|
|
#1471 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Hej wieczorem podczytuje was non-stop A jak chcę coś skrobnąć to ktoś zadzwoni,to mąż wola to kurier przyjedzie, to coś sobie przypomnę. .I z tego wszystkiego zapomniałam co chciałam skomentować
Smerfetka ja biore Luteine i nic mi nie wypływa ja wpycham *sorki za szczegóły )ja tym patyczkiem dołączonym
Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-10-27 o 06:46 Powód: la-la-la |
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1473 | |||
|
przyczajony tygrys
|
dziękuję
![]() Oj tak, czasem jak coś powiedzą to się odechciewa Cytat:
. Niestety mam też skłonność do rozstępów. Dlatego myślałam zakupić coś na noc, żeby dodatkowo podtrzymać biust.Cytat:
Cytat:
, wzmocnił Cię nie tylko duchowo, ale i małe co nieco do jedzenia przyniósł . Miłego wieczoru!
|
|
#1474 | ||
|
Zadomowienie
|
my nie, ale wczoraj puszczalam muzyke dzieciowi
przerozne - od popu, po reggae az do disco polo i goralskich monikmi sliczny brzunio ![]() super, ze synio rosnie zdrowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj kochany maz natomiast wyruszyl pierwszy raz wieczorna pora po moja zachcianke - napoj gazowany ![]() ostatnio strasznie chce mi sie pic, staralam sie ograniczac napoje gazowane i slodkie, ale od tygodnia mam taka faze na gazowane, ze praktycznie codziennie pije, co mi sie nie podoba najbardziej ubostwiam sprite z kostkami lodu i cytryna
|
||
|
|
|
#1475 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1476 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny.
Ale się objadłam leczo, ledwo oddycham hehe. A na deserek został mi serniczek z wczoraj ![]() darolka fajny brzuszek Bonku dobrze, że z bejbikiem wszystko OK, chłopczyk został chłopczykiem monikmi gratulacje zdrowego chłopczyka ![]() morelowo dobrze, że z dzidziusiem wszystko OK ![]() ktoregos_dnia ja też widziałam słodkie ciuszki na boże narodzenie już się nie mogę doczekać jak wystroję tak mojego dziudziusia w reniferki i mikołaje ![]() ![]() mira ale się ocierpisz biedna z tym mięśniakiem.
|
|
#1477 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie rano kluje brzuch wlasnie tez pewnie przez to ze zbyt długo na 1pozycji
Tez nie lubię tych oczepinowych zabaw u siebie zapomniałam zastrzec zeby nie byly to jakies 'erotyczne' zabawy na szczęście nie bylo u moich znajomych byly pytanie kto woli rano kto częściej mi by bylo głupio przed rodzicami babciami ciotkami które zyly w przekonaniu ze nie sypiamy ze sobą przed slubem ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Bardzo podobają mi sie krótkie sukienki wlasnie na cywilny idealnie ale co do kościelnego to jak dla mnie must have dluga
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wrocilam z zakupow i jestem padnieta jakas dzika masakra.
Pojechalam do esQit za stanikami bo dzis promocja. nic na mnie nie lezy. Bylam tez w Dali itp i NIC TOTALNIE NIC. Moje piersi sa dziwne i nic na nich nie lezy W koncu w triumpie kupilam za 199 zl. Ale bylam tak zalamana ze maz kazal brac to wzielam. Ale serce boli tyle kasy..Zjadlam na kolacje pancakes z owocami W srode ide na zajecia z fizjoterapeutka dla ciezarnych na ten bol plecow. |
|
|
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
TŻ zapowiedział, że zrobi ![]() ja też nie lubię zabaw, u nas powiedzieliśmy, że my nie chcemy uczestniczyć w oczepinowych zabawach... było tylko tańczenie ze zbieraniem na wózek a tak to kilka zabaw dla gości, ale bez namawiania, uważam, że to wystarczy
|
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
Bonku ja sobie właśnie zastrzegłam żeby na oczepinach nie było żadnych takich głupich zabaw
były te, które wybraliśmy. Tych pytań nie było. Mieliśmy taką zabawę np. że mężczyźni się kręcili w jednym kole, a kobiety w drugim kole i na jakiś tam znak koło się zatrzymywało i mężczyzna miał pocałować kobietę, która znajdzie się na przeciwko niego w oko, kolano, ucho, policzek, rękę itd to takie sympatyczne jeszcze było.Ale np mój świadek brał kiedyś udział w zabawie, że miał przyczepiony jakiś tłuczek do pasa w wiadomym miejscu a kobieta patelnię na biodrach czy coś i miał na czas jak najwięcej razy walnąć tym tłuczkiem w tą patelnię, ale siara normalnie ![]() misia880 to ładnie się wykosztowałaś na stanik będzie na pewno służył, ja sobie do karmienia kupię takie 2 porządniejsze, a na razie miałam takie zwykłe z New Yorkera z miseczką C , teraz już chodzę w takim z Tesco miską D, ale już jest przymała i muszę dokupić więcej D albo DD . OMG nigdy nie miałam takiego cyca hehe ![]() Pancakes ![]() dzisiaj znowu miałam zachciankę ciążową i zjadłam chipsów duszków mąż za mną chodził i mówił nie jedz tego bo to pójdzie do dziecka przed ciążą nigdy nie jadłam chipsów a teraz spozieram czasami na tą okropną półkę na zakupach
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2015-10-26 o 21:53 |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 65 G juz
![]() do karmienia tez kupie jakies fajne. Na razie mam ten bezszwowy po domu i dwa w ktorych chodze tzn. Jeden mialam i teraz ten co kupilam dzis |
|
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia jak stosujesz ampulki na mokre wlosy na noc? Codziennie? Przyszly mi dzisiaj razem z szamponem
|
|
|
|
#1484 |
|
Wtajemniczenie
|
Fsasolka nooo z tym tluczkiem popularne kiedys na weselu facet mial miedzy nogi wlozyc kobiecie
albo tez nie lubię tej zabawy co się chodzi w kolko do muzyki i lapie sie kogoś za ucho nos pośladek piers no nie byłabym zadowolona jak by mnie ktoś lapal albo moj maz obca babe
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze spokojnie wchodzę w moje biustonosze. Mam wrażenie, że moje piersi nie wiedzą, że jestem w ciąży i należałoby podrosnąć
|
|
|
|
#1487 |
|
Wtajemniczenie
|
Do wlosow z placenta
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie zamowilas? Bo na rynku tego pelno.. a tylko te orginalne sa ok.
Ja sama tego nie robie, mama mi w salonie robi. To trzeba odpowiednim masazem wcierac w skore. 2-3 razy w tygodniu
|
|
|
|
#1490 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest na YT taki filmik oczepiny chyba za granica i wasnie facet z jakas kobieta wykonują zadanie ocierania itd a tu z kolka wychodzi dziewczyna/zona tego faceta i tak go po twarzy oklada i wychodzi z kolka hehe śmiesznie to wygląda
|
|
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie miec mame fryzjerke
ja mam takie pewnie nie oryginalne ale może cos tam pomogą
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jk sie nie myle to używają tej... ale opakowania to zazwyczaj nie widze - tylko kroczącą w mom kieunku mame z apułka pamiętaj o masażu to tzreba wcierać w skóre - nie w włosy. jakieś 15 - 20 min musisz tego masażu robić... no i nie myj codziennie głowy np. zrób wieczorem i dopiero po 2 dniach umyj, żebyś dziennie tego nie zmywała.
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2015-10-26 o 22:21 |
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że przy ludziach bym się opanowała i nie robiła scen, ale na pewno też by mi się nie podobało.
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też bym sobie coś zaaplikowała na włosy, teraz jak obcięłam to te zniszczone poszły do kosza ale lecą dalej. Chciałabym sobie zrobić to prostowanie keratyną ale w ciąży ponoć nie można. mam 5 takich ampułek, zamówiłam z koleżanką, jeszcze nie nakładałam, ponoć dobre, ona to trzyma 4 godziny na głowie w czepku foliowym i pod ręcznikiem ![]() 11918_500.jpg Zabieram się do spania. Kolorowych snów wszystkim
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2015-10-26 o 22:46 |
|
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Zmotywowałam się i wstawiłam słoiki z buraczkami takimi swojskimi z własnej działki. Na szczescie była susza a w lipcu nakaz leżenia więc nie urosły zbyt duże
. Teraz tylko niech złapią słoiki a w piątek mąz wyniesie bo na 3 razy nie będę chodzic.
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kładę się powoli, dobranoc |
|
|
|
|
#1497 | |||
|
przyczajony tygrys
|
Dzień dobry! Oby ten dzień zleciał jak najszybciej. Jutro USG
![]() Cytat:
. Trzymam za dziewczynkę Cytat:
![]() . I co tu teraz zrobić na obiad? Pierogi na słodko czy ziemniaki z kapustą zasmażaną, buraczkami i kotletem? (mięso u mnie średnio wchodzi. Zależy od dnia)Cytat:
Mąż poszedł do pracy. Po 11 wróci. Zapowiedziałam, że ma nie wracać bez mandarynek . Wczoraj dobre pół kg wciągnęłam. A propo cytrusów i innych rzeczy mogących alergolizować- jecie czy unikacie?NESSEA za wizytę
Razem 15.06.2011, Narzeczeni 05.09.2014, Małżeństwo 09.05.2015, Mały-Wielki Cud 11.03.2016 Edytowane przez nieznajoma0 Czas edycji: 2015-10-27 o 06:42 |
|||
|
|
|
#1498 |
|
Konto usunięte
|
Witam się,
Bosz, coraz gorsze te moje bóle kostne.. Już pisałam wcześniej o tym, że mam generalnie problem z bólami stawów, byłam z tym u lekarza, to dała mi jakieś witaminy i masaże przepisała. Mówi że na zwyrodnienie stawów to za wczesniej, a nic konkretnego dla czego to sie pojawia i jak sobie pomagać?.. i z czym to związane? Zawsze te bóle wraz ze stanem zapalnym pojawiają się na zmianę sezonu:lato-jesień, jesień-zima,zima-wiosna i t.d. I tak 2 tyg. do ok mieś. utrzymuja się. Jest to straszliwy ból stawów kolanowych, nie mogę chodzić po schodach nie mówie już o ćwiczeniach z przysiadami.. A teraz w ciąży nie tak mocno bolą mnie stawy kolanowe, lecz kości , dosłownie kości rąk, biodro też czuje.. Magnez o duuu...e rozbić, trochę ulżył z skaczącą powieką, a na tą dokuczliwą boleść nic. Któraś już tu pisała o podobnym bólu, tylko nie mogę odnaleźć postu |
|
|
|
#1499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi w ogóle wyliczyło, że mogę przytyć między 11 a max 16 kg ![]() A brzuszek i u mnie takie rozlazły się robi. Piłeczki nie będzie u mnie, ale to chyba rodzinne.. Dzień dobry. Znów się zapomniałam skulić przy kichaniu i aż łzy mi poleciały z bólu ![]() nessea za wizytę ![]() kto jeszcze dziś wizytuje?
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Mam dziś badanie połówkowe na 17 i już oczywiście nie mogę spać. Wierce się z boku na bok... Nadia ja mam takie bóle ale tylko przy zmianie pogody także znam ból. Ile bierzesz magnezu dziennie może zwiększyć jego dawkę. Musiałabyś zapytać lekarza najlepiej. Zdróweczka Ci życzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

oczywiście nie mówię o dotykaniu czy głaskaniu.
nie sądzę, że mogłam temu zapobiec ubierając stanik na noc. To tak jak smarowanie się przeciw rozstępom, które i tak pojawią się jeśli ktoś ma taką tendencję 

za 199 zl. Ale bylam tak zalamana ze maz kazal brac to wzielam. Ale serce boli tyle kasy..
za dziewczynkę