpieczalnie zanim wyczekam terminów to mnie to wykończy.
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- dzięki bardzo! ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Oooo kobito, nie za dużo od siebie wymagasz ? ![]() ![]() Wiadomo, że zawsze może być lepiej ale przecież już jest dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Miałam to samo w piątek. Do piątku rzygałam bo nie mogłam dostać okresu, a w piątek i sobotę bo dostałam ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]()
Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 Edytowane przez neska002 Czas edycji: 2015-10-26 o 19:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Poćwiczone
![]()
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
neska-jakby cie biedronki pogryzły już bys ich tak nie lubiła
![]() ![]() ooo winiaczka kolejna ![]() ![]() ![]() ale jesteś rozchwytywana ![]() ![]() ![]() ![]() sysia-skarbie mój mały ![]() ![]() ![]() jeszcze masz te biedronki?? nie zjadły cię?? ![]() ale ci zazdroszczę tego wyjazdu..mój ma znowu jakiś urlop i mieliśmy jechać ale akurat na 1 dzień urlopu dostaję @ i kończy mi sie w ostatni dzień (ma 5 dni) świetnie...nigdzie nie pojedziemy... butterfly-ale masz cwanego malucha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zgłaszam 30 minut stepperka ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2015-10-26 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Brawa! ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Z tym drugim to na razie nic, tylko zwykła kawa. W kazdym razie muszę się zastanowić czego chcę i czy czuję coś do tamtego poza przyjaźnią. Dzięki!!! ![]()
![]() |
![]() |
#156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piszę z tym chlopakiem co o mnie tak wypytywal juz w sumie dwa dni z parogodzinnymi przerwami :P a bylemu niedoszlemu napisalam, żeby kazde z nas poszło w swoją stronę bo razem w jedną chyba nie jest dane nam isc... Przeboleje to i dam rade, tak będzie lepiej ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#158 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Taaa jak jest ładniejsza pogoda to mnie na raz oblezie z 8-10 biedronek ![]() ![]() Fajnie, odpoczniecie sobie. My z TŻtem właśnie myślimy, żeby po świętach Bożego Narodzenia pojechać do Zakopanego czy gdzieś w góry tak na 2-3dni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak chcesz to ci w paczce wyślę troche biedronek, ja mam ich dość ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo za stepperek, tak trzymaj ![]() Hehe rozumiem, że już są chętne które chcą się zapisać do mojego synka, będzie waszym trenerem ![]() Melduję zaliczone 102min rowerka (42,8km) ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
![]() Tosą te zwykłe biedronki czy jakaś mutacja?
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ale naskrobalyscie, jak milo ![]() mam ciezkie dni w pracy.. pije kawke i lece cos porobic w lab. albo najpierw obowiazek i pozniej kawusia ![]() po rowerze i rolkach mam zakwasy miesni plecow ![]() milego dnia zycze, bede zagladac dzis w miare mozliowsci :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana kochane
![]() Jakie macie plany na dziś? U mnie nic szczególnego, czekam na weekend bo jadę do brata ![]() Dostałam wczoraj dużą milkę od koleżanki za jakąś przysługę. Oczywiście już ją otworzyłam. Miłość do czekolady powróciła i mimo, że nie mam apetytu to do czekolady jakoś awersji już nie mam. Ale jestem silna i się hamuję! Walczę ze sobą. Dzisiaj w pracy od 10 do 16, potem idę na paznokcie (wstyd z tymi odrostami chodzić już!) i wieczorem relaksik. Z ćwiczeniami dzisiaj rest. Moje dzisiejsze menu: śn: jaglanka z jabłkiem, mango i bananem, masłem orzechowym, kakaem i kilka rodzynek + 2 kostki czekolady II śn: kanapka z chleba żytniego z fetą i kiełkami ob: krokiet z kapustą z keczupem + jakieś warzywka kol: pewnie będzie jogurt naturalny z masłem orzechowym albo łyżeczką dżemu i stewią Zauważyłam, że coraz mniej piję. Zabieram teraz do pracy cały termos herbaty i jeszcze 0,5 l wody niegazowanej. No i próbuję przemycać jakoś warzywa do menu bo ostatnio było z tym cieniutko
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy, na śniadanie był omlet kakaowo-bananowy z kaki ![]() Zakwasy po wczorajszym treningu mam chyba w całym ciele, ale jestem zadowolona, czuję, że dałam z siebie wszystko. Menu na dzisiaj: 1. Omlet 2. Hummus z warzywami, zupa z kurczakiem i ryżem 3. Curry z indykiem i serem 4. Dwa jabłka i gruszka 5. Sałatka z łososiem albo znów curry Kolejność może się pozmieniać, ale takie posiłki mam przygotowane, więc wiem, co zjem ![]() No i wieczorem trening, dzisiaj cardio i brzuch.
![]() Edytowane przez rombek Czas edycji: 2015-10-27 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Neska - ja wlasnie chce sie nauczyc "cieszenia sie slodyczem" a nie rzucania sie na nie. Teraz w pl kupilismy troche polskich slodkosci z Wawela i Mieszko... w ramach terapii trzymam je na stoliku na talerzyku w zasadzie pod reka
![]() Ja wczoraj robilam hybrydy. Po dwoch tygodniach byl masakryczny odrost i dlugosc. Jaki kolor planujesz ? Zwazylam sie i jest mniej niz przed wyjazdem do Pl ![]() Dzien dobry wszystkim. ![]() 🎀
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2015-10-27 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejo ;-) Co w pracy się dzieje? Nerwowo? Mój kuzyn zawsze mówił: najpierw obowiązki, a potem przyjemności. Prawda! Po przyjemnościach już niekoniecznie chce się iść do obowiązków ![]() Zakwasy na plecach? Chyba nigdy nie miałam. To musi być dziwne uczucie. Trzymaj się cieplutko ! ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Sama robisz hummus czy kupujesz gotowy? Ale ładnie ćwiczysz ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() Chcę zrobić sobie niebieski i na jednym paznokciu jakiś wzorek ale jeszcze nie mam nic konkretnego, zobaczę co mi koleżanka zaproponuje ![]() Schudłaś w Polsce? Dziiiiwne ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Chyba wprowadzę sobie jakieś karne ćwiczenia za podjadanie słodkiego. Myślicie, że takie coś by się sprawdziło? ![]()
Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 Edytowane przez neska002 Czas edycji: 2015-10-27 o 08:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Masz rację, po przyjemności nie chce się wracać do obowiązków ![]() Cytat:
![]() Mmm krokiety z kapustą i grzybkami, mam zamiar za niedługo zrobić, uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A słodycze są blee, wywal ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Dzisiaj nie idę na kurs, bo córa źle się czuje, jutro też nie mogę, bo jak sie okazało to jutro przedszkole będzie zamknięte ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
hej
![]() Mnie głowa od rana boli ![]() ![]() Za chwilę się zwaze i zjem śniadanie ![]() Miłego dnia wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
Butterfly, kaki to taki owoc, bardzo smaczny
![]() Neska, hummus kupny, dopiero zbieram się do zrobienia własnego ![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Polecam się
![]() ![]()
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Butterfly - tak... najpierw nakupilismy kilka kilogramow slodkosci a teraz mam wywalic
![]() ![]() Poza tym, nie jestem przeciez sama. A waga ponizej 60 kg ![]() Rombek - tez lubie kaki ![]() Neska- schudlam bo sie zatrulam :/ 🎀 ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Neska- wczoraj robilam sobie wlasnie granatowe paznokcie i na jednym jskies esy floresy : D 🎀
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Nas chwycily sentymenty do kasztankow, michalkow, krowek i chalwy
![]() 🎀
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zapraszam do klubu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() kaliope-dzielna dziewczynka ![]() ![]() ![]() neska-ale masz jedzenie ![]() ![]() ![]() ![]() ja też za mało pije...trzeba pamiętać o wodzie... ooo uwielbiam milke ![]() pokaż pazurki koniecznie ![]() ![]() butterfly-uważaj bo biedroki gryzą ![]() ale masz malucha ![]() ![]() do Zakopca chcecie jechać? mi sie też myśli wyjazd ale na razie trza przełożyć...a potem mój nie wiem kiedy będzie miał wolne... a no cieszę sie ze nie tylko ja mam fałdki ![]() ![]() musisz spróbować kaki-dla mnie smakuje podobnie do gruszki ![]() mmelisja-hehe ale musiało to komicznie wyglądać-nie zarwał podłogi biedak? ![]() beatka-miłego dnia w pracy ![]() ![]() rombek-ja też uwielbiam kaki ![]() ładnie ćwiczysz -spróbuję nie być gorsza ![]() kocie-to przez te problemy żołądkowe schudłaś pewnie... kiedy wracasz do siebie? pokaż pazury ![]() ![]() dziś mam w planie grzybki ![]() ![]() ![]() miłego dzionka wszystkim ![]()
![]() |
#176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
Rombek świetne menu takie zróżnicowane fajne rzeczy pichcisz, ja jak gotuje to zwykle podjadam, więc staram się gotować po jedzeniu.
Butterfly dzięki :-D fajnego masz synka ![]() Agafisia :-D bo to była karma chwilę wcześniej podciągnąl żaluzje żeby mi słońce świeciło w oczy :-D zaczął się podciagac na drazku i pach spadł na kolana :-D podłoga cala na szczescie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ty to zrzuciłaś jakoś telepatycznie za kare, przyznaj się ![]() Synek w grudniu skończy 5 latek ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Ale się namęczyłam dzisiaj. Córa położyła wczoraj na talerzyk zużytą gumę a na to spadł z kanapy koc i się przykleiła. Dzisiaj chyba z 2 godziny szorowałam ten koc, żeby to odkleić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Nie bylo mnie tu znowu, bo najpierw mialam zapitol na uczelni, a potem troche mnie rozlozylo. Weekend byl paskudny, dobrze, ze chociaz teraz jest slonecznie i ladnie , chociaz chlodnawo.
Dietowo raczej sie trzymam ok - nie jem slodyczy od 4 dni juz ![]() ![]() Neska fajnie, ze wrocilas ![]() ![]() ![]() ![]() Agus jestem, jestem, tylko taka rozlazla... Ogolnie jem malo raczej, a nic mi waga nie spada... Czuje sie grubo i ostatnio nie podoba mi sie moje cialo, moj wyglad... Sa jeszcze grzybki ??? Hehe ladnie zyczysz mezusiowi ![]() ![]() Sysa fajnie Cie widziec tu na forum z nami ![]() ![]() ![]() Butterfly bardzo ladny wynik na tescie mialas, uwazam, ze jestes zbyt krytyczna wobec siebie. A synka to masz udanego ![]() ![]() Melisja ![]() ![]() ![]() BuryKocie szkoda, ze zlapalo Cie tak w Pl, ale fajnie, ze nie przytylas ![]() ![]() ![]() ![]() Neska tez sie pochwal pazurkami! Ja bede robila w przyszlym tygodniu i juz szukam inspiracji. Na razie nastawiam sie na kolor hmm czerwonego wina- sliwki - taki dojrzaly, gleboki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.