Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-26, 21:43   #1021
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Ala jeździ jeszcze w dresowej czapie plus kaptur no i budka-główkę ma ciepła. A Wy w jakie ubieracie dzieci? Zaglądałam w dwa wózki to w grubasnych czapach juz-u nas 11 st dzis
wiatrowka i czapa jesienna dzis nawet mialam zdjac bo cieplutko i bez wiatru, ale jak widzialam inne dzieci w zimowych to chyba by mnie zlinczowali

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 21:44   #1022
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Jest, jest zjelczaly (jeśli jest wysokiej jakości) lub żeby nie zjelczal jest gorszej jakości. Ja mówię o kokosowym
Ja ostatnio szukalam, to same z półki te lniane, żadnego z lodówki nie znalazłam :/

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
myjecie juz zabki swoim maluchom?
Jakie zeby?? 😝

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 21:45   #1023
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Serio tak szybko z nocnika? Myslalam ze kolo roczku najszybciej...
Wydaje mi się, że im szybciej zalapie co tam się robi to tym lepiej. W lecie pampkow juz nie będę ubierać, po ogrodzie będzie biegać w samych majteczkach. Jak się posika to trudno, a nawyk nocnika juz będzie.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 21:46   #1024
violka848
Zakorzenienie

Kana dokładnie o efekt bliźniaczki mi chodziło
Kamilove fajne pościele, dzięki za link. Brawa dla Nadii 👏🏻 super! A babcia niezła jest, to teraz ma satysfację
Stary 2015-10-26, 21:50   #1025
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam pytanie... tzn juz po fakcie Mały dorwal mi się dzisiaj do ogórka kiszonego. jak chciałam mu zabrać to ryk wiec go sobie ssal aż zrobił z niego flaka... chyba nic mu nie będzie? jak Wasze doświadczenia z kiszonkami?
nie mamy takich doswiadczen

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
A mało tego, widać ząbki dolne.... Jeszcze pod dziąslami ale widać...
oby szybko wyszly

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

a od jakiej temp. zaklada sie rajtuzki?

JAŚ

Stary 2015-10-26, 21:51   #1026
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

DOMIMA,super ze Ci wypad z kolezankami się udal i ze tatus z Olafem sobie dal rade,maly nie marudzil wtedy? Czy tata ma swoje sposoby na uspokojenie?
Cytat:
Hej bylam u lekarza z malym bo znow te plesniawki. Podobno rozpulchnione ma pawko dziasla i chyba zeba widzi gdzies tam w srodku. Mam nadzieje ze niedlugo tez go zobacze...
No to mam.nadzieje Ci troche nadziei w serce wlał,ze juz niedługo marudkowania koniec dobry lekarz 😀 kciuki za dobra nocke dzis.
Ja podałam camille. Mała dopiero co zasnela o 21:10, lekko bucząc. Przy cycku nie chciala zasnac, sama też nie, tatus ubujal i za 2gim razem udało sie jej już nie wybudzic.

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Mój mi nie pozwoli zaglądnąć mu do Buzki. Nie wiem jak to mam zrobić - nawet tego zęba musiałam ogarnąć prawie siłą - wywala język albo zaciska buzię i koniec... eh...
jak moja! 😝 Ja daje sobie palca pogryzc i macam albo rozsmieszam czyms u gory.

Cytat:
dziewczyny, mam pytanie... tzn juz po fakcie Mały dorwal mi się dzisiaj do ogórka kiszonego. jak chciałam mu zabrać to ryk wiec go sobie ssal aż zrobił z niego flaka... chyba nic mu nie będzie? jak Wasze doświadczenia z kiszonkami?
nt kiszonek u niemowlakow nic nie czytalam,ale ogolnie o kiszonkach czytalam,ze bardzo zdrowe,duzo witamin,mineralow i dobre dla organizmu. Daj znac, jak się będzie czul synek.

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
U nas tez terror z leksza, teraz to myśle, że już muszą być zęby... i czekam na nie z utęsknieniem...

Ja o szwagrze myślałam w sensie cycków myślałam że to ten co się cycków boi
aaa,tak, to ten 😃 jakos na kp sie dzis nie zalapal. Oby te zebiska wyszly w koncu ✊
Chyba nie nadrobie, tylko pojde spac,...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 21:53   #1027
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Gossip ojej współczuję. Biedna Amelka 😖

Domima niee, dziś przymierzylam go do wózka i Nadii i kilka razy się przyjechałam po działce ale to tyle 😉

Domima, Viola, Gosiak, Madzixx proszę link do pościeli
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5711087763 mam dwustronna super jest 😃 i wypełnienie też od nich, wysyłka ekspres polecam. Mam też od nich ochraniacz na łóżeczko.

A teraz się chwałę, Nadia już nam sama siedzi 😁 cieszę się, że tata był przy tym też 😃 najpierw usiadla na leżaczku ale nie byłam pewna czy to nie przypadkiem, polozylam ja na łóżku a ta czmych na łokieć, podparcie i siedzi stabilnie, bawi się zabawkami, oglądała książeczki 😁 cieszę się.

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Majka fajnie ze dziś apetyt Julkowi dopisał 😃

Madzixx Ala 👼 😃 jak zawsze się popisała, brawo 👏 😃
Ale super zdolną masz laleczkę coraz wiecej te nasze dzieciaki potrafią
Stary 2015-10-26, 21:53   #1028
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dziś jęczybułe, wszystko przez brak konkretnej drzemki, coś dziś nie szło pyzie przysnąć na dłużej niż 45min ale to nic pogoda była cudna to korzystałyśmy udało się mi nawet trochę pograbić liście na działce a Nadka nadzorowała prace z wózka

Przyszedł mi dziś komplet pościeli wraz z wypełnieniem, fajny, jak któraś jeszcze jest przed zakupem to mogę podać link, kołderka fajna nie jakaś cieniutka i pościel b.ładna
45 min marza mi sie takie drzemki

pokaz linka

JAŚ

Stary 2015-10-26, 21:58   #1029
blackberry89
Zakorzenienie

Goczek dobra lekarka bo ze 3 dni bede bardziej wyrozumiala dla synka 😉 a jak za 3dni nie bedzie zeba to mu go wyciagne z pod dziasla haha 😉

Mala ja zakladam rajstopki jak jest ponizej 5stopni i mamy cienkie spodenki. Chyba ze biore kocyk to wtedy nie.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 22:01   #1030
siempre
Wtajemniczenie

CASHMERE -mój uwielbia banany

KANA - rozumiem Cie u mnie maly tez nie chce z rak schodzić a jak chce jeszcze spacerować to juz w ogóle masakra. Mam nadzieje że jak się zacznie przemieszczac to już będzie lepiej. A co do psa mały już nie raz został polizany i wszystko ok
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 22:07   #1031
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę tylko rozmiaru
Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
I ja też...
i ja.
zre jak hipopotam. a slodyczy nie zre, slodycze wpier.dalam.
orbi stoi i sie ze mnie smieje.

JAŚ

Stary 2015-10-26, 22:08   #1032
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Goczek dobra lekarka bo ze 3 dni bede bardziej wyrozumiala dla synka 😉 a jak za 3dni nie bedzie zeba to mu go wyciagne z pod dziasla haha 😉

Mala ja zakladam rajstopki jak jest ponizej 5stopni i mamy cienkie spodenki. Chyba ze biore kocyk to wtedy nie.
😀 Ale jak wiesz od czego marudzi to jakos faktycznie lepuej to zniesc, sie mi wydaje.
Ja rajstopki zalozylam jak bylo ok 5stopni,spodenki I kocyk cienki. A dzis to w bluzie na body z dlugim byla,ale cieplusio bylo.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 22:14   #1033
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość

W kerfie promka na FP! Drugi za pol ceny!
chcesz zeby maz mnie z domu wygonil? przyszedl dzis pelzak z fp i kaczuszka w kuli. do tego w tesco kupilam duuuuzego oballa.
chyba poporsze na swieta o duuuuza skrzynie na zabawki

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
n
ja też odkurzam raz w tyg tylko psa nie mam, za to moich kudłów jest pod dostatkiem ale jadę tym małym odkurzaczem codziennie okruchy i kudły
jaki to odkurzaczyk?

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Tak pod, właściwie miałam kurtkę tylko narzuconą, Adka w cienkiej kurteczce pod spodem
Tylko niewiem czy w dobrym miejscu ten pas zakładam- on powinien być tak na kościach biodrowych czy nad???
ja nad zapinam, tzn sprawdzam jak juz malego wloze zeby dobrze na kregoslupie sie opieralo z tylu. pewnie zalezy jak lezy i jak komu wygodnie

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
G

A teraz się chwałę, Nadia już nam sama siedzi 😁 cieszę się, że tata był przy tym też 😃 najpierw usiadla na leżaczku ale nie byłam pewna czy to nie przypadkiem, polozylam ja na łóżku a ta czmych na łokieć, podparcie i siedzi stabilnie, bawi się zabawkami, oglądała książeczki 😁 cieszę się.

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------
brawo brawo!

JAŚ

Stary 2015-10-26, 22:15   #1034
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
ooo fajnie, lubię Twoje podejście
też się dziwiłam jak te dzieciaki tak grubo poubierane, to w czym będą chodzić przy minusowych temp?
ale od razu widać, że jesień i zimno się zrobiło, dziś w moim mini parku ze trzy wózki jeździły a latem to co chwila

ojej biedny! oby szybko przeszło i kciuki za zębolka

a leżaczek nie da rady jak postawisz koło siebie i będzie Cię widzieć?

ja poproszę o relację pościelową

widziałam znowu zakupy eh
ta promka na pampersy jest fajna, chyba sciągneli po rossmanie

o kurcze! nieciekawie :/
jak to od pampersa??

a od czego te pleśniawki się robią hmm?

hehehe uśmiałam się z tymi podwojnymi gumkami

fajnie, że tak smakowało
u nas jabłko nie przeszło ale banan podejrzewam, że tak
w Rosie -49, w SP dni lifestyle..jak życ

jak cenowo u Ciebie w eko sklepie? ja kupiłam dwa kefiry i cebulę i zapłaciłam 10,50 zł
Za te rzeczu co wymienilam zapłacila 27zl. Chrupki 5.5 :/ i sol maja w składzie ale minimum i napisane że są dla malch dzieci

Cytat:
Ja miałam olej kokosowy taki eko, smarowałam czasem zamiast masła chałkę, albo naleśniki na nim smażyłam.

Madzia o nie zauważyłam tej promki na pampki hmm super cena to chyba teraz w tej promocji kupię, zamiast dobijać do tamtych dziesięciu kolejne paczki w gwarantowanej cenie.

One wchodzą do tych 10szt. Ja juz odebrałam te za 1gr. Jeszcze 8 i kolejna za grosik

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a te pampersy w SP wliczają się do tych 9 co później dziesiata paka za grosz? I czy ten kupon 15zl co się dostaje przy zakupach za min.80zl można później też na pampersy wykorzystać??
Mam zapasy, ale chyba jeszcze dokupie

można

Cytat:
Gossip ojej współczuję. Biedna Amelka 😖

Domima niee, dziś przymierzylam go do wózka i Nadii i kilka razy się przyjechałam po działce ale to tyle 😉

Domima, Viola, Gosiak, Madzixx proszę link do pościeli
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5711087763 mam dwustronna super jest 😃 i wypełnienie też od nich, wysyłka ekspres polecam. Mam też od nich ochraniacz na łóżeczko.

Majka fajnie ze dziś apetyt Julkowi dopisał 😃

Madzixx Ala 👼 😃 jak zawsze się popisała, brawo 👏 😃

Gratulacje!

Cytat:
wydaje mi się, że tak
ale poczekajmy jeszcze na opinie specjalistki od marketingu SP-MAJKĘ

nooo ułatwia życie

dzięki za link jaki kolorek wzięłaś?

wow brawo Nadia zdolniacha

hehe. Specjalistke. Ja mam wieczny problem z tym sp. Chyba w moim mieście personel jest niedoszkolony

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No pięknie zjadł Julek super! Mój dziś oprócz kp tylko słoiczek dyni wciagnal. Jutro dam te warzywa z ogrodu z babydream plus żółtko do tego.

Ja też sobie nie wyobrażam - teraz jest czas kiedy mogę sobie poprzytulac do woli mojego syncia, jak będzie starszy to znając życie nie będzie się już mama interesował, dziewczynki to jeszcze są takie bardziej przytulasne a chłopcy to raczej nie bardzo.

Jejku biedna jesteś przy tej swojej Zosi naprawdę. Ja tez chudne w oczach dziś rano się ważyłam to waga pokazała prawie 5 kg mniej niż przed ciążą.
Jak ja bym chciała wazyc 5kg mniej niz przepraszam ciążą.
Moj starszy ma 5 lat i czesto się tulimy. Codziennie mu mówię że go kocham

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Moja też nie chciała pić i nauczyłam ja pić z kubeczka diody i super jej idzie. Pije tak z 5-6lykow po 3-4 razy dziennie i te kupy są dalej twarde Ale robi bez problemu i już nie takie bobki(wybaczcie za opis)

takiej to dobrze!

tak, ryba to też mięso😊

Ale super!!

tak trzeba w lodowce

Ja używam kokosowy. W biedzre jest? W którym miejscu?!

Dziś Ala na cały dzień spała 1,5h tylko. Padła na cycki, ciekawe ile pośpi. Już krzyczała przez sen,ale śpi dalej-odpukac

A co pije? Chyba zamówię ten kubek

Cytat:
myjecie juz zabki swoim maluchom?
Kupiłam pastę ale jeszcze nie myłam

Cytat:
aa właśnie w temacie kupek, mam nadzieje, ze wszystkie po kolacji jak coś, mam pytanie
Ala przed rozszerzeniem diety robiła codziennie lub co drugi dzień kupkę, raczej sporych rozmiarów
potem po rozszerzeniu była codziennie, później 2x dziennie a od jakiegoś czasu są nawet 4 małe kupki hmmm nie wiem czy to ok?
konsystencja dobra, dziś tylko śluzowe dwie zrobiła i kwaśny zapach, wczoraj gruszke dostała z nowości, więc może od niej..

Ja az tak kup nie analizuje. U nas raz na 2-3 dni kupa

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że im szybciej zalapie co tam się robi to tym lepiej. W lecie pampkow juz nie będę ubierać, po ogrodzie będzie biegać w samych majteczkach. Jak się posika to trudno, a nawyk nocnika juz będzie.
Za wcześnie chyba tez niedobrze.
Ja o nocniku nawet nie myślę
Stary 2015-10-26, 22:17   #1035
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Koperko-ja też przytyłam :/ jak wracałam ze spaceru to w drodze powrotnej zjadłam mini pizze i opakowanie kremisiów(herbatniki z czekoladowymi misiami ) szok :/
od listopada się biorę w garść
ja sie biore w garsc od poniedzialku.
od jakiegos miesiaca juz :P

JAŚ

Stary 2015-10-26, 22:19   #1036
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też sobie nie wyobrażam - teraz jest czas kiedy mogę sobie poprzytulac do woli mojego syncia, jak będzie starszy to znając życie nie będzie się już mama interesował, dziewczynki to jeszcze są takie bardziej przytulasne a chłopcy to raczej nie bardzo.
Trzeba się przytulać póki jest okazja
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 22:19   #1037
Majka232
Zakorzenienie

Madzixx - kupa kwaśna nie powinna być

Spr.ile pampkow nam schodzi. 14 dni - paka "4" 58szt
Stary 2015-10-26, 22:21   #1038
violka848
Zakorzenienie

Hania też zazdroszczę wagi, u mnie jeszcze 4 zostało z wagi sprzed ciąży i ciężko będzie to zrzucić, ale ja mam plan do następnych wakacji hehe także luzik Tzn waga mi odpowiada, tylko z brzucha mogłoby spaść troche 😁 samo
Kana myśle ze z nocnikiem dobry pomysł, fajnie ze mieszkasz w domu to jak najbardziej nauka latem

Hmm a u nas kupy twarde, dziś 4 razy bobki były, wieczorem tylko taka plastelina bardziej.
Stary 2015-10-26, 22:25   #1039
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
C

Nie mam co myc hehe. Ale myslalam o tym. Jak tylko wyjdzie bedzie czyscic. Musze kupic szczoteczke. A ty czyscisz?

no wlasnie mam szczoteczke, kupilam paste bez fluoru, ale jeszcze jakos sie za to nie zabralam a chyba pora juz bo dwa zebole ladnie wystaja.
tylko nie wiem kiedy i jak.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Jeśli jesteśmy w temacie higieny, to kiedy chcecie uczyć dzieci korzystać z nocnika?

Ja chyba na dniach kupię, skoro już siedzi w miarę, to będę sadzala na siku po spaniu, niech się uczy, pieluchy drogie są 😝
nie myslalam o tym dopoki nie zobaczylam Piotrusia Morii na fb (to twoj synus siedzialna nocniku, nie myle sie?)
Jasiek sam nie siada jeszcze, ale jak to zrob ito pomysle

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
no i rację masz a to u mnie tak by nie przeszło, teściowa się zawsze pyta "a mogę ją na chwilkę na ręce wziąć" wczoraj zagrała tesktem czy może się do wnusi trochę przytulić

zazdroszcze

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Serio tak szybko z nocnika? Myslalam ze kolo roczku najszybciej...
teraz to bardziejw formie zabawy i przyzwyczajenia do tego urzadzenia

JAŚ

Stary 2015-10-26, 22:30   #1040
violka848
Zakorzenienie

Sylwia fajny ten pełzak chyba tez mi się wydaje ze nad biodrami lepiej będzie podtrzymywać plecy- tylko o nóżki Adki sie martwię, żeby dobrze leżały.
Stary 2015-10-26, 22:31   #1041
Hanka20
Zakorzenienie

Ja nie wiem czy ja jakiś zmarzluch jestem czy jak, ale już kilka razy zakladalam rajstopki pod spodnie małemu jak było ok 5 st. Ja go ubieram wg tego co ja czuję a mi zimno było to wolałam mu włożyć. I na to kocyk jeszcze.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 22:31   #1042
Majka232
Zakorzenienie

Ta promocja bobovita w Carrefour o której Gosiak pisała to do dziś tylko
Stary 2015-10-26, 22:32   #1043
mori_lee
Rozeznanie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53244371]DOMIMA,super ze Ci wypad z kolezankami się udal i ze tatus z Olafem sobie dal rade,maly nie marudzil wtedy? Czy tata ma swoje sposoby na uspokojenie?

No to mam.nadzieje Ci troche nadziei w serce wlał,ze juz niedługo marudkowania koniec dobry lekarz 😀 kciuki za dobra nocke dzis.
Ja podałam camille. Mała dopiero co zasnela o 21:10, lekko bucząc. Przy cycku nie chciala zasnac, sama też nie, tatus ubujal i za 2gim razem udało sie jej już nie wybudzic.

jak moja! 😝 Ja daje sobie palca pogryzc i macam albo rozsmieszam czyms u gory.

nt kiszonek u niemowlakow nic nie czytalam,ale ogolnie o kiszonkach czytalam,ze bardzo zdrowe,duzo witamin,mineralow i dobre dla organizmu. Daj znac, jak się będzie czul synek.

aaa,tak, to ten 😃 jakos na kp sie dzis nie zalapal. Oby te zebiska wyszly w koncu ✊
Chyba nie nadrobie, tylko pojde spac,...[/QUOTE]

melduję ze wszytko ok. Synuś dzielnie zniósł nowość uf nie było bolu brzuszka (trochę się wystraszyłam)
a Twoja wiadomość podniosła mnie na duchu

Cytat:
no wlasnie mam szczoteczke, kupilam paste bez fluoru, ale jeszcze jakos sie za to nie zabralam a chyba pora juz bo dwa zebole ladnie wystaja.
tylko nie wiem kiedy i jak.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

nie myslalam o tym dopoki nie zobaczylam Piotrusia Morii na fb (to twoj synus siedzialna nocniku, nie myle sie?)
Jasiek sam nie siada jeszcze, ale jak to zrob ito pomysle

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

zazdroszcze

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

teraz to bardziejw formie zabawy i przyzwyczajenia do tego urzadzenia
tak, sądzałam go w domu. ale tylko 4 razy :P 1 sukces z dwojeczka był ) jak wrócimy od rodziców to powrócę do tego, bo znam mniej więcej godziny jego toalety
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 22:33   #1044
cashmere
Zakorzenienie

Ja o nocniku jeszcze nie myślę.

MAJKA dzieki za odp. Uderzasz jutro do SP?

jestem mamą
Stary 2015-10-26, 22:36   #1045
violka848
Zakorzenienie

Majka ooo rzeczywiscie jesteś ekspertka Superfarmianą👑 to suuuper ze wchodzą! A do kiedy ta promka z 10 paką? A jak mi siostra teraz weźmie 3 i będę miała 10 równo to wbije mi tą 10 do nowej dychy? Tą za grosz odbiera się przy kolejnej wizycie tak? - sory za ilośc pytań Ale tytuł ekspercki zobowiązuje 👑
Stary 2015-10-26, 22:36   #1046
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja o nocniku jeszcze nie myślę.

MAJKA dzieki za odp. Uderzasz jutro do SP?
Nie wiem. Nic mnie nie urzeklo za bardzo
Stary 2015-10-26, 22:36   #1047
Hanka20
Zakorzenienie

Kurde to o czym świadczy kwaśna kupka? U nas często taki kwaśny zapach mają :/

Dziewczyny Wy mi zazdrościcie wagi a mnie to martwi. Wole ważyć te kilka kg więcej bo robi się ze mnie chudzielec a nie kobieta. ..

Nasz Filipek jest z nami od 19.04

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-10-26 o 22:38
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 22:39   #1048
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde to o czym świadczy kwaśna kupka? U nas często taki kwaśny zapach mają :/

Dziewczyny Wy mi zazdrościcie wagi a mnie to martwi. Wole ważyć te kilka kg więcej bo robi się ze mnie chudzielec a nie kobieta. ..
ja ci chetnie oddam jakies 5 kg.

JAŚ

Stary 2015-10-26, 22:39   #1049
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka ooo rzeczywiscie jesteś ekspertka Superfarmianą👑 to suuuper ze wchodzą! A do kiedy ta promka z 10 paką? A jak mi siostra teraz weźmie 3 i będę miała 10 równo to wbije mi tą 10 do nowej dychy? Tą za grosz odbiera się przy kolejnej wizycie tak? - sory za ilośc pytań Ale tytuł ekspercki zobowiązuje 👑
Ja bralam 2 paki. Jedna za 35.00 (byla taka cena przy zakuoach za min.50zl) a druga miala byc za grosz ale nie umialy wbić i nie wiedziały czy ta za 35zl wchodzi do tych 10. No nic one nie wiedzą a weszła
Stary 2015-10-26, 22:39   #1050
cashmere
Zakorzenienie

Idę spać. Mam plan rano skoczyc do tego SP. Ciekawe ile razy będę w nocy dziecku smoczka podawać..?

Dobranoc!

jestem mamą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości