Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-19, 20:39   #1081
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Pachne od kilkunastu minut Flowerbomb edp na poczatku słodycz jest mocna, niezwykla a teraz pwolutku blednie, zobaczymy jutro ale juz mi sie podobaja

A takze pachne DV jak na razie to mi tak srednio podeszły, w kazdym razie flowerbomb je strasznie tłumi.

Jutro bombka do testu calosciowego, pojutrze DV, wtedy moze wiecej napisze bez emocji.
Moja mama na bombke zareagowała z entuzjazmem mimo ze nie lubi slodziakow a na DV ze to jakis smierdzacy szampan
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 20:44   #1082
neonka28
Zakorzenienie

Nic tak poprostu. Stwierdzam że nie zrealizowalam wielu marzeń. Chce to zmienić. Chcialabym robić to co rodzi mi się w głowie. Ach....moje kochane wizażanki. Czy przechodziłyście podobny stan?
Stary 2007-09-19, 20:46   #1083
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez neonka28 Pokaż wiadomość
Nic tak poprostu. Stwierdzam że nie zrealizowalam wielu marzeń. Chce to zmienić. Chcialabym robić to co rodzi mi się w głowie. Ach....moje kochane wizażanki. Czy przechodziłyście podobny stan?
Zuziuniu, upolowałaś Flowerbombkę w ciemno, tak? Miniaturkę czy od razu całą flaszkę?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 20:47   #1084
rachela
Zakorzenienie

Neonko, nie raz, mimo młodego wieku... Też mam ochotę zrobić coś... hm, wielkiego, gdzieś uciec, wyjechać, wszystko zmienić i zacząć od nowa.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 20:53   #1085
Ondine
Rozeznanie

Za mną trudny i bardzo dłuuugi dzień w pracy. Musialam trochę odpoczac zanim usiadłam do komputera. Wiedziałam, ze dzień nie bedzie łatwy , więc chciałam sie pocieszyć chociaż perfumami. Na dzis Femme Rochas , piękne, klasyczne.
[B]Neonko ,myśle,że wszyscy przechodzą takie chwile zwątpienia, załamania, chęci zmiany w życiu.Będzie dobrze.
Ondine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 20:55   #1086
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zuziuniu, upolowałaś Flowerbombkę w ciemno, tak? Miniaturkę czy od razu całą flaszkę?
Tylko próbeczka a szkoda.
Stary 2007-09-19, 20:58   #1087
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
A mnie kusi...zniknąć gdzieś daleko uciec.
Cytat:
Średnio kilka razy na tydzień - chociaż bliższe prawdy byłoby stwierdzenie, że u mnie to stan permanentny. No ale ja jestem takim trochę duchowym Nomadem i już tak mam. Usycham z tęsknoty za brakiem ram i w tym kontekście konieczność pracy na tzw. etacie jest dla mnie dużym wyzwaniem. Jednak pozostają jeszcze chwile, dla których warto być w tym więzieniu bez krat, potocznie nazywanym normalnym życiem
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 21:00   #1088
Kattarina
Zakorzenienie

Ondine- bardzo lubie Femme Rochas Kilka miesiecy temu zastanawiala sie nawet nad zakupem.
Niestety, cos sie ostatnio zmianilo i niegdys piekne szypry, staja sie na mojej skorze gorzkawe i nieswieze
Do tego stopnia , ze powaznie zastanawiam sie nad oddaniem 24Faubourg, ktore ostatnio, kilka godzin po aplikacji zaczely ujawniac nutke.......potu

--------------------------------------------------
Dzisiaj kolejny dzien ze Scentem: globalnie klasyk i nadgarstkowo kolejne testy Sheer- nawet piekniejszy od klasyka

Dziewczyny czy ktoras z Was jest moze szczesliwa posiadaczka S.Sheer? Interesuje mnie jego trwalosc. Kiedys czytalam , ze jest kiepska, a ja po 10 godzinach wciaz je czuje
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 21:04   #1089
Zuziunia
BAN stały

Dobranoc pachnacych snów!!!
Stary 2007-09-19, 21:10   #1090
rachela
Zakorzenienie

Katt, ale na Twojej skórze wszystko się chyba mocno trzyma?

Sheer nie znam, ale klasyk i Intense są na mnie nieśmiertelne.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 21:15   #1091
Kattarina
Zakorzenienie

Zabojczo mocno- czasem szorowanie pod prysznicem nie pomaga
Juz zadecydowala o zakupie S.Sheer, ale pytam zeby zadecydowac jaka wziac pojemnosc: 5o czy 100ml
Jesli bede musiala sie dopsikiwac, to chyba lepiej 100?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 21:15   #1092
Ondine
Rozeznanie

Kattarino, przykro mi,ze szypry nie układaja sie na Tobie tak dobrze jak kiedys. Moze to minie .Na mnie leża dobrze, by nie powiedziec nieskromnie- pięknie. Jeszcze mam ich troche do poznania , ale te, które znam , uwielbiam.
Może nie oddawaj 24F , POCZEKAJ .To piekny zapach .Posiadam i lubię nim pachnieć. A na Tobie znów cudnie zapachnie?
Mam do Ciebie pytanie .Czy znasz Divę Ungaro? Ponoć piękny szypr. Czasem ryzykuje i kupuję cos w ciemno, ale teraz nie bardzo moge sobie pozwolić.
Stary 2007-09-19, 21:20   #1093
Basia39
Zakorzenienie

Cytat:
Neonko dla mnie taki stan to ostatnio niemal normalka, tyle, że Ty młoda dziewczyna jesteś i wszystko jeszcze przed Tobą! Tak, że głowa do góry
Basia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 21:21   #1094
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ondine Pokaż wiadomość
Kattarino, przykro mi,ze szypry nie układaja sie na Tobie tak dobrze jak kiedys. Moze to minie .Na mnie leża dobrze, by nie powiedziec nieskromnie- pięknie. Jeszcze mam ich troche do poznania , ale te, które znam , uwielbiam.
Może nie oddawaj 24F , POCZEKAJ .To piekny zapach .Posiadam i lubię nim pachnieć. A na Tobie znów cudnie zapachnie?
Mam do Ciebie pytanie .Czy znasz Divę Ungaro? Ponoć piękny szypr. Czasem ryzykuje i kupuję cos w ciemno, ale teraz nie bardzo moge sobie pozwolić.
Wlasnie dlatego sie waham z wyprawieniem 24F w swiat- licze na to, ze nasza znajomosc znowu nabierze kolorow Pamietam, jak zima pieknie na mnie pachnialy- a teraz jest naprawde niedobrze
Niestety nie znam Divy, nie mam gdzie jej powachac. W okolicznych perfumeriach znajduje tylko nowosci i b. popularne klasyki, czyli to , co sie sprzedaje
Stary 2007-09-19, 21:24   #1095
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Joasiu- trzymaj się w pracy i powodzenia życzę! Na pewno będzie dobrze!
Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Joasiu-powodzenia!Napewno dasz radę.
Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Joasiu trzymam kciuki. Sama niedawno to przechodziłam - rozumiem Cię doskonale. Trzymaj się i zdaj relację
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Joasiu, dobrze będzie Pocątki zawsze sa stresujące ale zobaczysz, że dasz sobie radę i wszystko się dobrze ułoży
Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Joasiu - ja też trzymam. Uszy do góry! Będzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Brawo Joasiu!
Oczywiście, że dasz sobie radę. W końcu to Ty tę pracę dostałaś. Z pewnością, we własnym interesie, wybrali najlepszą kandydatkę.

Powodzenia.

Napisz, jak poszło.
Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Joasiu, powodzenia!
Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość

Joasiu, będzie dobrze Staniesz na wysokości zadania i dasz radę ale i tak trzymam

Cytat:
Napisane przez pieńkowa_dama Pokaż wiadomość
Joasiu, powodzenia w nowej pracy!
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Joasiu, wypachnij się ładnie i ruszaj do boju Mocno trzymam kciukasy Powodzenia
Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Joasiu Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
Joasiu jestesmy z Toba.
Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
Joasiu duże kciukasy poradzisz sobie na pewno.

.
Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość

Joasiak, powodzenia też masz powód, żeby nie pachnieć, przecież to właśnie powód, żeby pachnieć
Jejku, ale mi miło Dziękuję wszystkim (i Tristanowi i Marioli, których nie udało mi się zacytować) za kciuki i dodanie otuchy - naprawdę poczułam się pewniej

No i wreszcie wiem, że ktoś w ogóle czyta te moje wypociny...

A pierwszy dzień w pracy przeżyłam
Wiecej tak naprawdę nie jestem na razie w stanie napisać, bo jestem w jakimś dziwnym stanie oszołomienia (nie, to nie to wino, które właśnie piję ). Strasznie szybko zleciał mi ten dzień. Na szczęście trafiłam na rozsądnego szefa, który nie oczekuje ode mnie nie wiadomo czego od pierwszych dni w pracy i daje mi czas na zapoznanie się ze wszystkim. To dla mnie ważne, bo praca mimo iż niby polegajaca na tym samym, to tak naprawdę zupełnie inna.
I ważne jest, że mam szalone możliwości, by rozwijać się i uczyć rzeczy, o których mogłam tylko pomarzyć w dotychczasowym miejscu pracy.
Oby dalej też było ok...

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Przepraszam najmocniej, ale nie udało mi się nadrobić zaległości . Wpadłam na chwilę, żeby oznajmić, że pachnę dziś Scentem i jestem po raz pierwszy od 4 tygodni w miarę wyspana . Zaraz wybieram się z Jasiem na spacer, tylko chmury jakoś groźnie zawisły nad nami...

PS Włosy wciąż mam długie (coraz dłuższe), ciemne (schodząca farba zbliżona do naturalnego odcienia), ale w połowie października planuję małą rewolucję. Pochwalę się .

Pozdrawiam Was serdecznie!
Demoniku, ucałuj Jasia

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
Joasiu - powodzenia. Będzie dobrze
Dziękuję

Idąc za radą Takiej takiej jednak się wyperfumowałam - użyłam Cologne Muglera, z moich zapachów zdecydowanie najmniej mdłościogenne i świetnie się w nich czułam.

A przed chwilą kliknełam na Allegro miniaturkę Covet Parker, bo ma lawendę w składzie... Jeszcze mnie Lavande Velours nie nauczyło, że lawenda lawendzie nierówna Swoja drogą zastanawiam sie, czy to oryginał za 10pln?

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 21:28   #1096
your Angel
czyli Endżi

Joasiu, to super że pierwszy dzień w pracy był udany

Ja też klikłam tą Covet Nie znoszę miniaturek, ale zdecydowałam się nagiąć
Stary 2007-09-19, 21:28   #1097
Kattarina
Zakorzenienie

Joasiu, ze mnie taka gapa, ze nie doczytalam o Twoim pierwszym dniu w nowej pracy
W zwiazku z tym zycze, aby nastepne byly przynajmniej tak udane , jak dzisiejszy
Stary 2007-09-19, 21:29   #1098
ida74
Raczkowanie

Od wczoraj L`eau d`Issey edp
Stary 2007-09-19, 21:33   #1099
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tristan Pokaż wiadomość
Kurczę ale ten światek mały, jak napisałaś że to ulica R.... pomyślałem że skądś znam, a teraz ten opis to już jestem pewien, mieszkając na Chełmie tylko do niej chodziłem, fajna babka no i dobrze tnie, trzeba powiedzieć...
Pozdrów Ją ode mnie jak możesz, z pewnością będzie wiedziała o kogo chodzi,,, wystarczy wspomieć, reiki, perfumy dzięki
No proszę Wybieram się tam z początkiem października i pozdrowienia przekażę

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Kijanko, Kolu ugotowalam cos na ksztalt leczo, co ja nazywam gulasz kartoflany, a moj TZ zupa W sklad wchodza same warzywa: duzo cebuli, papryki, troche groszku, marchewki, kukurydza, ziemniaki, pomidory z puszki i co tam jeszcze mam w lodowce. Wszystko gotuje sie na odrobinie margaryny praktycznie w sosie wlasnym, podprawia sie smietana. Wychodzi pyszne, geste, aromtyczne zawiesiste a la leczo (nawet bez smietany). Moge kiedys podeslac przepis, tylko musze znalezc najpierw, bo ja juz robie na wyczucie i fantazjuje do woli
Ja też gotowałam dziś coś na kształt leczo - cebula, papryka, cukinia, kukurydza, przecier pomidorowy

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
--------------------------------------------------
Dzisiaj kolejny dzien ze Scentem: globalnie klasyk i nadgarstkowo kolejne testy Sheer- nawet piekniejszy od klasyka

Dziewczyny czy ktoras z Was jest moze szczesliwa posiadaczka S.Sheer? Interesuje mnie jego trwalosc. Kiedys czytalam , ze jest kiepska, a ja po 10 godzinach wciaz je czuje
Cytat:
Zabojczo mocno- czasem szorowanie pod prysznicem nie pomaga
Juz zadecydowala o zakupie S.Sheer, ale pytam zeby zadecydowac jaka wziac pojemnosc: 5o czy 100ml
Jesli bede musiala sie dopsikiwac, to chyba lepiej 100?
Kasiu, wersja Sheer jest przecudowna Nie dziwię się, że masz taką chętkę na duży flakon tego zapachu.
Ja może kiedyś też się skuszę

Na noc będzie kropelka boskich Oiro Wprowadzają podobny nastrój jak Black Cashmere. Inne nuty, ale odbiór obu zapachów jest podobny
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 21:34   #1100
Ondine
Rozeznanie

Cytat:
Wlasnie dlatego sie waham z wyprawieniem 24F w swiat- licze na to, ze nasza znajomosc znowu nabierze kolorow Pamietam, jak zima pieknie na mnie pachnialy- a teraz jest naprawde niedobrze
Niestety nie znam Divy, nie mam gdzie jej powachac. W okolicznych perfumeriach znajduje tylko nowosci i b. popularne klasyki, czyli to , co sie sprzedaje
Ja nie potrafię rozstawać sie z zapachami, które pachnialy na mnie dobrze, pieknie, a potem nieco sie na mne pogniewaly. Chłody juz nas atakuja , zima niedlugo, więc F24 ma szanse, by znów cie zachwycać. Może jednak skuszę sie na tę Divę .Wodzi mnie na pokuszenie, choć sama nalożyłam sobie zakaz zakupów .Czasem jednak trudno wytrzymac. Dyspensę dałam tylko na zakup prezentu dla siebie. Ale jak bedzie ?
Stary 2007-09-19, 21:35   #1101
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Joasiu, to super że pierwszy dzień w pracy był udany

Ja też klikłam tą Covet Nie znoszę miniaturek, ale zdecydowałam się nagiąć
No właśnie ja też nie przepadam, bo już doświadczenie mnie nauczyło, że szkoda mi ich potem używać i tak stoją biedaczki do podziwiania...

Ale ta lawenda w składzie

Cytat:
Joasiu, ze mnie taka gapa, ze nie doczytalam o Twoim pierwszym dniu w nowej pracy
W zwiazku z tym zycze, aby nastepne byly przynajmniej tak udane , jak dzisiejszy
Dziękuję, Katt
To tak - dziewczyny trzymały kciuki za pierwszy dzień, Ty obstawiasz kolejne - mnie pasuje

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 21:38   #1102
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
No właśnie ja też nie przepadam, bo już doświadczenie mnie nauczyło, że szkoda mi ich potem używać i tak stoją biedaczki do podziwiania...
No dokładnie
Stary 2007-09-19, 21:46   #1103
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
A pierwszy dzień w pracy przeżyłam
Oby dalej też było ok...
Joasiu, powodzenia, samych sukcesów i żeby każdy następny dzień był taki miły jak ten dzisiejszy !
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 21:50   #1104
Tristan
Raczkowanie

GG do Tristan

Cytat:
Napisane przez nom_de... Pokaż wiadomość
Ślicznie proszę Pachnące Specjalistki o nakreślenie mi różnicy w zapachu pomiędzy Kenzo Jungle Elephant a Tiger. Nie mam obecnie możliwości sprawdzenia osobiście, dlatego liczę na pomoc z Waszej strony. Za jakiś czas skorzystam ze swojego nosa
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/producent.php?prod=69
Co do gustów dyskutować nie zamierzam, podoba mi się bardziej tiger, ma cynamon który uwielbiam, słonik bardzo się długo trzyma i czuć bardzo piżmem. Poszukaj jeszcze Sobie w testowanych myślę że będzie.

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Przepraszam najmocniej, ale nie udało mi się nadrobić zaległości . Wpadłam na chwilę, żeby oznajmić, że pachnę dziś Scentem i jestem po raz pierwszy od 4 tygodni w miarę wyspana . Zaraz wybieram się z Jasiem na spacer, tylko chmury jakoś groźnie zawisły nad nami...

PS Włosy wciąż mam długie (coraz dłuższe), ciemne (schodząca farba zbliżona do naturalnego odcienia), ale w połowie października planuję małą rewolucję. Pochwalę się .

Pozdrawiam Was serdecznie!
Demoniku fajnie że zajrzałaś, śliczny malec i grunt że zdrowy i Ty też, będziemy trzymać kciuki aby rósł jak na drożdżach.
Stary 2007-09-19, 21:55   #1105
pieńkowa_dama
Zadomowienie

Pachnę balsamem Powitanie z Afryką.

A kocica (notabene o bardzo perfumeryjnym imieniu Coco) już w 3 godziny po wybudzeniu się z narkozy wszędzie wtyka swój nos i zaczyna rozrabiać. Na razie wszystko jest w porządku. Oby jutro też.
pieńkowa_dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 22:01   #1106
taka taka
Zakorzenienie

lubię wieczorem zajrzeć do tego wątku, okazuje się najczęściej, że Wam dobrze minął dzień, egzaminy zdane, flaszki upolowane, pierwszy dzień w pracy udany, w dodatku wszystkie pięknie pachniecie

życzę jutro równie udanego dnia, albo i lepszego jeśli komuś mało

pachnę Idole z nowej flaszki mojego M

strasznie bolą mnie oczy
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 22:04   #1107
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez pieńkowa_dama Pokaż wiadomość
Pachnę balsamem Powitanie z Afryką.

A kocica (notabene o bardzo perfumeryjnym imieniu Coco) już w 3 godziny po wybudzeniu się z narkozy wszędzie wtyka swój nos i zaczyna rozrabiać. Na razie wszystko jest w porządku. Oby jutro też.
Będzie dobrze - wierz mi teraz może być tylko lepiej, bo skoro nie wymiotuje i jest ruchliwa to tip top!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 22:07   #1108
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
lubię wieczorem zajrzeć do tego wątku, okazuje się najczęściej, że Wam dobrze minął dzień, egzaminy zdane, flaszki upolowane, pierwszy dzień w pracy udany, w dodatku wszystkie pięknie pachniecie

życzę jutro równie udanego dnia, albo i lepszego jeśli komuś mało
Jak ładnie to napisałaś Tako

Dobranoc, idę spać bo strasznie ciężko mi się wstaje o 5.30
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 22:09   #1109
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
neonko - ja nawet po tym, co mnie okresowo wali po głowie od momentu jak skończyłam 14 lat do teraz (jakieś 22 lata ) - nie przestaję być optymistką, choć otoczenie podejrzewa u mnie jakiś zgryz psychiczny (bo to przecież babiszon powinien dawno wylądować w psychiatryku albo na bezludnej wyspie) i zawsze powtarzam, że to najlepsze przede mną a musi być gorrzej, żeby było lepiej - bo przecież w innym przypadku człek by tych zmian nawet nie zauważył
Stary 2007-09-19, 22:10   #1110
Fenris
Czekam na Ragnarok

Taka taka - polecam Aquify, ale to do szkieł kontaktowych A z normalnych kropli używam żelowych Visine, ale nie widzę narazie efektów - może nie powinnam widzieć, kilka dni non stop przed komputerem i oczy mnie nie bolą. Możliwe, że to jest efekt, ale pewności nie mam.

MAC MV2 - łojezu

pieńkowa_damo - dobrze, że kotka się czuje w miarę dobrze.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości